Čas leta, ki ga čakajo vsi večji ljubitelji nogometa, Super Bowl 2020. Letošnja tekma v prvenstvu NFL se začne ob 18. uri. EST v nedeljo, 2. februarja, ko bomo videli, da se bodo vodje mest v Kansasu odpravili na pot s San Francisco 49ers. 


Ne le, da se bodo ljudje uglasbili z vsega sveta, da bi videli, katera ekipa bo okronana za zmagovalca NFL prvenstva, ampak je spektakularni šov polčasa sam postal dogodek. Letos bosta Jennifer Lopez in Shakira v središču pozornosti. Sodeč po izvajalcih, ki so stopili na oder pred njimi, jim bo treba še veliko pomagati.

Stadion, ki bo gostil Super Bowl 2020, je stadion Hard Rock v Miami Gardens, Florida, dom miamijskih delfinov. Ima kapaciteto več kot 65.000 sedežev, vendar ne pozabite brati, saj vam bomo povedali, kako si lahko ogledate Super Bowl LIV v udobju svojega doma z uporabo ExpressVPN.

Ali lahko gledam Super Bowl na spletu?

Obstaja veliko načinov, kako Super Bowl gledati v živo prek legalnih pretočnih storitev, vendar boste morali plačati za mnoge od njih. Nekatere storitve so na voljo samo v določenih državah, vendar če jih niste tam, ne boste imeli dostopa do njih. 

Te geobloke pa lahko obidete z virtualnim zasebnim omrežjem. Pomagal vam bo pri skrivanju lokacije in dostopu do katere koli od spodaj navedenih platform za pretakanje. ExpressVPN je vaša najboljša ponudba za to delo. Najboljši vsestranski VPN na trgu in si lahko preberete naš pregled ExpressVPN, da ugotovite, zakaj.

lisica

Fox ima pravice prikazati Super Bowl 2020, tako da, če živite v ZDA in imate televizijsko naročnino, ki vključuje kanale Fox, boste potem lahko brezplačno uporabljali aplikacijo Fox Sports GO. Vse kar morate storiti je, da se prijavite pri ponudniku televizije in si ga lahko ogledate v številnih napravah.  

kako-gledati-super-sklede-2020-lisica

Če pa se med februarsko zimo in sončenjem odpravite na dopust v drugo državo, boste verjetno uporabljali aplikacijo Fox Sports GO. Zato je na voljo samo prebivalcem ZDA. Na srečo lahko enostavno dostopate do VPN-ja, ki vam bo dal naslov US.

Kako gledati Super Bowl Brez kabla?

Za tiste, ki ste vrvico že prerezali, lahko uporabite eno od spodnjih metod za ogled igre.

Hulu

Super Hullo 2020 na Hulu lahko spremljate s programom Hulu + Live TV, ki stane 54,99 USD na mesec. 

S tem boste dobili več kot 60 kanalov v živo in na zahtevo, vključno z ESPN, CBS, NBC in seveda Foxom, enim kanalom, ki ga potrebujete za ogled Super Bowla (CBS v živo ga ne pokriva, žal). Poleg tega lahko uporabite Hulujevo enotedensko preskušanje, da preverite, ali vam je všeč.

kako-gledati-super-posodo-2020-hulu

Tako kot Fox je tudi Hulu na voljo samo prebivalcem ZDA, tako da, če poskušate gledati zunaj okrožja, boste morali uporabiti VPN in se povezati s ameriškim strežnikom. Pri tem pa vam lahko pomaga naš najboljši vodnik VPN za Hulu.

BBC iPlayer

BBC je že vrsto let pridobil pravice za predvajanje Super Bowla. Igra se bo predvajala na BBC One, BBC iPlayer pa si lahko brezplačno naložite in si jo ogledate v spletu. 

kako-gledati-super-posodo-2020-bbciplayer

Podobno kot pri drugih odločitvah doslej, vendar ni na voljo vsem. BBC iPlayer je na voljo samo prebivalcem Združenega kraljestva, zato boste za pridobitev IP naslova v Veliki Britaniji potrebovali pomoč VPN. Naš najboljši VPN za BBC iPlayer ima nekaj namenskih priporočil.

Ko se povežete z BBC iPlayerjem, se boste morali prijaviti za račun z veljavnim e-poštnim naslovom. Morda vas bo vprašala tudi veljavna poštna številka (poštna številka), vendar jo lahko obiščete tako, da vnesete katero koli veljavno poštno številko (tudi poštno številko za sam sedež BBC). 

Poleg tega, ker se televizijske, radijske in spletne storitve BBC financirajo predvsem z njegovo licenčnino, vas lahko vpraša, če jih imate. Ker ni potreben noben dokaz, ga lahko preprosto potrdite in dostopate do platforme. Zdaj bi morali biti postavljeni in pripravljeni gledati Super Bowl v živo na BBC iPlayerju.

