Најбољи ВПН за ХБО сада у 2020. години

ХБО Нов једна је од бољих доступних платформи за струјање. Истакнули смо то у нашем начину гледања водича Гаме оф Тхронес, али платформа може понудити више од змајева и фантазије. Поред еволуирајуће библиотеке курираних филмова и емисија попут прошле недеље вечерас са Јохном Оливером, ХБО Нов има за свакога понешто.


Сваки амерички грађанин, то јест. Иако је ХБО доступан у око 50 земаља, ХБО Нов доступан је само у САД-у Попут Хулу-а, ХБО Нов има најновије филмове и ТВ емисије које се емитују, а дистрибутери воле да се чврсто држи ко може гледати шта (прочитајте наш најбољи ВПН за Водич за Хулу).

Ипак, постоје начини око тога. У овом водичу за најбољи ВПН за ХБО Нов, показаћемо вам како виртуелна приватна мрежа може отворити струјне поплаве. Користећи наше најбоље ВПН рецензије, припремили смо пет провајдера који ће приступити ХБО Нов-у и пружити угодно искуство стриминга у том процесу.

Зашто вам треба ВПН за ХБО сада

Као што је већ споменуто, ХБО Нов доступан је само у Сједињеним Државама, тако да сви остали широм света немају среће. Ипак, постоји начин да се тај геоблоцк заобиђе и откључа садржај који ХБО Нов може да понуди.

Коришћењем ВПН-а, можете навести ХБО-а да мисли да сте смештени у САД-у. ВПН вам додељује нову ИП адресу, што ХБО Нов користи за откривање у којој се земљи налазите. На пример, ако сте желели да бисте преносили ББЦ иПлаиер, требало би да користите ИП адресу у Великој Британији (прочитајте наш најбољи ВПН за водич за ББЦ иПлаиер).

Пре повезивања са ХБО Нов-ом, прво ћете се повезати са сервером у власништву ВПН провајдера који се налази у САД-у. На ХБО Нов, изгледаће као да сте се управо повезали са ВПН сервера, што значи да можете да преносите било где у свету.

За оне који су били око тецх савијања, знаћете да се иста ствар може постићи и са проки-јем, али, као што смо истакли у нашем ВПН-у против проки-а у односу на Тор, коришћење једног опћенито је лоша идеја. За разлику од проки-а, ВПН шифрира вашу почетну везу, чинећи је тако да је немогуће идентификовати ко сте.

Једноставно праћење руте може вас усмерити на везу ако користите проки, али не и са ВПН-ом. Шифрујући вашу везу, ВПН сервер делује као блок, омогућавајући вам тунел без омогућавања другима да прате вашу везу до вас.

То значи да се ВПН неће само повезати с ХБО Новом, већ ће вас заштитити у току поступка. Уз напад шпијунирања и прескакања веза, ВПН је кључна мера безбедности која враћа вашу приватност у ваше руке.

Најбољи ВПН за ХБО сада 2020

Одабир најбољег ВПН-а за ХБО одмах

Иако идеја о коришћењу било којег ол ‘ВПН-а са ХБО Нов делује на папиру, у пракси не функционира. ХБО Нов, заједно са већином других платформи за стриминг, има успостављене системе за откривање да ли користите ВПН. Пре него што смо започели нашу листу, укинули смо опције видевши да ли провајдер може чак да приступи платформи.

Међутим, пробијање једном није довољно. Тестирамо приступ струјарским платформама на више сервера, а само врх добављача који могу доследно приступати тим платформама се дижу до врха. На пример, ВПНАреа ће вас довести у Нетфлик, али само на одређеним серверима у САД-у (прочитајте нашу рецензију ВПНАреа).

Брзина такође игра велику улогу у стреаминг искуству такође. Ако ваш провајдер интернетских услуга не омета вашу везу, ВПН ће вам узети одређену количину брзине интернета. Додавањем другог сервера у микс повећавате мрежне режијске трошкове. То је речено, само зато што постоји деградација брзине која не значи да ваша веза треба да буде спора.

Провајдери које смо одабрали имају малу разлику између заштићене и незаштићене брзине. Мање је важно са ХБО Новом него што је то рецимо са Нетфликом, јер ХБО Нов не подржава ХДР или 4К стреаминг (прочитајте наш најбољи ВПН за Нетфлик водич).

Иако није посебно забрињавајуће за ХБО Нов, сигурност и приватност су увијек у фокусу када користите ВПН. Одабрали смо провајдере који нуде најбоље у безбедности ВПН-а, штитећи вас и шта радите на мрежи од свакога који забоде нос у место где не припада.

