Kako gledati Sons of Anarchy 2020: SAMCRO izpolnjuje očarljivo

Če imate radi antiheroje na velikih kolesih, razgaljenih bradah in velikih pištolah, potem je morda Sons of Anarchy pravi šov za vas. Motoristični klub Sons of Anarchy, znan tudi kot SAMCRO, zavzema vidno mesto v Charmingu, izmišljenem mestu v severni Kaliforniji. Čeprav je mestni moto Šarmanta “naše ime pove vse”, se tam ne dogajajo tako očarljive stvari. Preverite, kaj je v našem vodniku o gledanju Sinovi anarhije.


Sinovi vodijo garažo in ilegalni posel s pištolo, hkrati pa obljubljajo skorumpirano policijo, da bo preprodajalce mamil in drugih kriminalcev izven mesta. 

Glede na dejstvo, da je SAMCRO praktično združil moči z lokalno policijo, so zunanje agencije – denimo FBI in Urad za alkohol, tobak, strelno orožje in eksplozive – začele preučevati dogajanje v Charmingu. 

Zato morajo biti Clay, Jax in drugi člani kluba še posebej previdni, saj redno prestopajo zakonske meje. Glavni junak predstave, Jax Teller – ki je svoje mesto v klubu dobil prek očeta Johna Tellerja – spretno manevrira med izobčenim in družinskim očetom. 

Sons of Anarchy je leta 2008 producirala in predvajala podjetje FX, podjetje Walt Disney. Z 89-odstotnim pregledom Rotten Tomatoes in 8,6 zvezdicami na IMDb je to ena najbolje ocenjenih predstav.

Kako gledati Sons of Anarchy Online

Če želite gledati Sinove anarhije v spletu, imate na voljo veliko možnosti. Netflix, na primer, ima trenutno v svojih storitvah vseh sedem sezon. Ker pa Sons of Anarchy ni izvirnik Netflix, ni na voljo v vseh državah. 

Ne samo da se Netflix zaščiti pred morebitnimi kršitvami pravic pretakanja pravic z geoblokiranjem vseh njegovih naslovov, poleg tega je izjemno težko premagati prepoved Netflix VPN. To pomeni, da če uporabljate neko storitev VPN, bo Netflix pogosto vedel in do njegovih filmov in oddaj ne boste mogli dostopati. 

Za vas smo preverili nekaj lokacij, tako da smo skrili naš IP naslov. Slabe novice za oboževalce SAMCRO v ZDA in Kanadi: Sinovi anarhije niso na voljo na Netflixu v nobeni državi. V Evropi pa so stvari videti drugače. Jaxa in njegove prijatelje smo lahko uživali na Netflixu v Franciji, Nemčiji, Turčiji in mnogih drugih državah po vsej Evropi.

kako gledat-sinove-anarhije-free-streaming-netflix

Na srečo smo preizkusili veliko VPN-jev, ki prenesejo prepoved Netflixa. Oglejte si naš članek o najboljšem VPN-ju za Netflix. 

Druga trdna možnost za gledanje Sinov Anarhije v spletu je Amazon Prime Video. Amazon Prime vam omogoča gledanje svojih najljubših oddaj v spletu, tako kot Netflix. Vendar pa so geobloki še nekaj skupnega. 

V ZDA, Kanadi, na Norveškem in v Veliki Britaniji si lahko v Amazon Prime Video ogledate Sinove anarhije, vendar bi morali kupiti vseh sedem sezon za 19,99 dolarja. Če imate račun Amazon Prime, vendar ne želite porabiti 140 ameriških dolarjev za ogled, kako Clay Morrow vodi svoj klub, si oglejte naš najboljši VPN za Amazon Prime Video Video.

V Nemčiji je podobna slika: peta sezona SAMCRO je na voljo, vendar boste morali kupiti vse druge sezone. V Franciji geoblock doseže tako daleč, da niti naslovov ni mogoče kupiti. Sinovi Anarhije zato niso na voljo v Franciji na Amazon Prime Video.

Če želite vedeti, kako uporabljati Amazon Prime Video in kako preiti njegove mehanizme za blokiranje, si oglejte naš vodič o gledanju Amazon Prime.

Kako gledati Sons of Anarchy Online brezplačno

Če ne želite plačati toliko denarja za Amazon Prime Video ali se naročiti na Netflix, da bi pretakali Sinove anarhije, lahko vedno poskusite brezplačne storitve pretakanja. 

