Vsi se morate dobro nasmejati in kakšen boljši način, da ga dobite kot gledanje svoje najljubše oddaje, Saturday Night Live. Ne glede na to, ali ga gledate za svojim najljubšim komikom ali se želite samo sprostiti in spiti ob pijači, vam bomo pokazali, kako gledati soboto zvečer v živo.


Saturday Night Live je na televiziji že več kot 40 let in v tistem času so nekatera največja imena v šovu prikazala ikonično serijo, pri čemer so nekatera večkrat gostovala v oddaji.

Oddajo sestavljata glavna zasedba komikov, pa tudi vsak poseben gost vsak teden. Skupaj v celotni oddaji za smeh izvajajo komične skice. 

Saturday Night Live pogosto posega po priljubljenih temah, kot je na primer prejšnji teden. Ne glede na to, ali gre za politiko ali znane osebnosti, nihče ni varen, da se ne vključi v to nagrado Emmy, nagrajene s pozno nočjo. 

kako gledati-sobota-noč-v živo-youtube

Lahko uporabite njihov uradni kanal YouTube in si ogledate smešne posnetke iz oddaje (preberite naš članek o tem, kako odblokirati YouTube). Če pa želite ogledati celotno epizodo, boste morali uporabiti eno od naših metod spodaj.

Glejte soboto zvečer v živo na spletu

Ker je Saturday Night Live oddaja NBC, lahko preprosto pojdite naravnost na njihovo spletno mesto ali prenesete aplikacijo za ogled epizod brezplačno. Kljub temu so zaradi geoblokov te možnosti na voljo samo prebivalcem ZDA. 

Če niste zunaj države, boste morali za spremembo lokacije uporabiti navidezno zasebno omrežje.

kako-gledati-sobota-noč-živeti-nbc

Sobo zvečer lahko spremljate tudi na Hulu. Ko se prijavite, si lahko ogledate katero koli epizodo iz katere koli sezone. Hulu ponuja tudi brezplačno preskusno različico, tako da ga lahko najprej preverite. 

Ponovno pa je na voljo samo prebivalcem ZDA, zato za dostop potrebujete lokalni IP naslov. Tukaj se lahko naučite, kako pridobiti ameriški naslov IP, preberite pa lahko tudi naš najboljši vodnik VPN za Hulu.

kako-gledati-sobota-noč-žive-hulu

Uporaba VPN, kot je ExpressVPN, vam bo pomagala gledati vaš najljubši program iz drugega dela sveta, tako da spremenite svoj IP naslov v tistega, ki ga potrebujete. Ne boste omejeni s pasovno širino in s tem, da je tam najhitrejši VPN, ne boste večno čakali, da se naloži. To je tudi naš najboljši VPN za pretakanje. Preberite naš pregled ExpressVPN za več podrobnosti.

Drug način spremljanja sobotne noči v živo je, da postanete član Amazon Prime Video. Nato ga lahko dodate v svoj paket in si ogledate posamezne epizode ali cele sezone, čeprav boste morali plačati dodatno pristojbino. Vendar so to rezane različice oddaje, zato manjkajo nekateri uvodni prizori in skice.

kako-gledati-sobota-noč-v živo-amazon-prime

Preberite naš najboljši vodič za VPN za Amazon Prime Video za nekaj namenskih priporočil, če se vam zdi, da ni na voljo v vaši državi.

Glejte soboto zvečer v živo brezplačno

Če vas čaka denar, boste z veseljem vedeli, da obstaja nekaj brezplačnih načinov, kako lahko spremljate Saturday Night Live. Morda ga boste našli na številnih spletnih mestih za brezplačno pretakanje. Po Putlockerju smo si hitro ogledali in našli najnovejše epizode, pa tudi starejše. 

kako gledati-sobota-noč-živeti-gnevec

Vendar bodite previdni, saj je naokoli veliko kopijskih mest z istim imenom, vendar pa je v ozadju lahko zlonamerna vsebina. Koristno bo tudi namestiti enega naših najboljših blokatorjev pojavnih oken.

Za dostop do najnovejših epizod lahko uporabite spletna mesta za hudournike, na primer The Pirate Bay, in jih lahko uporabite za ogled starih priljubljenih, če so še vedno na strežniku. 

