Kako gledati čudovito gospo Maisel leta 2020

Amazon Prime Video običajno nima zvezdnega seznama oddaj. V zadnjem času pa se je to spremenilo. Čudovita gospa Maisel, The Boys in Good Omens so se pridružili vrstam The Man in the High Castle, ki cementirajo Amazon Prime Video kot resno platformo za pretakanje, ki se lahko kosa z všečkami Netflixa. 


V tem priročniku vam bomo pokazali, kako si lahko ogledate eno najbolj priljubljenih oddaj Amazon, Čudovito gospo Maisel. Oddaja sledi Miriam “Midge” Maisel, idealni ženi in materi v petdesetih letih prejšnjega stoletja, ki živi v New Yorku na zgornji zahodni strani. Po nizu slabih dogodkov se Midge znajde pijan v klubu in odkrije talent za stand-up komedijo, za katerega nikoli ni vedela, da ga ima. 

S čudovito oceno 92 odstotkov na Rotten Tomatoes je čudovita gospa Maisel ena najboljših televizijskih oddaj naokoli. Gospa Maisel je enakomerno očarljiva in smešna, da v svojih najverjetnejših okoliščinah vrže svoje like, da bi pokazala, kako se razvajana mati in žena lahko razbijeta iz svoje lupine. Preberite več o tem, kako gledati Čudovito gospo Maisel.

Kako gledati čudovito gospo Maisel na spletu

Kot rečeno, čudovita gospa Maisel je ekskluzivni Amazon Prime Video. Vendar pa Amazon Prime Video morda ne bo na voljo ali ima drugačna knjižnica vsebine, odvisno od tega, kje ste na svetu..

čudovit-mrs-maisel-amazon

Po podatkih centra za pomoč Amazon je majhen izbor naslovov označen z “pazite v tujini”, kar pomeni, da jih lahko gledate ne glede na to, kje na svetu ste. Tu je poudarek na “majhnih”. Da, lahko nekaj naslovov pretakate kamor koli po svetu, vendar se bo večina knjižnice Prime Video spremenila. 

K sreči obstaja pot okoli tega. Z uporabo navideznega zasebnega omrežja se vam zdi, da se Video Premier prikazuje kot da ste kjer koli na svetu. VPN spremeni vaš IP naslov, kar Amazon in druge pretočne platforme uporabljajo za identifikacijo vaše lokacije. Čeprav je podoben proxyju, je VPN bolj varna izbira, o čemer si lahko preberete v našem priročniku VPN vs. proxy vs. Tor. 

Amazon ne bo mogel zaznati, kje ste, če uporabljate VPN, zato ne glede na to, ali ste na Kitajskem ali Švedskem, se lahko Amazonu prikažete, kot da ste v recimo ZDA (preberite naš najboljši VPN za Kitajski vodnik). Ker uporabljate nov naslov IP, Amazon ne bo mogel slediti vašim podatkom, kar je zelo pomembno za spletno zasebnost.

Imamo najboljši VPN za vodnika Amazon Prime, toda presenetljivo je na prvem mestu naša najboljša izbira VPN, ExpressVPN. Kot lahko vidite v našem pregledu ExpressVPN, omogoča preprosto delo blokov VPN, ki jih ima Prime Video in je hiter. Pravzaprav je ExpressVPN krono prevzel v našem najhitrejšem vodiču VPN.

Kako gledati čudovito gospo Maisel na spletu brezplačno

Če še nimate naročnine na prime, lahko vedno brezplačno gledate Čudovito gospo Maisel, čeprav od vas zahteva, da skočite skozi nekaj obročkov. 

Po hitrem iskanju smo ugotovili, da so se vse epizode čudovite gospe Maisel pretakale na PutLockerju in Europixu. Obstajajo številna spletna mesta, podobna tem, vključno s CouchTunerjem, ki verjetno imajo tudi tokove. 

čudovit-mrs-maisel-putlocker

Ničesar ni nikoli zares brezplačno, kar velja tudi za to vrsto spletnih strani za pretakanje. So tla za različne kibernetske kriminalitete, od vsega zlonamerne programske opreme do sledilcev brskalnikov, ki so pripravljeni, da okužijo vaš računalnik.

Za spletna mesta, kot je PutLocker, je VPN obvezen – nekatere možnosti lahko najdete v našem najbolj varnem priročniku o VPN – vendar tudi protivirusni program ni slaba ideja. Zaščiten protivirusni program bo zagotovil, da se skupaj z vašim tokom ne odda noben neželen paket. Za priporočila si lahko preberete naš najboljši priročnik za protivirusno programsko opremo, vendar Bitdefender uvrstimo na prvo mesto (preberite naš pregled Bitdefender Antivirus).  

