Najboljši VPN za pretakanje 2020: rezanje kablov

V današnjem času se veliko ljudi usmerja k storilnim storitvam, ne pa k uporabi tradicionalne kabelske televizije. Lepota rezanja vrvic je v tem, da si lahko svojo najljubšo predstavo ogledate doma ali na poti. Če pa želite kar najbolje izkoristiti storitev ali si ogledati geoblokirano vsebino, je dobra ideja, da uporabite enega izmed naših najboljših VPN za pretakanje izbir.


Na pretočnih platformah, kot sta Netflix in Amazon Prime Video, je pripravljena množica vsebine, ki si jo želite ogledati s klikom gumba. Vendar pa geobloki igrajo vlogo v ponudbi v vaši državi. 

Pri tem vam lahko pomaga virtualno zasebno omrežje. Zakril bo vašo resnično lokacijo in izgledal, kot da dostopate do storitve pretakanja z izbrane lokacije. 

Poleg tega bo VPN varoval vašo povezavo in vas skril tako nad nadzorom kot od ponudnika internetnih storitev. To je še posebej pomembno, če raje uporabljate zunajzakonske storitve za pretakanje. Vzemite za primer Kodi. Čeprav platforma ni nezakonita, je vsebina, do katere dostopate, pogosto zaščitena z avtorskimi pravicami, dostopna prek hudournikov.

V tem primeru je uporaba VPN-ja pomembna, saj bo skriti vaš IP naslov in vas varoval pred radovednimi očmi. Kodi je tudi dobra možnost, če želite nekaj brezplačnih športnih pretočnih akcij. Šport lahko pogosto pretakate kot dogodek v živo, naši najboljši dodatki Kodi za športni vodnik pa vam lahko pomagajo najti idealen vir. Lahko pa uporabite fuboTV za športno pretakanje.

Če želite izvedeti več o Kodi-ju, lahko to storite z našim namenskim vodičem za Kodi. Poleg tega namesto uporabe brezplačnega VPN-ja za Kodi preverite naš najboljši VPN za Kodi kos za nekaj priporočil, ki vas bodo držala pod radarjem.

Ne glede na to, katero pot vodite iz seznama najboljših VPN-jev, priporočamo, da uporabite ExpressVPN. Ne pozabite, če želite izvedeti o omejitvah nekaterih priljubljenih pretočnih platform, kaj bi morali iskati v VPN za pretakanje in kateri VPN so najboljši za takšno opravilo.

Najboljši VPN za pretakanje 2020

Odkleni BBC iPlayer, Netflix in Hulu (med drugimi)

Čeprav tega morda še niste spoznali, imajo vse storitve pretoka regionalne omejitve. To je pogosto posledica licenčnih in avtorskih pogodb, vendar pomeni, da ne boste imeli iste vsebine v vseh državah, kjer je storitev na voljo. 

Vzemimo za primer Netflix Ameriška različica ima največjo knjižnico od vseh 190 držav, kjer je na voljo Netflix. Kljub temu to še ne pomeni, da je vse vključeno.

Večino njegove vsebine proizvajajo druga podjetja in ta podjetja povedo, kje je prikazana. Če ima podjetje pogodbo z drugim omrežjem, mu lahko Netflix ne bo prikazoval v isti državi. Nekatere vsebine Netflixa so vidne tudi v nekaterih državah.

Druge storitve so v istem čolnu, kot je Amazon Prime Video. Poleg tega so nekatere storitve v celoti omejene na določeno državo. Hulu je na primer na voljo samo ameriški publiki, BBC iPlayer pa lahko uporabljajo le prebivalci Združenega kraljestva (preberite naš najboljši VPN za priročnik BBC iPlayer). 

Ne glede na omejitve, vam bo VPN pomagal, da ga boste obšli. Netflix ima še dodatno oviro, če želite preskočiti. Prepoved Netflix VPN je otežila vstop. Na srečo je nekaj VPN-jev, ki so kos nalogi, kot lahko preberete v našem najboljšem VPN-ju za Netflix kos.

