Kako gledati Riverdale Online leta 2020: Dohitevanje tolpe

V mestu Riverdale stvari niso v redu, tudi izven najstniške drame, ki napade tolpo Archieja Andrewa. Riverdale je z dovolj omembe preteklih in neonskih luči, da se tudi Stranger Things zasveti, vreden ogleda (preberite si naš vodič o Stranger Things). V tej kratki vadnici vam bomo pokazali, kako.


Obstaja nekaj načinov za pretakanje oddaje, od katerih so nekateri zakoniti in nekateri, ki niso. Najdba oddaje v njenem omrežju, CW Network, lahko pogosto predstavlja več težav, kot je vredno, še posebej, kako priljubljeno je rezanje vrvic. Če se želite opraskati svoje srednješolske drame srbenje, preberite nadaljevanje, če želite gledati Riverdale. 

Glejte Riverdale Online

Kot rečeno, Riverdale oddaja omrežje CW, ki je na srečo dostopnejše od nekaterih omrežij na standardnem kablu. Na spletnem mestu CW Network ali prek njegove pametne televizije lahko brezplačno predvajate celotne epizode z oglasi, nameščenimi v vsaki epizodi. Vendar je to samo, če ste v ZDA. 

riverdale-cw

Zaradi geblok za distribucijo CW Network oddaja le ZDA, tako da, če ste zunaj celine 48, boste imeli težave, razen če ne uporabljate virtualnega zasebnega omrežja. Če niste seznanjeni, se lahko prek VPN-a prikaže, kot da ste nekje drugje v spletu, tako da zaobide omejitev samo za ZDA, ki jo ima CW Network. 

Vendar noben VPN ne bo deloval. Mnogi slabo prenašajo pretočne platforme – za primer preberite naš pregled ProtonVPN – zato boste želeli biti opremljeni z dobrim izvajalcem. Naš najboljši VPN vodič za pretakanje je dober kraj za začetek, lahko pa preprosto preskočite hoopla in se tudi prijavite za račun pri ExpressVPN (preberite tudi naš pregled ExpressVPN). 

Poleg tega Netflix pretaka Riverdale. Vse sezone, ki trenutno ne oddajajo omrežja CW, so na voljo za gledanje, nove sezone pa so dodane kmalu po tem, ko bodo končane na televiziji v živo. Kljub temu geobloki še vedno veljajo, zato preberite naš najboljši VPN za Netflix in kako premagati vodnike za prepoved Netflix VPN, da se pripravite na to.

Glejte Riverdale brezplačno

Riverdale lahko brezplačno gledate v omrežju CW, če pa se ne želite ukvarjati z oglasi, ga lahko brezplačno pretakate tudi drugam. Sumimo, da obstaja kar nekaj spletnih mest, ki gostijo pretoke, vendar smo vse sezone našli na Couchtunerju in Europixu. Če bi želeli izmikati oglase, bodo to spletna mesta povzročila težave.

riverdale-couchtuner

Niso znani po pojavnih oknih, zato se prepričajte, da ste opremljeni z enim naših najboljših blokatorjev pojavnih oken, preden zaženete tok. Tudi brskalnik z vgrajenim zaviralcem oglasov ni slaba ideja, kot je Opera (preberite naš pregled o Opera). 

Drugo vprašanje je kibernetska kriminaliteta. Če spletno mesto za pretakanje ne more zaslužiti denar, ko vas bombardira z oglasi, bo to storilo s pošiljanjem zlonamerne programske opreme po omrežni verigi. Naš najboljši vodnik za protivirusno programsko opremo bo zagotovil zaščito na vseh frontah, če pa želite prihraniti denar, se lahko obrnete tudi z našo najboljšo brezplačno protivirusno programsko opremo. 

Oglejte si Riverdale na Kodi

Če se ukvarjanje z buggy in oglaševalskimi spletnimi mesti ne sliši privlačno, lahko tok Kodi. Kot lahko preberete v našem priročniku Kodi, je vmesnik odprtokodnega medijskega centra, ki ga je mogoče razširiti z dodatki. Nekateri od teh dodatkov vam na srečo omogočajo vlečenje tokov (za nekaj primerov preberite naš najboljši vodič za dodatke Kodi). 

riverdale-kodi

Vse sezone smo zasledili na dodatku Poseidon, tudi drugi pa imajo tokove. Ti dodatki delujejo tako, da s spletnih mest, kot so Couchtuner in Europix, vlečejo tokove in omogočajo izbiro, ki si jo želite ogledati. Namesto da gostijo vsebino, preprosto prepravijo druga spletna mesta.

