Najboljših pet najboljših storitev VPN za čas kokic v letu 2020

Popcorn Time je brezplačni program za pretakanje, imenovan “Netflix za piratske filme”. Omogoča vam gledanje filmov in TV oddaj takoj in brez težav, vendar iz spornih virov. Njegova večplatična odjemalca BitTorrent potegnejo vsebino iz hudournikov in jo predvajajo v vgrajenem predvajalniku medijev, zato je uporaba enega izmed naših najboljših VPN-jev za Popcorn Time pick ključna. 


Najverjetneje ste že slišali za hudourniške napade, kar samo po sebi ni nezakonito, toda ali ste potopili prste v mutne vode piratstva, je še ena stvar. Torrenting je oblika skupne rabe datotek, vendar je večina vsebine, ki jo najdete na spletnih mestih hudournikov, zaščitena z avtorskimi pravicami in s svojim nalaganjem kršite zakon.

Ker zdaj Popcorn Time predvaja filme in prikazuje naravnost iz hudournikov, vas pusti v tveganem položaju, razen če ne upoštevate varnostnih ukrepov. Zakoni o avtorskih pravicah se razlikujejo v vsaki državi, pri čemer so nekateri strogi samo za tiste, ki delijo takšno vsebino. 

Zato morate uporabljati navidezno zasebno omrežje, da se skrijete. Če se vam mudi, da pokovke pritečejo, priporočamo, da uporabite najboljši VPN tam, ExpressVPN.

Najboljši VPN za čas kokic

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. CyberGhost
 4. Windscribe
 5. IPVanish
 6. TunnelBear

Kako smo izbrali najboljše VPN-je za čas kokic

Opazili boste, da večina VPN-jev pakira iste lastnosti na papirju, vendar se ne izvajajo enako. Medtem ko ima kdo lahko velike hitrosti, v varnostnem oddelku morda ni veliko. Če želite zagotoviti, da ste zaščiteni in imate najboljšo izkušnjo med pretakanjem vsebine skozi čas Popcorn Time, mora VPN, ki ga izberete, izpolnjevati spodnja merila.

Varnost

Močna varnost je nujno potrebna, če ste na ozemlju hudournikov. Ne bo vas le varoval pred spletnimi nevarnostmi, kot je kibernetska kriminaliteta, temveč bo skril vaš IP naslov, tako da vas ne bo mogoče izslediti. Dobro je izbrati VPN, ki ima vgrajeno stikalo za uničenje, saj bo to popolnoma prekinilo vašo povezavo, če VPN ne bo uspel in vas bo skrival.

Zasebnost

Prepričajte se, da ponudnik ceni tudi zasebnost. Vzpostavitev stroge politike brez beleženja pomeni, da ne boste beležili, kaj vse ste dosegli v spletu, kar je dobro, ko gre za zakone o avtorskih pravicah.

Pasovna širina in P2P strežniki

Preverjanje uporabe pasovne širine med hudournikom je kot gledanje igre Pac-Man-a. Hitro se poje, zato je razumljivo, da mnogi ponudniki sploh ne dovolijo hudourništva. Čeprav niste neposredno hudourniki, je najbolje, da ponudnik VPN omogoči medsebojni promet in ima neomejeno pasovno širino, tako da vas ne bo prehitel.

Hitrost

Hitrosti VPN-ja bodo igrale vlogo tudi pri gledljivosti Popcorn Time-a. Če izberete eno s počasnimi hitrostmi, boste imeli srečo, da se boste prehiteli mimo zaslona za nalaganje. Hitre hitrosti bodo pomagale pri nalaganju vsebine in omogočile gledanje časa kokic v spodnji ločljivosti.

Enostavnost uporabe

Njegova enostavnost uporabe je morda nekaj pozornega, še posebej, če imate malo znanja o uporabi VPN. Obstaja veliko VPN-jev, ki ponujajo enostaven začetek vaše izkušnje s hitrim prenosom in preprostim gumbom za povezavo. Če pa iščete več prilagodljivosti, bi morali še vedno imeti možnost, da se poiščete z nastavitvami.

