HBO Now je ena boljših pretočnih platform na voljo. Izpostavili smo ga v tem, kako gledati vodnika Game of Thrones, vendar platforma ponuja več kot zmaji in fantazije. Poleg razvijajoče se knjižnice kuriranih filmov in oddaj, kot je prejšnji teden z Johnom Oliverjem, ima HBO Now nekaj za vsakogar..


Vsak ameriški državljan, to je. Čeprav je HBO na voljo v približno 50 državah, je HBO Now na voljo samo v ZDA Tako kot Hulu, ima HBO Now pretočne najnovejše filme in TV-oddaje, distributerji pa radi dobro spremljajo, kdo lahko gleda, kaj (preberite naš najboljši VPN za Vodnik po hulu).

Vendar obstajajo načini okoli tega. V tem priročniku o najboljšem VPN-ju za HBO Now vam bomo pokazali, kako lahko virtualno zasebno omrežje odpre pretočne protipožarne vrata. S pomočjo najboljših pregledov VPN smo pripravili pet ponudnikov, ki bodo dostopali do HBO Now in zagotovili prijetno pretakanje.

Zakaj potrebuješ VPN za HBO zdaj

Kot že omenjeno, je HBO Now na voljo le v ZDA, zato vsi ostali po svetu nimajo sreče. Obstaja način, kako zaobiti geoblock in odkleniti vsebino, ki jo ponuja HBO Now.

Z uporabo VPN lahko HBO Now zavedete, če razmišljate, da ste v ZDA. VPN vam dodeli nov IP naslov, kar HBO Now uporablja za zaznavanje, v kateri državi se nahajate. Na primer, če bi želeli Če želite predvajati BBC iPlayer, boste morali uporabiti UK naslov IP (preberite naš najboljši VPN za vodnik BBC iPlayer).

Preden se povežete s HBO Now, se boste najprej povezali s strežnikom, ki je v lasti ponudnika VPN, ki se nahaja v ZDA. Na HBO Now bo videti, kot da ste pravkar povezani s strežnikom VPN, kar pomeni, da lahko pretakate podatke od koder koli na svetu.

Za tiste, ki so bili okrog tehnološkega ovinka, boste vedeli, da je isto mogoče storiti s proxyjem, vendar, kot smo poudarili v vodiču VPN vs. proxy vs. Tor, je uporaba enega na splošno slaba ideja. Za razliko od proxyja VPN šifrira vašo začetno povezavo, zaradi česar ni mogoče določiti, kdo ste.

Preprosto sledenje poti lahko vašo povezavo usmeri nazaj k vam, če uporabljate proxy, vendar z VPN ni mogoče. S šifriranjem vaše povezave strežnik VPN deluje kot blok in vam omogoča, da predorite, ne da bi drugim omogočili, da zasledujejo vašo povezavo do vas.

To pomeni, da se VPN ne bo samo povezal s HBO Now, ampak vas bo v tem času varoval. VPN je ključen varnostni ukrep, s katerim lahko v zasebnost vrnete svojo zasebnost..

Najboljši VPN za HBO, zdaj 2020

Izbira najboljšega VPN-ja za HBO zdaj

Čeprav ideja o uporabi katerega koli ol ‘VPN-a z HBO Now deluje na papirju, v praksi ne deluje. HBO Now ima poleg večine drugih platform za pretakanje vzpostavljene sisteme za zaznavanje, če uporabljate VPN. Preden smo začeli seznam, smo možnosti znižali tako, da smo videli, ali lahko ponudnik sploh dostopa do platforme.

Vendar premagati enkrat ni dovolj. Dostop do platform za pretakanje preko več strežnikov testiramo in na vrh se dvignejo le ponudniki, ki lahko dosledno dostopajo do teh platform. Na primer, VPNArea vas bo spravila v Netflix, vendar le na določenih strežnikih v ZDA (preberite naš pregled VPNArea).

