Kako gledati Ligo prvakov na spletu leta 2020

Liga prvakov je eden najbolj tekmovalnih nogometnih turnirjev na svetu, saj se za naslov vsako leto borijo vrhunske klubske ekipe iz evropskih lig. Zagotavljanje pravic do oddaje je prav tako konkurenčno. Trg je z več kot 300 milijoni gledalcev vključen v največje igre.


Ugotoviti, kako gledati, je lahko težavno, zlasti če živite zunaj Evrope. Igre imajo navado, da se gibljejo po urniku in se lahko vsake toliko časa premaknejo tudi na drug kanal. To vodilo smo pripravili in vam pokazali, kako gledati Ligo prvakov. Če ste ljubitelj borbe, si oglejte naš vodič o gledanju UFC v spletu.

V popolnem svetu

Oglejte si spletno ligo prvakov

Najboljše mesto za ogled tekme je stadion. Vstopnice za tekme Lige prvakov v največjih klubih so lahko kot zlati prah, čeprav je pogosto potrebna udeležba na drugih igrah, samo da bi jih morali kupiti. Gostinske karte so običajno na voljo, vendar lahko stanejo več sto dolarjev.

Pazite na spletna mesta, ki trdijo, da imajo vstopnice za prodajo, saj so številna ponarejena. Postopek za pridobitev ustreznih vstopnic se od kluba do kluba razlikuje. Pogosto najdete razprave o tem, kako to storiti na uradnih spletnih mestih ekipe ali moderiranih navijaških forumih na spletnih mestih, kot je Reddit.

Če ne morete dobiti vstopnic za tekme, je naslednje najboljše mesto za ogled športni bar. Verjetno najdete enega od teh brez naše pomoči, če živite v bližini večjega mesta. Če pa raje gledate od doma, obstaja veliko odličnih možnosti.

Številne države imajo Ligo prvakov na kabelski ali satelitski televiziji, zato si oglejte, kaj je na voljo lokalno. Na voljo je tudi veliko pretočnih storitev, plačljivih in brezplačnih, ki jih lahko uporabljate. Tudi programska oprema, kot je Kodi, lahko pomaga. Če želite gledati starejše igre, so hudourniki možnost.

Nogomet v ZDA.

Nogomet je v ZDA vse bolj priljubljen, z naraščajočo ligo in ženska reprezentanca so trenutno svetovne prvakinje. Gledanje čezmorskega nogometa je lažje kot doslej z ligo prvakov in drugimi turnirji, ki se oddajajo na ameriških kanalih. Najboljši VPN za ESPN so le malo pomoči, saj ta kanal ne predvaja Lige prvakov.

Ameriške pravice do turnirja imata Turner Broadcasting System in Univision. Turnerjev kanal TNT prikazuje igre v angleščini, medtem ko ima Univision komentar v španščini. Zdi se, da ima Univision pozitivnejše ocene kot TNT, zato je morda čas, da se naučite svoje španščine.

Plačano pretakanje

DAZN ponuja vse igre Lige prvakov in je na voljo v večini sveta. Za 9,99 USD na mesec lahko gledate igre v živo in prenašate druge v zadnjem tednu ali dveh. Kakovost je po naših izkušnjah dobra, vendar ne na ravni kabla, med igrami v živo pa boste videli občasno nihanje.

Ima dobro izbiro tudi drugih športov, vključno z NFL, NBA, F1 in boksom.

dazn

DAZN je na voljo v večini držav, vendar obstaja veliko podjetij za pretakanje, ki delujejo na samo enem mestu ali peščici. Na primer, v Avstraliji Optus omogoča pretakanje tekem Lige prvakov ter Premier League in mednarodnih tekmovalcev.

Če je storitev omejena na določeno državo, boste lahko do nje dostopali od drugod po virtualnem zasebnem omrežju. Nekatere storitve poskušajo zaznati in blokirati VPN, druge pa z veseljem sprejemajo stranke, ki plačujejo, kjer koli lahko. Oglejte si naš najboljši VPN za navodila za pretakanje, če želite več informacij o tem, kaj in kaj deluje.

Pretakanje Lige prvakov brezplačno

Če ste obtičali nekje, kjer ne morete dostopati do plačljive storitve, lahko poskusite loviti brezplačen tok. Obstaja veliko spletnih mest, ki pretakajo ligo prvakov, na primer Couchtuner, vendar je pretakanje na več mestih nezakonito, zato je to morda slabo početje.

UEFA, ki vodi Ligo prvakov, ima svojo aplikacijo za prenos v živo, ki je žal omejena na avdio in živo statistiko. Kljub temu kaže na vrhunce, zato je odličen način, da dočakate igre, ki ste jih zamudili. Prav tako si lahko ogledate žrebove za vsak krog. Aplikacija je na voljo za Android in iOS.

Če poskušate nekje najti finale za ligo prvakov ali ligo Europa, naj bi bili prikazani brezplačno. Da je finale brezplačno, je pogoj, da UEFA vztraja pri pogajanjih o pravicah. V Veliki Britaniji je na primer BT Sport zadnjič predvajal oba finala, zato bodite pozorni na to v tej sezoni.

Kodi in Liga prvakov

Gledanje nogometa na Kodi

Kodi je vsestranski medijski predvajalnik, ki vam omogoča, da ga prilagodite s številnimi razširitvami, od katerih jih je nekaj mogoče uporabiti za pretakanje. Preberite naš Kodi vodnik za več podrobnosti.

Če ga želite prilagoditi za pretakanje, si oglejte naš kos v najboljših skladiščih Kodi. Tam boste našli več dobrih možnosti. Če se s programsko opremo ne igrate, lahko dobite različico po meri. Naš članek o najboljših Kodi izdeluje nasvete, kaj izbrati.

Na voljo je tudi več razširitev za ljubitelje športa. Če ne bi bili to vi, ne bi bili tukaj, zato si oglejte naš vodič o najboljših dodatkih Kodi za šport.

Nogometni hudourniki

Torrenting je zakonito sivo območje, zato bodite previdni, če lovite po hudourniških spletnih mestih. Naši najboljši VPN-ji za hudourništvo lahko vašo povezavo težje prekinejo kot Juventusova zadnja štiri. Uporabite eno, in tako ne boste mogli biti ujeti.

Nekateri ponudniki internetnih storitev uporabljajo poglobljeni pregled paketov, da dušijo hudournike. Če se to zgodi, bodo vaše hitrosti prenosa v fizičnem stiku hitreje kot Neymar. Če vaše hitrosti niso, kakšne bi lahko bile, bi vam lahko pomagali, da pospešite vaš internetni priročnik za povezavo do nekaj več megabitov na sekundo.

Končne misli

Obstaja veliko načinov za gledanje Lige prvakov, uradnih in neuradnih, toda če nas je nogomet kaj naučil, je treba pravila, da se jih je treba upogniti. Poskusite uporabiti uradne metode, če je mogoče. So boljše kakovosti in manjša je verjetnost, da boste postali žrtev kibernetskega kriminala.

Če ste v delu sveta, kjer ne morete dostopati do uradne storitve, obstajajo načini, kako obiti regionalne zaključke. Naš vodič za geblokiranje vam bo pomagal do dostopa do storitev pretakanja, ne glede na vašo lokacijo.

Če si želite obupati najnovejšo igro, a ne najdete nikogar, ki bi jo prikazal, upamo, da smo ji pomagali. Če ste tukaj uspešno uporabili nasvete ali poznate drug način gledanja Lige prvakov, nam to sporočite v spodnjih komentarjih. Hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me