BBC iPlayer se je predstavil leta 2007 in je storitev pretakanja British Broadcasting Corporation. Ima dobro mešanico TV v živo, športnih dogodkov, filmov in oddaj na zahtevo, kar vam omogoča, da uživate med svojimi najljubšimi, ko ste na poti. Če pa niste iz Združenega kraljestva, boste za dostop do njega morali uporabiti enega izmed naših najboljših VPN za izbire BBC iPlayer..


BBC je priljubljeno televizijsko omrežje za britansko občinstvo. Na voljo je veliko vsebine, vključno z dokumentarnimi filmi, dramami, športom in novicami. Ker veliko ljudi razreže kabel ali potrebuje rešitev za pretočno predvajanje na poti, bi bilo smiselno, da omrežje predstavi svojo zelo spletno platformo za pretakanje.

Vse BBC-jeve kanale si lahko ogledate v spletu, vendar BBC iPlayer ponuja prilagodljivost ljudem, ki ne morejo gledati oddaje, ko se predvaja. Na voljo so skoraj vsi programi, ki jih lahko po predvajanju nekaj časa spremljate na zahtevo. Omogoča tudi dostop do dogodkov v živo, ekskluzivnega gradiva in nekaj vsebin iz arhivov BBC.

Vendar je vse, kar oddaja BBC, namenjeno samo britanskim očem ali vsaj prebivalcem Združenega kraljestva, tehnično pa bi morali kupiti licenco za televizijo in si jo ogledati prek kabla ali preko spleta. To vam prinese nekaj majhnih ovir, da preskočite, preden boste lahko dobili dostop. 

Če se vam mudi, da bi ta BBC Live stream prenesli zunaj Združenega kraljestva, pa je ExpressVPN najboljša izbira VPN za vstop v storitev.

Najboljši VPN-ji za BBC iPlayer

  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. CyberGhost
  4. Windscribe
  5. ProtonVPN
  6. Ivacy
  7. VyprVPN
  8. Ščit omrežne točke

Kaj je VPN najboljši za BBC iPlayer

Pri izbiri najboljših VPN-jev za BBC iPlayer morate upoštevati nekaj meril. Številni ponudniki v naših VPN pregledih imajo odlične funkcije, vendar to še ne pomeni, da so sposobni dostopati do platforme in tudi, ko so enkrat povezani. Naslednja merila postavljajo merilo za možne izbire VPN.

Getting preteklih geoblocks

Zagotavljanje, da VPN lahko pride v BBC iPlayer, je glavna prednostna naloga. Če tega ne zmore, potem nima smisla izbrati tega. Platforme za pretakanje so pogosto dovolj inteligentne, da zaznajo, ko uporabljate VPN, vendar obstajajo nekatere, ki lahko ostanejo neopažene. 

Na srečo pa naloga ni tako težka kot preseganje prepovedi Netflix (za pomoč preberite naš najboljši VPN za Netflix kos).

Vsi izbrani VPN-ji se lahko vključijo v BBC iPlayer, čeprav se boste z nekaterimi morda morali igrati z različnimi strežniki, preden začnete dostopati. Prav tako boste morali zagotoviti, da ima VPN tudi strežnike v Veliki Britaniji. Nekateri morda ponujajo namenski naslov IP z doplačilom, vendar se lahko izkaže, da je bolj zanesljiv. 

Hitrost

Hitrosti VPN-ja so pomembne za pretakanje. Če je počasno, ne boste imeli odličnih izkušenj z dolgimi časi nalaganja in motečim puferjem. Niso vsi naši izbranci najhitrejše storitve VPN, ki jih lahko dobite, vendar so še vedno dovolj dobre za gledanje. 

Pasovna širina

Ne bi smeli spregledati dovoljenja za pasovno širino VPN. Koristno je izbrati takšno, ki ima neomejeno pasovno širino, ker če izberete eno, ki ima omejitev, jo boste večno spremljali. Ko dosežete mejo, bo VPN prenehal delovati in se boste vprašali, kaj se je zgodilo na koncu Dr..

Enostavnost uporabe

Prijaznost uporabnika VPN je pomembna, še posebej, če ste novinec. Preprost vmesnik s tipko za hitro povezavo je odličen, a ker boste potrebovali strežnik v Veliki Britaniji, boste želeli tudi enostavno izbrati določen strežnik. Če ste nekoliko bolj tehnični, boste morda želeli VPN z nekaterimi nastavitvami.

