Najboljši VPN za Amazon Prime Video v letu 2020: Beating Bezos

Amazonova prisotnost v pretočnem kraljestvu se je v zadnjih nekaj letih povečala, tudi ko so storitve pretakanja vse bolj natrpane, ko novi tekmeci prihajajo levo, desno in v sredino. Od zgodovinskega obdobja, komedije-drame Čudovita gospa Maisel do znanstveno-fantastične serije Razširjenost, za vsakogar obstaja nekaj.


Prime je na voljo po vsem svetu, razen v državah s strogo cenzuro, kot so celinska Kitajska, Severna Koreja, Iran in Sirija. V vseh drugih državah vas je dobro obiskati, če imate internetno povezavo. Če vas geobloki zadržujejo ali pa si želite nekaj dodatne zasebnosti, vam lahko pomaga eden najboljših VPN-jev za Amazon Prime Video.

Morda potujete in želite dostopati do knjižnice svoje domovine ali morda obstaja posebna oddaja, ki je na voljo v drugi državi. V nadaljevanju bomo več govorili o tem, kako in zakaj, vendar ne glede na to, kakšne pretočne obročke morate skočiti, bo navidezno zasebno omrežje pomagalo. 

Z uporabo VPN-a lahko spuščate svojo lokacijo in tako storitev pretakanja verjame, da ste fizično v izbrani državi. Kot dodaten bonus bo VPN ohranil varno vašo povezavo. 

Če želite hitro popraviti, je vaša najboljša stava ExpressVPN. Še naprej berete, če želite več informacij o pomembnih funkcijah VPN, zakaj ga uporabljate in zakaj so brezplačni VPN-ji slaba ideja.

Najboljši VPN za Amazon Prime Video

 1. ExpressVPN – Z Amaitom se odpravite v Amazon iz tujine
 2. NordVPN – glavni videoposnetek po ceni
 3. CyberGhost – trdne cene
 4. Windscribe – odličen brezplačen načrt
 5. VyprVPN – Velika varnost
 6. VPNArea – ponudnik ponudb
 7. Ivacy – Dobra pokritost
 8. IPVanish – Stari verni

1. ExpressVPN

Če ste redni bralec na Cloudwards.net, verjetno ni šok, da je ExpressVPN prestopil na prvo mesto, vendar je to z dobrim razlogom. Ne dobijo samo brezplačne vozovnice, temveč morajo delovati na tem mestu, tako rekoč. Potopimo se v vse razloge, zakaj je ExpressVPN najboljša storitev VPN za Amazon Prime.

ExpressVPN je odličen izbor za pretakanje Amazonovega videoposnetka, celo vodi naš najboljši VPN za primerjavo pretakanja. V storitev lahko pridete zlahka, čeprav boste morda morali preizkusiti nekaj strežnikov. 

Kljub temu pa ne bi smelo biti dolgo, preden boste zasedeni gledati svojo najljubšo oddajo Prime. Če želite dostopati do njega v drugem delu sveta, ima ExpressVPN strežnike v 94 državah.

expressvpn-pregled-navigacija po strežniku

Njegove hitrosti strele pomenijo, da vas ne bo čakalo na zaslonu za nalaganje, niti v ločljivosti polne HD ali 4K. Dobivate tudi neomejeno pasovno širino, tako da lahko opazujete vsebino svojega srca.

Druge funkcije programa ExpressVPN

ExpressVPN vas je zajel, ko gre za varnost, z močnim šifriranjem, da prikrije svojo resnično identiteto. Več o njegovi varnosti lahko preberete v našem celotnem pregledu ExpressVPN, ko pa gre za enostavnejšo uporabo, vedite, da gre za enega najbolj preprostih VPN-jev, ki jih lahko uporabite. 

Če ste začetnik, boste cenili velik gumb “vklop” na sredini nadzorne plošče. S klikom boste povezali “pametno” lokacijo. Če želite izbrati določeno mesto, preprosto kliknite »izberite lokacijo« in izberite tistega, ki ga potrebujete.

