Kako gledati Westworld Online v letu 2020: Proti robotu utopiji

Westworld je oddaja o tematskem parku Wild West, ki je zasnovan z resničnimi roboti, s katerimi lahko gostje uresničijo svoje fantazije, tako junaške kot romantične. Kar si roboti mislijo o tem, postane pomembnejše z nadaljevanjem predstave. Če se sprašujete, kako gledati Westworld, vam bomo pomagali slediti.


Zvezdnik Westworld-a Anthony Hopkins kot egoistični genij in ima igralsko zasedbo robotov, ki se preživljajo skozi eksistencialne krize, ko trpijo zaradi muhavosti neprijetnih obiskovalcev parka. Temno je, hrustljavo in NSFW, zato ga ne boste želeli gledati z babico, čeprav ga bo verjetno gledala takoj, ko se obrne hrbet.

kako gledati zahodni svet-netflix

Sezona 1 in 2 Westworld sta že končana, sezona 3 pa je vroča za petami. Obstaja več načinov za ogled, kot so pretakanje, Kodi in hudourništvo.

Humanoidni roboti s težavami s pomnilnikom bi morda želeli, da bi svoje podatke lahko učinkoviteje izbrisali. Če želite biti prepričani, da so vaši podatki izbrisani, preberite članek o spletnih storitvah varnostnih kopij, ki ne bodo izbrisale članka o datotekah.

Glejte Westworld Online

Eden najlažjih načinov gledanja Westworld je prek spletnih pretočnih storitev. Amazon ima v dveh državah prve dve sezoni. V ZDA si ga lahko ogledate v epizodi za 3,99 USD ali pa se naročite na HBO za 14,99 USD, ko končate brezplačno sedemdnevno preizkusno različico. V nekaterih državah je v času pisanja besedila, na primer na Japonskem, naročniki Amazon Prime Video brezplačen.

Naše mnenje o članku o Amazon Prime Video je odličen kraj za začetek, če vas zanima preizkusiti storitev.

kako gledati zahodni svet-amazon

Če v vaši državi ne najdete storitve, ki ponuja razstavo, obstajajo načini za ogled. Navidezno zasebno omrežje vam lahko omogoči dostop do interneta, medtem ko se zdi, da ste iz drugega kraja kot tam, kjer ste. Če vam lokalna oddaja ni na voljo, se od nekje drugje povežite z našim najboljšim VPN za Amazon Prime Video Guide.

To je lahko ali ne mora biti zakonito, odvisno od tega, kje se nahajate in v kateri državi se spopadate, zato bodite previdni. Ne bi sanjali, da bi predlagali, da imajo zakoni, ki jih pišejo korporativni lobisti, manj moralne teže kot zakoni o umorih in tatvinah.

Nekatere storitve pretakanja bodo zaznale, ko uporabljate VPN, in vas blokirale, vendar to, ker ne morete vstopiti v eno storitev, še ne pomeni, da ne morete storiti z drugo. Nakupujte ali si prihranite čas in preberite naš najboljši VPN za pretočni članek.

Prikažejo se in prikazujejo glavne storitve pretakanja, tako da, če ne najdete Westworld v Amazon Prime Video, preverite, kaj je na voljo drugje. Trenutno ni na Netflixu ali Hulu. Če se boste morali prebiti skozi katere koli bloke, si oglejte naš ExpressVPN pregled, najboljšo storitev za prelistavanje digitalnih sten.

Ni vam treba pretakati, ker je na voljo na DVD-ju in Blu-rayu. Čeprav redni Netflix ne vodi razstave, ga ponuja storitev izposoje DVD-jev. Morda ga boste celo našli v trgovini (se spomnite teh?).

