Kako gledati Luciferja leta 2020: Hudič, ki ga poznate

Lucifer je televizijska oddaja, ki temelji na istoimenskem stripu, ki ga je objavil DC Comics. V seriji se Lucifer, padli angel, odloči, da bo odšel v Los Angeles in se malo zabaval, namesto da bi vladal v peklu. 


Ne skriva dejstva, da je pravzaprav hudič, pravzaprav ravno nasprotno: to hvali in poskuša prepričati vse, toda nihče mu ne verjame. Med serijo Lucifer sreča detektiva losangeleške policijske uprave Chloe Decker in ji začne pomagati pri reševanju primerov umora.

Lucifer je prvotno pobral FOX, predvajal se je leta 2016, a je bil leta 2018 odpovedan po treh sezonah. Vendar se je nato Netflix odločil, da bo Luciferju dal priložnost. Mesec dni po razveljavitvi odpovedi je Netflix prevzel šov in ga obnovil za četrto sezono.

Kako gledati Luciferja na spletu

Če želite Luciferja gledati v spletu, imate na voljo veliko možnosti. Eden od njih je Netflix, ena največjih pretočnih storitev na internetu z več kot 148 milijoni uporabnikov in tisočimi oddajami in filmi po vsem svetu.. 

Netflix je vsekakor dobra storitev, vendar sta kakovost in izbira ponudbe odvisna od države, v kateri ste. To je zato, ker ima Netflix le pravice do pretoka nekaterih naslovov v nekaterih državah..

Čeprav je Lucifer postal TV-oddaja Netflix, še vedno ni na voljo v vseh državah sveta. To je zato, ker je Lucifer od četrte sezone naprej postal serija Netflix Originals. To pomeni, da je četrta sezona na voljo samo na Netflixu. 

Tukaj je ulov: Samo zato, ker je Netflix že četrto sezono lastnik pravic pretakanja, to ne pomeni nujno, da ima tudi pravice pretakanja za prejšnjo serijo v vseh državah. Medtem ko je Lucifer v ZDA in Kanadi lahko dostopen prek Netflixa, so v Evropi stvari drugačne.

kako gledat-lucifer-netflix

V Nemčiji na primer Luciferja sploh ne morete gledati, v Romuniji in Bolgariji pa ima Netflix vse štiri sezone. V Združenem kraljestvu lahko na drugi strani gledate šele četrto sezono, ker imajo druge družbe medijske pravice za sezone od enega do treh.

Brez skrbi, saj obstajajo VPN-ji in drugi načini, ki vam omogočajo, da uživate v Netflixu in vsem, kar ponuja. Oglejte si naše predloge za najboljši VPN za Netflix, pa tudi naš članek o tem, kako premagati prepoved Netflix VPN. 

Če želite resnično gledati Luciferja, vendar ne želite uporabljati Netflixa, poskusite Hulu. Prvi mesec je brezplačen, po tem pa se boste morali naročiti na enega od njihovih treh paketov. 

Zdi se, da Hulu spora o medijskih pravicah ne vpliva preveč in ima prve tri sezone Luciferja. Na žalost ne morete gledati Hulu zunaj ZDA. Zaradi tega boste morda želeli pogledati naš najboljši VPN za Hulu.

Na koncu, če želite resnično uživati ​​v vseh štirih sezonah Luciferja, si priskrbite Netflix račun in spodoben VPN, ki naj stori trik.

Kako gledati Lucifer Online brezplačno

Preden začnete iskati brezplačne možnosti za gledanje Luciferja v spletu, najprej preverite, ali je spletno pretakanje zakonito v državi, v kateri živite. V nekaterih državah pretakanje ni kaj dosti in lahko Luciferja v spletu gledate brezplačno, vendar imajo nekatere države stroge zakone proti temu. Vsekakor bi morali samo za varno predvajanje preveriti naš najboljši VPN za pretakanje predlogov.

kako gledat-lucifer-free-streaming-putlocker

Internet vam omogoča ogled številnih stvari brezplačno. Lucifer je eden izmed njih. Hudiča lahko opazujete na več različnih spletnih mestih za pretakanje, kot sta PutLocker in Couchsurfer. Vendar pa je cena, ki jo plačujete za pretakanje Luciferja, drugačna: varnost prenosnika. 