Slaba stran ExpressVPN so njegovi stroški. Je cenejši od drugih VPN-jev na trgu, vendar plačujete za kakovost, zato se splača. Za ublažitev udarca se odločite za dolgoročni načrt, ker na koncu delujejo naše ceneje. Poleg tega obstaja 30-dnevno jamstvo vračila denarja.

2. NordVPN

NordVPN je še en odličen izbor za Amazon Prime Video. Med testiranjem našega pregleda NordVPN smo preverili njegovo zanesljivost pri vključevanju v različne storitve pretakanja. Ugotovili smo, da je lahko dosledno prodrl v Amazon Prime Video. Vendar pa nekateri strežniki, ki jih NordVPN priporoča, vračajo počasne hitrosti, zato je bolje, da jih izberete sami. 

Čeprav bi NordVPN lahko prišel v Amazon Prime na vsakem strežniku, ki smo ga preizkusili, lahko počasen strežnik vpliva na kakovost toka. Ko smo hitro našli, je bila izkušnja s pretakanjem v redu. Dobite neomejeno pasovno širino in če morate do Prime Video dostopati od drugod, obstajajo strežniki v približno 60 državah.

nordvpn-pregled-strežnik-navigacija

Ko gre za varnost, vam NordVPN nudi hrbet. Uporablja vrhunsko šifriranje, izbirate pa lahko z uporabo strežnikov z dvojnim skokom, ki dodajo še en sloj varnosti. 

NordVPN vas bo pustil anonimne, kar je eden od razlogov, da je naš najboljši VPN za hudourništvo. Je tudi enostaven za uporabo in njegova cena nudi dobro vrednost za denar. Na voljo je 30-dnevno obdobje vračila, zato si lahko brez skrbi privoščite vrtinec.

3. CyberGhost

Sledi CyberGhost, ki je dostojna storitev, ki nima težav pri pretakanju storitev. Ima seznam strežnikov, ki so namenjeni pretočnim platformam, tisti, ki smo jih preizkusili med našim pregledom CyberGhost, pa so delovali brezhibno. Poleg tega ima CyberGhost strežnike v približno 90 državah, če jih potrebujete.

CyberGhost-Streaming-strežniki

Ni omejitev pasovne širine, ki bi jih bilo treba paziti, njegove hitrosti pa so med najhitrejšimi. Na dolge razdalje lahko pride počasi, kot to počne NordVPN, vendar kljub temu deluje dobro. Poleg tega se njegov vmesnik nekoliko navadi, vendar ga ni težko uporabljati.

Varnost CyberGhosta je dobra in ima stalno omogočeno stikalo za odstranjevanje, ki vas takoj prekine, če VPN ne uspe. To je dobro, ker bo zagotovilo, da bodo vaši osebni podatki ohranjeni v tajnosti, tako da Amazon ne bo mogel spremljati vaših dejavnosti. Glede na to je lepo imeti vsaj nekaj nadzora nad stikalom kill.

Je poceni, vendar mesečna stopnja ni najboljša možnost. Bolje se prijavite dlje, saj boste videli nekaj prihrankov. Za Android in iOS je na voljo brezplačna sedemdnevna preizkusna različica. Uporabniki namizja lahko dobijo tudi enega, vendar je to samo en dan. Obstaja tudi garancija za vračilo denarja.

4. Vetropis

Spisek je sestavil tudi Windscribe in vredno je, da ga imenujemo najboljši brezplačni VPN za Amazon Prime. To je zato, ker ima Windscribe plačljiv načrt, pa ima tudi velik brezplačen načrt, ki je zaslužil Windscribe na prvem mestu najboljšega seznama brezplačnih storitev VPN.

Med testiranjem testiranja brezplačnega strežnika Windscribe smo testirali brezplačne strežnike in čeprav smo mu onemogočili dostop do Netflixa in Huluja, smo lahko brez težav prišli v Amazon Prime Video in BBC iPlayer.

