Kako odblokirati hudourniške strani v letu 2020: Nova morja za gusarje

Torrenting sam je v večini držav zakonit, vendar se torrent spletne strani uporabljajo predvsem za piratstvo. Zaradi tega so številna spletna mesta blokirana, zato je dostop do njih težji. Ta priročnik smo pripravili in vam povedali, kako varno odblokirati hudourniška spletna mesta.


Torrenting je v bistvu spletna skupna raba datotek in veliko ljudi jo uporablja za skupno rabo ali prenos pravnih stvari, na primer brezplačne in nezaščitene vsebine. Povedano je večina vsebine filmov, iger in knjig, ki so avtorsko zaščitene.

Če jih prenesete, ste se podali na nezakonito ozemlje. Nismo tukaj, da bi vam povedali, kaj storiti, vendar bi morali vedeti tveganja, ki so povezana, če nameravate prekršiti zakon.

Prepovedi hudourništva

Glavni razlog, da se torrent spletne strani blokirajo, je boj proti kršenju avtorskih pravic. Lokalna omrežja, na primer delovna mesta ali šole, jih pogosto blokirajo, vendar lahko to storijo tudi ponudniki internetnih storitev. V Združenem kraljestvu in drugih državah sodni nalogi prisiljajo ponudnike internetnih storitev, toda ponudniki internetnih storitev se lahko odločijo, da bodo to storili tudi kot previdnost pred širšimi zakoni o piratstvu v državi..

Če poskusite dostopati do blokiranega spletnega mesta, vas bo morda pozdravilo opozorilno sporočilo, ki vas opomni na kazen zaradi kršitve avtorskih pravic. Kazni se razlikujejo od države do države. Nekateri zaprejo oči, drugi pa izrečejo zaporne kazni in zajetne denarne kazni. Če želite več informacij o državi, poglejte v drugih člankih o hudournikih.

Prepovedi in nadzor ne delujejo. Priljubljena spletna mesta za hudournike, kot sta The Pirate Bay in Kickass Torrents, včasih spremenijo imena svojih domen, da ostanejo v živo, zato je dobro, da Googlovo ime poiščite na spletnem mestu, namesto da ga vtipkate v naslovno vrstico. Poleg tega je bloke enostavno obiti.

Kako odblokirati torrent spletne strani

S pomočjo proxyja lahko odblokirate želeno spletno mesto hudournikov. So nezanesljivi in ​​ne vključujejo šifriranja, kar bi vas postavilo ranljive. Če želite izvedeti več, preberite primerjavo VPN proti proxy in Tor.

Najboljši način za deblokiranje hudourniškega spletnega mesta je uporaba navideznega zasebnega omrežja. Ohranili boste zaščito z njegovo varnostjo in vaš IP naslov bo ostal skrit. Večina jih ima tudi pravilnik brez zapisov, kar pomeni, da ne bo zapisano o vaših spletnih dejavnostih. Lahko bi ga izbrali samo z našega najboljšega seznama VPN, vendar se morate prepričati, ali je primeren za hudourništvo.

Poleg dobre varnosti in zasebnosti potrebujete killswitch. Če prekine povezavo, prekinete povezavo in preprečite, da bi se vaši podatki iztekli. VPN mora opraviti tudi preizkuse puščanja DNS.

Izkoristili boste tisto, ki ima neomejeno pasovno širino in dobre hitrosti za počasnejše prenose. Pomembno je upoštevati, da vsi ponudniki v naših VPN pregledih ne dovolijo medsebojnega prometa, ker uporablja preveliko pasovno širino, zato boste morali poskrbeti za tistega, ki ga izberete. Da bi vam prihranili težave, smo poskrbeli, da naša priporočila ustrezajo zgornjim merilom.

NordVPN

NordVPN je odlična izbira za hudourništvo. Ima nekaj najboljšega varovanja na trgu in vključuje ubijalsko stikalo. Za večjo varnost ima tudi strežnike P2P po meri. K temu dodajte svoje strežnike z dvojnimi skoki in strogo politiko brez zapisov in lahko vidite, zakaj je to najboljši VPN za torrenting.