Hitrost igra veliko vlogo tudi pri izkušnji pretakanja. Če vaš internetni ponudnik ne prekine povezave, bo VPN vzel nekaj vaše internetne hitrosti. Z dodajanjem drugega strežnika v mešanico povečujete omrežne stroške. To je rečeno, samo zato, ker obstaja poslabšanje hitrosti, kar ne pomeni, da mora biti vaša povezava počasna.

Ponudniki, ki smo jih izbrali, imajo malo razlike med hitrostjo, ki je zaščitena in nezaščitena. Z HBO Now je manj pomembno kot pri recimo Netflixu, ker HBO Now ne podpira HDR ali 4K pretakanja (preberite naš najboljši VPN za Netflix vodič).

Čeprav ne uporabljate posebej za HBO Now, sta varnost in zasebnost vedno v središču pozornosti, ko uporabljate VPN. Izbrali smo ponudnike, ki nudijo najboljše v varnosti VPN, ki vas ščitijo in kar počnete po spletu, od vsakogar, ki jim zatakne nos, če ne spada.

Zunaj tega smo si ogledali tudi ceno, enostavnost uporabe, lokacije strežnikov in storitve za stranke, toda ta območja so bila obrobna. Čeprav so pomembne, smo bili pripravljeni trgovati na primer s prijaznostjo do uporabnikov za večje hitrosti.

Najboljši VPN za HBO zdaj: ExpressVPN

ExpressVPN je najboljši VPN za pretakanje, zato ne preseneča, da je najboljši VPN tudi za HBO Now. Med enostavnim vmesnikom, izjemno hitrimi hitrostmi in brezumnim pristopom k zasebnosti je ExpressVPN popoln VPN za skoraj vse. Glede na to je njegova sposobnost, da obide geobloke, še posebej dobra za pretakanje.

expressvpn-pregled-hitrost-test

Kar zadeva pretakanje, ni veliko ponudnikov, ki bi se lahko ujemali s ExpressVPN. Med našim testiranjem je lahko dosledno zaobšel večino geoblokov. Boril se je z Amazon Prime in Hulu, vendar le na nekaj strežnikih. Z Netflixom, BBC iPlayerjem in HBO Now je do platforme dostopal ne glede na to, kateri strežnik smo preizkusili.

Tudi hitrosti so velike. ExpressVPN je prevzel krono v našem najhitrejšem vodiču VPN tako, da je vzdrževal večino naše nezaščitene hitrosti, ne glede na to, kje smo bili tunelirani. Čeprav je bivanje hitro blizu doma običajno, je ExpressVPN redek, da ostane na dolgih razdaljah hitro. Ker je HBO Now na voljo samo v ZDA, je ta odpornost pomembna.

Tudi v ZDA lahko izbirate med številnimi lokacijami. ExpressVPN ima 21 lokacij, ki segajo od New Yorka do Los Angelesa, na Srednjem zahodu pa ima presenetljivo veliko možnosti. Večina ameriških strežnikov podpira tudi vse protokole ExpressVPN, tako da lahko uporabite raven varnosti, ki vam je všeč.

Drugi razlogi, ki so nam všeč ExpressVPN

Vse ostalo o ExpressVPN je, odkrito povedano, super. Čeprav nima zvončkov nekaterih ponudnikov, ki jih bomo omenjali v tem priročniku, svoje pomanjkljivosti nadomešča s solidno osnovno storitvijo.

Skratka, to pomeni, ne glede na to, kje ste predorov od ali do, lahko ExpressVPN dostavi. Njegove hitre svetovne hitrosti uravnotežijo enega bolj zapletenih problemov, s katerimi se srečujejo VPN, in njegova miselnost, pripravljena na začetek, je iskanje strežnika in konfiguriranje aplikacije enostavna. Dovolj je, da lahko novinec začne z delom, hkrati pa ohrani napredno konfiguracijo, s katero se kosilnice lahko spopadajo.

Edina slabost je visoka cena ExpressVPN. V primerjavi z nekaterimi ponudniki je ExpressVPN drag, vendar v primerjavi s recimo Hide.me ni preveč slab (preberite naš pregled Hide.me). ExpressVPN nima najslabših cen, vendar boste v povprečju porabili več.

