Kako gledati Črnega panterja v letu 2020: Wakanda Forever

Črni panter je eden najbolj priljubljenih in donosnih filmov v Marvel Cinematic Universe izven franšize Avengers. Film je podrl rekorde, finančno in kulturno. Poleg tega, da je zabavno gledati, se s taktičnostjo in odtenkom spopada s številnimi težavami sveta. Tako kot pri drugih filmih Marvel je tudi razmišljanje o gledanju Črnega panterja na spletu lahko težavno.


Kot v drugih filmih Marvel je tudi Black Panther na voljo za ogled na več mestih, vendar se navadi gibati naokoli. Leta 2019 bo Disney predstavil svojo Disney + pretočno platformo, ki bo služila kot uvodni salto proti Netflixu in bo teoretično olajšala gledanje filmov MCU, ker bodo na enem mestu.

Do takrat smo tu, da vam pomagamo s kratkim vodnikom o gledanju Črnega panterja v spletu. Opisali bomo, kje lahko tok ali najem, kje ga najdete brezplačno in kako ga pridobiti prek Kodija. Če se morate spoprijeti z drugimi filmi Marvel, si oglejte naš vodič o gledanju The Avengers.

Če ste ljubitelj športa, si lahko preberete tudi naše vodiče o gledanju Lige prvakov v spletu in o gledanju UFC na spletu..

Če ni drugega razloga, je Črnega panterja vredno gledati, da bi bolje ocenili, kako so fraze, kot je “Je to vaš kralj ?!” in “Wakanda za vedno!” so vstopili v leksikon pop kulture. Razčlenimo vaše možnosti.

Kako gledati Black Panther na spletu

Če ste Netflixu dovolili gledanje nekaterih drugih filmov MCU, ste verjetno opazili, da je med njimi tudi Black Panther. Če ste naročnik Netflixa, je to očitno izbira. Netflixova knjižnica Marvel se lahko spremeni, zato ne zapravljajte priložnosti.

Če je ne najdete, preberite naše najboljše Netflixove hekerje, da odprete skrivna območja storitve.

Netflix-Black-Panther

Amazon ima film na voljo za izposojo, ni pa v storitvi Amazon za pretakanje, Amazon Prime Video. Če ste ljubitelj Amazonke, je dober način, da si izposodite tudi druge filme Marvel. Če ni vaša torba, je Vudu dobra izbira in njene cene so poštene. Tako kot Amazon ima tudi običajno večino filmov Marvel.

Vudu-Black-Panther

Tudi Googlova možnost Trgovina Google Play vam omogoča najem Črnega panterja za isto ceno kot Vudu in Amazon. Film je na voljo tudi za izposojo na YouTubu.

Hulu ni odličen za filme Marvel. Priljubljene vsebine MCU se redko prikažejo na platformi in Black Panther ni izjema.

Vse, kar domneva, da živite v ameriških geoblockah, vas bo morda preprečilo, če bi gledali Black Panther v storitvi za pretakanje. Preberite naš vodič za geoblokiranje, če želite izvedeti, kaj so in kako jih zaobiti.

Najbolj zanesljiv način je uporaba VPN-ja. Netflix ima specializirano odkrivanje VPN, zato ga boste želeli uporabiti iz našega najboljšega VPN za članek o Netflixu.

Kako gledati Black Panther brezplačno

Gledanje filmov v celoti – in brezplačno – je v teh dneh težavno. Prav tako je nezakonito. Ameriško združenje kinematografskih filmov in Združenje za snemalno industrijo Amerike sta se zavzela za boj proti piratstvu, celo tako, da bi vkrcali ponudnike internetnih storitev. Pred kratkim AT&T je prekinila storitev več strank, obtoženih piratskega delovanja.

Ob tej strani ne bomo tu vaš moralni kompas, ampak zato, da bi vam svetovali, kako biti najbolj diskreten med internetnimi pirati. Najprej uporabite navidezno zasebno omrežje. Kdor je bil ujet v piratskem napadu ali obtožen tega, ga verjetno ni uporabljal. Ne bodi ti.

