Kako gledati neznane stvari na spletu leta 2020: pustoš v Hawkinsu

Will Byers je izginil poleti 2016 in od takrat je bilo težko ne paziti na Hawkinsa v Indiani. Stranger Things je bil odgovor na vprašanje, ki ga nihče ni postavil, in združil Stephena Kinga-esque grozo, synthwave in ljubečo skupino prijateljev v znanstvenofantastično zgodbo, ki kriči o njegovih vplivih. 


Na žalost gre za ekskluzivno storitev Netflix, in če ne upoštevamo dejstva, da do Netflixa ne morejo dostopati vsi, boste morali izvirno naročiti na Premium naročnino, če želite gledati v ločljivosti 4K. Glede na to, ni treba skrbeti, ker smo tukaj, da vam pokažemo, kako gledati Stranger Things v spletu z nekaj zakonitimi in nekaj, no, ne tako zakonitih poti.

Glejte neznane stvari na spletu

Kot smo omenili, je Stranger Things ekskluziven za Netflix, zato če ga želite gledati tako, kot je bilo predvideno, boste potrebovali naročnino. Odvisno od tega, kje živite, bi to lahko predstavljalo težavo. Če živite v državi, ki ponuja Netflix, bi morali biti v redu, ker je pretočni velikan zagotovil, da ima vodilni šov ustrezne prevode.

Na žalost niso vsi srečni. Kitajska ima na primer eno najstrožjih prepovedi medijev na svetu, kot lahko preberete v naši spletni cenzuri v članku na Kitajskem. Če želite obiti te geobloke, boste potrebovali navidezno zasebno omrežje, toda noben ol ‘VPN ne bo deloval, kot je razvidno iz našega dela napake proxy Netflix.  

Za Netflix, ExpressVPN boste morali uporabiti naš najboljši VPN. Kot lahko vidite v našem pregledu ExpressVPN, je najhitrejši VPN okoli, ima vmesnik brez neumnosti in ima številne funkcije za zagon. Najpomembneje pa je, da vas bo pripeljal v Netflix, zato če potujete v tujino, kjer Netflix ne doseže, je varna stava. 

Glede na to je doseg Netflixa velik, zato ste verjetno na mestu, ki lahko dostopa do platforme. Če ne želite plačati 15,99 USD mesečno pristojbine za naročnino na premijo, boste morali, da boste pretakali Neznane stvari, bolj spretni..

Glejte Stranger Things Online brezplačno

Na srečo obstajajo načini za brezplačno pretakanje Stranger Things v spletu. V resnici jih je veliko. Ker gre za eno najbolj priljubljenih televizijskih oddaj, obstajajo neuradni prenosi Stranger Things na skoraj vsakem spletnem mestu za predvajanje televizijskih programov. Ko smo se ozrli, smo našli epizode na Couchtunerju, Novi epizodi in Putlockerju. 

kako gledat-neznanec-stvari-kavč-uglaševalec

Najti brezplačen tok pa še ne pomeni, da ste zunaj gozda. Ta spletna mesta so glavna tarča kibernetske kriminalitete, zato je VPN toliko pomembnejši. ExpressVPN je prevzel krono v našem najbolj varnem vodiču VPN, presenetljivo, vendar tudi TorGuard ni slaba možnost (preberite naš TorGuardov pregled). 

Zunaj omrežnega preskakovanja omrežij te vrste spletnih strani za pretakanje predstavljajo nekaj težav vašemu računalniku, in sicer pojavna okna in zlonamerna programska oprema. Pred pristankom na spletnem mestu uporabite enega najboljših zaviralcev pojavnih oken, da ne boste bombardirani z oglasi. K sreči je večina od njih brezplačna. 

Pomemben je tudi protivirusni program, saj ujeti v botnet ali prenesti odkupno programsko opremo, medtem ko se soočate s Demogorgonom, ni idealno. Naš najboljši priročnik za protivirusno programsko opremo je primeren kraj za iskanje, saj vas bodo vse možnosti zaščitile pred grožnjami lokalno in prek spleta. Priporočamo Bitdefender (preberite naš pregled Bitdefender Antivirus).

Glejte Neznane stvari s Kodijem

Drug način za ogled Stranger Things brezplačno je s Kodi. Če ne veste, je Kodi programska oprema za medijski center, ki je bila razvita za Xbox. Glede na svojo odprtokodno naravo pa jo je mogoče razširiti z dodatki, med katerimi številni omogočajo branje spletnih virov za televizijske oddaje in filme. 

kako-gledat-neznan-stvari-kodi

Več o Kodi-ju lahko izveste v priročniku o Kodi-ju in o dodatkih v našem najboljšem oknu Kodi-jevih dodatkov. Za Stranger Things smo ugotovili, da ima Poseidon pretočne vse epizode, ki smo jih prenesli skozi skladišče Kodil. 

