Kako gledati kavbojskega bebopa leta 2020, preden ga Netflix pokvari

Cowboy Bebop je semenska anime serija, ki uspe nanizati toliko žanrov, zato je vznemirjenje samo gledati iz tega razloga. Številni skeptiki so spremenili v razmišljanje, da ima japonska animacija navsezadnje nekaj zaslug. Da se prepričate, da se tudi vi pridružite vernikom, smo pripravili ta vodič o tem, kako gledati Cowboy Bebop v spletu. 


Prvotni anime je bil predvajan leta 1998 in sprva sledi dogodivščinam Spikea in Jet, dveh lovcev na glave, ki potujeta skozi galaksijo na krovu kavbojskega bebopa, majhne vesoljske ladje, ki jo skupaj z iznajdljivostjo kolikor toliko strukturno znanje. Po nekaj epizodah se jim pridružijo Faye in drugi, Faye pa še posebej deluje kot folija za številne načrte tolpe.

Oddaja se v tematiki zelo širi. Tako Spike kot Jet sta razočarana, a načela moška, ​​pri čemer ga je Spikeova preteklost pogosto zasledila. Faye je na drugi strani skoraj nemoralni umetnik, ki občasno ustvarja napetost v posadki. Poleg tega se kavboj Bebop, poleg raziskovanja teh težkih tem, tudi veliko smeji, saj resnično poskrbi za vznemirljivo mešanico tonov..

Kavboj Bebop je predvajal le 26 epizod in postal del kultne klasike. Mnogi jo ljubijo tudi po tem, da so edinstveni. Najti spletno stran je lahko težavno, zato smo pripravili naslednje načine, kako lahko v spletu gledate Cowboy Bebop.

Glejte Cowboy Bebop Online

Ko gre za legalno pretakanje, obstaja nekaj možnosti za ogled Cowboy Bebop. Tako Hulu kot Amazon Prime Video ponujata. Hulu je boljša izbira, saj lahko preprosto pretaknete vsebino svojega srca, če ste naročeni. Medtem Amazon plačuje za oddajo posebej, kar je izvirna japonska različica, tako da je bolje, da govorite jezik ali pa se naučite živeti s podnapisi.

Kavboj Bebop Amazonka

Ugotavljamo, da je Hulu za večino ljudi boljša stava. Vendar pa ima svojo težavo, in sicer, da je Hulu geblokiran na vsakogar, ki ne uporablja ameriškega naslova IP. To je sramota za vse zunaj držav, saj ima Hulu vseh 26 epizod Cowboy Bebop, tako v podnajemni kot v podnapisni različici.

Kavboj Bebop Hulu

Če niste v Ameriki, vendar še vedno želite dostopati do Hulu – poleg Cowboy Bebopa ima še nekaj odličnih oddaj, kot sta The Handmaid’s Tale in Castle Rock -, bi lahko zaobšli blok z virtualnim zasebnim omrežjem ali VPN. Sestavili smo seznam najboljših VPN-jev za Hulu, ki delujejo kot čar.

Vaša zadnja pravna možnost je Funimation, ki nosi vse Cowboy Bebop v angleščini in japonščini. Ima tudi skoraj vse anime, ki ste si jih lahko kadarkoli ogledali, saj si v našem vodniku zaslužimo omembo o gledanju Dragon Ball. Če ste ljubitelj žanra, je to spletno mesto nujno.

Prilagoditev kavboja Bebop

Vendar pa geoblock z grdo glavo prikaže tudi Funimation. Vendar pa ni tako strogo uveljavljen kot prepoved Netflix VPN ali Hulu, tako da smo se s pomočjo ExpressVPN lahko prebili dokaj enostavno. Oglejte si naš pregled ExpressVPN in si oglejte podrobnosti te odlične storitve VPN.

