Kako gledati Peaky Blinders v letu 2020: Grime & Violence

Birmingham, 1919: Korupcija, anarhija, brutalnost in veliko umazanije prekrivajo angleške ulice. Po prvi svetovni vojni mesto Birmingham, tako kot ostala Evropa, še vedno okreva. Zagotavlja priložnost, da želi tolpa Peaky Blinders, ki jo vodi družina Shelby, uporabiti za izgradnjo svojega imperija. 


Družina Shelby se je poimenovala po stavnicah, reketarjih in gangsterjih. Običajno je najstarejši brat Arthur Shelby vodja tolpe. Vendar hitro postane jasno, da je pravi mojster za dogajanje njegov mlajši brat Thomas Shelby. 

Peaky Blinders, televizijska oddaja BBC, temelji na resnični zgodbi o tolpi, ki se je v začetku 20. stoletja resnično ukvarjala. Družina Shelby pa je povsem izmišljena. 

V seriji lahko vidimo naše antiheroje, ki nosijo določeno sivo kapo, znano tudi kot “pika”. Ime “Peaky Blinders” je banda dobila zato, ker so bila znana po tem, da so v svoje vrhove spravili britvice, da bi jih uporabili v boju.

V tem članku vam bomo dali najboljše nasvete o gledanju Peaky Blinders v spletu.

Kako gledati Peaky Blinders na spletu

Ker je Peaky Blinders BBC oddaja, bi ga najlažje gledali prek BBC iPlayerja. Na račun BBC se lahko prijavite brezplačno, vendar je to le ena stran kovanca. Če želite uživati ​​v programu BBC na iPlayerju, morate biti fizično v Veliki Britaniji ali pa vsaj BBC potrebuje IP naslov UK.  

Glede na dejstvo, da je BBC na voljo samo v Veliki Britaniji in nikjer drugje, morate najti način, kako preseči njihov geblok. Navidezno zasebno omrežje je dobra izbira za to. Če ne veste, katero uporabiti, si oglejte naš najboljši članek VPN za BBC iPlayer. 

Drug način gledanja Peaky Blinders prek spleta je prek Netflixa. Naročiti se boste morali na njegovo storitev, dobra stvar pa je, da ponuja brezplačno enomesečno preizkusno uro in se lahko odjavite na mesečni osnovi. Z brezplačnim preskusom se lahko sami prepričate, ali vam je storitev všeč in ali jo želite še naprej uporabljati ali ne. 

Zaplet v Netflixu je skoraj neopazen geoblock in prepoved VPN. Na srečo za vas smo napisali članek o tem, kako premagati prepoved Netflix VPN. Vendar peta in zadnja sezona trenutno na Netflixu ni na voljo, kar je škoda.

kako-gledat-vrhovi-slepiči-free-streaming-netflix

Če pa še niste videli prvih štirih sezon, je Netflix dobra možnost. Prve štiri sezone peaky Blinders so na voljo v Veliki Britaniji, na Norveškem, v Kanadi, ZDA, Nemčiji in mnogih drugih državah (nismo mogli preizkusiti vsake države). 

Peta sezona se bo 4. oktobra pojavila na ameriškem Netflixu, vendar ostaja nejasno, ali bodo na dan Netflix-a končno lahko videli tudi svoje oboževalce evropski Peaky Blinder..

Amazon Prime je tudi odličen način za gledanje filmov in serij v spletu. Vendar pa sta v večini držav na voljo le prvi dve sezoni Peaky Blinders, vključno z Nemčijo, Norveško, ZDA, Kanado in Hongkongom. 

Edina država, kjer lahko na Amazon Prime kupite vseh pet sezon, je Velika Britanija. Vprašanje je, zakaj bi ga kdo hotel kupiti na Amazon Prime, če si ga lahko na BBC iPlayerju ogleda brezplačno? Če niste seznanjeni z Amazon Prime, si oglejte naš vodič, kako gledati Amazon Prime.

Kako gledati Peaky Blinders Online brezplačno

Poleg zgoraj omenjenih plačljivih pretočnih storitev lahko brezplačno prenašate tudi Peaky Blinders prek spleta prek drugih platform. V resnici je na spletu veliko brezplačnih načinov za opazovanje družine Shelby, ki gradi svoj imperij. 