Pojavna okna se tudi spopadajo s temi spletnimi mesti za pretakanje, zato ne pozabite prebrati našega najboljšega priročnika za zaviranje pojavnih oken. Čeprav je njihova uporaba lahko velika težava, spletna mesta, kot je PutLocker, omogočajo brezplačno pretakanje priljubljenih televizijskih oddaj. Zaradi lažje uporabe in kakovosti je bolje uporabiti lokalni pristop.

K sreči obstajajo možnosti za to.

Čudovita gospa Maisel Torrents

Najboljši način za ogled čudovite gospe Maisel je brezplačen prenos. Kljub temu ga ne morete neposredno prenesti. Zaradi zakonov o avtorskih pravicah v večini sveta je gostovanje celotnega prenosa dela, na primer TV-oddaje, veliko ne-ne. Če pa uporabite decentraliziran način prenosa, na primer hudourništvo, se lahko tega izognete. 

čudovit mrs-maisel-hudournik

Torrenting je kot nalaganje majhnih bitov datoteke iz več računalnikov v omrežje. Ker noben sam stroj ne drži vsega, je lažje obiti zakone o avtorskih pravicah. Kljub temu je treba opozoriti, da je hudourniška vsebina z avtorskimi pravicami v skoraj vseh državah nezakonita. Če to vseeno storite, morate biti zaščiteni. 

Kot je opisano, VPN spremeni vaš IP naslov in je tako pomemben za hudournike kot za geobloke. Če za torrenting uporabljate naš najboljši VPN, lahko prenesete vsebino v svoje srce, ne da bi se bali obvestila ponudnika internetnih storitev ali, še huje, dejanja imetnika avtorskih pravic. 

VPN je ključnega pomena za hudourniške napade, a tudi protivirusni program ni slaba ideja. S spleta nalagate neuradne datoteke, kar lahko vedno pomeni težave. Ne pozabite prebrati naš najbolj varen priročnik za protivirusno programsko opremo za priporočila.

Če pogledamo po priljubljenih hudourniških mestih – vidite zgornji primer – smo zlahka našli vsako epizodo čudovite gospe Maisel v najvišji kakovosti, ki jo ponuja: 1080p. Na vsaki od datotek, ki smo jih našli, je tudi veliko sejalnikov, kar pomeni, da bi morali celo sezono prenašati z lahkoto. 

Kako gledati čudovito gospo Maisel na Kodi

Nazadnje si lahko preko Kodija ogledate Čudovito gospo Maisel. Kodi je odprtokodna programska oprema za medijski center, ki se običajno uporablja za organizacijo filmov, TV oddaj in glasbe, ki jih imate v lasti. Vendar lahko z uporabo neuradnih dodatkov brezplačno pretakate filme in TV oddaje.

čudovit-mrs-maisel-kodi

Ti dodatki delujejo tako, da čistijo mesta, kot sta Europix in CouchTuner, nato pa dovajajo tok prek Kodi vmesnika. Še vedno uporabljate nezakonita spletna mesta za pretakanje, tudi če so v programu Kodi, zato svojo izkušnjo gledanja obravnavajte kot tako. Ne zaganjajte toka, ne da bi ga zaščitili najboljši VPN za Kodi. 

Na voljo smo imeli vsako epizodo z dodatkom Poseidon, ki vsebuje skoraj vsak film in TV oddajo, ki bi si ga lahko želeli. Več o uporabi dodatkov lahko izveste v našem priročniku o uporabi Kodi-ja.

Končne misli

Čudovita gospa Masiel bi morala uživati, ne glede na to, ali imate naročnino na Amazon Prime ali ne. Čeprav je oddaja na voljo brezplačno po različnih poteh, jih ne smete uporabljati nezaščitenih. Vedno se prepričajte, da ste zaščiteni z VPN, ne glede na to, ali uporabljate CouchTuner ali Kodi. 

Če se želite naučiti gledati druge oddaje, si oglejte naš arhiv za pretakanje. Imamo takšne članke, vključno z nedavno objavljenimi, kako gledati Soma in kako gledati Sinove anarhije. 

Kako gledate Čudovito gospo Maisel? Kaj menite o oddaji? Sporočite nam vaše misli v spodnjih komentarjih. Kot vedno hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map