Več o cenah in funkcijah lahko izveste v našem pregledu ExpressVPN ali pa preizkusite sami s 30-dnevnim jamstvom za vračilo denarja.

CyberGhost

CyberGhost je že od nekdaj odlična storitev, vendar je njegov stari vmesnik pustil veliko želenega. Zaradi posodobitve različice 7 je bilo treba upoštevati racionalizacijo uporabniške izkušnje in dodajanje niza novih funkcij..

CyberGhost-Streaming-strežniki

Dostop do posebnih strežniških strežnikov je lažje kot kdaj koli prej. Za razliko od ExpressVPN ima CyberGhost seznam lokacij, ki so namenjene pretakanju. Obstaja približno 50 lokacij, od katerih je vsaka optimizirana za drugo platformo za pretakanje, vključno z HBO Now. Platforme z regionalnimi omejitvami, kot je HBO Now, imajo lokacije v državi, v kateri so doma.

Čeprav se strežni strežniki ne zdijo nič posebnega, CyberGhost ne pušča dvomov o tem, katero lokacijo bi morali izbrati za pretakanje HBO Now. Po našem testiranju strežniki delujejo tudi na platformah, zato lahko strežnik v Veliki Britaniji, optimiziran za BBC iPlayer, deluje tudi z Netflixom..

Kar zadeva hitrosti, CyberGhost ni najboljši, vendar tudi ni slabo. Pri uporabi OpenVPN je začetni padec hitrosti globok, toda uporaba IKEv2, s katerim se CyberGhost namesti, povzroči veliko hitrejšo hitrost.

Drugi razlogi, ki so nam všeč CyberGhost

Za razliko od ExpressVPN-a so značilnosti enega ključnih prodajnih mest CyberGhosta. Poleg strežniških strežnikov vključuje strežnike za hudournike. Glede hitrosti ali varnosti ne naredijo ničesar drugega, ampak so namenjeni samo povezavam med osebnimi osebnimi podatki. Zaradi teh specialnih strežnikov si je CyberGhost prislužil mesto v našem najboljšem VPN-ju za vodnik torrentov.

Ena bolj zanimivih lastnosti pa je vgrajena avtomatizacija. CyberGhost vam omogoča, da nastavite “pametna pravila.” Povedo mu, kaj storiti po recimo povezavi s strežnikom. CyberGhost lahko na primer poveste, da po brskalniku zažene vaš brskalnik ali pa mu naročite, naj uporablja samo VPN v določenih omrežjih WiFi.

Čeprav smo pri drugih storitvah videli namige o tej funkcionalnosti, se implementacija CyberGhosta zdi najbolj popolna. Več o pametnih pravilih in drugih funkcijah CyberGhosta lahko izveste v našem pregledu CyberGhost ali pa preizkusite s 45-dnevno garancijo vračila denarja.

NordVPN

NordVPN je za to veliko, vključno z visokimi najvišjimi hitrostmi, množičnim strežniškim omrežjem in dolgim ​​seznamom funkcij. Še vedno pa pade pod ExpressVPN. Kot lahko vidite v naši primerjavi ExpressVPN proti NordVPN, je NordVPN najbolje uvrščen kot srebrni odličnjak, ki zmore več kot ExpressVPN, vendar s precej manj doslednosti..

nordvpn-pregled-strežnik-navigacija

Naredi vse, kar mora, vendar veliko strežniško omrežje pogosto zbada. Namesto da vam predstavi lokacije, vam NordVPN omogoča izbiro posameznega strežnika, s katerim se želite povezati. Kot velja za večino tehnologije, ni vsak strežnik ves čas tak, kot bi moral, zato je verjetnost, da bi našli tisto, ki ima težave, večja kot pri drugih ponudnikih.