Cena

Cena morda ni prva stvar, ki vam pobegne v glavo, vendar se lahko zelo razlikuje. Morali se boste prepričati, ali ustreza vašemu proračunu.

1. ExpressVPN

Glede na to, da je ExpressVPN priljubljena izbira tukaj na Cloudwards.net, in dejstvo, da je najboljši VPN za pretakanje, verjetno ne preseneča, da smo mu dodelili prvo mesto za čas Popcorn. Omogoča hudourništvo in ima odlično varnost, da vas skrije, skupaj s stikalom za ubijanje, ki je privzeto omogočeno. Poleg tega velja stroga politika brez zapisov. 

Ne boste morali paziti na svojo pasovno širino, saj je dovoljenje neomejeno in je najhitrejši VPN na trgu.

expressvpn-pregled-navigacija po strežniku

Namestitev in uporaba je enostavna Če ste začetnik, vam ni treba skrbeti, da bi se spopadli z njim, saj obstaja veliko “vklopljeno” stikalo za povezavo. Tisti, ki vedo, lahko to prilagodijo svojim potrebam. Več o tem si lahko preberete v našem pregledu ExpressVPN.

ExpressVPN je drag paket, vendar je vreden denarja. Za ublažitev udarca obstaja 30-dnevno jamstvo vračila denarja, ki vam daje čas, da ga preizkusite. Če tudi piratstvo ni vaša stvar, deluje zelo dobro z BBC iPlayerjem.

2.NordVPN

NordVPN je še ena odlična izbira, predvsem zato, ker je naš najboljši VPN za hudourništvo. Uporablja vrhunsko varnost skupaj s strežniki z dvojnim skokom, ki vaši povezavi dodajo več zaščite. 

Stikalo ubijanja je pripravljeno in ima trdno politiko brez beleženja. Njegova kakovost storitve je podobna kakovosti ExpressVPN, kot lahko preberete v naši primerjavi ExpressVPN v primerjavi z NordVPN.

Na voljo je z neomejeno pasovno širino in njegove hitrosti so dobre, čeprav lahko na dolge razdalje pridejo počasi. Je enostaven za uporabo in tudi hitro boste povezani. Za boljši pregled storitve si oglejte naš pregled NordVPN.

nordvpn-vmesnik za pregled

NordVPN vam bo cenovno ustrezal bolje kot naš najboljši izbor, če imate strog proračun. Ponuja dobro vrednost za vaš denar, vendar mesečni načrt ni najboljša možnost. Daljši načrti na koncu delujejo ceneje in obstaja 30-dnevno okno za vračilo, če vam ni všeč.

3. CyberGhost

Sledi CyberGhost. To je dobra storitev, ki nudi dostojno varnost, da boste zaščiteni. Ima stikalo za odstranjevanje, vendar je za razliko od drugih ponudnikov VPN stalno omogočeno. Po eni strani je to super, ker se vam ni treba spomniti, da ga vklopite, po drugi strani pa je škoda, da nad njim ni nadzora. Tudi CyberGhost ne beleži vaših spletnih aktivnosti.

cyberghost-pregled-razširjen-ui

Dobiš neomejeno pasovno širino in njene hitrosti so hitro. Vendar pa lahko, tako kot NordVPN, na njegove hitrosti vpliva razdalja med vami in strežnikom. Njen posodobljeni vmesnik je uporabniško izkušnjo naredil veliko bolj prijetno in z njeno uporabo ne bi smeli imeti težav. Ne pozabite prebrati našega pregleda CyberGhost za več podrobnosti.

CyberGhost je poceni, vendar bi morali izbrati dolgoročni načrt, da boste videli čim večjo vrednost. Za Android in iOS je na voljo sedemdnevno brezplačno preskušanje. Žal namizni uporabniki dobijo samo enodnevno preskusno različico. Kljub temu obstaja garancija za vračilo denarja, ne glede na to, na kateri napravi imate.

4. Vetropis

Priporočamo lahko tudi Windscribe. Ponuja velikodušen brezplačen načrt, čeprav nima vseh zvonov in plačljivih plačil. Zajel vas bo velika varnost in njegovo vgrajeno stikalo za uničenje s katerim koli načrtom. Vendar stikalo kill zmedeno imenujemo “požarni zid”, zato bodite pozorni na to. 