Kako smo izbrali najboljši VPN za pretakanje

Niso vsi VPN-ji izdelani enako, in čeprav nekateri odlikujejo uporabnost in hitrost, jih ni nujno, da so najboljši za pretakanje. Nekateri VPN ponujajo namenske strežnike za pretakanje, vendar dejansko ne delujejo dobro, kot lahko preberete v pregledu Avast VPN. Izbrani VPN mora vključevati spodaj navedena merila.

Hitrost

Hitrost je pomemben dejavnik pri pretakanju. VPN mora imeti dobro hitrost, da lahko gledate svoje najljubše oddaje ali filme, ne da bi pri tem vsakič prišli do dobrega kova. Čeprav niso vse naše izbire najhitrejše storitve VPN, so še vedno dovolj dobre za pretakanje v 4K, če imate dostojno nezaščiteno hitrost.

Pasovna širina

Drugi ključni dejavnik je dovoljenje za pasovno širino. Večina VPN-jev ponuja neomejeno pasovno širino, obstajajo pa nekateri, ki vas omejujejo na mesečno nadomestilo. Če dosežete mejo, bo VPN prenehal delovati. To je zadnje, kar želite, da se zgodi sredi filma, zato je bolje, da izberete tistega, ki nima pokrovčka.

Getting preteklih geoblocks

Najpomembnejša prednostna naloga je predvsem zagotoviti, da lahko VPN obkroži pretočne geobloke. Če ne zmore, bo edino, kar boste gledali, lepo sporočilo o napaki. Vse izbrane storitve so se na tak ali drugačen način izkazale, čeprav se lahko vsaka razlikuje, če gre za Netflix, Amazon Prime Video, Hulu in BBC iPlayer. So tudi dobra izbira za Kodi.

Enostavnost uporabe

Z enostavnim VPN-jem boste izboljšali izkušnjo pretakanja. Navsezadnje ne želite skakati skozi obročke samo zato, da bi imeli nekaj časa za kokice. V mnogih primerih lahko kliknete preprost gumb za povezavo in to je to. Kljub temu boste morda želeli dobro postavitev nastavitev.

Cena

Če želite dobro storitev z vsemi dobrotami, jih boste morali plačati. Nekateri najboljši brezplačni VPN-ji niso slabi, vendar pri pretakanju niso najboljši izvajalci. Cene se sicer razlikujejo, zato se boste morali prepričati, da ustreza vašemu proračunu, skupaj z vsemi naročninami za pretakanje..

1. ExpressVPN

ExpressVPN je najboljši VPN na trgu iz več razlogov in njegova sposobnost pretakanja je eden izmed njih. Ima hitrosti strele, kar je pomemben plus za nalaganje in predvajanje ne glede na flick, ki se vam zdi v polni HD ali celo 4K. Preberite si celoten pregled ExpressVPN, da boste bolje spoznali, kaj je zmožen.

Nič ni bolj frustrirajočega, kot če se odkrijete takoj, ko boste v Sherlocku izvedeli “whodunit”, zato boste z veseljem vedeli, da ima ExpressVPN neomejeno pasovno širino. 

expressvpn-pregled-navigacija po strežniku

Prav tako je vodilna pri dostopu do pretočnih platform, saj lahko naleti na skoraj katero koli storitev, ki jo nanjo vrnete. Za vstop v Hulu in Amazon Prime Video se boste morda morali obrniti na različne strežnike, vendar nima težav pri dostopu do BBC iPlayerja in Netflixa in lahko zajame v skoraj vse Netflix v vsaki državi.. 

Če ste začetnik, je uporaba preprosta in ena najboljših možnosti. Ko ga namestite, morate samo klikniti velik gumb “vklop” na sredini vmesnika in izklopljeni ste. Privzeto vas bo povezala do “pametne” lokacije glede na vaš trenutni položaj, vendar lahko s klikom na gumb “izberete lokacijo” izberete določeno območje.

Kljub temu je ExpressVPN eden dražjih VPN-jev, ki je na voljo, vendar je vreden denarja. Njegova kombinacija funkcij je brez dvoma najboljši VPN za gledanje filmov. 

Mesečna cena je najdražja možnost, denar pa boste prihranili s prijavo na daljšo naročnino. Priložena je 30-dnevna garancija za vračilo denarja, tako da nimate česa izgubiti.