Preden vam pokažemo, kje si ga lahko ogledate, nekaj nasvetov: Pri dostopu do takih spletnih mest morate biti res previdni, saj je večina njih naložena z neželeno programsko opremo in zlonamerno programsko opremo. 

Zato zaščitite svojo napravo in brskalnik pred zlonamernimi pojavnimi okni in virusi, ki jih ta spletna mesta lahko prinesejo. Razmislite tudi o načinih, kako skriti svoj IP naslov, za vsak primer. 

kako-gledat-vrhovi-žaluzije-free-streaming-123-filmi

Eno od mest, kjer smo našli vseh pet sezon Peaky Blinders, je 123Movies, obstajajo pa tudi druga brezplačna spletna mesta, na primer CouchTuner in SolarMovie, ki omogočajo tudi gledanje, kako banda vlada nad Birminghamom.

Kako gledati peaky Blinders na Kodi

Drug način za brezplačno gledanje žaluzij na Peaky je uporaba Kodi, večplazemske aplikacije za domači kino. Kodi vam že skoraj 15 let omogoča organiziranje in shranjevanje vaših najljubših TV oddaj, glasbe, filmov in videov. 

Ker gre za večplatno aplikacijo, to pomeni, da jo lahko namestite na več platform (očitno). Čeprav nekateri pravijo drugače, je Kodi sam zakonit za uporabo in je na voljo v sistemih Windows, iOS, Linux ali Android. 

Z dodatki pa se nekoliko zaplete, ker je to legalno sivo območje. Nekatere so zakonite, nekatere pa ne. Zato morate dvakrat premisliti, katere želite namestiti in uporabljati. Če potrebujete nekaj pomoči pri Kodi, si oglejte naš obsežen vodič o uporabi Kodi-ja.

kako-gledati-vrhovi-slepiči-free-streaming-kodi

Vseh pet sezon Peaky Blinders smo našli v dodatku Poseidon. Ta dodatek lahko dobite z namestitvijo skladišča Kodil. Prepričajte se, da uporabljate pravo povezavo za namestitev, ker se ti spreminjajo vsak teden. 

Peaky Blinders hudourniki

Preden sploh pomislite na hudourništvo, morate resnično preveriti naš vodič o tem, kaj je hudourništvo in ali je zakonito v vaši državi ali ne. Uporaba storitve hudournika je lahko težavna, krši vašo zasebnost in škodi vašemu sistemu. 

Tako kot pri storitvah brezplačnega pretakanja se tudi datoteke, ki jih naložite iz hudournika, lahko poškodujejo. Spet vam svetujemo, da svoj sistem zaščitite s protivirusnim programom. Če vam primanjkuje denarja, si oglejte naš pregled najboljše brezplačne protivirusne programske opreme. 

Vendar uporaba protivirusne programske opreme morda ne bo dovolj. Če želite biti na varni strani, si priskrbite VPN. Če ne veste, kateri VPN opravlja dostojno delo, si oglejte najboljše VPN-je za vodnik za hudournike. 

kako-gledat-vrhovi-slepiči-free-streaming-knaben

Zdaj pa se lotimo poslovanja: vseh pet sezon Peaky Blinders lahko prek spleta prenesete z nekaj hudourniških mest. Vsi ponujajo različne velikosti in formate datotek. Nekatera priljubljena gusarska mesta so Knaben ali The Pirate Bay. 

Končne misli

Če imate radi zgodovinske oddaje z dramo in kriminalom, potem je Peaky Blinders samo predstava za vas. Pazi, da Thomas Shelby lovi svoje velike ambicije in gradi zakonita podjetja po vsej Veliki Britaniji na podlagi nasilja, dolgov in kriminala.

Peaky Blinders je odlična oddaja, ki si jo lahko ogledate na BBC iPlayerju, Netflixu in deloma tudi na Amazon Prime. Obstajajo tudi druge možnosti pretakanja in gonjenja.

Kot že omenjeno, vam očitno ne priporočamo, da si ogledate Peaky Blinders v spletu brezplačno ali da jih prenesete kot hudournik, ker obstajajo lažje in zakonitejše metode. Priporočamo vam, da na primer dobite dostojno VPN za Veliko Britanijo in si nato ogledate Peaky Blinders na BBC iPlayerju. 

Kaj menite o Peaky Blinders? Ste ga že gledali? Kaj menite o naših možnostih gledanja? Ali poznate kaj boljšega? Sporočite nam v spodnjih komentarjih. Kot vedno hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map