Ima številne funkcije zasebnosti, vendar so nekatere informacije zabeležene. Kljub temu shranjene informacije nimajo nobene resnične vrednosti in jih ni mogoče povezati z vami, kot lahko preberete v našem pregledu Windscribe. Njegove hitrosti so dovolj dobre za večino dejavnosti, poleg tega pa ima brezhiben vmesnik, ki ustreza tako začetnikom kot tehnikom.

vetrovnik-pregled povezan

Razlike med načrti so opazne, zlasti ko gre za pasovno širino. Pri plačljivem načrtu je neomejeno, medtem ko vam brezplačni načrt omogoča le 2GB mesečnega nadomestila, ki ga lahko povečate na 10 GB, če ob prijavi vstavite veljaven e-poštni naslov. Obstajajo tudi načini za zvišanje omejitve.

S prostim načrtom se ne smete omamiti – sploh je na prvem mestu najboljše primerjave brezplačnih storitev VPN -, vendar bi bilo bolje, da zagotovite neomejeno pasovno širino. 

Za poceni način, kako to doseči, lahko uporabite možnost “Sestavite načrt” Windscribe. S tem lahko dodate eno lokacijo strežnika in neomejene podatke za samo 2 USD na mesec.

Če se odločite za celotno svinjo, se plačani načrt bolje obnese pri daljših naročninah. Uradnega pravilnika o vračilu ni, lahko pa ga zahtevate v treh dneh po nakupu. To se morda zdi tesno, še posebej, ker ni brezplačnega preskušanja, vendar lahko najprej uporabite brezplačni načrt in se prepričajte, da vam je všeč.

5. IPVanish

IPVanish je pravi izbor za varen dostop do časa kokic, čeprav se na nekaterih področjih zdi kratek, še posebej v primerjavi z našim najboljšim izborom (preberite naš članek ExpressVPN nasproti IPVanish). Njegova varnost je dobra z različnimi možnostmi protokolov, med katerimi je tudi stikalo ubijanja. 

IPVanish-Server-List

Pravilo nima nobenega dnevnika, toda prejšnja dejanja IPVanish-a naredijo vprašljivo. IPVanish je predhodno izročil dnevnike ameriškemu ministrstvu za domovinsko varnost, tako da je to treba upoštevati. Nismo prepričani, kako se njegova politika zasebnosti zdaj drži, vendar je to zagotovo okrnilo njen ugled. Preberite naš pregled IPVanish za več informacij.

Razen tega ima IPVanish dobre hitrosti na večini strežnikov (čeprav jih NordVPN premaga) in nima omejitve pasovne širine. Prav tako ga je enostavno nastaviti in uporabljati, tako da tam ne boste imeli težav. Mesečni stroški so povprečni in na daljših načrtih lahko vidite le majhne prihranke. Obstaja sedemdnevna garancija za vračilo denarja, če ne gre za vas.

6. TunnelBear

Naš zadnji izbor je TunnelBear, ki ima dobro varnost s solidno stopnjo šifriranja, vendar je pri tej nastavitvi zaklenjen, zato ga ne morete spremeniti. Vključuje stikalo za ubijanje, imenovano »VigilantBear«, in nima no-log pravil. TunnelBear zbira minimalno informacij, vendar je ne identificira in se uporablja za izboljšanje storitve.

Na voljo je z neomejeno pasovno širino, vmesnik pa je uporabniku prijazen, več o tem pa si lahko preberete v našem celotnem pregledu TunnelBear. Hitrost se razlikuje med različnimi strežniki, vendar bi morali biti v redu.

Tunelbear-odjemalec

TunnelBear ponuja brezplačen načrt, ki ni tako dober kot Windscribe, vendar je še vedno dostojen. Vendar na mesec dobite le 500 MB podatkov, ki jih boste hitro pojedli. Omejitev lahko povečate z majhnimi nalogami, kot je tvitkanje o TunnelBearu, vendar to še vedno ne bo zadostovalo.

