Breaking Bad je postal skorajda zgodovinska oddaja in opredeljuje zlato dobo televizije, podobno kot The Wire ali The Sopranos. Če ga še niste videli ali je bolj verjetno, da boste spet gledali, kako se Walter White lomi, smo pripravili ta izčrpen vodnik, kako gledati Breaking Bad v spletu.


Čeprav zdaj velja za mejnik v televizijski pokrajini, Breaking Bad skorajda ni preživel svoje prve sezone. Maloštevilni izvršitelji AMC-ja, njegove gostiteljske mreže, so v zgodbi učitelja kemije spremenili meth kingpin, veliko prihodnosti, še posebej ne, če bi ga igral stereotipni fant Bryan Cranston. Vendar pa so se predstave vztrajale in končali smo s petimi sezonami napete drame.

Breaking Bad je zgodba o Walterju Whiteu, nekoč obetavnem kemiku pri 50. letih, ki je končal srednjo šolo v mestu Albuquerque v Novi Mehiki in sanjal o svojih dneh slave. Poročen je, ima najstniškega sina s cerebralno paralizo in otroka na poti. Življenje gre naprej, čeprav na dramatičen način, ko so mu diagnosticirali pljučni rak in potrebuje denar, veliko tega, zato bo lahko njegova družina poskrbela, ko bo prešel.

Zraven prihaja Jesse Pinkman – narkoman, trgovec z meto in nekdanji beli študent – in dva začneta kuhati metamfetamin v prikolici v puščavi. Preganjajo jih preprodajalci mamil, skoraj naletijo na policaje in to je le prva epizoda.

Če vas je ta kratek opis zainteresiran za gledanje Breaking Bad ali navdušen nad ponovnim gledanjem, se držite nas, ko vam pokažemo, kje ga lahko gledate v spletu. Prehodili bomo brezplačne in plačljive možnosti.

Kako gledati Breaking Bad Online

Najprej poglejmo pravne načine, kako lahko gledate Breaking Bad. AMC, njegovo omrežje, nima svoje storitve pretakanja, kot je recimo CW. Vse epizode oddaje Breaking Bad pa najdete na Netflixu. Enako velja za drugega AMC-ja, Mad Men, ki ga lahko tudi v celoti najdete na Netflixu.

Breaking-Bad-Netflix

Hitro smo poiskali ponudbe Netflix v več državah z virtualnim zasebnim omrežjem – programom, ki omogoča lažno iskanje spletnega mesta – in na vseh njih našli Breaking Bad sezono 1 do 5, ne glede na to, ali gre za spletno mesto v ZDA, spletnem mestu Združenega kraljestva ali EU.

Netflix je prisoten v skoraj vseh državah sveta, razen nekaterih grdih despotskih režimov, kot je Severna Koreja in podobni (za več primerov oglejte naš pregled cenzure v spletu). 

Ker pa nimamo, da preverimo vse izbire Netflixa za vsako državo, bi lahko bilo, da v eni ali dveh od njih manjka Breaking Bad, v tem primeru pa boste za dostop do njega morali uporabiti VPN država, ki to počne.

Vendar pa vsaka VPN ne bo kos nalogi, saj ima Netflix drakonsko prepoved VPN, ki zatakne večino storitev. V našem primeru smo uporabili ExpressVPN, ki se v našem temeljitem in stalnem testiranju vedno prikaže kot najboljši VPN za Netflix. V srcu vam priporočamo, če imate težave pri iskanju Breaking Bad na Netflixu v svoji državi.

Kako gledati Breaking Bad brezplačno

Za tiste med vami, ki ne marajo, da bi granatirali za Netflix – čeprav ne bi vedeli, zakaj, ker je to odlična storitev – ali pa se želijo izogniti politiki pretočnih vojn, obstaja tudi veliko načinov, kako opazovati Breaking Bad for prost. V preostalem članku bomo preučili več najboljših možnosti.