Slaba stran pri brezplačnem načrtu je, da dobite samo 2 GB pasovne širine na mesec, čeprav je do 10 GB več, če med prijavo pokažete veljaven e-poštni naslov. S plačljivim načrtom dobivate neomejene podatke in če želite dostopati tudi do Netflixa ali Huluja, bi bilo bolje z njim, saj boste imeli dostop do strežniških strežnikov Windflix.

Če pa želite Amazon Prime pretočno pretočiti, lahko uporabite Windscribe-jevo možnost »build-a-plan«. S tem lahko izberete točno določen strežnik in neomejene podatke za samo 2 USD na mesec.

Druge funkcije Windscribe-a

Hitrosti vetrovnika niso tam najhitrejše, vendar se tudi pri pretakanju pokažejo odlično. Dobili boste tudi neomejene istočasne povezave, ne glede na to, kateri načrt izberete. Prav tako je enostaven za uporabo s preprostim vmesnikom brez dodatkov.

vetrovnik-pregled povezan

Uporablja dobro varnost takoj iz polja, in ga je mogoče prilagoditi. Windscribe beleži nekaj informacij, vendar ničesar ne morete povezati z vami ali kaj pomembnega. 

Če se odločite za plačljiv načrt, daljši načrti ponujajo več prihrankov. Uradnega pravilnika o vračilu denarja ni, če pa ga v treh dneh po nakupu zahtevate, ga bomo obdelali. Najprej lahko uporabite brezplačni načrt in preverite, ali vam je všeč.

5. VyprVPN

VyprVPN ima nekaj impresivnih lastnosti, čeprav na drugih področjih primanjkuje. V tem primeru je najpomembnejša dostop do Amazonovega videoposnetka in to je mogoče z lahkoto. 

Na papirju so njegove hitrosti povprečne, toda njegova dejanska zmogljivost pove drugačno zgodbo. Med testiranjem so njegovi strežniki delovali dobro in večinoma smo lahko predvajali 1080p.

VyprVPN-odjemalec

Dobite neomejeno pasovno širino, pa tudi odlično varnost. Pravzaprav je varnost ena izmed najboljših funkcij VyprVPN, še posebej zato, ker ima svoj lastni protokol Chameleon, ki prikrije vaš promet tako, da je na spletnih mestih in storitvah, ki jih obiščete, videti normalno.. 

Kljub temu ga primanjkuje na drugih področjih, kot je podpora strankam. Več o tem si lahko preberete v našem pregledu VyprVPN.

Cena, ki jo plačate, je odvisna od paketa, ki ga izberete. VyprVPN ima dve stopnji: standardni načrt ima tri povezave, Premium načrt pa ima pet povezav, pa tudi uporabo protokola Chameleon. 

Nato lahko izberete mesečni ali letni načrt, vendar se letni načrtuje bolje. Obstaja tudi 30-dnevna garancija za vračilo denarja.

6. VPNArea

Pogosto ne govorimo o VPNArea. Ne gre za to, da nam ni všeč – to je dobra storitev – ampak ne ponuja nič posebnega v primerjavi z našimi najboljšimi odločitvami. Kljub temu je eno področje, ki se ga odlikuje, njegova sposobnost, da se vključi v storitve pretakanja. 

Pretočni strežniki VPNArea lahko brez težav vstopajo v večino pretočnih storitev, vključno z Amazon Prime Video. Poleg tega so ti strežniški strežniki brezplačno vključeni v vašo naročnino. 

Kljub temu, da je vse to super, splošne hitrosti VPNArea ne prinašajo več. Dokaj hitro so, ko so blizu, vendar so vsi naši drugi preskusi vrnili počasne hitrosti, kot lahko preberete v našem pregledu VPNArea.

