Kako gledati črno ogledalo in Bandersnatch leta 2020

Črno ogledalo nam omogoča, da potujemo v ne tako oddaljeno prihodnost in doživimo življenje, kot bi delovalo, če bi nekatere tehnologije napredovale hitreje od svetlobne hitrosti. Če ste se že kdaj vprašali, kaj bi bilo videti, če bi ponovno spomnili svoje spomine ali pa imate radi vznemirjenje postapokaliptičnega sveta, ki mu vladajo mutanti, je ta šov pravi za vas.


Epizode so samostojne in vpogledne v človeško naravo, zato ni čudno, da je od prvega decembra 2011 pritegnil pozornost ljudi. Serija naj bi začela peto sezono, konec leta 2018 pa je objavila interaktivni film z naslovom Črno ogledalo: Bandersnatch.

Misel za Black Mirror je Charlie Brooker. Netflix vodi oddajo zdaj, ko je serijo kupil od BBC-ja leta 2015. Od tega, kako bodo stvari videti, bo še nekaj časa.

Če vas zanima najboljši način gledanja, upoštevajte varnost in ceno, zato preberite si najboljši način za ogled črnega ogledala.

Kako gledati črno ogledalo: Bandersnatch

Veliko ljudi se je zaradi Bandersnatcha zateklo v Črno ogledalo. To je umetniško delo, ki leži na meji med filmom in video igrami. To je filmska slika, vendar omogoča gledalcu, da se med gledanjem odloča. Kako dobro to deluje, bomo prepustili posameznemu bralcu.

Film temelji na knjigah Select Your Own Adventure, ki so bile znane v 70. in 80. letih. Njihova priljubljenost se je zmanjšala, ko se je interaktivnost preselila na sceno video iger, kjer je ostala dlje časa.

To je do zdaj. Bandersnatch je revolucioniral gibanje, tako da vam je omogočil, da izberete, kako se zgodba odvija. To ni popolno umetniško delo, vendar je ustvarilo veliko priložnosti za filmsko industrijo.

kako gledati-črno ogledalo-bandersnatch

Če govorimo o plačljivem pretakanju, je Netflix edino, kar si lahko ogledate. Na nobeni drugi platformi ni naslova.

Bandersnatch lahko najdete na nekaj spletnih strani za brezplačno pretakanje in je na voljo za hudournike. Na žalost vam bodo brezplačne možnosti omogočile ogled filma le s predhodnimi izbirami. To je dobra možnost, če vas zanima načrt, vendar boste za popolno izkušnjo potrebovali naročnino na Netflix.

Plačano pretakanje

Ko gre za Black Mirror na splošno, je Netflix platforma, ki je namenjena vsem. Vendar obstajajo drugi načini, kako jih gledati, zato jih zaokrožimo.

Netflix

Vse sezone Črnega zrcala so na voljo na Netflixu v visoki ločljivosti in s podnapisi. Plačljive platforme, kot je Netflix, ne predstavljajo veliko groženj, vendar zaradi vaše varnosti vseeno priporočamo pretakanje anonimno.

Če se želite izogniti težavam, uporabite virtualno zasebno omrežje. V bistvu bo spremenil vaš IP, tako da bo izgledal, kot da brskate iz druge države.

To vam pomaga, da ostanete varni med pretakanjem, ker vaše informacije organizacijam ne bodo na voljo. Netflix je zaupanja vreden, vendar brskanje brez VPN še vedno pomeni ranljivost v primeru kršitve.

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video nima Črnega zrcala, vendar je podjetje predstavilo Electric Dreams leta 2017. Podobno je s Black Mirrorjem, in čeprav bledi v primerjavi z zadetkom Charlieja Brookerja, je dober šov.

Serijo lahko najdete na Amazonu. Na primer, prva serija Črnega ogledala je na voljo za samo 33 dolarjev. Poleg tega lahko najdete posebne ponudbe Black Mirror, kot je njegova socialna strateška igra Black Mirror: Nosedive.

Amazon ni najboljše mesto za potop v svet Črnega zrcala, toda tam lahko najdete lepe stvari.

Hulu

Hulu nima ničesar, kar je povezano s Črnim zrcalom, lahko pa gledate V mraku, ki so ga poimenovali kot tekmovalca v šovu. Prihaja od ustvarjalcev The Purge, in čeprav je podoben Black Mirror, se veliko bolj osredotoča na zagotavljanje vznemirjenja.

Glejte Black Mirror brezplačno

Na tone brezplačnih spletnih strani je črno ogledalo. To je znana serija, zato je ne boste imeli težko pretakati brezplačno. Svetujemo vam, da pazite. Mnoga od teh spletnih mest predstavljajo varnostne grožnje, kot sta zlonamerna programska oprema ali lažno predstavljanje.

Za predvajanje oddaje priporočamo IOmovies.to. To ni najboljše spletno mesto v smislu nadlog – ima veliko oglasov -, vendar je varna platforma. Če želite odpraviti težavo s pojavnimi okni, si za pomoč oglejte naš najboljši seznam zaviralcev pojavnih oken.

Nekatera spletna mesta bodo zaznala takšno programsko opremo, vendar smo jo preizkusili in uBlock Origin deluje z IOmovies.

Hudourniki

KickassTorrents so podrli in The Pirate Bay ni lahko dostopen. Kljub temu lahko vseeno podate podatke v letu 2019, zato preberite naš vodnik za hudournike in naš seznam alternativnih spletnih mest za hudournike.

Black Mirror in Bandersnatch posebna najdete na hudourniških spletnih straneh, vendar pa vam moramo spet svetovati, da poskrbite. Tveganje je v primerjavi s prostim pretakanjem veliko večje, zato poskrbite za potrebne varnostne ukrepe.

Ena najpogostejših težav s hudournikom je nalaganje zlonamerne programske opreme, ki so v bistvu virusi, skriti v običajnih datotekah filma. Dobra varnostna previdnost je uporaba protivirusnega programa, zato preberite naš pregled najboljše brezplačne protivirusne programske opreme, preden začnete..

Najpomembneje je, da vse naredite anonimno. Nekatere države ne izvajajo svojih zakonov o preprečevanju piratstva, vendar je vseeno bolje, da se igrajo varno in si pridobijo najboljši VPN za torrent.

Kodi

Kodi je aplikacija za domači kino. Začela se je kot aplikacija za Xbox pred več kot 15 leti, zdaj pa je na voljo na številnih platformah.

kako gledati-črno ogledalo-kodi

V bistvu prenašate vtičnike, ki vsebujejo želeno oddajo ali film, da jih gledate s Kodi. Za prenos so na voljo vse serije Črno ogledalo, prihajajo pa tudi v HD.

Glede na to je Kodi bolj zahteven pri postavljanju, zato si oglejte naš Kodi vodnik. Če vam je programska oprema všeč, lahko prenesete druge vtičnike, zato si oglejte tudi naš vodič z najboljšimi dodatki Kodi..

Končne misli

Črno ogledalo je zabavno gledati, a postavlja tudi pomembna vprašanja o našem obstoju. Če vas zanima, poskusite pretočiti tok. Po splošnem pravilu morate varno brskati po spletu. Če želite to najbolje, preberite o najboljših ponudnikih VPN.

Je bil ta vodič v pomoč? Vam je bilo všeč Črno ogledalo? Sporočite nam v spodnjih komentarjih in hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me