Prva možnost je brezplačno pretakanje, pri čemer “brezplačno” v tem primeru pomeni nezakonito. Obstaja ogromno spletnih mest, ki to ponujajo, vendar običajno priporočamo PutLocker. 

Zato je, da PutLocker ponuja najmanj odmevnih pojavnih oken, najboljši vmesnik in ima običajno posodobljene vse epizode, tudi z bolj obskurnimi predstavami, kot je Brezčasni. Kot nikogar preseneti, ima v svojem katalogu tudi vse sezone Breaking Bad.

Breaking-Bad-Putlocker

Vendar pa, tako kot na vseh nezakonitih spletnih mestih za pretakanje, tudi PutLocker zaračunava svoje oglase in ni videti, kdo jih postavlja. To pomeni, da obstaja velika nevarnost, da zlonamerna programska oprema okuži računalnik, če ga uporabljate.

Priporočamo, da imate v primeru, da obiščete program PutLocker, omogočeno enega najboljših zaviralcev pojavnih oken ter spodoben protivirusni program. V nasprotnem primeru tvegate, da bo vaš računalnik deloval smešno samo zato, ker ste si želeli ogledati oddajo brezplačno. Za protivirusne sisteme priporočamo Bitdefender, zato si oglejte več informacij o Bitdefender Antivirus.

Kako gledati Breaking Bad na Kodi

Če ste pri iskanju spletnih strani pretočni kot mi, potem je Kodi morda boljša možnost za vas. Gre za odprtokodno medijsko platformo, ki je bila prvotno razvita za Xbox, zdaj pa jo je mogoče namestiti na skoraj vse naprave in operacijski sistem tam. Če želite izvedeti več o tem, preden začnete s potopom, priporočamo, da si za več informacij ogledate naš Kodi vodnik.

Kar se tiče Breaking Bad, hiter ogled okoli pokaže, da je na voljo v našem najljubšem dodatku Poseidon, ki ga lahko najdemo v enem najboljših skladišč Kodi, Kodilu. Če pa se odločite za pot po Kodi-ju, ne pozabite uporabiti enega najboljših VPN-jev za izbire Kodi-ja, saj to, kar počnete, tehnično poriva in je na ta način nezakonito v večjem delu sveta..

Razbijanje slabih hudournikov

To nas lepo vodi v naš zadnji del, in sicer kako gledati Breaking Bad z hudourniki. Kot bi pričakovali od razstave, ki je bila tako priljubljena, The Pirate Bay pravkar zaliva hudournike, ki imajo bodisi posamezne letne čase bodisi celotno zadevo, zato brez skrbi tam. Če želite, lahko vedno preverite tudi druga mesta za hudournike.

Breaking-Bad-hudourniki

Vendar veljajo običajne izjave o odpovedi odgovornosti: hudourništvo se povsod šteje za nezakonito, zato karkoli storite, uporabite eno najboljših VPN-jev za torrenting, kadar si izmenjujete datoteke ali tvegate, da bodo kaznovane. Avtorske organizacije so v zadnjih nekaj letih snele rokavice po vsem svetu, zato se morate zaščititi.

Končne misli

Saga o Walterju Whiteu in njegovi družini, da ne omenjam vseh barvitih likov, ki naseljujejo to izmišljeno različico Nove Mehike, je absolutno vrhunec v televizijskem pripovedovanju zgodb, zato ga priporočamo vsem, ki imajo radi dobro pripovedano zgodbo. Upajmo, da vam bo kateri od zgornjih poti za ogled Breaking Bad dobro uspel.

Ko končate, imate še vedno boljši Call Saul, ki se ga veseli, predpogoj, ki sega skozi življenje enega najbolj odmevnih odvetnikov, ki jih je kdaj zaslišal.

Kaj menite o Breaking Bad? Ali poznate boljši način za ogled od tistega, ki smo ga opisali spodaj? Radi bi vas slišali v spodnjih komentarjih. Kot vedno hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me