Glede na to, če uporabljate samo VPN, da Amazonu tržite nazaj, bi morali biti v redu z lokalnim strežnikom. Njegova varnost je dobra in ima možnost uporabe dvojnega skoka šifriranja, kot to počne NordVPN. Dobite tudi neomejeno pasovno širino, njen vmesnik pa je enostaven za uporabo.

vpnarea-review-speciality-strežniki

VPNArea je precej ugodna, še posebej zato, ker dobite vse zvonove in žvižge s poti. Ni dragih dodatkov, le en paket. Vse, kar morate izbrati, je dolžina časa, čeprav so daljši boljši. Zagotovljeno je vračilo denarja, ki vam daje čas, da preverite, ali je pravi za vas.

7. Ivacy

Ivacy je dostojna storitev, ki ima nekaj pomanjkljivosti, a zaradi svojih lastnosti je primerna izbira za pretakanje. Na voljo je z namenskimi strežniškimi strežniki, ki so optimizirani za posamezne pretočne platforme in lahko vstopijo v vse njih. 

To je super, vendar moramo poudariti, da ne delujejo vsi ti strežniki. Vendar Ivacy nekaj frustracije odpravi s kolesarjenjem po strežnikih, dokler ne najde tistega, ki lahko dostopa do platforme, ki jo iščete. Dobiš neomejeno pasovno širino, njegove hitrosti pa so impresivne, vendar nedosledne.

Ivacy-Slider1

Njegova varnost uporablja visoko stopnjo šifriranja, zato vam ni treba skrbeti, da bi ostali pod radarjem. Poleg tega je njegov vmesnik enostaven za uporabo, posebni strežniki pa so organizirani v zavihke. Več o storitvi preberite v našem pregledu Ivacy.

Ivacy je poceni z dolgoročnimi načrti velike vrednosti. Obstaja 30-dnevna garancija za vračilo denarja za daljše načrte, čeprav mesečni načrt dobi le en teden.

8. IPVanish

Zmogljivost pretakanja IPVanish-a ni ničesar, kar bi lahko doma vzklikali. Ne more priti do všečkov Netflixa ali BBC iPlayerja, vendar se lahko poda v Amazon Prime Video. Ima veliko hitrost, z izjemo nekaj testov, ki vračajo slabe rezultate, in dobili ste neomejeno pasovno širino. Tudi vmesnik je enostaven za nastavitev in uporabo. Preberite naš IPVanish pregled za več o tem.

IPVanish-Server-List

Ima dobre varnostne funkcije in izbirate lahko med veliko protokolom. Politika zasebnosti IPVanish je vprašljiva po predhodnem sodelovanju z ameriškim ministrstvom za domovinsko varnost in predajo dnevnikov. Ne vemo, kako se njegova politika zasebnosti zdaj drži, vendar ne bi smeli imeti težav, če jo uporabljate samo kot tržno masko.

Cena IPVanish-a je za VPN povprečna, pri daljši prijavi pa je mogoče opaziti le majhne prihranke, zaradi česar je dražja možnost od nekaterih. Obstaja sedemdnevna garancija za vračilo denarja, ki vam daje čas, da se prepričate, da vam je všeč.

Zakaj potrebujete Amazon Prime Video VPN

Nekaj ​​je razlogov, zakaj je dobro uporabiti VPN z Amazon Prime Video. Dostop do Amazon Prime za večino uporabnikov ni težava, ker je na voljo v več kot 200 državah. Če pa ste v državi, v kateri je dostop blokiran, vam lahko VPN pomaga, da svojo lokacijo preusmerite na eno, ki lahko odblokira Amazon Prime Video.

Napaka Amazon Prime VPN in regionalne omejitve

Tako kot vsaka druga priljubljena storitev pretakanja ima tudi Amazon Prime Video tudi regionalne omejitve. To pomeni, da morda ne boste videli iste vsebine kot uporabnik Prime Video v drugi državi. Razlogi za omejitve so večinoma licenčne in avtorske pogodbe. 