FuboTV

FuboTV ponuja pakete za pretakanje, ki se začnejo že pri 19,99 USD na mesec, vendar boste potrebovali vsaj paket Family, da boste lahko uživali v igri na Foxu. To vam bo povrnilo 59,99 USD na mesec, vendar boste dobili 103 kanale, vključno z več kot 130 dogodki, prikazanimi v 4K, zato je dobro izbrati spremljanje športov s FuboTV-om. Kot bonus lahko s paketom Družina dobite tedenski preizkus. 

kako-gledati-super-posodo-2020-fubotv

Na žalost je FuboTV, tako kot mnoge druge storitve pretočnega prenosa, na voljo samo, če živite v ZDA. Regionalne omejitve lahko zaobidete z uporabo VPN-ja, vendar vam omogoča, da NFL gledate brez kabla, kolikor želite..

Sling TV

Druga storitev, ki bo prikazala Super Bowl 2020, je Sling TV. Izbirate lahko med dvema stopnjama, Sling Blue in Sling Orange, ali pa lahko kombinirate oba in imate paket najvišjega nivoja, Sling Blue + Sling Orange. 

Posamezni paketi stanejo 30 dolarjev na mesec, kombinirani paket pa znaša 45 dolarjev na mesec, vendar dobite 10 $ popusta za prvi mesec pri katerem koli od njih. Če pa želite dostopati do kanala Fox, se boste morali vsaj odločiti za Sling Blue.

kako-gledati-super-skledo-2020-sling

Tako kot nekatere druge možnosti, ki smo jih omenili, je tudi Sling TV na voljo samo prebivalcem ZDA, tako da se boste morali, če se želite prilagoditi iz druge države, povezati s ameriškim strežnikom prek VPN..

Načini za ogled Super Bowla kasneje

Če iz katerega koli razloga v začetku februarja ne morete ujeti Super Bowla, ga lahko vedno spremljate pozneje. 

Čeprav vam bo BBC iPlayer omogočil ogled v živo, pa si lahko z njim ogledate tudi njegove oddaje in drugo vsebino na zahtevo. Super Bowl 2020 bi morali biti shranjeni na njegovih strežnikih omejeno časa, kar vam omogoča, da v svojem lastnem času uživate v največjem ameriškem športnem dogodku..

Drug način, kako si lahko kasneje ogledate Super Bowl, je uporaba Kodi-ja. Če še niste slišali za Kodi, je to v bistvu odprtokodna programska oprema, ki omogoča shranjevanje in organiziranje medijev znotraj njega. Nato lahko uporabite za predvajanje shranjene vsebine, lahko pa jo uporabite tudi za ogled drugih vsebin. Če želite začeti, si oglejte naš Kodi vodnik.

Ko nastavite Kodi, lahko namestite shrambe in dodatke, ki omogočajo dostop do tone različne vsebine. Sam Kodi je zakonit, vendar do nekaterih vsebin, do katerih imate dostop, ni, vključno z avtorskim gradivom. Iz tega razloga je najbolje, da uporabite enega od naših najboljših VPN za Kodi izbirnike, da boste ostali skriti.

Po kratkem pogledu na Kodi smo ugotovili, da bi si morali ogledati Super Bowl 2020 s pomočjo dodatka SportsDevil v skladišču Kodil. 

kako-gledati-super-sklede-2020-kodi

Končne misli

Ne glede na vir pretakanja, se prepričajte, da ima športni kanal, ki ga potrebujete za ogled Super Bowla 2020, ki je v tem primeru Fox. Vsi naši predlogi vam bodo omogočili ogled v živo in po možnosti brezplačno. 

Ne pozabite, da uporabite tudi zasebno zasebno omrežje (VPN), da boste lažje krmarili po regionalnih zaklepih in ohranili zasebno povezavo. Kot smo že povedali, priporočamo ExpressVPN, ker je to najboljše, kar lahko kupite svoj denar, in najhitrejši VPN, ki smo ga preizkusili na splošno. Poleg tega ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Če poznate preprostejši način gledanja Super Bowla v spletu, nam to sporočite v spodnjih komentarjih. Oglejte si tudi ostale naše zabavne članke. Kot vedno hvala za branje.

Pogosta vprašanja

 • Kakšen čas se začne Super Bowl 2020?

  Super Bowl 2020 se bo začel ob 18:30 uri. EST ali 15:30. PST v nedeljo, 2. februarja.

 • Koliko ljudi gleda super sklede?

  Leta 2019 je bilo 98,2 milijona ljudi, ki so si ogledali losangeleške Rams in New England Patriots.

 • Ali lahko gledam Super Bowl na Netflixu?

  Preprost odgovor je ne. Govorimo o Netflixu in Amazonu, morda imata pravice predvajanja Super Bowla leta 2022, vendar kot zdaj ni ničesar.

 • Ali lahko gledam Super Bowl na Hulu?

  Ja, na Hulu si lahko ogledate Super Bowl. Za več informacij preberite razdelek Hulu.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me