Kako gledati milijarde leta 2020: Intrigue in Power Plays

V glavni vlogi Damiana Lewisa in Paula Giamattija Billions pripoveduje zgodbo o epičnem boju za moč med upravljavcem hedge skladov milijarde Bobbyjem Axelrodom (Lewis) in paskim zveznim tožilcem Chuckom Rhoadesom (Giamatti), ki si ne more umazati rok za dosego svojih ciljev. Preberite več o gledanju milijard v spletu in odkrijte, kdo je na vrhu.


Predstava vas potegne v svet dragih avtomobilov, penthausov na Manhattnu in restavracij vrhunske kakovosti, ki jih bogati in močni pogosto spremljajo. Ni dobrih ali slabih fantov, preprosto odtenki sive, saj so se borzni posredniki in tožilci več kot pripravljeni upogniti, včasih pa tudi povsem prekršiti zakon, če ustreza njihovim potrebam.

Vse to spremlja hiter in duhovit dialog, prepleten s kulturnimi referencami od Starship Troopers do Pulp Fiction. Obstaja tudi ogromno kamerov, v katerih igrajo številni resnični milijarderji in slavne osebnosti, ki trdo umeščajo v našo resničnost. 

Čeprav se lahko reference in kameje včasih naredijo malce preveč na nosu, ostaja oddaja očarljiv pogled na človeško vedenje v situacijah z visokimi vložki.

Milijardi so bili zelo uspešni ves čas svojega predvajanja in predstava je pred kratkim predvajala svojo četrto sezono v začetku letošnjega leta, 5 sezona pa naj bi upadla nekje marca 2020. Tu so načini, kako se lahko ujamete na vse akcije pred tem.

Kako gledati milijarde na spletu

Milijarde ustvarja Showtime, in edini način za ogled vseh štirih letnih časov je na lastni platformi Showtime Anytime. Če želite dobiti milijarde neposredno iz vira, boste morali povišati 10,99 USD naročnine. Platforma za dostop potrebuje tudi ameriški IP naslov, saj storitev ponuja izključno ameriškim gledalcem.

Milijarde-Showtime

Prve tri sezone so na voljo tudi na Netflixu v nekaterih azijskih in latinskoameriških državah. Netflix je zelo dober v zaznavanju in blokiranju VPN-jev, zato boste morali zaobiti prepoved VPN Netflix-a z uporabo najboljšega VPN-ja za Netflix, če želite gledati milijarde v storitvi pretoka.

Milijardi-Netflix

Če uporabljate VPN, vam bo na primer dostop do južnokorejskega IP naslova ali mehiškega IP naslova omogočil tudi dostop do oddaje.

Milijarde-Amazonke

Poleg tega lahko v Amazon Prime Video kupite milijarde za 2,99 dolarja na epizodo ali 9,99 dolarja na sezono. Če niste novi na strežniški platformi Amazon, si lahko preberete naš vodič o tem, kako gledati Amazon Prime Video. Če dobite naročnino na storitev, si lahko tudi prvo sezono ogledate brezplačno, čeprav boste morali končati oddajo drugam.

Kako gledati milijarde na spletu brezplačno

Če ne želite zapravljati denarja za gledanje milijard, vas imamo na voljo. Preverili smo obe aplikaciji Putlocker in CouchTuner. Obe strani za pretakanje imata povezave za vse epizode, običajno z več ogledali. Določene povezave in ogledala so bila pokvarjena, toda kolikor bi lahko rekli, je vse epizode imelo vsaj eno delovno ogledalo.

Milijarde-Putlocker

Spletna mesta, kot so ta, so zastrašujoča in jih večinoma financirajo pojavni oglasi, zato preverite, ali imate nameščene enega najboljših blokatorjev pojavnih oken. Obstaja tudi zlonamerna programska oprema, ki vas skrbi pri uporabi spletnih mest za brezplačno pretakanje, zato se na naš seznam najboljše protivirusne programske opreme položite, če nimate ničesar nameščenega ali iščete nadgradnjo.

Milijardi-Couchtuner

Kot vedno priporočamo, da se pri pretakanju na nezakonita spletna mesta, kot je ta, povežete prek VPN-ja, zato si oglejte naš seznam najboljših možnosti VPN, če še niste.

Kako gledati milijarde na Kodi

Kodi je še en način brezplačnega gledanja milijard v spletu. Če še niste naleteli na platformo, si oglejte naš Kodi vodič. Za zelo osnovno rundo, Kodi omogoča namestitev skladišč (ali repos, kot jih kličejo kul otroci) in dodatkov, ki vsebujejo ogromno medijskih knjižnic s skoraj katero koli oddajo ali filmom, o katerem si lahko omislite.

Milijarde-Posejdon

Iskanje pravega skladišča je lahko težavno, zato imamo seznam najboljših skladišč Kodi za vaše udobje. Ko boste prenesli pravi repo, lahko nadaljujete na seznam najboljših Kodijevih dodatkov.

Hitro smo poiskali priljubljena dodatka Poseidon in Incursion, ki sta oba v restavraciji Kodil, in našli vse štiri letne čase na voljo v obeh. Uporaba katerega koli od teh dodatkov za dostop do gradiva z avtorskimi pravicami prek Kodija je nezakonita, zato enak nasvet v zvezi z uporabo VPN velja tudi tukaj. Imamo celo poseben seznam predlogov za najboljši VPN za Kodi.

Torrent milijard

Vse sezone in epizode milijard jih je enostavno najti na različnih hudourniških straneh. Kot vedno se zavedajte, da je hudourništvo nezakonito, ko se nalagajo avtorsko zaščitene vsebine, kot so milijarde. Zaradi tega se boste želeli zaščititi pred kakršnimi koli pravnimi zapleti, zato preverite naš seznam najboljših VPN-jev za hudourništvo, preden se odločite za plovbo po morju.

Milijardi-hudourniki

Pomembno je tudi preveriti, kakšne komentarje je prejel hudournik, pa tudi, ali je nalagalec na spletnem mestu preverjen ali mu zaupate. Tako kot pri pretakanju je tudi hudourništvo lahko tvegano prizadevanje, zato se pripravite tako, da ugotovite, katera je najbolj varna protivirusna programska oprema.

Končne misli

Milijarde je velik potop v epske borbe za moč in fascinantno osebno dinamiko, poleg tega pa ima neverjetno nadarjeno igralsko zasedbo, ki vas bo potegnila globoko v njihov svet. Čeprav se oddaja vrti okoli ogromnih vsot denarja, obstaja veliko načinov, da si ga ogledate brezplačno ali za skromno vsoto.

Kaj menite o milijardah? Ali imate radi odlične predstave, ki jih Paul Giamatti in Damien Lewis prinesejo na ekran, ali pa vas nenehne reference o pop-kulturi in morda preveč duhovit dialog odpeljejo?

Če ste že ljubitelj oddaje, kako so vam všeč naši predlogi za ogled? Ali smo pogrešali enega, ki ste ga gledali za milijardami? Če je tako, nam to sporočite v spodnjih komentarjih. Hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me