Cena

Čeprav je zunaj nekaj odličnih odločitev, boste morali plačati, če želite, da se vsi zvonovi in ​​piščalke vključijo v storitev VPN. Poleg tega nekatere brezplačne VPN niso dobra ideja, kot lahko preberete v našem najslabšem brezplačnem VPN delu. Cene, popusti in naročniški pogoji se med posameznimi ponudniki razlikujejo, zato morate izbrati tistega, s katerim se počutite udobno.

1. ExpressVPN

Naši redni bralci bodo verjetno uganili, da bo ExpressVPN najboljši kandidat vseh ponudnikov VPN za BBC iPlayer, še posebej, ker je to naš najboljši VPN za pretakanje. 

Brez težav se lahko prebije skozi ovire BBC iPlayerja in v več regijah. Poleg tega ima veliko strežnikov, ki jih lahko izbirate znotraj Združenega kraljestva, kar vam omogoča, da poskusite različne naslove v Veliki Britaniji za dostop.

ExpressVPN-Spletna stran

ExpressVPN-registracija

ExpressVPN-Speedtest

Možnosti ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Full-App

Prejšnja

Naslednji

Če ne želite prenesti aplikacije in raje pretakate iz brskalnika, je Express VPN eden najboljših VPN-jev za izbiro Chroma, zato lahko rečete, da je najboljši VPN za BBC iPlayer Chrome.  

Njegova hitrost je najhitrejša, ki smo jo preizkusili, kar lahko preberete v našem pregledu ExpressVPN, kar pomeni, da lahko brez prekinitve gledate v polni HD in 4K. Na voljo je tudi z neomejeno pasovno širino, zato vam čas za kokice ne bo krajši. 

Odlična izbira za začetnike, saj je eno najpreprostejših VPN-jev, vendar se tehnološko nastrojeni ljudje lahko igrajo tudi z nastavitvami. Na sredini vmesnika je velik gumb “poveži”, vendar lahko določen strežnik preprosto izberete s klikom na gumb “izberite lokacijo”..

Slaba stran ExpressVPN je njegova cena. V primerjavi z drugimi VPN-ji je precej drago, vendar za svoj dolar dobite veliko. Dobite celoten paket koristnih funkcij, pa tudi preprost način za BBC iPlayer. Denar lahko prihranite tako, da se odločite za daljši načrt, poleg tega pa obstaja 30-dnevna garancija za vračilo denarja, tako da nimate česa izgubiti.

2. NordVPN

Druga dostojna izbira je NordVPN. BBC iPlayer lahko preprosto odblokira, čeprav boste morda morali za najboljše zmogljivosti preizkusiti nekaj različnih strežnikov. 

Ko boste izbrali dober strežnik, boste imeli dobro izkušnjo, kot lahko vidite v našem najboljšem VPN za Amazon Prime Video. Več o izkušnji s pretakanjem si lahko preberete v našem pregledu NordVPN.

NordVPN-drsnik1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Čeprav ima visoke hitrosti, so nekateri strežniki počasnejši, zlasti tisti, ki so bolj oddaljeni. Če ste, recimo, v Avstraliji, boste morda ugotovili, da se hitrosti nekoliko zmanjšajo. Kljub temu je izbrati določen strežnik in v Veliki Britaniji je na voljo skoraj 600. Poleg tega ni omejitve pasovne širine, zaradi katere bi se lahko zgrozili, in je preprosta za uporabo. 

NordVPN je morda boljša izbira, če vaša denarnica pljuje prah. Njegova mesečna cena ni velika, a daljši načrti na splošno delujejo precej dobro. Če vas skrbi, da boste opravili tako dolgo obdobje, je na voljo 30-dnevno okno za vračilo.

3. Cyberhost

Naprej imamo CyberGhost. Ima strežnike, namenjene pretočnim platformam, in se lahko brez težav priklopi na BBC iPlayer. Ima ogromno število strežnikov (5.600 v času pisanja), tako da ni bilo presenečenje, če se jih je skoraj 500 nahajalo v Veliki Britaniji. 

CyberGhost-drsnik1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Ima spodobno hitrost, vendar, kot lahko preberete v našem pregledu CyberGhost, lahko trpi zaradi enakih potovanj na dolge razdalje, kot jih ima NordVPN. Kljub temu ni omejitev pasovne širine, ki bi jih bilo treba skrbeti, in ima enostaven vmesnik. Izbira strežnika, ki ga želite povezati z njim enostavno, še posebej, ker lahko izberete le tistega, ki je namenjen BBC iPlayerju. 