2. NordVPN

Druga odlična izbira je NordVPN, ki je primerljiv z našim prvim izborom, kot lahko preberete v našem ExpressVPN nasproti NordVPN padcu. Vendar pa na kroni pogreša svoje dolge potovalne hitrosti. Ko se povežete s bližjim strežnikom, so njegove hitrosti hitre, če pa želite na primer gledati Netflix ZDA iz vzhodne Evrope, se vam zdi nekoliko počasen. 

nordvpn-pregled-strežnik-navigacija

Omejitev pasovne širine ni in NordVPN lahko pride do vseh večjih pretočnih platform, čeprav se boste morda morali igrati z različnimi strežniki, če želite doseči najboljšo učinkovitost. Čas preklopa strežnika VPN je hiter, kar je super, če boste morali zaradi stikov s hitrostjo ali dostopom zamenjati strežnike. Več o naših izkušnjah z njim si lahko preberete v našem pregledu NordVPN.

Uporaba je zelo enostavna, izbira ustreznega strežnika pa je lahka. Našli boste možnosti za veliko nastavitev, vključno s stikalom kill, kar je pomembno, če nameravate pretakati piratsko vsebino na Kodi. To je tudi naš najboljši VPN za hudournike, če bi raje šli po tej poti.

Cena NordVPN je denarnica prijazna. Njegova mesečna ponudba ni najboljša izbira, vendar daljši načrti zagotovo znižajo stroške. Če se niste želeli zavezati tako dolgoročno, je 30-dnevno okno za vračilo, na katerega se lahko vrnete.

3. CyberGhost

Naslednji na seznamu je CyberGhost, ki je odlična izbira, četudi ni ravno tako dober kot naša prva dva kraka. Njegove hitrosti so spodobne, a kot NordVPN, na dolgih razdaljah trpi počasnejše hitrosti. 

CyberGhost-Streaming-strežniki

Omejitev pasovne širine ni omejujoča, kar je dobro. Poleg tega ima CyberGhost posebne strežnike za pretakanje in pri testiranju našega pregleda CyberGhost smo ugotovili, da se je lahko prebil na glavne platforme za pretakanje.. 

Ima odličen vmesnik, ki je enostaven za uporabo, hkrati pa lahko povežete do sedem naprav, kar je spodobno število. To je meja za namestitve, vendar je vseeno zaslužila omembo v našem najboljšem VPN-ju za primerjavo več naprav.

Mesečna cena CyberGhosta je slaba, toda če se odločite za daljši načrt, je to precej spodoben posel. Če se prijavite na mobilni napravi, lahko izkoristite sedemdnevno brezplačno preskusno različico. Poleg tega za standardne naročnine obstaja 45-dnevna garancija za vračilo denarja.

4. Zasebni dostop do interneta

Zasebni dostop do interneta ima veliko funkcij, visoke hitrosti pa so ena njegovih najboljših. Če pa želite doseči te hitrosti, se boste morali držati privzete varnostne nastavitve, kar je manj ugodno 128-bitno šifriranje. Če to povečate, se bo njegova hitrost nekoliko zmanjšala. Kljub temu bi moralo biti v redu za pretakanje, tudi če se poigrate z njegovimi varnostnimi funkcijami. Dobite tudi neomejeno pasovno širino.

pia-pregled-razširjen pogled

PIA lahko dostopa do Netflixa, čeprav ne dosledno, kot lahko preberete v našem pregledu zasebnega dostopa do interneta. Številni strežniki PIA se nahajajo v ZDA in nimajo dostopa do Hulu. Z Amazon Prime Video in BBC iPlayer nimata veliko sreče, saj sta oba zaznala VPN.

Uporaba je preprosta in hitro se lahko povežete. Meni z nastavitvami se odpre v ločenem oknu in, čeprav ni toliko možnosti nastavitev kot pri nekaterih VPN-jih, lahko še vedno nered. S PIA dobite tudi 10 hkratnih povezav.

Cene PIA so preproste in temeljijo na enem načrtu. Za povečanje cene ni dodatkov; dobiš vse, kar je vključeno v “get-go”. Izbirate lahko med enomesečno, šestmesečno ali enoletno naročnino, toda daljše kot je obdobje, ki ga izberete, boljši bo popust. Obstaja tudi sedemdnevno obdobje vračila.