Čeprav ima Kodi drugačen obraz, v bistvu greš skozi isti postopek, opisan zgoraj. Ti dodatki ne vsebujejo vsebine. Namesto tega po spletu iščejo več virov in ti omogočajo pretakanje od tam. Zaradi tega veljajo enaka pravila: uporabljajte VPN in protivirusno programsko opremo. 

Kljub temu je VPN najpomembnejši, ker vaš stroj ne odpira spletnega mesta. Ta kanal je še vedno odprt, zato, če ne marate šifriranih povezav ali obvestil DMCA, morate skriti svoj IP naslov. Naš najboljši VPN za vodnik za pretakanje je dostojno mesto za ogled, imamo pa tudi namenski najboljši VPN za članek Kodi.

Glejte Stranger Things Torrent

Če niste preveč navdušeni nad pretakanjem, lahko Stranger Things opazujete lokalno s hudourniki. Hiter pregled priljubljenih spletnih strani hudournikov, kot sta The Pirate Bay in LimeTorrents, kaže, da so za prenos na voljo vse epizode. Nekatera spletna mesta, kot je RARBG, imajo tudi različice 4K. 

kako gledati-neznanec-stvari-hudournik

Torrenting vam omogoča, da naložite drobne koščke datoteke z več mest. To uporabnikom omogoča, da datoteke hranijo dlje, ker datoteka ne vsebuje podatkov, zato datoteke tehnično ne prenašate. Lahko si preberete naš vodnik za podrobnosti o hudourniških podrobnostih, skratka, to je spreten način, kako obiti kršitve avtorskih pravic.. 

Kljub temu je uporaba VPN pomembna. Čeprav boste morda čez nekaj ponudnikov internetnih storitev stisnili nekaj prenosov, zabava ne bo trajala dolgo, zato boste deležni obvestila o avtorskih pravicah. Ta obvestila so lahko zastrašujoča, ker ponudnik internetnih storitev v bistvu pravi, da boste imetniku avtorskih pravic naklonjeni, če boste nadaljevali.

Če ne uporabljate DNS strežnikov ponudnika internetnih storitev, ti ne morejo vedeti, kaj nalagate, in to se zgodi, ko uporabljate VPN. Naš najboljši vodnik VPN za torrenting je odličen kraj za preverjanje, saj bodo vse možnosti zagotavljale hitro povezavo za hudourništvo, hkrati pa varovali podatke. 

NordVPN se po številnih strežnikih specializira na vrhu seznama. Nekateri od teh strežnikov so pravzaprav zasnovani za hudournike, ki vam omogočajo, da v celoti uporabljate strežnike s podatkovno lačno povezavo med seboj. Preberite naš pregled NordVPN za podrobnosti. 

Porota še vedno deluje, če je hudourništvo nezakonito – preberite si lahko naš nelegalni priročnik o hudourništvu, da vidite, kako zapleten je, vendar je najbolje, da ostanete na varni strani. Uporaba VPN vam bo pomagala pri tem in ostala skrita pred vladnimi pobudami za zbiranje, kot je PRISM.

Končne misli

Stranger Things je ena najboljših oddaj, ki jo trenutno oddajajo, kar 95 odstotkov kritikov in gledalcev o Rotten Tomatoes. Glede na to, da je njegova razpoložljivost omejena na Netflix, pa nima vsakdo možnosti doživeti čudnih dogodkov v Hawkinsu, kar je škoda. 

Na srečo obstajajo načini gledanja Stranger Things v spletu, ne glede na to, ali gre za Netflix, Kodi, Couchtuner ali torrent. Če vas zanima branje drugih priročnikov, kot je ta, si oglejte naš arhiv za pretakanje. Pred kratkim smo objavili, kako gledati Westworld in kako gledati Doom Patrol, zato preberite te komade, če vas zanima katera koli oddaja.

Kako gledate Stranger Things? Kakšne misli imate o oddaji? Sporočite nam v spodnjih komentarjih in kot vedno hvala za branje.

Pogosta vprašanja o neznanih stvareh

Kje je posneta tuja stvar?

Večina neznanih stvari je posneta v Atlanti in okoliških krajih. Seznam ikoničnih krajev snemanja najdete v wikiju Stranger Things. 

Kaj je tuj??

Stranger Things sledi skupini mladih prijateljev, ki poskušajo najti Willa Byersa, potem ko ga pogreša. V celotni poti odkrivajo skrivne poskuse in čudne dogodke, ki se dogajajo v mestecu Hawkins, Indiana. 

Kdo je napisal neznane stvari?

Stranger Things so napisali in ustvarili brata Duffer, Ross in Matt. Oddaja se pokloni osemdesetim, navdihujejo pa jo Stephen King, John Carpenter in Steven Spielberg. 

Kako strašne so neznane stvari? 

Stranger Things je bolj grozno kot strašljivo. Čeprav je peščica skakalcev, se šov osredotoča na ustvarjanje skrivnostnega in fantastičnega vzdušja. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me