Изван тога смо гледали и на цену, једноставност коришћења, локације сервера и корисничку услугу, али та подручја су била периферна. Иако су им важни, били смо спремни да тргујемо, на пример, прилагођавањем корисницима за веће брзине.

Најбољи ВПН за ХБО сада: ЕкпрессВПН

ЕкпрессВПН је најбољи ВПН за стриминг, па не чуди да је и најбољи ВПН за ХБО Нов. Између свог једноставног интерфејса, ултрабрзих брзина и неозбиљног приступа приватности, ЕкпрессВПН је савршен ВПН за готово све. Упркос томе, његова способност да заобиђе геоблокове чини га посебно повољним за стриминг.

екпрессвпн-преглед-брзина-тест

Када је реч о стримингу, нема много провајдера који могу да се подударају са ЕкпрессВПН-ом. Током нашег тестирања, успео је да заобиђе већину геоблокова доследно. Борио се са Амазон Приме и Хулу, али само на неколико сервера. Са Нетфликом, ББЦ иПлаиером и ХБО Новом, приступио је платформи без обзира на серверу који смо тестирали.

Велике су и брзине. ЕкпрессВПН је преузео круну у нашем најбржем ВПН водичу одржавајући већину наше незаштићене брзине без обзира где се налазимо у тунелу. Иако је боравак у близини куће уобичајен, ЕкпрессВПН је редак случај да остаје брзо на великим даљинама. Пошто је ХБО Нов доступан само у Сједињеним Државама, та је отпорност важна.

Много је локација које можете бирати и у САД-у. ЕкпрессВПН има 21 локацију која се протеже од Њујорка до Лос Анђелеса, са изненађујућим бројем опција на Средњем западу. Већина америчких сервера такође подржава све протоколе ЕкпрессВПН-а, тако да можете да користите ниво заштите који вам је пријатан..

Остали разлози који волимо ЕкпрессВПН

Све остало о ЕкпрессВПН-у је, искрено, сјајно. Иако немају звукове и звиждуке неких пружатеља услуга које ћемо поменути у овом водичу, он своје недостатке надокнађује солидном основном услугом..

Укратко, то значи без обзира где се налазите у тунелу од или до, ЕкпрессВПН може да испоручи. Његове брзе глобалне брзине уравнотежују један од најважнијих проблема с којима се суочавају ВПН-ови, а менталитет спреман за одлазак чини проналазак сервера и конфигурирање апликације једноставним. Довољно је да новајлија започне, а да притом задржи напредну конфигурацију да се мајстори праве.

Једина мана је ЕкпрессВПН-ова висока цена. У поређењу са неким провајдерима, ЕкпрессВПН је скуп, али у поређењу са, рецимо, Хиде.ме-ом, није превише лоше (прочитајте нашу критику Хиде.ме). ЕкпрессВПН нема најгоре цене, али трошићете више у просеку.

Можете сазнати више о ценама и функцијама у нашој ЕкпрессВПН рецензији или је испробајте сами са 30-дневном гаранцијом поврата новца.

ЦиберГхост

ЦиберГхост је одувек био сјајна услуга, али стари интерфејс оставља много тога да се пожели. Ажурирање верзије 7 учинило је да се мора узети у обзир, усмеравајући корисничко искуство и додајући низ нових функција у процесу.

ЦиберГхост-Стреаминг-сервери

Лако је него икад приступити његовим специјалним стримерским серверима. За разлику од ЕкпрессВПН-а, ЦиберГхост има листу локација у којима се налази стреаминг. Постоји око 50 локација, свака оптимизована за другу платформу за стриминг, укључујући ХБО Нов. Платформе које имају регионална ограничења, као што је ХБО Нов, имају локације у земљи у којој живе.

Иако сервери за стриминг не изгледају ништа посебно, ЦиберГхост не оставља сумњу на то где бисте требали да одаберете за стреаминг ХБО Нов. Из нашег тестирања, сервери такође раде преко платформи, тако да УК сервер оптимизован за ББЦ иПлаиер такође може радити са Нетфликом..

Што се тиче брзине, ЦиберГхост није најбољи, али ни није лоше. Када користите ОпенВПН, почетни пад брзине је дубок, али коришћење ИКЕв2, са којим се ЦиберГхост инсталира, резултира много бржом брзином.