5. VyprVPN

VyprVPN je še ena odlična storitev. Vendar je to malo mešana torba, z veliko varnosti na eni strani in manjše podpore strankam na drugi strani. Njegove hitrosti so lahko nekoliko počasne, kar lahko vidite v našem testiranju za naš pregled v aplikaciji VyprVPN. Glede na to so zanesljive, ne glede na to, s kje se povezujete. Tudi omejitve pasovne širine ne obstajajo.

VyprVPN-odjemalec

Vključi se lahko v vse glavne storitve pretočnega pretoka, vendar boste imeli več sreče pri vnosu Netflixa iz naslovov IP v ZDA in Veliki Britaniji. Odlično deluje z BBC iPlayer, Hulu in Amazon Prime Video. 

VyprVPN je preprost za uporabo, ne glede na to, ali imate predhodne izkušnje z VPN-ji ali ne. Ima veliko varnostnih nastavitev, s katerimi se lahko igra, in dodatni zaščitni protokol Chameleon za dodatno zaščito. Če se pretakate na poti, boste z veseljem vedeli, da so njegove mobilne aplikacije nekaj najboljšega, tako da je to eden naših najboljših VPN za Android.

Izbirate lahko med dvema načrtoma. Standardni načrt ima tri istočasne povezave, različica Premium pa ima pet povezav in uporabo protokola Chameleon. Izberete lahko mesečno ali letno naročnino, vendar se letni stroški dolgoročno izkažejo ceneje. Velja tudi 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

6. Vetropis

Windscribe je dostojen VPN, ki ponuja velikodušen brezplačen načrt. Čeprav je morda tako radodarna, da sedi na prestolu najboljše brezplačne storitve VPN, ne bo osvojil poklona za najboljši brezplačni VPN za predvajanje filmov. 

To je zato, ker smo med testiranjem za pregled Windscribe uporabljali njegove brezplačne strežnike VPN, zato je prišlo do težav pri Netflixu in Hulu. Dostopil je lahko do BBC iPlayerja BBC in Amazon Prime Video, toda za Netflix in Hulu boste morali uporabiti plačljive strežnike Windfcribe, ki jih ponuja Windscribe. Zasnovani so za pretakanje v ZDA, Veliki Britaniji, Kanadi in na Japonskem.

windcribe-slider3

Do plačanega Pro Pro načrta obstajajo še nekateri dodatki. Na obeh načrtih dobite neomejene povezave, toda Pro načrt ima tudi neomejeno pasovno širino. Z brezplačnim načrtom prejmete 2 GB na mesec – ali 10 GB, če vnesete veljaven e-poštni naslov – in za vsako dodano lokacijo dobite nadaljnjih 10 GB podatkov.

Če želite samo pretakanje, lahko uporabite svojo možnost “izdelava načrta”, da dobite strežnik Windflix in neomejene podatke za samo 2 USD na mesec, kar vam omogoča poceni način odblokiranja Netflixa.

Če boste šli za načrt Pro, je bolje, da se odločite za daljšo naročnino, saj boste tako dolgoročno prihranili denar. Uradnega pravilnika o vračilu ni, če pa ga v treh dneh po nakupu zahtevate, vas bo Windscribe zavezal. Lahko pa uporabite brezplačni načrt in preverite, ali vam je to najprej všeč.

7. TunnelBear

Nazadnje bomo omenili TunnelBear. Pri testiranju pregledov TunnelBear nas je spustila v uspešnost pretakanja, ker so blokirane od vseh večjih pretočnih storitev. Povedano: to je odlično, če gre za YouTube in Twitch, tako da, če želite reči, da se ujamete na tok v šoli, je dobra izbira. 

Z YouTubom se je kar dobro končalo, naložili so video posnetke pri 720p in 60 sličicah na sekundo. Kar nekaj časa je trajalo, da so se videoposnetki naložili pri 1080p, vsekakor pa je prava izbira, če za dostop do YouTuba potrebujete VPN. 

Tunelbear-odjemalec

Naši rezultati s Twitchom so bili še boljši, saj so se tokovi takoj nalagali pri 1080p. Ne trdimo, da je definitivno najboljši VPN za pretakanje Twitch-a, vendar je dobra izbira, če želite dobiti dostop.

