Kako gledati Sherlock na spletu leta 2020: ni osnovno

Sherlock je britanska kriminalno-dramska TV-serija, ki jo je produciral BBC. Temelji na zgodbah sir Arthurja Conana Doyla in sledi Sherlocku Holmesu (Benedict Cumberbatch) in njegovemu zvestemu soigralcu Watsonu (Martin Freeman), ko rešujejo različne skrivnosti v sodobnem Londonu.


Če ste, tako kot mi, radi vzeli zobe v skrivnost umora, iskali namige, pobrali dokaze in videli, ali lahko pred velikim finalom ugotovite, “kdo je to storil”, potem je Sherlock vreden vašega časa. Pokazali vam bomo, kako gledati Sherlock v spletu.

Glejte Sherlock Online

Netflix ima impresivno knjižnico, zato ni bilo presenečenje, če je vključil Sherlock. Vseh 12 epizod smo našli na Netflixu, skupaj z zakulisnimi vsebinami kot dodatnim bonusom.

kako gledati-sherlock-netflix

Na vaš dostop do določene vsebine lahko vpliva grozljiva prepoved Netflix VPN, toda na srečo je Sherlock na voljo tako na ameriških strežnikih kot na EU strežnikih. Če trenutno niste v ZDA ali EU, boste potrebovali navidezno zasebno omrežje, da vstopite v eno od teh knjižnic in dostopate do Sherlocka. 

Le nekaj VPN-jev lahko pride mimo Netflixovih detektorjev VPN, naš najboljši seznam VPN za Netflix pa vključuje nekatere, ki so kos nalogi.

Tako kot Netflix ima tudi Amazon v svojem trezorju ogromno filmov in TV oddaj, zato nismo bili presenečeni, ko smo videli tudi Sherlocka v svoji postaji. Lahko se odločite za nakup posameznih epizod v HD od 6,99 USD ali celotno sezono v HD-ju od 9,99 USD. Prednost pri nakupu pri Amazonu je, da morate obdržati kopijo Sherlocka in jo naložiti na trdi disk.

kako gledati-sherlock-amazon

Druga platforma za pretakanje, na kateri smo našli Sherlock, je bil Vudu. Na voljo so vse štiri sezone, vendar z Vudu ni mesečnih pristojbin, preprosto plačate za posamezne epizode ali letne čase. Posamezne epizode v SD se začnejo pri 4,99 USD, HDX pa pri 6,99 USD. Celo sezono se začne pri 12,99 USD v SD in 19,99 USD v HDX. 

Na voljo je tudi vsebina zakulisja, cene pa se razlikujejo od video do videa. Z Vudu boste imeli tudi kopijo Sherlocka, tako da si jo lahko ogledate večkrat.

kako gledati-sherlock-vudu

Če želite gledati Vudu zunaj ZDA, boste naleteli na težave. Zato je na voljo samo v ZDA zaradi strogih licenčnih vsebin. Ko smo poskušali dostopati do njega s strežnika, ki ni iz ZDA, se nam je prikazala črna stran. Ti so znani kot geobloki, in jih lahko pretečete z uporabo VPN, da dobite ameriški IP naslov.

Če želite preseči omejitve, lahko izberete ponudnika iz naših VPN mnenj, vendar je ExpressVPN naše najboljše priporočilo. Vključi se lahko v katero koli storitev pretakanja, koristi pa hitro hitrost in neomejena pasovna širina. To je tudi naš najboljši VPN za pretakanje. Preberite naš pregled ExpressVPN za več podrobnosti.

Glejte Sherlock brezplačno

Obstaja veliko spletnih mest za brezplačno pretakanje, ki ponujajo isto vsebino za ogled, in izbrali smo dve, za katere mislimo, da bi bilo dobro, če si boste ogledali Sherlock.

Prvi je PutLocker. To je dobra izbira, saj je enostaven za navigacijo in ima veliko strežnika na svojih strežnikih. Našli smo letne čase od enega do štirih šerlokov. 