Ker je plačani načrt edina možnost za dosego neomejene pasovne širine, lahko prihranite denar tako, da se odločite za letno naročnino, ne pa za mesečno. Vendar ni okna za vračilo. Ponujajo jih za vsak primer posebej, zato boste morali, če ga želite, stopiti v stik s TunnelBear. Lahko pa uporabite brezplačni načrt, da najprej poskusite.

Kaj je čas za kokice?

Čeprav boste morda že v uvodu uvrstili vsebino, bomo razjasnili, kaj točno je čas za kokice. Vsakdo lahko prenese čas za kokice. To je brezplačen program, ki vam omogoča enostavno gledanje filmov ali TV oddaj. 

Odjemalec BitTorrent ima vgrajen medijski predvajalnik in ko izberete, kaj želite gledati, potegne vsebino iz hudournikov in jo predvaja. S tem ste prihranili težave, da čakanje na hudournik prenesete in morda ugotovite, da je slabo jajce. Glejte ga lahko takoj in v visoki ločljivosti.

Brezplačni prenos Popcorn Time je na voljo v sistemih Windows, Mac, Linux, Android in iOS, tako da imate na voljo veliko možnosti, katero napravo uporabiti. 

Ali je čas za kokice varen? Zakaj potrebujete VPN čas za kokice

Vprašanje “je čas za kokice varno” je pogosto. Odgovor je malo da in ne. Ker Popcorn Time uporablja hudournike – ki večinoma vsebujejo avtorsko zaščiteno vsebino – uporaba VPN-ja za zaščito ne pomeni ničesar. Zakoni o avtorskih pravicah se razlikujejo od države do države, vendar ponavadi ni dobro, da takšno vsebino prenašate ali si ogledate brez zaščite. 

Z uporabo VPN bo vaš IP naslov skrit skupaj z vsemi drugimi osebnimi podatki. Poleg tega bi se lahko brez te dejavnosti prijavile in spremljale vaše dejavnosti. Če so zakoni v vaši državi strogi, bi se lahko znašli v topli vodi. 

Skratka, VPN bo poskrbel, da boste ostali anonimni in nepregledljivi, kar vam bo omogočilo toliko časa za kokice, kot si želite.

Uporaba časa za kokice s sistemom VPN za Android ali iOS

Tako kot glavne platforme za pretakanje je tudi Popcorn Time pozornost usmeril na mobilne naprave. Aplikacijo Popcorn Time lahko prenesete naravnost v svojo napravo in uživate v izkušnji, podobni različici namizja. 

Upoštevajte, da še vedno uporablja isti postopek črpanja vsebine iz hudournikov. Pri uporabi boste morda morali imeti povezavo WiFi, sicer lahko dobite zajetni račun za podatke. 

Za uporabnike iOS-a je prvotna aplikacija Popcorn Time zahtevala, da je naprava brez prekinitve. K sreči to ni več potrebno, kar vam daje veliko manj težav. V različici Android Popcorn Time Android je bolje, da program Popcorn Time APK prenesete naravnost s uradnega spletnega mesta, saj ni vedno na voljo v trgovini Google Play.

Popcorn Time Mobile in VPN-ji

Če se odločite za uporabo svoje mobilne naprave za čas Popcorn, se prepričajte, da imate nameščen primeren VPN. Številni VPN-ji, našteti zgoraj, so kos tej nalogi, ExpressVPN pa je še vedno najboljša izbira za takšne naprave, vendar naš najboljši VPN za mobilni kos vključuje tudi druge izbire.

Na primer, VyprVPN ni na tem seznamu, vendar ima nekaj najboljših mobilnih aplikacij tam – preberite si naš pregled v aplikaciji VyprVPN – zaradi česar je eden naših najboljših VPN za Android. Zasebni dostop do interneta je dobra izbira, če želite dostojno VPN izkušnjo za nizke stroške, kot ste lahko prebrali v našem pregledu PIA. Oglejte si tudi naš najboljši VPN za iPhone.

Čas za kokice in brezplačni ponudniki VPN

Ker vam čas Popcorn Time v spletu omogoča brezplačno gledanje filmov in oddaj, se verjetno sprašujete, ali lahko tudi za VPN stroške obdržite na nič. Obstaja ogromno brezplačnih VPN-jev, ki bi vas pritegnili, nekateri pa niso preveč slabi, vendar vsekakor bodite pozorni, če se boste odločili za brezplačen VPN za čas kokic.