Glejte Westworld Online brezplačno

Na spletnih straneh, kot je Couchtuner, lahko brezplačno predvajate oddaje. Europix je še eno priljubljeno spletno mesto za pretakanje in morda vas poznajo drugi. Ta spletna mesta so tvegana za uporabo, zato se morate pred obiskom prepričati, da je vaš računalnik zaščiten pred napadi. Oglejte si naš najboljši protivirusni pregled in si oglejte, katera programska oprema vam nudi najboljšo zaščito.

kako opazovati zahodni svet-amazon-doloore

Pri preverjanju teh spletnih mest se boste morda naveličali pojavnih oken, zato si oglejte naš najboljši članek o preprečevanju pojavnih oken. Bodite previdni tudi pri predaji zasebnih podatkov. Naš način varovanja zasebnosti vam bo dal nekaj nasvetov.

Pazi Westworld prek Kodi

Kodi je medijska platforma, ki omogoča pretakanje videoposnetkov iz številnih virov. Obstajajo vse vrste načinov uporabe. Na srečo imamo veliko člankov, da vam pomagamo. Naš najboljši članek o Kodi gradi ali vodič za Kodi so dobra mesta za začetek.

Orodja, kot je Kodi, omogočajo organiziranje in upravljanje pretokov na televizorju ali drugi medijski napravi. Spletna mesta, ki ponujajo tokove, so pogosto enaka tistim, o katerih razpravljamo, ko govorimo o brezplačnem pretakanju, zato je spet priporočljiva previdnost.

Nekateri so pravno vprašljivi, zato jih uporabljajte na lastno odgovornost in se poskušajte izogniti izbirnim virom. Povezava prek VPN-ja, kot je ta v našem najboljšem članku VPN za Kodi, je smiselna previdnost.

Kje najti zahodne torrente

Torrenti so odličen način za dostop do datotek v internetu. Westworld ne bo več avtorskih pravic nadaljnjih 40 do 60 let, odvisno od tega, kje živite in ali velike korporacije v prihodnjih letih še bolj zaostrijo svoje grlo naših zakonodajalcev.

Če niste prepričani, ali je zakonito uporabljati hudourniška mesta na vašem območju ali kakšno posebno oddajo, si oglejte nas, kako nasveti nezakoniti vodnik za nasvete.

Če razmišljate o hudourništvu, si poglejte naš najboljši VPN za članek o hudourniškem nasvetu za namige, kako to storiti varno.

Končne misli

V Westworldu nova tehnologija obljublja veliko, vendar resničnost ne poteka vedno tako gladko, kot smo pričakovali. To ni drugače kot internet, kjer so sanje o odprti in odprti komunikaciji ustopile minsko polje vohunske programske opreme, kibernetske kriminalitete in zakonitosti.

Kot pri Westworldu, ni vedno jasno, ali so slabi fantje kavboji, ki streljajo s puškami ali pa tečejo stvari iz svojih slonovinskih stolpov.

Pred nekaj leti ste morda mislili, da je zlata korporacija, ki zlonamerno uporablja tehnologijo, stvar fikcije. Zdaj vemo bolje. Če želite ohraniti tabele o tem, kaj počnejo naši resnični zli nadvojitelji, si oglejte naš najnovejši članek o stanju oblaka.

Kot smo videli, obstaja veliko načinov za gledanje Westworld-a. Nekateri so zakoniti, nekateri pa ne glede na to, kje živite. Obstaja veliko dobrih možnosti VPN, kot so tiste v našem najboljšem članku o VPN. Kodi je tudi dobra izbira.

Trenutno je veliko odlične televizije, tako da nikoli ni bil boljši čas, da izkoristimo različne načine za gledanje. Če ste končali Westworld in si želite ogledati še kaj drugega, si oglejte, kako gledati Black Panther in kako gledati članke The Handmaid’s Tale.

Če si na Kodiju ogledate več oddaj, vam bo morda zmanjkalo prostora, zato si oglejte naš najboljši prostor za shranjevanje v oblaku v vodiču Kodi.

Če imate izkušnje s katero od storitev, o kateri smo razpravljali, ali priporočila, ki jih nismo omenjali, nam v spodnjih komentarjih delite z nami. Hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map