Na voljo je veliko alternativnih mest hudournikov, zato bi morali nekje najti tisto, kar želite. Pri uporabi hudournikov bodite previdni, saj se lahko zlonamerna programska oprema skriva v nekaterih datotekah.

kako gledati-sobota-noč-živeti-gusarski zaliv

Ne pozabite se tudi, da je vsebina na spletnih mestih brezplačnega pretoka in hudournikov več kot verjetno avtorsko zaščiteno gradivo in uporaba le-te krši zakon. Odvisno je samo od vas, kaj počnete. Radi bi vas samo seznanili.

Uporaba VPN vam bo pomagala, da boste v spletu zaščiteni tako, da boste skrili svoj IP naslov in vas anonimni. Če iščete odlično varnost VPN, priporočamo NordVPN, ki ima po meri prilagojene strežnike. Zato se nam zdi najboljši VPN za hudourništvo. Preberite naš pregled NordVPN za več informacij in o tem, kako biti varen v našem spletnem vodniku o zasebnosti.

Glede na to, da bi lahko bili v nevarnosti virusi in druga škodljiva vsebina, priporočamo tudi, da prenesete Bitdefender, ki velja za najboljšo protivirusno programsko opremo. 

Deluje v realnem času in je zaščiten pred kibernetsko kriminaliteto, na katero naletite med nalaganjem vsebine. (Za več informacij si oglejte naš pregled Bitdefender Antivirus.)

Glejte sobotni večer v živo na Kodi

Lahko pa uporabite Kodi. Za tiste, ki Kodi ne poznajo, je domači kino z odprto kodo, ki vam omogoča pretakanje filmov in TV oddaj ter shranjevanje in organiziranje medijev znotraj njega. 

Lahko ga namestite na namizje in mobilne sisteme ter prilagodite nastavitve, da ustrezajo vašim lastnim nastavitvam. Za začetek si oglejte naš Kodi vodnik. Upoštevajte, da uporaba programa Kodi ni nezakonita. Vendar pa je zaradi zakonov o avtorskih pravicah večina pretočnih datotek verjetno prepovedana v vašem prebivališču.

Če želite dobiti dostop do vsebine, lahko namestite najboljša shramba in dodatke Kodi. Nekateri od teh dodatkov so zakoniti, drugi pa niso. Na primer, Covenant omogoča dostop do piratske vsebine (o namestitvi Covenant-a na Kodi lahko izveste tukaj).

Hitro smo poiskali dodatek Poseidon, ki je del skladišča Kodil, in ugotovili, da je na voljo vseh 44 sezon sobotnega nočnega življenja. Zdi se, da so bile datoteke tudi v dobrem stanju. Za več priporočil si oglejte naš najboljši seznam dodatkov Kodi.

kako-gledati-sobota-noč-živeti-kodi

Upoštevajte, da če Kodi uporabljate za pretakanje Saturday Night Live, to počnete prek hudournika. Iz tega razloga priporočamo, da uporabite VPN, saj je zaščita identitete nujna pri hudourniških napakah. 

Čeprav ne morete premagati ExpressVPN, je CyberGhost tudi dostojna izbira. Preberite si lahko naš CyberGhost pregled in preverite, ali vam ustreza, ali pa si oglejte naš najboljši VPN za Kodi krog za več možnosti.

Končne misli 

Upajmo, da smo vam pomagali najti način, kako popraviti sobotni večer Live kjer koli že živite. Ne glede na to, ali se želite spoprijeti z zadnjo epizodo ali si samo ogledati enega izmed svojih priljubljenih, obstaja veliko načinov za to. 

Večina nas sovraži plačevanje nečesa, kar lahko dobimo zastonj, samo spomnite se, da so nekateri od teh načinov tvegani. Lahko se preprosto prijavite na Amazon Prime Video. 

Kljub temu lahko nekaj tveganj odstranite z dobrim protivirusnim programom in enim naših najboljših VPN-jev. Priporočamo ExpressVPN za odlično varnost in veliko število funkcij. Poleg tega ponuja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, tako da s poskusom najprej nimate česa izgubiti.

V razdelku za komentar nam sporočite, če lahko priporočite drug način gledanja sobotne noči v živo v spletu. Poglejte tudi ostale naše zabavne članke. Kot vedno hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me