Vendar je treba opozoriti, da ob veliki varnosti CyberGhosta dobite trajno omogočeno stikalo za ubijanje. Stikalo ubijanja bo prekinilo vašo povezavo, če VPN ne uspe, kar je dobro, vendar lahko v primeru pretakanja med gledanjem BBC iPlayerja nenadoma prekinete.

Mesečna obrestna mera ni dobra, toda daljši načrti na koncu delujejo ceneje. Obstaja brezplačna preizkusna različica, vendar imate na namizju le en dan, mobilne naprave pa sedem dni. Obstaja tudi garancija za vračilo denarja s standardnimi naročninami.

4. Vetropis

Windscribe lahko uporabite tudi za pretakanje BBC iPlayerja. To je plačalo strežnike Windflix, ki so narejeni za pretakanje, vendar smo v testiranju našega pregleda Windscribe ugotovili, da smo lahko dostopali do BBC iPlayerja na njegovih brezplačnih strežnikih, kar je morda najboljši brezplačni VPN za BBC iPlayer.

vetrobranski drsnik1

vetrobranski drsnik2

windcribe-slider3

vetrobranski drsnik4

vetrobranski drsnik5

Prejšnja

Naslednji

Do strežnikov v Veliki Britaniji imate dostop z brezplačnim načrtom, tako da se lahko malo poigrate, če imate kakršne koli težave. Načrt, ki ga boste izbrali na koncu, bo res odvisen od tega, katere funkcije želite vključiti vanj.

Njen brezplačni načrt je velikodušen, tudi če sprejme naslov najboljšega brezplačnega VPN-ja, a očitno ne sodi z vsemi zvonovi.. 

Na primer, tako brezplačni načrt kot plačljivi načrt ponujata neomejene sočasne povezave, vendar je brezplačni načrt omejen na 2 GB na mesec pasovne širine. Obstajajo načini, kako to povečati, ne da bi morali skočiti naravnost v plačljivo možnost. 

Če vpišete veljaven e-poštni naslov ob registraciji, vam bo samodejno dano 10 GB namesto 2 GB, vendar lahko s pomočjo funkcije »izdelava načrta« dodate države, vključno s posameznimi lokacijami strežnika Windflix. Za vsak strežnik, ki ga dodate, boste prejeli dodatnih 10 GB podatkov ali pa lahko dodate še neomejeno količino podatkov za dodatnih 1 USD. 

Njegove hitrosti so v redu in fine za pretakanje, druge pa so hitrejše. Začetnikom bo všeč njen preprost vmesnik. Zlahka je videti, kje morate biti, in strežnik lahko izberete brez težav.

Če se odločite za plačljivi načrt, mesečna cena ni najboljša možnost. Daljši načrti vam na koncu prihranijo denar. Pravil o vračilu ni, vendar če v treh dneh po nakupu zahtevate vračilo, ga izdajo.

5. ProtonVPN

ProtonVPN je dobra storitev, ki jo ima samo nekaj funkcij. V iPlayer BBC iPlayer lahko vstopi brez težav, vendar njegova hitrost vpliva na zmogljivost. Niso počasni, a tudi niso zelo hitri. 

Medtem ko smo testirali naš pregled ProtonVPN, smo ugotovili, da se je BBC iPlayer za vedno naložil. To je lahko odvisno od strežnika, na katerem ste, zato se boste morda želeli igrati. V Veliki Britaniji ima strežnike, do njih pa lahko dostopate le, če imate načrte najvišjega nivoja. 

protonvpn-armaturna plošča-drsnik-1

protonVPN-vmesnik-drsnik-2

protonvpn-profili-drsnik-3

protonvpn-settings-slider-4

protonvpn-split-tunneling-slider-5

Prejšnja

Naslednji

Vsi načrti pa vključujejo neomejeno pasovno širino, vključno z brezplačnim načrtom. Kljub temu vam bo brezplačni načrt omogočil dostop do strežnikov samo v ZDA, na Japonskem in na Nizozemskem, tako da BBC iPlayer ni na voljo. Strežniki v Veliki Britaniji so na voljo za vse preostale načrte, a vsak ima tudi svoje prednosti.