NordVPN-drsnik1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Ima tudi dobre hitrosti in neomejeno pasovno širino, zato ga je mogoče uporabiti v večini operacijskih sistemov. Obstaja 30-dnevno okno za vračilo, ki vam daje dovolj časa, da se vam všeč. Za več informacij o storitvi preberite naš NordVPN pregled.

ExpressVPN

Druga dobra izbira za hudournike je ExpressVPN. Ima odlično varnost, pa tudi ubijalsko stikalo in ne vodi dnevnika vaših spletnih aktivnosti. Vsi njegovi strežniki se lahko uporabljajo tudi za hudournike. Ni omejitev pasovne širine in je eden najhitrejših VPN-jev okrog.

ExpressVPN-Spletna stran

ExpressVPN-registracija

ExpressVPN-Speedtest

Možnosti ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Full-App

Prejšnja

Naslednji

Podpira glavne operacijske sisteme in je enostaven za uporabo, še posebej za začetnike. Obstaja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, tako da nimate česa izgubiti. Za boljši videz preberite naš ExpressVPN pregled.

CyberGhost

CyberGhost lahko uporabljate tudi za hudournike, ker ima dobro varnost in ne vodi dnevnikov. Vgrajen je tudi avtomatski killswitch, zato vam ni treba skrbeti za povezavo. Na seznamu strežnikov je profil hudournika, ki prikazuje samo strežnike, ki podpirajo P2P. Ima tudi neomejeno pasovno širino in spodobne hitrosti.

CyberGhost-drsnik1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Lahko ga namestite na večino naprav in operacijskih sistemov. Je med našimi najboljšimi VPN-ji za več naprav, saj omogoča povezavo sedmih hkrati. Na voljo je sedemdnevno preskusno obdobje, če pa potrebujete več časa, pa obstaja tudi garancija za vračilo denarja. Preberite naš pregled CyberGhost za več informacij.

Nevarnosti hudourništva

Države kršijo kršitve avtorskih pravic prek blokov spletnih strani in sodnih postopkov. Če boste šli na hudodelske vsebine, zaščitene z avtorskimi pravicami, to storite z zaščito VPN.

Večino hudournikov ujame ponudnik internetnih storitev. Lahko vidi vaše dejavnosti, zato je enostavno opaziti, če vsebino prenašate na nezakonit način. Poleg tega morajo ponudniki internetnih storitev hraniti podatke o uporabnikih vsaj 10 tednov, vladne agencije pa lahko dostopajo do njih.

Obstajajo tudi skupine za spremljanje piratstva, ki spremljajo naloženo vsebino. Lahko vidijo, kdo ga prenaša, in si zapišejo svoj IP naslov. Primer za naš najboljši VPN za Nemčijo.

Ne glede na to, kako vas ujamejo, lahko nato pošljete obvestila o kršitvah in tožbe. Z uporabo VPN boste prikrili svojo resnično identiteto in se izognili pravnim zadevam.

Nevarnost je tudi hudournikov, obremenjenih z virusi. Bodite previdni pri izbiri hudournika, da ne postanete žrtev kibernetske kriminalitete. Pod njimi preberite komentarje, ker bodo mnogi uporabniki objavili opozorilo, če je datoteka slaba. Kljub temu je dobro namestiti tudi dostojen antivirus.

Končne misli

Upajmo, da vam bo ta vodnik pomagal varno odklepati najljubša spletna mesta za hudournike. Prepričajte se, da ima VPN veliko varnost, killswitch in dostojno politiko zasebnosti. Moral bi opraviti preizkuse puščanja DNS in imeti tudi strežnike P2P. Plus, neomejena pasovna širina in dobre hitrosti so bonus.

Vsa naša priporočila bodo dobila tisto, kar potrebujete, vendar je NordVPN najboljša izbira. Odlična je vsestranska storitev in naključi vse škatle za hudournike. S 30-dnevnim obdobjem vračila boste imeli dovolj časa, da preverite, ali vam je všeč.

Če imate predloge za deblokiranje hudourniških spletnih mest, nas obvestite v razdelku za komentarje. Hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map