Zaradi tega veljajo enaka pravila. Protivirusni program boste želeli pripraviti. Pojavna okna so manj težava. Bolj pomembno je, če uporabljate VPN. Vlečenje teh tokov ni zakonito – več o tem preberite v našem pravnem priročniku Kodi – zato je pomembna zaščita IP naslova in identitete. 

Naš najboljši VPN za Kodi vodič vas bo usmeril na pravo pot. Presenetljivo je, da je ExpressVPN tudi ta seznam ukinil in videl, da gre verjetno za najboljši VPN na splošno, vendar tudi CyberGhost ni slaba možnost. Kot lahko preberete v našem pregledu CyberGhost, ima dolg seznam strežnikov, zgrajenih za pretakanje. 

Tordavi Riverdale-a

Če niste preveč navdušeni nad pretakanjem, lahko lokalno prenesete Riverdale in si ga ogledate brez skrbi glede hitrosti interneta. CW Network ne omogoča nalaganja epizod, do njih pa lahko vseeno dostopate s hudourniki. Če se ne zavedate, vam hudourništvo omogoča, da vzamete majhne koščke datoteke z več naprav in jih sestavite v računalnik. 

riverdale-hudournik

Čeprav gre večinoma za kršitve avtorskih pravic, se še vedno pojavljajo vprašanja, ali je hudourništvo nezakonito. Kot je pri skoraj vseh drugih načinih gledanja Riverdale-a, boste želeli VPN, da boste med hudourniki lahko ostali anonimni. Za priporočila preberite naš najboljši vodič VPN za hudournike. 

ExpressVPN deluje dobro za hudournike, vendar nam je bolj všeč NordVPN, o čemer lahko izveste v našem pregledu NordVPN. Če pogledamo okoli, smo našli Riverdale na Piratskem zalivu in LimeTorrents. Vaše najljubše spletno mesto za hudourništvo naj bi imelo na voljo tudi epizode. 

Poleg VPN-ja je pomemben še protivirusni program, ker datoteko nalagate na svoj računalnik. Z našo najvarnejšo protivirusno programsko opremo se lahko nastavite, vendar priporočamo Bitdefender Antivirus nad vsem drugim. Kot lahko preberete v našem pregledu Bitdefender Antivirus ponuja izjemno zaščito in dolg seznam funkcij za zagon. 

Končne misli

Riverdale je vreden ogleda, kljub nekaterim prisrčnim srednješolskim shenaniganom. Na srečo je enostavno najti med The CW Network, Netflix, torrenting, Kodi in spletnimi pretočnimi platformami. Prepričajte se, da ste opremljeni z VPN in protivirusno programsko opremo, preden se podate v globino Riverdale-a. 

Oglejte si tudi naš arhiv za pretakanje. Tam boste našli koščke, kot je ta, tako da lahko pihate, dokler vas srce ne zadovolji. Pred kratkim smo objavili, kako gledati The Shield in kako gledati Bleach, zato si oglejte te. 

Kako nameravate gledati Riverdale? Sporočite nam v spodnjih komentarjih in kot vedno hvala za branje. 

Pogosta vprašanja o Riverdaleu

Kaj je Riverdale?

Riverdale se zgleduje po stripih “Archie”. Čeprav zgodbe iz stripov ne jemljejo, je večina junakov tam. Zgodbe se spreminjajo iz sezone v sezono, a Riverdale večinoma govori o zločinu v rodnem kraju skupine najstniških prijateljev. 

Kje je Riverdale posnet?

Večina snemanja za Riverdale se odvija v Vancouvru, Britanska Kolumbija, Kanada. Ikonični uvodni posnetek, ki prikazuje mesto, je bil posnet v Harbor Springsu v Michiganu.

Kanal je Riverdale On?

Riverdale se prikazuje v omrežju CW, vendar se pretaka tudi na Netflixu. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map