Prvič, trg je prepreden s tako imenovanimi VPN-ji, ki vas v resnici ne ščitijo. Nekateri čakajo na naslednjo žrtev z zlonamerno programsko opremo, ki je vključena v namestitveni program. Drugi preprosto ne delujejo, ampak bodo spremljali vaše podatke.

Najboljša protivirusna programska oprema vam lahko pomaga pri nekaterih varnostnih težavah, ki jih prinašajo brezplačni VPN-ji, vendar je treba razmišljati tudi o drugih pomanjkljivostih. Naš najslabši brezplačni vodnik VPN vključuje nekaj primerov, kako hudi so lahko.

najslabše-brez-vpn-hola-vpn

Poleg tega, tudi če najdete spodoben brezplačen VPN, obstajajo tudi nekatere omejitve pri storitvi, na primer omejitev uporabe pasovne širine. Najbolje je, da ob varnosti in podatkih ogrožate ugledno storitev, plačani VPN pa pomeni, da ne poskušajo pridobiti denarja od vas na druge načine.

V medijih je napaka Popcorn Time Neveljavna

Uporabniki v skupnosti Popcorn Time so sporočili, da je pri poskusu pretakanja vsebine prišlo do napake. Videti je, da se v nekaterih primerih pojavlja napaka »neveljavnih medijev«, ko poskušajo pogledati kateri koli film ali predvajanino. Čeprav mi na Cloudwards.net s tem nimamo nobene osebne izkušnje, se zdi, da obstaja nekaj razlogov. 

Najpogostejši krivci so protivirusna programska oprema ali požarni zidovi. Popcorn Time lahko preprečijo dostop do mest za skupno rabo P2P, od katerih Popcorn Time dobi svojo vsebino. Uporabniki so s preprostim nastavitvami nastavitev nadaljevali s paro. 

Dejanski koraki, ki jih boste morali sprejeti, da spremenite te nastavitve, bodo odvisni od tega, kateri protivirusni ali požarni zid uporabljate, vendar se bo to zgodilo, ali bodite beli Popcorn Time ali onemogočite programsko opremo, čeprav slednje ne priporočamo.

Kako dodati čas za pokovke v požarnem zidu

Če težava povzroča vaš privzeti požarni zid Windows ali macOS, sledite spodnjim korakom.

Omogočanje časa za kokice v sistemu Windows 10

 1. V iskalno vrstico v opravilni vrstici vnesite »požarni zid«
 2. Kliknite »Požarni zid Windows Defender«
 3. V levem meniju kliknite »dovolite aplikacijo ali funkcijo prek požarnega zidu Windows Defender«
 4. V oknu “dovoljena aplikacija” kliknite “spremeni nastavitve”
 5. Potrdite polje poleg Časa za kokice
 6. Kliknite »v redu«, da shranite svoje nastavitve

Dovoljenje časa za kokice v operacijskem sistemu MacOS X

 1. V meniju Apple kliknite sistemske nastavitve
 2. Kliknite varnost ali varnost & zasebnost ”
 3. Izberite zavihek požarnega zidu
 4. V podoknu za nastavitve kliknite ikono zaklepanja in vnesite skrbniško ime in geslo
 5. Kliknite »možnosti požarnega zidu«
 6. Kliknite gumb »dodaj aplikacijo«
 7. Kot aplikacijo, ki jo želite dovoliti, izberite Popcorn Time
 8. Kliknite »dodaj«
 9. Kliknite »v redu«, da shranite svoje nastavitve

Nekaj ​​možnosti za kokice

Če vam čas za kokice ne uspeva, je tu nekaj možnosti. 

Storitve plačljivega pretakanja

Če želite za gledanje oddaj in filmov uporabiti drugo metodo, lahko izbirate med nekaj drugimi možnostmi. 

Plačljive storitve pretakanja imajo na voljo veliko dobre vsebine, ki gosti nekatere najbolj priljubljenih, do zdaj nagrajenih oddaj. Netflix je na primer všeč Stranger Things, čudovita gospa Maisel pa predvaja Amazon Prime Video.