Couchsurfer in PutLocker vam omogočata brezplačen dostop do Luciferja in številnih drugih serij in filmov, hkrati pa so naloženi tudi z virusi in zlonamernimi pojavnimi okni, ki lahko okužijo vašo napravo. 

Prepričajte se, da uporabljate enega najboljših zaviralcev pojavnih oken in protivirusno programsko opremo. Celo obisk spletnega mesta je lahko brez ustrezne zaščite nevaren.

Kako gledati Luciferja na Kodi

Drug način brezplačnega gledanja Luciferja je uporaba Kodi-ja, večplazemske aplikacije za domači kino, ki jo je Xbox sprva razvil leta 2004.

Kodi lahko prenesete in namestite na skoraj vse naprave, vključno z Linuxom, Windowsom, iOS-om in Androidom (o tem, kako uporabljati Kodi, preberite v našem priročniku). Prenos in namestitev samega Kodija je popolnoma zakonit in ena najboljših brezplačnih možnosti za organiziranje filmov in serij. 

Ostati na pravni strani pa je odvisno od načina, kako uporabljate Kodi, saj ni vse, kar počnete pri Kodi-ju, zakonito. Na primer, dodatki privzeto niso zakoniti. 

Če ne želite, da policija trka na vaša vrata (Lucifer ne bo zraven z njimi), boste morda želeli preveriti, ali so dodatki zakoniti ali ne, preden se odločite, da jih prenesete. 

kako gledati-lucifer-free-streaming-kodi

Vse štiri sezone Luciferja smo našli v dodatku Poseidon. Ta dodatek lahko dobite z namestitvijo skladišča Kodil. Prepričajte se, da uporabljate pravo povezavo za namestitev, ker se ti spreminjajo vsak teden. 

Še ena stvar, o kateri bi morali res razmišljati, je uporaba VPN-ja, da se izognete težavam. Če želite biti na varni strani, si oglejte naš najboljši VPN za Kodi vodnik.

Torci Luciferja

Nenazadnje govorimo o hudournikih. Hudourniki so močan – a morda ne najbolj zakonit – način gledanja Luciferja na spletu brezplačno. Serijo najdete na nekaj hudourniških mestih, kot so Knaben, The Pirate Bay in LimeTorrents.

Vsak hudournik ponuja različne velikosti datotek in omogoča izbiro med njimi. Prenesete lahko posamezne epizode ali celotne sezone; odvisno je od tebe. 

kako gledat-lucifer-free-streaming-knaben

Uporaba hudournikov je nezakonita, zato svetujemo vsem, ki imajo nekaj dolarjev v žepu proti temu. Preklopite neposredno na Netflix ali uporabite VPN za hudournike. Če se resnično počutite kot hudourniki, si vsekakor oglejte naš NordVPN pregled, saj je to eden najboljših VPN-jev za hudourništvo.

Končne misli

Morda ste slišali pregovor: “Bolje hudiča, ki ga poznaš, kot hudiča, ki ga ne poznaš.” No, v tem primeru to vsekakor ni res. Če še niste gledali Luciferja, poskusite. Odlična oddaja in na voljo po vsem internetu. 

Ne glede na to, ali gre za Netflix, Hulu, storitve brezplačnega pretoka ali hudournike, lahko Lucifer gledate skoraj kjer koli. Hudiča lahko občuduješ tako hudobnih stvari tudi na freeTV-ju. 

Kaj menite o Luciferju? Ste ga že gledali? Kaj menite o naših možnostih gledanja? Ali poznate kaj boljšega? Sporočite nam v spodnjih komentarjih. Kot vedno hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map