Pri tem lahko pomagajo tudi lažiranje lokacije. Na primer, ko se sprašujete, “kako lahko gledam Amazon Prime Video v Mehiki”, se lahko preprosto povežete z mehiškim IP naslovom in dostopate do vsebine Mexican Prime. Podobno lahko uporabniki v državah, kot je ZAE, raje dostopajo do ameriške različice za dostop do več vsebine.

Obstajajo tudi drugi primeri regionalnih omejitev s storitvenimi storitvami. Netflixova ameriška knjižnica je daleč največja od vseh 190 držav, ki lahko dostopajo do storitve. Kljub temu še vedno ne vsebuje vsega, kar je na voljo na Netflixu kot celoti, vendar lahko uporabite naš najboljši VPN za Netflix za vstop v želeno državo.

Poleg tega sta Hulu in HBO Now namenjena izključno ameriškemu občinstvu (preberite si najboljši VPN za Hulu in najboljši VPN vodniki za HBO Now), BBC iPlayer pa je na voljo samo prebivalcem Združenega kraljestva (preberite naš najboljši VPN za BBC iPlayer del ), zato boste za dostop do njih izven države vseeno potrebovali VPN.

Amazon Prime Video in vaša zasebnost

Drugi ključni razlog za uporabo VPN pri dostopu do Amazon Prime Video je zasebnost. Amazon sledi napravam svojih uporabnikov, da si ustvari marketinški profil. Ta profil ne vključuje samo informacij, ki so značilne za uporabo storitev Amazon. 

Amazon lahko spremlja vaše dejavnosti na več spletnih mestih in na poti beleži dragocene tržne informacije. Nato lahko vaš profil proda drugim podjetjem.

Če uporabljate VPN, Amazon tega ne more storiti. VPN bo skril vaš IP naslov, šifriral vašo povezavo in vse vaše spletne dejavnosti ohranil v skrivnosti.

Kako smo izbrali VPN-je za Amazon Prime Video

Pri izbiri najboljšega VPN-ja Amazon Prime Video smo upoštevali nekaj dejavnikov, večina ponudnikov v naših VPN pregledih pa ima potrebne funkcije. Vendar tega, kar VPN ponuja na papirju, v praksi ni vedno doseženo. VPN-ji, ki smo jih izbrali, so morali pri testiranju preiti naslednja merila.

Odblokiranje glavnih videoposnetkov in geo-omejitev Amazon

Najprej in predvsem, VPN mora imeti možnost, da pride v Amazon Prime Video. Čeprav se vam zdi, da je preprosto, ker tehnično morda ne bo blokiran, Amazon naredi, da blokira VPN kar najbolje. To počne tako, da lahko nadaljuje s svojo ljubeznijo do rudarjenja podatkov in prodaje trženjskih profilov uporabnikov.

Drug razlog za uporabo VPN je dostop do filmov in oddaj, ki v vaši državi niso na voljo. Če se zgodi, da prebivate nekje, do katerega ni dostopen Amazon Prime Video, želite, da ima VPN dobro strežniško omrežje, da bi zaobšlo blok.

Varnost

Če želite zagotoviti, da ste zaščiteni pred Amazonovimi sledilnimi dejavnostmi, mora VPN imeti dobro varnost. Ta varnost bo ščit med vašimi osebnimi podatki in Amazonovim poskusom spremljati vsako potezo, zato se prepričajte, da VPN, ki ga izberete, uporablja vrhunske protokole VPN.

Hitrost in zmogljivost pretakanja

Hitrosti VPN-ja so pomemben dejavnik pri pretakanju. Dobre hitrosti pomenijo, da vam ni treba čakati, da se vsebina naloži, edina zabava pa je varovalni krog. Poleg tega, boljše hitrosti, ki jih dosežete, boljša ločljivost, ki jo lahko pretakate.

Vsi ponudniki na našem seznamu nimajo najhitrejše hitrosti, vendar so se že vsi tako izkazali, ko gre za pretakanje video storitve, tako ali drugače.. 