Druge pretočne storitve, kot sta Hulu in HBO Now, imajo tudi vabljive knjižnice, vendar so na voljo samo v ZDA. K sreči so VPN-ji odlični za izogibanje geblokom. Če izberete strežnik VPN v državi, kjer so te storitve na voljo, boste videti, da ste fizično tam. 

To je še posebej dobro, če potujete ali se selite, saj boste z naročninami lahko nadaljevali kot običajno. Omogočili boste tudi dostop do vsebine, ki ni na voljo v vaši trenutni državi. Naš najboljši VPN za Hulu in najboljši VPN za HBO Now lahko pomagata.

Poleg tega je knjižnica Netflixa v posameznih državah različna zaradi avtorskih pravic in licenčnih pogodb. Z uporabo VPN-ja za spuščanje lokacije boste lahko vstopili v knjižnice drugih držav. Prepričajte se, da ste izbrali VPN, ki lahko preide preko Netflixovih detektorjev VPN. Naš najboljši članek VPN za Netflix navaja nekaj, ki so kos tej nalogi. 

Pretakanje vsebine s Kodijem

Če uporabljate drugačen način, kako pridobiti nekaj časa za kokice, je Kodi dobra izbira. Kodi je odprtokodna programska oprema, ki jo je mogoče uporabiti za shranjevanje in organiziranje predstavnostnih datotek, lahko pa jo uporabite tudi za brezplačno predvajanje filmov in TV oddaj. Je zelo enostaven za uporabo, za začetek pa lahko uporabite naš Kodi vodnik.

Če želite predvajati filme in oddaje, boste morali namestiti skladišča in njihove dodatke. Ti dodatki vam bodo omogočili dostop do tone vsebine, na voljo pa smo seznami najboljših Kodi-jevih skladišč in najboljših Kodi-jevih dodatkov, ki si jih boste ogledali..

Vendar moramo poudariti, da čeprav je Kodi zakonit, nekateri dodatki vsebujejo nezakonito vsebino. Na primer, Covenant je priljubljen dodatek, vendar omogoča dostop do piratske vsebine, tako da imate lahko nekaj časa Kodi Popcorn. Ne bomo vam povedali, kaj storiti, vendar če se odločite za njihovo uporabo, se prepričajte, da uporabljate VPN z našega najboljšega VPN-ja za seznam Kodi.

Torrenting

Čeprav Popcorn Time razreši vse mučne posle za vas, ga morda raje opravite sami. Na voljo je veliko mest hudournikov, na primer The Pirate Bay, in s hitrim iskanjem po njih bi morali najti tisto, kar iščete.

Če greš po tej poti, je treba opozoriti na nekaj stvari. Enega ne moremo dovolj poudariti, da hudourniške vsebine, zaščitene z avtorskimi pravicami, kršijo zakon, zato bi se lahko znašli v številnih težavah. Bodite skriti z VPN, kot je naša najboljša izbira za hudourništvo, NordVPN.

Ne pozabite se tudi, da hudourništvo lahko na vaš prag prinese celo vrsto spletnih nevarnosti. Datoteke je mogoče znebiti zlonamerne vsebine, ki čaka, da okuži računalnik.

VPN lahko pomaga pri tem, vendar je v vašem najboljšem interesu, da namestite dober antivirus. Priporočamo uporabo Bitdefenderja, saj vas bo zaščitil v realnem času. Naš pregled Bitdefender Antivirus vsebuje več podrobnosti.

Končne misli

Čas za kokice je odlična izbira za tiste, ki si želijo takojšnjega, brezplačnega dostopa do najnovejših in največjih filmov ali oddaj. Prenos je preprost in ponuja odlično alternativo plačljivim možnostim, če imate zelo majhen proračun. Glede na to je s storitvijo povezanih nekaj tveganj.

Če imate izkušnje z uporabo Popcorn Time ali mislite, da smo karkoli zamudili, nam to sporočite v spodnjem razdelku za komentarje. Oglejte si tudi ostale naše članke o VPN in naš razdelek za zabavo. Kot vedno hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map