Osnovni načrt vam omogoča dve povezavi. Načrt Plus ima pet povezav in uporabo strežnikov Secure Core, pretakanja in Tor. Pravična cena in ugodnosti načrta Plus omogočajo bolj priljubljeno možnost, še posebej, ker zgornji vizionarski načrt ceno pretirano poviša..

Poleg tega z zgornjim načrtom dobite le 10 povezav in uporabo šifrirane e-poštne storitve, kar pa ne opravičuje zvišanja cen. Veliko bolje bi bilo namesto tega za naš prvi izbor, ExpressVPN.

Kljub brezplačnemu načrtu, ki bi ga tehnično lahko uporabili za preizkus storitve, je še vedno 30-dnevno okno za vračilo denarja za dodaten duševni mir.

6. Ivacy

Naš naslednji izbor je Ivacy. To je dober izbor za poceni pretočni VPN, vendar se boste morali spoprijeti z nekaterimi motnjami, če jih izberete. Na primer, lahko se vključi v BBC iPlayer in ima poseben seznam strežniških strežnikov, vendar ne delujejo vedno na prvi poskus, kot lahko preberete v našem pregledu Ivacy.

Ivacy-Slider1

Ivacy-Slider2

Ivacy-Slider3

Ivacy-Slider4

Ivacy-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Kljub temu ima 58 britanskih strežnikov, tako da se lahko odpravite po njih, dokler ne dobite najboljše izkušnje. Njegove hitrosti so impresivne, vendar so, tako kot strežniški strežniki, neskladne. Vendar dobite neomejeno pasovno širino.

Njegov vmesnik je čuden. Videti je, da je preprost za uporabo, v resnici pa morate preskočiti nekaj obročkov, da nastavite stvari. Ko se boste spoprijateljili, morate biti v redu, njegovi strežni strežniki pa so vsi na enem zavihku. 

Njegova cena je poštena, daljše naročnine pa se dolgoročno bolje obnesejo. Velja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, vendar če izberete mesečni načrt, imate samo enotedensko obdobje vračila.

7. VyprVPN

VyprVPN je naslednji. To je dober VPN, predvsem zaradi njegove varnosti, vendar ima glede tega tudi nekaj odličnih pretočnih lastnosti. V našem pregledu VyprVPN boste opazili, da se je lahko takoj vključil v vse storitve pretakanja. 

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Njegov lastniški protokol Chameleon je pripravljen, da vam pomaga do dostopa do BBC iPlayerja, saj prikriva dejstvo, da celo uporabljate VPN, vendar v našem testiranju tega nismo potrebovali. Strežniki v Veliki Britaniji so že pripravljeni, do BBC iPlayerja pa je mogoče dostopati brez težav.

Glede na to je nekaj območij, ki so zapuščale VyprVPN. Njegove hitrosti niso najboljše, vendar, če smo pošteni, nas to ni pustilo na cedilu. Poleg tega, če naletite na kakršne koli težave, je njegova služba za stranke nekoliko počasna in klepet v živo vodi predstavnik AI. Dobiš pa neomejeno pasovno širino in enostaven vmesnik za igranje. 

Cene VyprVPN bodo odvisne od načrta, ki ga izberete. Standardni načrt ima tri povezave, medtem ko Premium načrt vsebuje pet povezav in uporabo protokola Chameleon. 

Poleg tega lahko izberete mesečno ali letno naročnino. Letno pa je cenovno ugodnejše. Vzpostavljena je tudi 30-dnevna garancija za vračilo denarja.

8. Ščit za žarišče

Naš zadnji izbor je Hotspot Shield, saj ima njegova storitev nekaj vprašljivih vidikov. Ima strežnike v Veliki Britaniji in med testiranjem našega pregleda Hotspot Shield se je lahko prebil na BBC iPlayer. 

HotSpot-Shield-VPN-homepage-2019

Njegov lastniški protokol Catapult Hydra se osredotoča predvsem na hitro povezavo. Vendar pa so bili številke, ki smo jih dobili nazaj, videti odlično, pa se ni zdelo tako. Velikokrat je bilo potrebno nekaj daljših poskusov povezave s strežnikom in dejanske hitrosti so bile neskladne. 

Dobiš neomejeno pasovno širino in obstaja brezplačen načrt, ki ti da 500 MB podatkov na dan. Vendar imate na voljo le peščico ameriških strežnikov, kar pomeni, da ne boste mogli dostopati do BBC iPlayerja BBC. 

