Kako rešiti Netflix kodo napake m7111-1331-5059 v letu 2020

Če ste že kdaj uporabljali navidezno zasebno omrežje za dostop do Netflixa druge države, boste v nekem trenutku naleteli na kodo napake m7111-5059: “zdi se, da uporabljate blokator ali proxy.” V tem članku vam bomo pokazali, kako odpraviti to težavo na kateri koli od več načinov.


Najboljši in najpreprostejši način je, da se preprosto prijavite na naš najboljši VPN za Netflix, ExpressVPN. Priložena je 30-dnevna politika vračila, in če se prijavite s to povezavo, dobite tri mesece več kot celoletni načrt. Naš drugi najboljši izbor je NordVPN, ki ima odličen triletni načrt in enako garancijo za vračilo denarja.

Kaj je napačna koda m7111-1331-5059?

Napaka m7111-5059 je v bistvu zapisana na kositru: Netflix je zaznal, da za dostop do spletnega mesta uporabljate VPN, in vam zavrnil dostop. Zaradi kakršnega koli razloga VPN ali proxy, ki ste ga omogočili, uporablja IP naslov, za katerega Netflix ve, da pripada blokatorju, Netflix pa vam daje napako proxyja.

Netflix-Unblocker-napaka

Če želite izvedeti, zakaj, vam priporočamo, da si ogledate naš del o prepovedi Netflix VPN, vendar na kratko, zahvaljujoč licenčnim pogodbam, ki jih je družba sklenila z različnimi distributerji, Netflix prikazuje le določeno vsebino v določenih državah. To pomeni, da če recimo ste v ZDA in želite gledati Američane, morate za dostop do evropskega Netflixa uporabiti VPN. Ironično, toda greš.

Kako popraviti napako spletnega mesta Netflix

Obstajajo trije načini, kako se lahko znebite kode napake m7111-1331-5059. Prvi je najpreprostejši, vendar ne deluje vedno: strežnike lahko preprosto preklopite z VPN, ki ga že uporabljate. Torej namesto enega v New Yorku uporabite enega v Bostonu (ali London do Manchestera, ali Amsterdam v Rotterdamu; idejo dobite).

expressvpn-review-server-lokacije

Vendar nekatere storitve, ne glede na to, kaj trdijo, preprosto ne opravijo naloge za prebijanje prek bloka VPN, zato se jim boste morda radi odpovedali. Namesto tega vam predlagamo, da si ogledate naš izbor najboljših VPN-jev za pretakanje, ki vas ne pripeljejo samo v Netflix, ampak tudi v druge večje storitve, kot je Hulu.

Kot smo povedali v uvodu, sta vaši najboljši stavi ExpressVPN in NordVPN (oglejte si, kako se ta dva primerjata v našem primerjalnem kosu ExpressVPN proti NordVPN), če pa imate raje konje na temni strani, poskusite ProtonVPN.. 

Vaša tretja možnost je, da preprosto obupate nad dostopom do Netflixa druge države in naredite, kar je na voljo v vaši domovini, ali pa nakažite oddajo ali film, ki ste si ga upali ogledati. Medtem ko skupna raba datotek P2P ni ravno zakonita, vam širjenje spletne vsebine zaradi pretočnih vojn ne daje veliko izbire, zdaj pa je to?

Kako obiti m7111-5059

  1. Preklopite strežnike znotraj VPN-ja, ki ga uporabljate
  2. Uporabite drugo storitev VPN
  3. Oglejte si nekaj drugega ali hudournika v svoji oddaji

Kako preklopiti strežnike

Prvi dve možnosti bomo v tem članku pogledali nekoliko več. Če vas muči hudournik, si oglejte naš arhiv torrentov ali si oglejte najboljše VPN-je za torrenting.