Други разлози који волимо ЦиберГхост

За разлику од ЕкпрессВПН-а, функције су једно од главних продајних места ЦиберГхоста. Поред стреаминг сервера, обухвата и торрент сервере. Не раде ништа другачије у погледу брзине или сигурности, само су издвојили везе за вршњаке који врше податке. Због тих специјалних сервера, ЦиберГхост је зарадио место у нашем најбољем ВПН-у за водич торрентингом.

Једна од занимљивијих карактеристика је, међутим, уграђена аутоматизација. ЦиберГхост вам омогућава да поставите „паметна правила“. Кажу му шта треба да раде након рецимо повезивања на сервер. На пример, можете да кажете ЦиберГхост-у да покрене прегледач након повезивања или да му кажете да користи ВПН само на одређеним ВиФи мрежама.

Иако смо видели наговештаје о тој функционалности са другим сервисима, примена ЦиберГхоста сматра се најпотпунијом. Можете сазнати више о паметним правилима, као и осталим функцијама ЦиберГхоста, у нашој рецензији ЦиберГхост или га испробати са 45-дневном гаранцијом поврата новца.

НордВПН

НордВПН нуди много тога, укључујући велике максималне брзине, масивну мрежу сервера и дугу листу функција. И даље пада испод ЕкпрессВПН-а. Као што можете видети у нашој поређењу ЕкпрессВПН-а и НордВПН-а, НордВПН је најбоље пласиран као сребрни медаљац, способан да ради више од ЕкпрессВПН-а, али са далеко мање доследности..

нордвпн-ревиев-сервер-навигатион

Ради све што треба, али велика мрежа сервера често пукне. Уместо да вам представи локације, НордВПН вам омогућава да одаберете појединачног сервера на који желите да се повежете. Као што је случај са већином технологија, није сваки сервер у сваком тренутку тако како би требао, тако да је вероватноћа проналаска оног који има проблема већа него код других провајдера.

Током тестирања повезали смо се са серверима који једноставно нису радили више пута. Када се звезде поравнају, не постоји услуга попут НордВПН-а. Може разбити готово сваки геоблок, укључујући ХБО Нов, и одржати неке од најбржих брзина које смо видели.

То ипак захтева ваш допринос. Ако желите да зароните, ЕкпрессВПН је више „плуг анд плаи“. НордВПН захтева да се руке умажете, али то ће се исплатити.

Остали разлози који волимо НордВПН

Листа функција НордВПН-а је међу најбољима. Све започиње ЦиберСец-ом, уграђеним блокатором за огласе и злонамерног софтвера. За разлику од ПуреВПН-а, који чини да свој блокатор огласа користи као маркетиншку тачку, а не функционални алат (прочитајте нашу ПуреВПН рецензију), ЦиберСец дјелује прилично добро, али ми ипак препоручујемо да потражимо наш најбољи антивирусни софтвер ради што боље заокруженог рјешења.

Као и ЦиберГхост, и НордВПН укључује специјалне сервере, али ниједан није оптимизован за стриминг. Уместо тога, могу помоћи у безбедности или приватности. На пример, Тор сервери ће заштитити ваш идентитет одбијањем неколико сервера пре повезивања, а Доубле ВПН сервери ће додати други слој шифровања вашој вези.

НордВПН је такође јефтин. Иако месечни план није импресиван, вишегодишњи уговори снижавају месечну цену на мање од неколико долара. Шему цена можете видети у нашој НордВПН рецензији или је испробати са 30-дневном гаранцијом поврата новца.

ТорГуард

ТорГуард је омиљен овде на Цлоудвардс.нет-у, чак и ако није најбољи ВПН за све. То није најпривлачнија опција на тржишту, али ниво конфигурације који нуди је неуспоредив. Срећом, нису све типке и гумби. Испод контролне табле је солидан сервис који приступа већини струјних платформи великом брзином.

торгуард-ревиев-интерфејс

То такође делује доследно. ТорГуард је сједио поред ЕкпрессВПН-а у нашем најбржем ВПН водичу због његове отпорности на више локација. То је рекло да је просечна брзина ТорГуарда нижа. Иако се на већини локација ради добро, повремени плијен омета што би иначе били одлични резултати.

Што се тиче локација сервера, ТорГуард није превише импресиван, али има фокус на САД, што га чини одличним избором за ХБО Нов. Постоје локације широм САД-а, укључујући дата центре у Далласу, Цхицагу и Атланти.

ТорГуард такође има неке од најбољих безбедности које смо видели. Са довољно ВПН протокола који омогућавају окретање главе и фокус на конфигурабилност, он може примити све безбедносне поставке које желите.