Njegov vmesnik ima dobro postavitev in je enostaven za uporabo. V meniju z nastavitvami je preprosto konfiguriranje VPN-ja tudi po vaših željah.

Cene Hotspot Shield so standardne za VPN, vendar lahko prihranite denar, če izberete daljšo naročnino. Kar zadeva pravilnik o vračilu, se na spletnem mestu ne oglašuje neposredno, vendar smo ob pregledu pogostih vprašanj videli, da ga lahko zahtevate v 45 dneh tako, da se obrnete na podporo strankam.

BBC iPlayer Geoblocks

Geobloki so ena od ovir, s katerimi se boste morali spopasti, in so precej pogosta težava. Večina pretočnih storitev ima regionalne omejitve zaradi avtorskih pravic in licenčnih pogodb. Zaradi tega se boste morali povezati na BBC iPlayer z UK naslovom v Veliki Britaniji.

Če se poskusite povezati iz katere koli druge države, se prikaže sporočilo o napaki, v katerem piše, da BBC iPlayer deluje samo v Veliki Britaniji. Žal je zaradi težav s pravicami. “

Takrat vam lahko pomaga virtualno zasebno omrežje. Pomagal vam bo pri iskanju lokacije, tako da boste izgledali, kot da dostopate do BBC iPlayerja iz Velike Britanije. Preden odprete BBC-jevo aplikacijo BBC iPlayer, uporabite VPN, da izberete naslov IP v Veliki Britaniji. Obstajajo tudi druge ugodnosti, na primer varnost in zasebnost.

Poleg tega, ker se BBC financira z licenčnino, ki jo plačujejo gospodinjstva v Veliki Britaniji, boste morda morali “potrditi”, da jo imate. Pojavi se lahko obvestilo, da je za dostop potreben TV dovoljenje, lahko pa preprosto kliknete »Imam TV licenco« in dostopate do platforme. Ni vam treba predložiti dokazov o licenci za televizijo v Veliki Britaniji.

Če želite vnesti poštno številko – ekvivalent poštne številke v Veliki Britaniji – samo vnesite poštno številko Velike Britanije, ki jo najdete v Googlu. V redu boste, če ste povezani s strežnikom v Združenem kraljestvu.

BBC Streaming Načrti

Pred tem je bil vsak program na BBC iPlayerju na voljo le 30 dni. Vendar pa je Ofcom avgusta 2019 potrdil, da BBC načrtuje programe, ki bodo tam ohranjeni eno leto ali več.

Poleg tega je BBC pred kratkim združil moči z ITV za začetek nove storitve pretakanja z imenom BritBox, ki je postala na voljo v ZDA leta 2017 in v Kanadi naslednje leto. V Združenem kraljestvu so ga začeli izvajati šele 7. novembra 2019.

Številni programi BBC in ITV se bodo po oddaji na televiziji in končanem času na programu za dohitevanje televizijskih programov premaknili na BritBox, tako da bi morda lahko našli nekaj najboljših oddaj BBC. 

Vendar pa nekatere oddaje pripravijo neodvisne produkcijske družbe, zato jih lahko prodajo drugemu pretočnem servisu, podobno kot se je zgodilo s Peaky Blinders. 

Celo Channel 4 je bil ukoreninjen in bo ponujal nekaj oddaj za storitev. Tudi z BritBoxom je nekaj ekskluzivnih vsebin.

Končne misli

Upamo, da smo vam pomagali najti najboljšo storitev VPN za BBC iPlayer. Ne glede na to, ali si želite ogledati BBC-jeve novice ali želite gledati vrhunske oddaje BBC, bodo vsa zgornja priporočila lahko gledala BBC v spletu. Kljub temu ne pozabite, da se uspešnost vsakega VPN razlikuje, zato to upoštevajte. 

ExpressVPN je najboljši za dostop do BBC iPlayerja v tujini, deluje pa tudi za BBC radio iPlay. Zdaj lahko brezplačno gledate spletno televizijo UK zunaj Združenega kraljestva brezplačno, saj lahko brez težav pride v BBC iPlayer. Poleg tega so njegove hitre hitrosti in neomejena pasovna širina prijetna izkušnja. Poleg tega s 30-dnevno garancijo za vračilo denarja nimate česa izgubiti.

Če imate izkušnje z nalaganjem toka BBC iPlayer iz druge države z VPN, nam to sporočite v spodnjem razdelku za komentarje. Oglejte si tudi ostale članke VPN-ja in naš pretočni arhiv. Kot vedno hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me