Prva stvar, ki jo lahko storite, ko se želite znebiti kode napake Netflix m7111-1331-5059 (ali kode d’erreur ali napake código de), je preprosto preklapljanje strežnikov znotraj VPN-ja, ki ga z uporabo. To je mogoče v vseh VPN-jih, ki smo jih kdaj preizkusili, od Surfsharka do Windscribea, vendar vam bomo v nadaljevanju pokazali, kako to storiti v ExpressVPN, ker se je zgodilo, da je bil nameščen v našem sistemu.

Najprej odprite aplikacijo ExpressVPN in poskusite dostopati do Netflixa s katerim koli strežnikom. V tem primeru smo želeli preveriti, kaj nam Amerika ponuja, zato smo izbrali strežnik v New Yorku. Vendar smo se hitro spopadli z napako spletnega mesta Netflix, vendar vemo, kako jo odpraviti, tako da vsaj ni sporočilo “trenutno imamo težave z igranjem tega naslova”.

ExpressVPN-Connected-NYC

Naslednji korak je tako preprost kot iskanje drugega strežnika in upanje, da deluje z Netflixom. Na srečo ima ExpressVPN na voljo na voljo več lokacij v ZDA, zato nam ne bo treba dolgo iskati. Kot lahko preberete v našem pregledu ExpressVPN, morate za preklapljanje strežnikov samo klikniti alternativni strežnik in samodejno se bo preklopil.

ExpressVPN-Povezovanje-DC

Tokrat smo imeli srečo in strežnik, ki smo ga izbrali, je delal prav z Netflixom. Vendar pa se lahko vaša kilometrina zelo razlikuje, zato pričakujte, da bo to postala običajna rutina. Netflix neprestano blokira IP naslove, zato ne pričakujte, da bo kateri koli strežnik deloval v nedogled. Obstaja trajen način Netflix, ki ni trajen.

Kateri VPN-ji premagajo Netflixovo kodo napake m7111-1331-5059?

Vendar pa si lahko v tem pogledu olajšate svoje življenje z uporabo VPN-ja, ki ima veliko boljše izkušnje pri premagovanju te napake v pretakanju. Povedali smo vam že o ExpressVPN in NordVPN, oba sta odlična tudi iz drugih razlogov, vendar nista edina, ki ju lahko preizkusite.

CyberGhost, zasebni dostop do interneta in VyprVPN, na primer, odlično opravljajo dostop do Netflixa po vsem svetu in oba sta nekoliko cenejša od naših najboljših krajev. Vendar niso tako zanesljivi kot naši top psi, zato pričakujte, da boste nekaj več časa kolesarili po različnih strežnikih.

Vseeno pa se ne prijavite na nobeno staro storitev VPN. Obstaja veliko tam, ki trdijo, da lahko pride do preteklih napak v pretakanju, nato pa vzemite svoj denar in vas pustite sedeti in strmeti v črni zaslon z sporočilom o napaki. Če želite dodati škodo žaljivim, bodo nekateri od njih prodali podatke brskanja, da se zaženejo, kot je to storil Avast. Oglejte si naš članek o najslabših brezplačnih VPN-jih za več primerov.

Končne misli

Če opazite sporočilo o napaki med poskusom dostopa do Netflixa druge države, ni nič drugega kot trenutna frustracija: preklapljanje strežnikov pri uporabi dobrega VPN bi moralo rešiti večino težav. Če ne najdete strežnika, ki deluje, vam bo lahko pomagal tudi večina klepetalnic v živo.

Če niste prepričani, katera storitev je najboljša za vas, si oglejte naš članek o najboljših storitvah VPN ali še bolje, da sami preverite te storitve s pomočjo njihovih pravil o vračilu. ExpressVPN ponuja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, tako kot skoraj vsi drugi na našem seznamu, kar pomeni, da lahko preizkusite brez tveganja, če želite, da vas vnese v Netflix in če vam je celo všeč.

Želimo vam veliko užitka ob gledanju in preverite naš članek o najboljših krajih Netflix, če želite vedeti več nasvetov in trikov v zvezi s storitvijo pretakanja. V spodnjih komentarjih nam sporočite svojo izkušnjo z blokom Netflix in kot vedno hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me