Zgodba o sluškinji mora biti ena izmed bolj zanimivih oddaj, da se v zadnjem spominu zadenejo pretočne platforme. Distopijska drama je prejela nešteto nagrad za igralsko delo, posebne učinke, kinematografijo in še več. Če ste lačni razburljive drame s težkimi verskimi in političnimi podtoni – vemo, vabljivi – tukaj smo, da pomagamo.


V tem priročniku o gledanju zgodbe o služabnici vam bomo predstavili vse, kako lahko oddajo prenašate v spletu. Nekatere metode so plačane, druge pa brezplačne. Nekateri so zakoniti, drugi pa ne toliko. Ne glede na velikost vašega žepnega računalnika pa imamo na voljo način, da si ogledate zgodbo The Handmaid’s.

Glej spletno zgodbo služabnice

Kar zadeva Priča o služabnici, ni dostopna. Oddajo pripravlja Hulu in tako kot večina pretočnih platform sprošča vse epizode določene sezone naenkrat (podobno kot Netflix s Black Mirrorjem). Hulu tudi ni predraga, vsaj če ste pripravljeni postavljati oglase.

kako gledati hulu sluškinje služabnice

V tem primeru vodenje zakonite poti ni preveč slabo. Hulu je poceni in s tem, ko ga boste pretakali tja, boste lahko zagotovili, da boste dobili 4K tok. To je rečeno, da ni mogoče vsem. Hulu je na voljo le v ZDA zahvaljujoč strogim geoblokom, ki jih vzpostavljajo mreže, kot je NBC. Če ste zunaj ZDA, nimate sreče.

Naš najboljši VPN vodič za Hulu pa lahko pomaga. Navidezno zasebno omrežje zakriva vašo internetno povezavo, tako da se zdi, kot da ste na drugi lokaciji. Če ga uporabljate, ste lahko kjer koli na svetu in še vedno se vam zdi, da ste v ZDA in Hulu.

Če želite gledati zgodbo The Handmaid’s’s Tale, potrebujete dve stvari: aktivno Hulu naročnino in če se nahajate v ZDA. K sreči lahko VPN odstrani zadnjo zahtevo, če ne živite v ZDA.

Oglejte si zgodbo o služabnici brezplačno

Čeprav poceni, Hulu še vedno nekaj stane. Vendar ne skrbite, ker obstajajo načini za brezplačno pretakanje. Najbolj neposredna pot je Couchtuner, ki ima obe sezoni zgodbe Sluškinje. Obstajajo tudi druga spletna mesta za pretakanje, vendar smo imeli največ sreče s Couchtunerjem.

Ne samo, da zaženete in začnite s pretakanjem. Dober način za pridobivanje zlonamerne programske opreme je obisk katerega koli spletnega mesta, ki krši zakone o avtorskih pravicah. Pred streljanjem se zaščitite pred morebitnimi grožnjami z najboljšo protivirusno programsko opremo. Priporočamo Bitdefender, ker lahko v realnem času vaš računalnik zaščiti pred kakršno koli kibernetsko kriminaliteto, ki se zatakne na vašem toku (preberite naš Bitdefenderjev pregled).

Tudi uporaba VPN ne bi škodila. Bitdefender ima svoje, vendar kot vidite v našem Bitdefender VPN pregledu, ni tako veliko. Bolje vam bo s katero od možnosti iz našega najboljšega vodiča VPN, če pa ne želite prebrati nekaj tisoč besed na VPN-jih, lahko preberete naš pregled ExpressVPN.

VPN bo zaščitil vaš IP naslov pred vsemi, ki želijo prekiniti vašo povezavo. Pri uporabi VPN in protivirusnih programov ne boste samo zaščiteni pred zlonamerno programsko opremo na spletnem mestu, ampak tudi pred vsemi, ki želite izvedeti, kje ste. Poleg tega ta spletna mesta niso zakonita, zato če se želite izogniti dopisu ponudnika internetnih storitev, morate skriti, kaj počnete.