Preden jih začnete uporabljati, preverite, ali je pretakanje zakonito v državi, v kateri živite. Večina držav ima zakone, ki vam lahko povzročijo težave, če poskušate pretakanje filmov ali serij v internetu. V vsakem primeru preverite naš najboljši VPN za pretakanje predlogov.

Sinove anarhije si lahko ogledate na SolarMovie, kjer smo našli vse epizode vseh sedmih sezon. Samo zavedajte se nadležnih pojavnih oken in nevarnih virusov, ki se zadržujejo na takšnih mestih. 

Če želite predvajati varno, uporabite enega od naših najboljših predlogov za blokatorje pojavnih oken v svojem brskalniku in najboljše varnostne programske opreme na vaši napravi za previdnost, ker je bolje biti na varnem kot žal.

kako gledat-sinove-anarhije-free-streaming-solar-film

Obstajajo tudi druge storitve brezplačnega pretakanja, kjer smo našli Sons of Anarchy, kot so PutLocker, CouchTuner in 123Movies.

Kako gledati Sons of Anarchy on Kodi

Kodi je še en način brezplačnega gledanja Sons of Anarchy. Čeprav obstaja od leta 2004, je Kodi vzletel šele v zadnjih nekaj letih. Aplikacija za večplatno domače kino je na voljo za prenos v skoraj vse operacijske sisteme, kot so Windows, iOS, Android ali Linux. Več o uporabi Kodi-ja lahko preberete v našem vodiču za Kodi). 

Sama Kodi je zakonit način orkestriranja vaših najljubših TV oddaj, filmov, glasbe ali videov, vendar morate biti previdni, ko gre za uporabo Kodijevih dodatkov. Obstajajo zakoniti dodatki (ki jih ponuja Kodi) in niso tako legalni. Z neuradnimi dodatki, kot so hudourniki, morate ravnati z zaščito kot VPN (preverite naš najboljši VPN za Kodi vodič). 

Če ne želite, da policija trka na vaša vrata (ne morete jih kupiti tako kot SAMCRO), boste morda želeli preveriti, ali so dodatki zakoniti ali ne, preden se odločite, da jih boste prenesli. 

kako-gledat-sinove-anarhije-free-streaming-kodi

V dodatku Poseidon smo našli vseh sedem sezon Sinovi anarhije. Ta dodatek lahko dobite z namestitvijo skladišča Kodil. 

Sinovi hudournikov Anarhije

Eden od načinov gledanja Sons of Anarchy je skozi hudournike. Lahko ga prenesete in gledate v svoji napravi. Večina spletnih mest za hudournike ponuja različne velikosti datotek in tudi kakovost njihovih videoposnetkov se razlikuje. SAMCRO smo našli na različnih mestih hudournikov, kot sta Knaben ali The Pirate Bay. 

kako gledati sinove-anarhije, brez pretočnega-gusarskega zaliva

Uporaba hudournikov je nezakonita, zato svetujemo vsem, ki imajo nekaj dolarjev v žepu proti temu.

S prenosom datotek s hudourniškega mesta tvegate veliko stvari, vključno z varnostjo. Vsaka datoteka, ki jo naložite v svojo napravo, lahko škodi vam in vaši napravi. 

Zaščitite svojo napravo in brskalnik pred vsemi virusi in grožnjami, ki jih prinaša nalaganje prek hudournikov (oglejte si naše predloge za najboljšo brezplačno protivirusno programsko opremo). Če želite vedeti, kako lahko varno plujete po teh piratskih vodah, si oglejte najboljše VPN-je za gonjenje. Ne pozabite: biti izobčen je kul samo s pravim rezom in glasnim kolesom.

Končne misli

Kriminal, nasilje in tragedija so vsakodnevni pohodi za kolesarsko bando v Sinovi anarhije. Serija je kot nalašč za vse, ki imate radi kolesa, orožje in drame. Katey Sagal je za svoj nastop kot Jaxova mama z dobrim razlogom osvojila zlati globus. 

Najlažji način prenosa je prek evropskega računa Netflix, kjer boste imeli popoln dostop do vseh epizod v večini držav. Če vas ne bi mogli prepričati, da preizkusite Sinove anarhije, si oglejte naš arhiv razvedrilnih člankov. 

Kaj menite o Sinovi anarhije? Ste ga že gledali? Kaj menite o naših možnostih gledanja? Ali poznate kaj boljšega? Sporočite nam v spodnjih komentarjih. Kot vedno hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me