Eno sitnost pri PutLockerju in drugih spletnih mestih za pretakanje je, da prejemate neželeno pošto s pojavnimi oglasi, vendar se lahko zlahka borite proti temu, če namestite enega naših najboljših blokatorjev pojavnih oken..

kako opazovati-šerlok-zapornik

Na vseh spletnih mestih za pretakanje boste imeli koristi tudi, če boste namestili spodoben protivirusni program zaradi zlonamerne programske opreme in virusov, ki so lahko priloženi pojavnim oglasom.

Torki šerloka

Če želite obdržati vsebino in ustvariti svojo knjižnico, je morda hudourništvo za vas dobra možnost.

The Pirate Bay je priljubljeno mesto za hudournike in tam nismo našli težav s Sherlockom. Prikazali so letne čase od enega do štiri in vsi so bili videti, kot da so v dobri formi. Pred prenosom iz hudournika predlagamo, da si ogledate, koliko sejalnikov je poleg povezave. Več sejalnikov ima večja možnost dokončanja prenosa.

kako gledat-šerlok-gusarski zaliv

Če The Pirate Bay ni za vas, so na voljo drugačna mesta za hudournike. Kot pri vsem, kar naložite, obstaja tudi nevarnost, da bi lahko vključevala zlonamerno vsebino. Zaradi tega je dobro, da uporabite protivirusni program. 

Bitdefender je dobra protivirusna izbira, saj vas bo zaščitil pred vsemi kibernetskimi kriminalitetami, na katere naletite. Preberite naš pregled Bitdefender Antivirus za več.

Čeprav je hudourništvo lahka in poceni pot, je velika večina vsebin, ki so zaščitene z avtorskimi pravicami, in s tem, ko jo gledate, boste kršili zakon. Uporabite VPN, če želite zaščititi svoj IP naslov pred radovednimi očmi. 

Vemo, da je iskanje primernega VPN lahko zmedeno, zato priporočamo NordVPN. Zaradi svojih prilagojenih strežnikov P2P in odlične varnosti je najboljši VPN za hudournike, vendar si lahko preberete naš pregled NordVPN in se sami odločite.. 

Pazi na Sherlock na Kodi

Morda ste že slišali za Kodi, če pa ni, je to odprtokodna programska oprema za domači kino, ki vam pomaga upravljati zbirko digitalnih medijev, kot so televizijske oddaje, filmi, fotografije in glasba. Če želite izvedeti več o Kodi, si oglejte naš Kodi vodnik.

Poleg shranjevanja večpredstavnih medijev lahko dostopate do več vsebine prek shramb in dodatkov. Čeprav nekateri mislijo, da je namestitev Kodija na svoje naprave nezakonito, to ne drži. Nezakonito postane le, ko začnete gledati vsebino, zaščiteno z avtorskimi pravicami, do katere ste dostopali prek nezakonitih pretokov.

Iskali smo dodatek Exodus, ki se nahaja v repoju Kodi Bae, in našli vse štiri sezone Sherlocka.

kako gledat-šerlok-kodi

Ko uporabljate Kodi za pretakanje Sherlocka, boste to najverjetneje storili prek hudournika. Samo zato vam toplo priporočamo, da namestite in uporabljate VPN. Če prenašate nezakonito vsebino, je vaš naslov IP zunaj v središču pozornosti. 

Naša najboljša izbira je ExpressVPN, vendar je CyberGhost odlična možnost tudi z veliko varnostjo in zasebnostjo. Preberite naš pregled CyberGhost ali si oglejte najboljši vodnik VPN za Kodi za več možnosti.

Končne misli

Upamo, da ste našli ta vodič v pomoč in zdaj veste, kako lahko gledate Sherlock v spletu. Poti so enostavne, plačljive poti, ali pa se odločite, da se spustite po brezplačnem pretoku, hudournikih ali po Kodi cesti.

Če se odločite, da boste šli s slednjim, se prepričajte, da ste zaščiteni z antivirusom in VPN. ExpressVPN ne morete premagati, saj ima odlično varnost in je odlična izbira za pretakanje. Poleg tega ponuja tudi 30-dnevno garancijo vračila denarja, 

Če poznate boljši način gledanja Sherlocka v spletu, lahko svoje predloge pustite v razdelku za komentar spodaj. Medtem ko ste tukaj, zakaj si ne bi ogledali tudi drugih naših razvedrilnih člankov? Kot vedno hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me