Med testiranjem smo se povezali s strežniki, ki preprosto niso večkrat delovali. Ko se zvezde poravnajo, pa ni storitve, kot je NordVPN. Lahko pokvari skoraj vsak geoblock, tudi HBO Now, in vzdržuje nekatere najhitrejše hitrosti, ki smo jih videli.

Vendar to zahteva vložek od vas. Če se želite potapljati, je ExpressVPN bolj “plug and play”. NordVPN zahteva, da si umažete roke, vendar se vam bo to izplačalo.

Drugi razlogi, ki so nam všeč NordVPN

Seznam funkcij podjetja NordVPN je med najboljšimi. Začne se s CyberSec, vgrajenim zaviralcem oglasov in zlonamerne programske opreme. Za razliko od PureVPN, ki zdi, da svoj blokator oglasov uporablja kot marketinško točko, ne pa kot funkcionalno orodje (preberite naš pregled PureVPN), CyberSec deluje precej dobro, vendar vseeno priporočamo, da si ogledate našo najboljšo protivirusno programsko opremo za bolj zaokroženo rešitev.

Tako kot CyberGhost tudi NordVPN vključuje posebne strežnike, vendar noben ni optimiziran za pretakanje. Namesto tega lahko pomagajo pri varnosti ali zasebnosti. Na primer, strežniki Tor bodo zaščitili vašo identiteto tako, da vas bodo odklonili z več strežnikov pred povezavo, strežniki Double VPN pa bodo vaši povezavi dodali še en sloj šifriranja.

Tudi NordVPN je poceni. Čeprav mesečni načrt ni impresiven, večletne pogodbe mesečno ceno znižajo na manj kot nekaj dolarjev. Shemo cen si lahko ogledate v našem pregledu NordVPN ali pa jo preizkusite s 30-dnevnim jamstvom za vračilo denarja.

TorGuard

TorGuard je priljubljen tukaj na Cloudwards.net, četudi ni najboljši VPN za vse. To ni najbolj vabljiva možnost na trgu, a raven konfiguracije, ki jo ponuja, ni primerljiva. K sreči to niso vsi gumbi in gumbi. Pod nadzorno ploščo je solidna storitev, ki s hitrimi hitrostmi dostopa do večine pretočnih platform.

torguard-vmesnik za pregled

To počne tudi dosledno. TorGuard je sedel poleg ExpressVPN-a v našem najhitrejšem vodiču VPN glede odpornosti na več lokacijah. Glede na to je povprečna hitrost TorGuarda nižja. Čeprav večina lokacij deluje dobro, občasni dud ovira, kaj bi sicer bili odlični rezultati.

Kar zadeva lokacije strežnikov, TorGuard ni preveč impresiven, vendar se osredotoča na ZDA, zato je odlična izbira za HBO Now. V ZDA obstajajo lokacije, vključno s podatkovnimi centri v Dallasu, Chicagu in Atlanti.

TorGuard ima tudi nekaj najboljše varnosti, kar smo jih videli. Z dovolj protokoli VPN, da se vam lahko vrti glava in se osredotočite na konfiguracijo, lahko sprejme vse nastavitve varnosti, ki jih želite.

Drugi razlogi, ki so nam všeč TorGuard

Kot rečeno, je najmočnejši vidik TorGuarda njegova prilagodljivost. Izberete ne le, kateri protokol uporabljate, temveč tudi vrsto šifriranja, način preverjanja pristnosti sporočil in velikost ključa. Čeprav za večino ljudi razlika med AES-256-CBC in AES-256-GCM ni pomembna, lahko tisti, ki želijo nastaviti svojo varnost,.

To prilagodljivost je razširjena s podporo za skripte po meri in ubijanje aplikacij, kar vam omogoča, da nastavite killswitch na določene aplikacije. Na primer, lahko rečete TorGuardu, naj prepreči internetno povezavo do odjemalca, če VPN ne uspe in pusti brskalnik nedotaknjen.

