Najboljša alternativna mesta za hudournike

Tu smo na Cloudwards.net že govorili o hudourništvu in v tem članku smo priporočili bodisi uporabo torrentov The Pirate Bay ali Kickass Torrents. Vendar imajo številne države na voljo bloke, ki uporabnikom preprečujejo dostop do katerega koli od teh spletnih mest. V tem članku si bomo ogledali alternative za Kickass in Pirate Bay, do katerih bi morali imeti dostop, kjer koli že ste.


Preden to storimo, pa opozorilo: če ne uporabljate VPN, vaša povezava ni varna in lahko vas spremlja vsak. Z obsežnimi vohunskimi programi, ki jih je vzpostavila NSA, pa tudi vohunjenjem ameriških ponudnikov internetnih storitev, ni zagotovila, da ne boste pritegnili nezaželene pozornosti, razen če uporabite katerega od naših najboljših ponudnikov VPN.

Poleg tega splošnega seznama imamo tudi prvih pet najboljših VPN-jev za hudourništvo. Če pa nastavitev VPN-ja ni vaš slog, obstaja še zadnja možnost, in sicer hudourništvo v oblaku. Vsaka od treh storitev, pregledanih v tem članku, vam ne bo omogočila le anonimnega hudournika, ampak so tudi vse hitreje od običajnih hudournikov. Čeprav brezplačni načrti za vsakega nalagajo nekaj resnih omejitev, vam nekaj mesecev na mesec omogoča skupno rabo datotek v vsebini srca.

Nadomestna mesta za hudournike

Spodaj boste našli kratek seznam alternativ Kickass Torrents in tudi The Pirate Bay. Nobeno od spodaj spodaj ni zagotovljeno, da deluje z vaše lokacije (v različnih državah so nameščeni različni filtri), malo pa se zapletite s proxyji in VPN-ji, kažejo, da jih večina dela, večino časa.

RARBG

Ta spletna stran ponuja manjši izbor kot večina, vendar je kakovost datotek tukaj precej spodobna. Ljubitelji kakovosti nad količino bodo s to spletno stranjo zelo zadovoljni, še posebej, če radi gledajo starejše in novejše filme in TV-oddaje. To sicer ni super za igre.

Izohunt

To je eno najstarejših strani hudournikov tam, čeprav si po zaslugi rednih nadgradenj uporabniškega vmesnika ne bi mislili. Spletno mesto ponuja nekaj vsega, čeprav je v odseku z omejenimi komentarji malo težavno ugotoviti, katerim nalaganjem je mogoče zaupati in katerim ne.

LimeTorrents

Še eno majhno spletno mesto, LimeTorrents, je lepo, ker vam omogoča, da veste, ali ste povezani z VPN ali ne, hkrati pa vam daje lep pregled, če je roj, s katerim ste povezani, zdrav. Ker je uporabniški vmesnik malce težaven za navigacijo, bodo izkušeni hudourniki verjetno izkoristili največ koristi, začetniki pa bodo morda morali včasih ponekod vklopiti napako.

1337X

Ime te strani naj vam daje predstavo o tem, koliko je stara in njena posebnost so tudi starejši filmi, oddaje in igre. Ne ustreza samo tistim gerijatričnim, da si zapomnijo 1337-pik, pa tudi mlajša množica bo to spletno mesto lahko uporabljala v redu.

yts.ag

To spletno mesto je namenjeno nalagalcu YIFY, tako da če ste njegov oboževalec (no, večinoma gre za “njih”), vam bo to mesto všeč. Čeprav niso vsi ljubitelji te skupine filmskih krekerjev, če želite najti zares ogromno knjižnice filmov, veste, kam naprej. Na splošno je kakovost filmov odlična, čeprav so okusi skupin za nekatere morda nekoliko preveč eklektični.

EZTV.ag

Kar pa je filmov, je EZTV za televizijske oddaje: čeprav kakovost morda ni vedno odvisna od statusa Netflix, je izbira resnično velika. Morda boste porabili toliko časa, ko ste se odločili, kaj gledati, kot ga dejansko gledate.

Sejalec

Če je preprostost vaša stvar, potem si oglejte sejalnico. Čeprav je brskanje po spletnem mestu lahko ravno zmedeno, ker je tako zelo malo gumbov, vam omogoča priročen majhen pregled vseh nedavnih prenosov, zaradi česar je iskanje svežih hudournikov lahek.

Torrent iskalniki

Če iščete določeno datoteko ali pa je le nekaj prikritega, je težko najti. Poleg nekaj naštetih, ki smo jih našteli zgoraj, je tam tudi ogromno drobnih hudourniških mest, o katerih ni slišal nihče, razen nekaj strašnih navijačev. V tem primeru pomaga uporaba iskalnika hudournikov; spodaj smo izbrali tri.

Toorgle

Toorgle je, ko indeksira 55 milijonov hudournikov, težki napadalec teh treh. Njegov vmesnik pa je nekoliko neroden, saj gre v bistvu za spremenjen Googlov rezultat iskanja, ki ne filtrira dvojnikov ali neželenih hudournikov. Če pa morate najti nekaj čudnega, je najboljša stava.

Torrent Project

Torrent Project ne samo, da ima indeks več kot 10 milijonov hudournikov, vmesnik vam omogoča, da datoteko torrentov ali povezavo z magnetom naložite neposredno z svojega mesta. To pomeni, da boste imeli manj pojavnih pojavnih oglasov, ki vas bodo med iskanjem motili, kar je velik bonus v naši knjigi.

Zaključek 

In tu jih imate: več alternativnih strani hudournikov, ki bi morala delovati v času pisanja. Ker so te stvari na splošno v toku, bomo ta seznam posodabljali po poteku mesecev. 

Če nalaganje nezakonitih filmov in TV oddaj ni vaša stvar, se lahko vedno odločite za račun Netflix. Če je izbira vaše države nekoliko razočaranje, lahko vedno uporabite katerega koli od naših najboljših VPN-jev za Netflix-ove izvide in si ogledate Netflix U.S. Če je igranje vaša stvar, lahko preverite tudi naših pet najboljših oblačnih storitev za igralce.

Hvala za branje; nam v spodnjih komentarjih sporočite, če imate kakšne predloge glede dobrih torrent mest. Ne pozabite, da nalaganje avtorsko zaščitenega materiala ni ravno legalno, zato poskrbite, da boste tam varni.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map