Kavboj Bebop prilagajanje v živo

Tako priljubljen kot Kavboj Bebop še vedno obstaja, tudi po 20 letih je bilo neizogibno, da se bo kdo na koncu potegoval za licenciranje pravic in ponovno pridobitev. Netflix je bil prvi, ki je pobral to posebno roko in napovedal, da bo naredil živo izvedljivo različico mejnika. 

V času pisanja še ni bilo napovedano, kdaj naj bi začel snemati, kaj šele, da bi se predvajal. Netflix ga ima v svoji knjižnici, toda ni kratek opis o tem, kakšna bo oddaja.

Kavboj Bebop Netflix

Ta članek bomo posodobili, ko bo napočil čas. Čeprav po ogledu, kaj se je zgodilo z Bleach, ne bi imeli upanja, da bo Netflixov kavboj Bebop kaj dobrega.

Glejte Cowboy Bebop brezplačno

Če pa vse zgoraj omenjeno pogovarjanje o naročninah in VPN zveni za vas preveč težav, je na voljo tudi veliko brezplačnih možnosti pretakanja. Cowboy Bebop smo našli na dveh nezakonitih spletnih mestih za pretakanje, čeprav smo prepričani, da bodo bolj neustrašni pirati med vami našli še nekaj.

Najprej je PutLocker, ki je precej stabilen vir za visokokakovostne tokove, kot se lahko prepričate v naših vodičih, kako gledati The Shield in kako gledati Archerja. Vseh 26 epizod, ki so jih posneli v angleščini, ponuja tudi film Cowboy Bebop, ki je edina naša možnost, da to storimo.

Kavboj Bebop PutLocker

Vaša druga možnost je Animefreak, nezakonito spletno mesto za pretakanje, namenjeno – morda ste uganili – anime raztrga. Vmesnik je tako dolgočasen kot vse, vendar ponuja vse epizode Cowboy Bebop v angleškem dubu in tudi v japonščini s sub. 

Kavboj Bebop AnimeFreak

Obe strani sta sicer polni pojavnih oglasov in drugih zoprnih zvijač. Zaradi tega močno priporočamo, da uporabite eno najboljših zaviralcev pojavnih oken in eno najboljših protivirusnih rešitev, preden se podate na katero koli spletno mesto.

Kavboji Bebop hudourniki

Če se vam zdi, da je vaše ilegalno gledanje kavboja Bebopa nekoliko bolj starošolec, potem vedno obstajajo hudourniki. Hiter pogled na The Pirate Bay pokaže, da je na voljo veliko možnosti, zato vam ne bo treba skrbeti, da ne boste našli ničesar, kot pri Timelessu. Obstaja več hudournikov z vsemi 26 epizodami, pa tudi film in celo zvočni posnetek.

Kavboji Bebop hudourniki

Vendar pa je, tako kot pri vseh nezakonitih stvareh na internetu, zelo pomembno, da se zaščitite med uporabo datotek P2P. V nasprotnem primeru boste morda dobili neprijetno pismo ali celo obisk svojega lokalnega skrbnika avtorskih pravic. Priporočamo, da za torrenting uporabite katerega koli od naših najboljših VPN, čeprav lahko uporabite tudi bolj ugledna alternativna mesta hudournikov.

Končne misli

Cowboy Bebop je pomembna serija, ki je podobno kot Evangelion oblikovala anime in vplivala tudi na nešteto drugih ustvarjalnih del. Priporočamo ga vsem, ki imajo radi globoko zgodbo z močnim razvojem likov. Upamo, da vas bodo zgornji nasveti spodbudili k temu, kar vas je preprečilo gledanje.

Kaj menite o kavboju Bebopu? Ali gre za osnovno umetniško delo ali le za nekaj manijakov, ki tečejo okoli vesoljske ladje? Sporočite nam v spodnjih komentarjih. Če mislite, da smo preskočili kakršne koli poti, da bi si ogledali Cowboy Bebop, bi vas tudi več kot veseli. Hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me