Scenariji po meri so na voljo pred povezavo, po povezavi in ​​po prekinitvi povezave. Skripte boste morali napisati in jim nakazati TorGuard, vendar raven prilagodljivosti ni primerljiva. Kot preprost primer lahko poveste podjetju TorGuard, da po povezavi zažene Chrome v načinu brez beleženja zgodovine.

Kljub datiranemu videzu je o TorGuardu veliko všeč. Več lahko preberete v našem pregledu TorGuard ali pa si oglejte, kako vam je všeč, z brezplačnim preskusom, ki je trajal teden dni.

Zasebni dostop do interneta

Minimalistični pristop zasebnega dostopa do interneta je lahko moteč za tiste, ki se raje ukvarjajo s svojo programsko opremo, vendar sta fleksibilnost in vrednost storitve nesporna. PIA je ena najcenejših možnosti, čeprav PIA ponavadi predstavlja rdečo zastavo.

zasebni-internet-dostop-pregled-ogled

Kljub skromnemu vmesniku je PIA močna. V našem najhitrejšem vodiču VPN je zasedel drugo mesto, kar je malo manj od tehtanega povprečja ExpressVPN. Čeprav je nameščen z 128-bitnim AES-om, ki ima hitrosti, je preizkusil 256-bitni AES. K sreči je hitrost PIA ostala nespremenjena, tudi po povečanju varnosti.

Ima težave z večino pretočnih storitev, toda HBO Now je deloval med našim testiranjem. Lokacija PIA v ZDA pomeni, da je na voljo veliko možnosti strežnika, tako da ne bi smeli imeti težav z iskanjem strežnika za HBO Now.

Čeprav je VPN, ki se nahaja v ZDA, običajno zaskrbljujoče, je PIA dokazala, da zagovarja zasebnost uporabnikov. Dvakrat je bil na sodišče vpoklican za uporabnike, ki so med uporabo storitve storili kazniva dejanja, in tudi pod sodnim pozivom ni mogel zagotoviti nobenih informacij o uporabniku.

Drugi razlogi imamo radi zasebni dostop do interneta

PIA je pred kratkim posodobila svoj vmesnik, in čeprav je odjemalec še vedno vezan na pladenj, smo ljubitelji sprememb. Eden na videz nepomemben dodatek je nočni način, ki potemni slepeče ozadje in namesto tega osvetli besedilo. Glede na nedavno posodobitev nočnega načina na Windows Explorer, se lahko nov vmesnik PIA ujema s tistim, ki je na namizju.

Obstajajo tudi bolj napredne funkcije. PIA vključuje MACE, ki je orodje za blokiranje zlonamerne programske opreme in oglasov, podobno kot CyberSec. Med brskanjem uporablja seznam znanih domen, ki prikazujejo oglase in jih blokira, zato priporočamo, da ga vklopite in počakate, da začne veljati polno.

Tako kot TorGuard ima tudi PIA veliko prilagodljivosti, kar je presenetljivo glede na to, kako majhna je aplikacija. Nastavite lahko velikost ključa, šifro in način preverjanja pristnosti podatkov ter šifro in velikost ključa mrežne stiske..

Prilagodljivost PIA sicer ni tako globoka kot TorGuard. Ne glede na uporabnost je PIA solidna storitev s cenovno ugodno ceno. Več lahko izveste v našem zasebnem pregledu dostopa do interneta ali pa ga preizkusite s sedemdnevno garancijo za vračilo denarja.

Končne misli

HBO Now ponuja marsikaj, zato je škoda, da do platforme lahko dostopajo le prebivalci ZDA. Z VPN pa ste lahko kjer koli na svetu in še vedno uživate v Game of Thrones, True Detective, The Sopranos in še več.

Preden se poglabljate v svojo Westeros lore, si oglejte naš arhiv za pretakanje. Tam boste našli načine za gledanje filmov in TV oddaj po spletu. Ne bomo vas samo vodili skozi postopek pretakanja, ampak vam tudi pokazali, kako to storiti varno.

Kaj pretakate z HBO Now? Sporočite nam v spodnjih komentarjih in kot vedno hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me