Kako gledati The Shield Online v letu 2020: to bo dolga noč

The Shield je fantastična vaja v pripovedovanju zgodb, ki sledi skupini skorumpiranih policistov v Los Angelesu v prvem desetletju 21. stoletja. Predvajali so se med letoma 2002 in 2008, zato jo je The Wire zasenčil, zaradi česar je bil manj hit, kot bi moral biti. Ta vodič o tem, kako gledati, pa vas bo Shield postavil na pravo pot, da ga doživite.


V bistvu je The Shield postopek, ki sledi policistom skednja, policijskemu oddelku v Farmingtonu, izmišljenem okrožju LA. Poudarek je na Vicu Mackeyju in njegovih treh podložnikih, ki tvorijo neortodoksno stavkovno ekipo, ki gre po zločinu po svoje. Zaradi njihovega posebnega statusa so prepričani, da so nad zakonom, zaradi česar so postali tako umazani, da kljubujejo prepričanju.

Zaradi česar je situacija tako intrigantna in izpostavlja The Shield poleg milijona drugih policajev, je to, da ni samo glavni protagonist, ampak tudi zlobnik, temveč tudi zelo naklonjen in simpatičen. To je v majhnem delu zaradi fantastične predstave Michaela Chiklisa, ki vas zapelje za Vicom in ostalimi, čeprav počnejo brutalne zločine.

Dodajte k temu natančno pripovedovane zgodbe z anemičnim nerdanjem, ki se spreminja v glavnega zasliševalca, diabolično ambicioznega policijskega stotnika, pa tudi sezonske nastope Forest Whitakerja in Glenna Close, in dobili boste sedem sezon televizije, ki vas bodo imeli rob vašega sedeža. Poglejmo, kje lahko gledamo The Shield v spletu.

Glejte The Shield Online

Za razliko od nekaterih ikoničnih oddaj, kot je Doctor Who, imate na spletu zakonito gledanje The Shield. Prvotno je bilo predvajano v programu FX, tako da lahko v sedmih sezonah najdete na FX +, omrežni pretočni storitvi. Stane le 6 dolarjev na mesec in dobite brezplačno sedemdnevno preizkušnjo. 

The-Shield-FX

Kot mnoge ameriške storitve je tudi ta na voljo samo prebivalcem ZDA, kar pomeni, da boste za ponarejanje lokacije potrebovali navidezno zasebno omrežje. VPN usmerja vašo internetno povezavo prek varnega strežnika, ne le da se vam omogoča, da se pretvarjate, da ste tam, ampak tudi šifrira vašo povezavo, prikriva svojo prisotnost v internetu.

Tehnologija je odlična in hiter pogled naokoli kaže, da naš najboljši VPN, ExpressVPN, odlično deluje s FX +, zato priporočamo, da se vrti. Priložen je 30-dnevni pravilnik vračila, če z njim niste zadovoljni.

Če niste preveč zainteresirani za porabo tega denarja, ker že imate dovolj pretočnih naročnin, imate tudi druge možnosti. Shield je tudi na Amazon Prime Video, vendar priporočamo, da ga združite z enim naših najboljših VPN-jev za Amazon Prime Video, če ne želite, da vaše podatke poberejo Bezosovi zbiralci podatkov.

Tretja možnost je gledanje programa The Shield is Hulu, ki je, tako kot FX +, na voljo samo v ZDA. Če ste zunaj ZDA in želite dostop do velike pretočne knjižnice Hulu, si oglejte naš najboljši VPN za izbor Hulu, da dobite dostop.

Netflix nima pravice do The Shield-a nikjer na svetu, tako da nimate sreče, če ste ljubitelj hardcore storitve. Razmislite o bolj komičnem preobratu v žanru cops-n-roparjev in si oglejte naš vodič o tem, kako gledati Brooklyn Nine-Nine

Glejte The Shield Online brezplačno

Če niste ljubitelj plačevanja ogledov oddaj, se lahko vedno odpravite po nezakoniti poti. Na voljo vam je več možnosti, od katerih je najlažja spletna stran. Ogledali smo si nekaj teh spletnih mest in ugotovili, da je v času pisanja samo Putlocker brezplačno ponujal tokove The Shield. Vse povezave, ki smo jih našli na drugih spletnih mestih, so bile mrtve kot vratnice.

The-Shield-Putlocker

Kot smo omenili v našem članku o gledanju Outlanderja, gledanje česar koli na Putlockerju vključuje navigacijo po minskem polju pojavnih oglasov, mnogi od njih so z zlonamerno programsko opremo iz nekega opisa. Če boste uporabljali spletno mesto, namestite enega najboljših blokatorjev pojavnih oken in najboljšo protivirusno programsko opremo ali slabe stvari se bodo zgodile z vašim računalnikom.

Pazi na Ščit z Kodijem

Kot pri nezakonitem pretakanju je tudi pri Kodiju težko najti Ščit. Hiter pogled kaže, da ga trenutno prenaša le Poseidon, ki ga boste našli v enem najboljših Kodijevih skladišč, Kodil.

ščit-kodi

Če berete to in nimate pojma, kaj je Kodi, vendar vas zanima, si oglejte naš Kodi vodnik, da začnete z njim. Glede na to, ker uporaba Kodija ni ravno zakonita, si boste morda želeli pogledati tudi naš najboljši članek VPN za Kodi, če želite izvedeti, kako se zaščititi pred grdimi globami za gledanje piratske vsebine.

Hišje hudournikov

Zadnja možnost, ki vam jo lahko damo, je, da preprosto nakažemo The Shield. Približno tako nezakonito kot kodi ali Putlocker, vendar je težava v tem, da ga je enostavno ujeti. Priporočamo, da uporabite eno izmed najboljših VPN-jev za hudourništvo, če greste po poti hudourništva ali se soočite s strogimi globami in morda celo zapornim časom.

Torrent ščitnika

Vnuk hudourniških spletnih mest, The Pirate Bay – ali v tem primeru zrcalo tega – ima veliko možnosti, vendar so množične datoteke z vsemi sedmimi sezonami videti kot najboljša stava. Hiter pogled na alternativna spletna mesta za hudournike kaže, da tudi hudournikov The Shield ne manjka.

Končne misli

The Shield je prelomna oddaja, ki je absolutno za ogled vsakogar, ki ima rad dobro pripovedano zgodbo. Čeprav v modrem delujejo fantje v modrem, je to čudovita raziskava dobrega in zla in včasih človeškega stanja. Upajmo, da vam bo eno od zgoraj navedenih poti pomagalo gledati.

Kaj misliš o The Shield? Ali ga imate radi ali sovražite? Imate nasvete za stvari, za katere menite, da smo zamudili? Sporočite nam svoje misli v spodnjih komentarjih in kot vedno hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map