Pasovna širina

Omejitev pasovne širine je ključni dejavnik za doseganje najboljše izkušnje za pretakanje videoposnetkov. Večina ponudnikov ponuja neomejeno pasovno širino od začetka, nekateri pa imajo mesečno omejitev. Če izberete eno z omejitvijo, jo boste verjetno hitro dosegli pri pretakanju. Ko se to zgodi, bo VPN prenehal delovati, zato boste ranljivi.

Enostavnost uporabe

Ta dejavnik bo odvisen od vaše izkušnje z uporabo VPN-jev, čeprav ni slabo izbrati uporabnika prijaznega. Če ste začetnik, boste cenili VPN-je, ki so na voljo s preprostim vmesnikom. S temi je povezava navadno s klikom gumba. Kljub temu imajo bolj izkušeni uporabniki raje prilagodljivost pred enostavnostjo uporabe.

Morda boste želeli preveriti tudi, s katerimi napravami je VPN združljiv. Večina VPN zajema vsaj Windows, macOS, Android in iOS, pri nekaterih pa tudi Linux. Drugi imajo daljše sezname, vključno z napravami, kot so pametni televizorji in Amazon Fire Stick.

Cena

Na voljo so brezplačne možnosti, vendar večina VPN-jev, primernih za Amazon Prime, pride na ceno. Ta cena se razlikuje med ponudniki VPN, zato se prepričajte, da ustreza vašemu proračunu.

Ali lahko z brezplačnim VPN uporabim za ogled Amazon Prime Video?

Hitro iskanje VPN-jev v Googlu ali v vaši trgovini z aplikacijami bo vrnilo tono brezplačnih ponudnikov VPN-ja. Čeprav so morda mamljive, morate biti previdni, če jih pogledate. Podeljeni niso vsi brezplačni VPN-ji, vendar je trg preplavljen s tistimi, ki vam ne bodo povzročali nič drugega kot težave, ne glede na to, ali se zavedate ali ne.

Nekateri sploh niso resnični: volk v ovčjih oblačilih, tako rekoč. Mislite, da boste dobili odličen komplet, ki vas bo zaščitil, vendar samo čakajo, da naskačejo naslednjo žrtev. 

Nekateri od njih so z zlonamerno programsko opremo, ki se sprosti takoj po prenosu. Drugi so po istih podatkih kot Amazon; želijo izslediti vaše podatke in jih prodati. Za boljši vpogled v to, kako hudi so lahko, si lahko preberete naš najslabši brezplačni vodnik VPN.

Pred nekaterimi nevarnostmi, povezanimi z brezplačnimi VPN-ji, se lahko zaščitite z namestitvijo spodobnega protivirusnega programa. Za hitro odpravljanje priporočamo uporabo Bitdefenderja. Zaščitil vas bo v realnem času, kar je nujno pri prenosu sumljive programske opreme. Vendar pa je najbolje, da ste pametni in izberete ugledno storitev, čeprav to pomeni, da morate izročiti nekaj kovancev.

Končne misli

V nasprotju z drugimi priljubljenimi platformami za pretakanje tu prehodi geoblokov niso velik problem. Vaša zasebnost je največji dejavnik, da potrebujete Amazonov VPN, vendar uporaba VPN lahko ustavi vaš dostop do storitve. 

Izbrati morate VPN, ki lahko zaobide Amazonov blok VPN, hkrati pa obdržite vaše občutljive podatke. Če so za vas težave regionalne omejitve, se bo začela igrati tudi njegova strežniška mreža. 

Vaša najboljša stava glede na vse te vidike je ExpressVPN. Z vsemi spletnimi aktivnostmi vas bo skril, vendar lahko zaobide ovire Amazon-ovih VPN. Poleg tega ima tudi velik razpon strežnikov in odlično storitev za stranke. Zakaj ga ne bi podarili s 30-dnevnim jamstvom za vračilo denarja?

Če razmišljate o uporabi VPN z Amazon Prime Video, jih pustite v razdelku za komentarje. Oglejte si tudi ostale naše članke o VPN in naš razdelek za zabavo. Kot vedno hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map