Oglejte si zgodbo Služabnice o Kodiju

Če ne želite sedeti za mizo in gledati zgodbo o služabnici, lahko uporabite Kodi. Nastavitev je sicer lahko zapletena, zato preberite naš Kodi vodnik, če niste seznanjeni s platformo. Skratka, to je medijski center v osrednjem delu, ki omogoča organizacijo medijev, shranjenih v vašem omrežju.

Številni neuradni dodatki za Kodi omogočajo brezplačno predvajanje filmov in TV oddaj. Veliko jih ima epizode zgodbe The Handmaid’s’s Tale – preberite si lahko naš najboljši vodič za dodatke Kodi in si oglejte, katere so – vendar priporočamo Exodus. Če se želite naučiti, kako ga namestiti, se prepričajte, da preberete omenjeni vodnik.

Zakonitost Kodija je zapletena. Za podrobnosti lahko preberete naš pravni priročnik Kodi, a poanta tega je, da je vsako gradivo z avtorskimi pravicami na splošno ne-ne. Zdi se nam, kot da bijemo mrtvega konja, toda takšen pravni blok je VPN.

Lahko nastavite Kodi in začnete pretakati brez VPN-ja, vendar to ni dobra ideja. Vsakič, ko zahtevate, da posnamete epizodo, se skupaj z njo pošlje vaš IP naslov in kot taka tudi vaša spletna identiteta. Kdor vidi te podatke, vključno z vašim ponudnikom internetnih storitev in organi kazenskega pregona, bo vedel, kaj počnete.

Preberite naš najboljši VPN vodič za Kodi, če želite hitro doseči hitrost. Všeč nam je tudi ExpressVPN za Kodi, vendar je NordVPN trdna, proračunsko usmerjena alternativa (preberite naš pregled NordVPN).

Oglejte si hudourniški hudournik Sluškinje

Nazadnje lahko napišete zgodbo o služabnici. Hitro iskanje na priljubljenih spletnih mestih hudournikov – prepričani smo, da lahko uganite, katera – kaže, da so za prenos na voljo vse epizode iz prve in druge sezone. Če niste seznanjeni s tem, kako delujejo hudourniki, preberite naš vodič o hudourništvu.

kako gledati hudourniški hudourniški hudournik

Presenetljivo je, da tudi pri hudourništvu obstajajo pravni pomisleki. Naši mučni nezakoniti poskusi očistijo sivo območje, na katerem se ukvarja, ne glede na to pa bi tukaj morali uporabljati tudi VPN. Naš najboljši VPN za seznam hudournikov je dobro mesto za začetek.

ExpressVPN je trden za hudournike, vendar nam je NordVPN bolj všeč zaradi svojih namenskih strežnikov peer-to-peer. CyberGhost ima tudi strežnike za hudournike, a kot vidite v našem pregledu CyberGhost, so hitrosti razočaranje..

Še bolj kot pri pretakanju prek spleta je protivirusni program ključnega pomena, ko gnetete. Ko prenašate povezavo z magnetom, ni mogoče povedati, kaj vsebuje torrent datoteka, kar pomeni, da ne morete vedeti, kaj vstavite v svoj stroj. Dokler uporabljate najvarnejšo protivirusno programsko opremo, ste v redu.

Bitdefender je prevzel krono za to, obstajajo pa tudi druge možnosti, če ne odkljukate svoje domišljije. F-Secure je, kot že ime pove, varno, vendar je drago, kot lahko vidite v našem pregledu F-Secure Antivirus. Kaspersky Anti-Virus se dosledno uvršča v laboratorijske rezultate, vendar pa gre pri tem za skrb glede zasebnosti uporabnikov (preberite naš pregled Kaspersky Anti-Virus).

Končne misli

Obstaja več poti za gledanje zgodbe Sluškinje. Ne glede na to, katero vzemite, bo VPN dobro prišel. Poglejte naše VPN preglede in poiščite ponudnika, ki deluje za vas.

V pomoč naj bi bil tudi naš arhiv za pretakanje. Tam lahko najdete druge članke, kot je ta za predvajanje najnovejših filmov in TV oddaj po spletu. Pred kratkim smo predstavili, kako gledati Dragon Ball in kako gledati Black Panther, zato si oglejte te.

Kako gledate zgodbo o služabnici? Sporočite nam v spodnjih komentarjih in kot vedno hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me