Dobro mesto za začetek je naš najboljši VPN vodič. Vendar bomo to pokvarili in vas obvestili, da je bil ExpressVPN naš najboljši izbor (preberite naš pregled ExpressVPN). O množici mobilnih telefonov si oglejte naš najboljši VPN za Android in najboljši VPN za iPhone.

Pridobivanje datotek iz senčnih virov ogroža računalnik ali napravo, zato se prepričajte, da imate najboljšo protivirusno programsko opremo. Porni pop-up posnetki in zlorabe se zelo rade zapeljejo tudi v teh krajih, zato pred začetkom izberite enega naših najboljših zaviralcev pojavnih oken..

Kljub temu obstaja veliko spletnih mest, na katerih si lahko ogledate Black Panther in druge filme. Spletna mesta, kot so Movies123, SolarMovie, YesMovies in Showbox, so priljubljeni portali za pretakanje filmov in TV oddaj.

Ta spletna mesta ponavadi skačejo okoli ali spreminjajo imena, zato bodite pripravljeni na skrbnost. Prav tako ni nobenega zagotovila, da bo še naprej obstajalo, saj je bilo veliko podobnih spletnih mest zaprtih.

Če je hudourništvo vaša stvar, so Black Panther in drugi filmi Marvel med najbolj prenašanimi. To pomeni, da ne bo težko najti hudournika prek odjemalca, kot je BitTorrent. Če ste resen hudournik, si oglejte naš najboljši VPN za hudournike in nekaj alternativnih hudournikov.

Če gnjavite, bi morali uporabljati zasebno omrežje, ker nalaganje filmov preide v zakonito sivo območje. Všeč so nam CyberGhost in PIA, še posebej, če imate proračun (preberite naš pregled CyberGhost in pregled PIA).

Glejte Črni panter na Kodi

Za tiste, ki raje pretakajo uporabo Kodija, obstaja veliko dodatkov za filme Marvel. Eden bolj priljubljenih Kodijev je bil Exodus. Prvotni dodatek Exodus je bil pred časom opuščen zaradi tožb in obtožb piratstva, vendar je za seboj pustil številne alternative v obliki vilic.

Dva sta Exodus Kodi in Placenta. Dodatek Placenta je na voljo v več skladiščih in se zdi, da se precej giblje. Blamo Repo je bil zanjo priljubljen vir, a je bil zaprt. Vaša najboljša stava je, da namestite Kodi-jev sklop, ki ga že ima, na primer Durex Build Kodi.

Tako kot Placenta, obstaja tudi veliko modelov, ki so opremljeni z vilicami Exodus. Kljub temu je mogoče najnovejšo različico najti v skladišču KodiBae. GitHub je dobro mesto za iskanje repo datotek, vendar vas lahko Googlovo iskanje usmeri v pravo smer.

Kodi-Black-Panther
© wp.com

Če s Kodijem niste seznanjeni, vam bo naš Kodi vodnik pomagal, da se seznanite. Črni panter boste našli tudi v naših najboljših skladiščih Kodi. Za več informacij pojdite v naš Kodi arhiv, kjer najdete naše najboljše dodatke za Kodi.

Končne misli

Črni panter je eden največjih filmov leta 2018 in to je precej podvig glede na skupinske dosežke MCU. To je najbolj pregledan film Marvel in ga morda le zasenčijo Marvel’s Avengers: Infinity War.

Ni boljšega časa za ogled kot zdaj, saj čakamo na prihod MCU naslovov, kot sta Captain Marvel in potrjeno nadaljevanje Black Pantherja.

Sporočite nam, kaj menite o Black Pantherju ali o najljubšem MCU flicktu, tako da nam pusti komentar ali tvitne. Če želite več pretakanja in kako si ogledati vodnike, poiščite naš arhiv za pretakanje.

Hvala za branje. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me