Za vse ostalo je TunnelBear še vedno poštena izbira. Njegova hitrost se razlikuje med različnimi strežniki, vendar dobite neomejeno pasovno širino. Ima vmesnik, ki je preprost za uporabo, izbira strežnika pa je enostavna, saj dobite zaslon zemljevida z majhnim medvedkom, ki prikazuje vašo trenutno lokacijo. 

Kar zadeva ceno, vam lahko TunnelBear pritegne več, še posebej, če ga uporabljate samo za YouTube in Twitch. Ima brezplačen načrt, ki ni tako velikodušen kot Windscribe, vendar vseeno dobite 500 MB podatkov na mesec. Obstajajo tudi načini za povečanje te meje. Če na primer tvitnete o TunnelBearu, boste dobili dodaten gigabajt podatkov.

Njen plačani načrt ponuja mesečno ali letno naročnino, pri čemer je letna najboljša možnost za prihranke. Brezplačnega preskušanja ni, ker lahko uporabite brezplačno različico. Poleg tega ni nobenega uradnega okna za vračilo, saj se vračila ponujajo za vsak primer posebej, tako da, če ga želite, boste morali stopiti v stik s TunnelBear.

Častitljiva omemba: IPVanish

Čeprav IPVanish ni na glavnem seznamu najboljših VPN za pretakanje videov ali filmov, še vedno menimo, da si ga zasluži. Za razliko od TunnelBear je sposoben vstopati v nekaj večjih pretočnih platform, vendar ni dosleden in ima tudi nekaj drugih pomanjkljivosti.

Na večini strežnikov je hitro, vendar je nekaj področij, ki vračajo slabe hitrosti. Na voljo je z neomejeno pasovno širino. Kot lahko preberete v našem pregledu IPVanish, smo bili, ko smo poskušali dostopati do nje, naleteli na napako proxy Netflix proxy. Tudi z BBC iPlayerjem nismo imeli sreče, vendar se je uspelo prebiti v Hulu in Amazon Prime Video.

IPVanish-Quick-Connect

IPVanish je preprost za nastavitev in uporabo, hkrati pa omogoča povezovanje do 10 naprav hkrati. Če načrtujete torrenting, ne pozabite, da čeprav je VPN nastavljen za to, ni najbolj zaseben VPN.

Njegova politika zasebnosti je vprašljiva, saj je podjetje predhodno predalo uporabniške dnevnike ameriškemu ministrstvu za domovinsko varnost. Zdaj nismo prepričani v njegovo zasebnost, ampak je treba nekaj razmišljati.

Njegova cena je povprečna za storitev VPN, in čeprav boste z daljšim načrtom prihranili denar, je to le majhen popust. Vzpostavljeno je sedemdnevno jamstvo za vračilo denarja, če to ni za vas.

Končne misli

Upamo, da smo vam odprli oči o tem, kako drugače lahko delujejo VPN-ji, kadar gre za pretakanje, še posebej, ko se morajo tudi oni prebiti skozi bloke. Veliko VPN-jev se lahko prebija skozi stene ene ali dveh pretočnih platform, vendar je le nekaj takih, ki lahko dostopajo do vseh. 

Poleg tega pa boste po dostopu potrebovali spodobne hitrosti, da boste lahko dejansko nalagali in predvajali vsebino. Najbolje je tudi, če imate eno, ki ima neomejeno pasovno širino, sicer boste morali počakati do naslednjega meseca, da si ogledate preostanek oddaje.

Glavne točke so ExpressVPN najboljša VPN storitev za pretakanje. Za začetek se lahko vključi v vse storitve pretakanja, vključno z Netflixom v številnih državah. 

Poleg tega ima izjemno visoke hitrosti in vključuje neomejeno pasovno širino. To je tudi eno izmed najpreprostejših VPN-jev. Stroški so višji od drugih VPN-jev, vendar dobite briljantno storitev in obstaja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Kako ste začeli uporabljati VPN za pretakanje svoje najljubše vsebine? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje. Imamo še druge članke VPN, ki vam bodo morda pomagali. Medtem ko ste tukaj, si oglejte tudi naše članke za pretakanje in našo knjižnico za zabavo. Kot vedno hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map