Други разлози које волимо ТорГуард

Као што је већ поменуто, ТорГуардов најјачи аспект је његова прилагодљивост. Не само да бирате који протокол користите, већ и врсту шифрирања, методу провјере идентитета поруке и величину кључа. Иако за већину људи разлика између АЕС-256-ЦБЦ и АЕС-256-ГЦМ није битна, они који желе да конфигуришу своју сигурност могу.

Та се флексибилност проширује подршком за прилагођене скрипте и убијање апликација, што вам омогућава да поставите киллсвитцх на одређене апликације. На пример, можете да кажете ТорГуарду да блокира интернетску везу са клијентом који се бави торрентингом ако ВПН не успе и остави свој претраживач нетакнут.

Прилагођене скрипте су доступне пре везе, након везе и након прекида везе. Морат ћете написати скрипте и указати им ТорГуард, али ниво флексибилности је без премца. Као једноставан пример, можете рећи ТорГуарду да покрене Цхроме у режиму анонимности након повезивања.

Упркос свом датумском изгледу, о ТорГуарду се може много тога свидети. Можете сазнати више у нашој ТорГуард рецензији или погледајте како вам се свиђа с бесплатном недељном пробом.

Приватни приступ интернету

Минималистички приступ приватног приступа интернету може бити неугодан за оне који се више воле бавити својим софтвером, али флексибилност и вредност услуге су неспорни. ПИА је једна од најјефтинијих опција око нас, а иако је то обично црвена застава, ПИА има доказане резултате.

приватни-интернет-преглед-обилазак

Упркос скромном интерфејсу, ПИА је моћна. Он је заузео друго место у нашем најбржем ВПН водичу, и то мало мање од пондерираног просека ЕкпрессВПН-а. Иако се инсталира са 128-битним АЕС-ом који има напредне брзине, тестирали смо га са АЕС 256-битним. Срећом, брзина ПИА-е остала је нетакнута, чак и након повећавања сигурности.

Има проблема са већином стреаминг сервиса, али ХБО Нов је радио током нашег тестирања. Положај ПИА-е у САД-у значи да постоји пуно опција за сервер за бирање, тако да не бисте требали имати проблема да пронађете сервер за ХБО Нов.

Иако се ВПН који се налази у САД-у обично представља проблем, ПИА је доказала да се залаже за приватност корисника. Два пута је позван на суд за кориснике који су починили кривично дело док користе услугу, а чак ни под позивом није успео да пружи никакве информације о кориснику.

Остали разлози који воле приватни приступ интернету

ПИА је недавно ажурирала свој интерфејс, а иако је клијент још увек везан за лежиште, ми смо обожаваоци проведених промена. Један наизглед безначајан додатак је ноћни режим који затамњује заслепљујућу позадину и осветљава текст. С обзиром на недавно ажурирање ноћног режима на Виндовс Екплорер, нови ПИА-ов нови интерфејс може да одговара ономе што имате на радној површини.

Постоје и напредније функције. ПИА укључује МАЦЕ, који је алат за блокирање злонамјерног софтвера и огласа сличан ЦиберСец. Користи листу познатих домена која послужују огласе и блокира их док прегледате, зато препоручујемо да је укључите и сачекате како би могла ступити на снагу.

Као и ТорГуард, ПИА има много прилагодљивости, што изненађује с обзиром на то колико је апликација минимална. Можете да поставите величину кључа, шифру и метод провере идентитета података, као и шифру и величину кључа мрежног стискања.

Иако није тако дубок као ТорГуард, ПИА прилагодљивост се истиче. Узалуд је употребљивост, ПИА је солидна услуга са фер ценом. Можете сазнати више у нашем прегледу приватног приступа интернету или га испробати са седмодневном гаранцијом поврата новца.

Последње мисли

ХБО Нов има пуно тога за понудити, тако да је штета што само становници САД-а могу приступити платформи. С ВПН-ом, међутим, можете бити било гдје у свијету и даље уживати у Гаме оф Тхронес, Труе Детецтиве, Тхе Сопранос и још много тога.

Пре него што се превише завирите у ваш Вестерос лоре, проверите нашу архиву за стриминг. Тамо ћете пронаћи начине за гледање филмова и ТВ емисија широм интернета. Не само да ћемо вас провести кроз процес стриминга, већ ћемо вам показати и како то сигурно радити.

Шта тренутно преносите са ХБО-ом? Јавите нам у доњим коментарима и, као и увек, хвала вам на читању.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map