Kako obiti napako proxy Netflix v letu 2020

Če ste kdaj uporabljali VPN in poskušali hkrati gledati Netflix, ste verjetno naleteli na tisto moteče sporočilo o napaki m7111-5059 in spremno besedilo: “zdi se, da uporabljate odklepalnik ali proxy. Izklopite katero koli od teh storitev in poskusite znova. ” Ta članek govori o odpravljanju te frustrirajoče napake proxy Netflix.


Če niste pripravljeni preveč brati in se želite spet vrniti k gledanju Archerja, je najboljši način zaobiti napako proxy tako, da se prijavite na katerega od najboljših VPN-jev za Netflix, ExpressVPN ali NordVPN in uporabite njihovi strežniki za dostop do Netflixa.

ExpressVPN trenutno izvaja posel, v katerem dobite tri dodatne mesece brezplačno, ko se prijavite na eno leto, medtem ko ima NordVPN svoj skorajda nepremagljiv triletni načrt. Obe VPN imata 30-dnevno garancijo vračila denarja, tako da ne izgubite ničesar.

Če želite malo več podrobnosti, se držite, ko se malo pogovarjamo o tem, kako deluje napaka proxyja in o različnih načinih, kako jo lahko odpravite, ko pride do nje.

Zakaj dobim napako proxyja?

Na splošno lahko med uporabo virtualnega zasebnega omrežja ali proxyja (duh) med dostopanjem v Netflix pridete do napake proxyja. Obstaja nekaj osamljenih primerov, ko ljudje, ki niso uporabili nobenega, niso bili deležni napake vsakega najljubšega spletnega mesta Netflix, vendar je to običajno zato, ker njihov ponudnik internetnih storitev uporablja enega istega naslova IP, ki ga uporablja tudi VPN. 

Netflix-Unblocker-napaka

Za popolno razlago, zakaj Netflix ne bo dovolil uporabe proxyja, deblokatorja ali VPN-ja, vas bomo napotili v naš članek o prepovedi VPN-ja Netflix, skratka, to je posledica pretočnega velikana, ki se ukvarja z distributerji vsebine prikažejo samo določene serije in filme na določenih mestih. 

Veliko ljudi je začelo uporabljati VPN-je, da bi se pojavili, kot da bi bili v, recimo, Združenih državah Amerike, da bi lahko gledali oddaje, ki so tam zaprte v regiji. To ni preveč dobro sodelovalo s partnerji Netflixa, zato je bil Netflix tam prisiljen izvajati najtežji blokator VPN, ki ga je uporabil le tisti, ki ga uporablja Hulu.

Kako zaobiti napako proxy na Netflixu?

Digitalni blok, ki ga ni mogoče zasukati, seveda še ni bil izumljen in Netflix ni nič drugačen. Pri soočanju z napako v pretakanju morate preprosto preklapljati strežnike znotraj VPN-ja, ki ga uporabljate. Če torej promet usmerite skozi Los Angeles, preklopite na strežnik v San Franciscu. Enako velja za Evropo: Amsterdam ne deluje? Preklopite v Pariz.

expressvpn-review-server-lokacije

Vendar pa obstajata dve stvari, zaradi katerih je to manj preprosto, kot bi moralo biti. Prvi je, da Netflix vedno lovi IP naslove, za katere meni, da pripadajo VPN-jem ali pooblaščencem, zato ne morete pričakovati, da bo vaš novi najljubši strežnik predolgo deloval. Vsakokrat se boste znova srečali z napako proxy Netflix in morali najti nov strežnik.

Druga muha je, da so številne storitve, ki se predstavljajo kot odličen VPN za Netflix, vse prej kot to. Dejstvo je, da je vdor v storitve pretakanja eden glavnih razlogov, da se ljudje prijavljajo za VPN, zato je trditev, da to lahko storite za stranke, pomemben del zaslužka.

V našem testiranju VPN-jev, ki lahko premagajo Netflix, smo hitro ugotovili, da obstaja le manjšina storitev, ki se lahko izognejo napaki proxy Netflix, in celo ne ves čas. ExpressVPN in NordVPN sta morda najboljša VPN-ja, toda tudi pri njih boste občasno morali plesati na strežniku Netflix. Manj pogosto kot pri drugih.

Druge možnosti, ki so nam res všeč, so CyberGhost, VyprVPN in Windscribe, čeprav upoštevajte, da zadnji brezplačni načrt ne ponuja dostopa do Netflixa. Tudi storitve nismo krivi: zakaj ponuditi nekaj brezplačno, ko so ljudje tako zelo očitno pripravljeni plačati za to?

Kaj Proxy deluje z Netflixom?

Na strani je, da noben proxy tam ne deluje z Netflixom. Proxyji so daleč za krivuljo v primerjavi z VPN-ji, v zadnjih nekaj letih pa še nismo našli enega, ki bo opravil to nalogo. Če želite imeti dostop do Netflixa v drugi državi, ki ni v vaši državi, so to VPN-ji. Imamo poseben članek, če želite izvedeti več o tem, kaj je proxy proti VPN.

Končne misli

Upamo, da vam zgoraj navedeno pomaga odpraviti popravke napak za proxy Netflix. Uporaba VPN-ja je resnično edina stvar, ki deluje, in tudi takrat ni vsaka storitev zunanja. Zelo nam je všeč ExpressVPN in NordVPN, da bi delo opravili, vendar je veliko drugih storitev tudi tam, ki bodo naredile trik.

Kakšne so vaše izkušnje z napako proxy Netflix proxy? Nepremagljiva ovira ali trenutna sitnost? Sporočite nam v spodnjih komentarjih in kot vedno hvala za branje.

Pogosta vprašanja

 • Kako popravim napako proxy Netflix?

  Obstaja nekaj načinov, vendar je najbolje, da se prijavite za VPN, ki deluje z Netflixom, in nato kolesarite po strežnikih, dokler ne najdete tistega, ki vam omogoča dostop do Netflixa v državi, ki vas zanima. Vsa naša priporočila bodo delovala , sčasoma.

 • Kako izklopim proxy ali Unblocker?

  Vstopite v meni svojega VPN-ja ali proxyja in ga izklopite. Seveda boste tako izgubili svoje varno brskanje, zato namesto tega priporočamo uporabo dobre VPN storitve, ki vas bo zaščitila in omogočila gledanje Netflixa.

 • Kaj pomeni Unblocker ali proxy na Netflixu?

  V primeru Netflixa to pomeni v bistvu vsako storitev, ki vaš internetni promet preusmeri na naslov IP, ki ga Netflix ne mara. Pomislite, da so posredniki brskalnika, kot je tisti, ki ga ponuja HideMyAss, ali VPN-ji, kot sta CyberGhost in NordVPN.

 • Kaj je najboljši brezplačni Netflix VPN?

  Nobena od njih. Medtem ko je tam nekaj spodobnih brezplačnih VPN-jev, nobeden od njih ne more prebiti bloka Netflix. Priporočamo, da se izogibate kakršnemu koli brezplačnemu VPN-ju, ki trdi, da vas bo prevzel v Netflix. Verjetno hoče le popraviti svoje podatke.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me