Žica je ena najbolj odmevnih televizijskih oddaj, kar jih je bilo kdaj koli ustvarjenih. Debitirala je leta 2002 na HBO in spustila čeljusti po vsem svetu zahvaljujoč svoji živahni zgodbi in surovemu, nefiltriranemu pogledu na težke ulice Baltimoreja, takratne prestolnice ZDA. Da bi zagotovili, da bodo vsi imeli priložnost izkusiti, smo pripravili ta vodič o tem, kako gledati The Wire v spletu.


Skratka, The Wire gre za skupino policajev, ki se lotijo ​​velikih rib v lokalni trgovini z drogami s prisluškovanjem njihovih telefonov, toda ta opis je takšen, kot bi rekli, da je Mona Lisa samo portret. V petih sezonah nas pisatelj David Simon popelje na ogled srednjih ulic revnega mesta in se loteva družbenih vprašanj, kot so odvisnost od drog, stanje v šolah in revščina.

To je tudi politična oddaja na več načinov, ki nam prikazuje posnetke v zakulisju, ki so oblikovali globoko pokvarjeno mesto, in prepir, ki policijski oddelek spremeni v vozilo za vzpon ljudi po lestvi in ​​ne na način, kako zaščititi in služiti prebivalcem mesta. 

Simon je črpal iz svojih izkušenj kot baltimorski novinar in to kaže. Vsaka linija dialoga se zdi zgrabljena iz življenja. Liki so odlično upodobljeni, od narcističnega Jimmyja McNultyja do samotnega volka Omarja in ambicioznega Stringer Bell-a, ki bodo ostali z vami še leta po ogledu znamenite montaže zadnje epizode. 

Dovolj vosek lirično. Oglejmo si, kje lahko gledamo The Wire v spletu. Če želite bolj zahodno obalo, vendar želite ohraniti intenzivnost The Wire, priporočamo naš vodič o tem, kako gledati The Shield, enako dober šov, ki ga je The Wire zasnežil.

Pazi Žico na HBO zdaj

Najlažji način za ogled Žice je pridobiti naročnino na HBO Now, HBO-jevo storitev pretakanja. Ta stane 15 dolarjev na mesec in dostop do ne samo The Wire, ampak do vseh odličnih serij HBO, vključno z Game of Thrones in Westworld. Ni poceni, vendar se splača.

The-Wire-HBO

Če ste zunaj ZDA, ne morete dostopati do HBO Now, ker je za geoblockom. To je večinoma povezano z vprašanji licenciranja, vendar je ljubiteljem HBO-jevih programov prava bolečina. Če želite dostop do HBO Now izven ZDA, boste potrebovali navidezno zasebno omrežje.

Skratka, VPN šifrira vašo povezavo in vam omogoča, da se pojavite, kot da ste drugje. V tem primeru bi to bilo spodnja 48. Vse storitve VPN pa gorčice ne razrežejo, ker je HBO ljubosumen na svoje izdelke, zato se ne morete samo prijaviti na nobenega. Naredili smo nogo in našli najboljši VPN za HBO Now. Če ste nestrpni, je ExpressVPN najboljša ponudba.

Med pisanjem strani Netflix, Amazon Prime Video in Hulu niso ponudili The Wire za ogled, zato je HBO Now edina zakonita možnost pretakanja, ki jo imate.

Glejte The Wire Online brezplačno

Izrek v tem stavku je sicer “zakonit”. Obstaja ogromno načinov za brezplačno gledanje letnih sezon 1 do 5 v spletu. Morate biti pripravljeni, da si umažete roke. Najprej bomo govorili o spletnih spletnih straneh za pretakanje, preden bomo prešli na vaše možnosti s pomočjo Kodi in hudournikov.

Putlocker je verjetno najboljše spletno mesto za pretakanje – bila je naša edina možnost, ko smo raziskovali, na primer, kako gledati članek Outlander – in ima na voljo vseh pet sezon The Wire. Kratek klik tega kaže, da tudi vse datoteke delujejo.

The-Wire-Putlocker

Vendar pa boste morali, kolikor nam je všeč Putlocker, namestiti enega izmed naših najboljših blokatorjev pojavnih oken, preden greste tja ali pa boste razočarali lase v frustraciji zaradi vseh oglasov, ki blokirajo zaslon na spletnem mestu . Tudi uporaba najboljše protivirusne programske opreme ni preveč razkošje, saj se zdi, da je večina piškotkov spletnega mesta okužena z zlonamerno programsko opremo.

Pazi Žico na Kodi

Druga možnost je uporaba Kodi-ja, razširitve za medije, razvite za Xbox, vendar je zdaj na voljo za vse naprave, ki jih je mogoče zamisliti. Verjetno bi ga lahko v tem trenutku zagnali v hladilniku. Hitro smo si ogledali in The Wire je trenutno na voljo na Poseidonu, ki ga najdete pod restavracijo Kodil, eno najboljših restavracij Kodi.

The-Wire-Kodi

Če želite izvedeti, kako najti in namestiti Kodil, si oglejte naš Kodi vodnik, ki vsebuje vsa navodila, ki bi jih kdaj potrebovali. Morda boste želeli v najboljšem VPN-ju za članek Kodi vzeti ponudnik, medtem ko ste na njem, ker pretakanje prek Kodija ni ravno legalno. Razen, če seveda ne uživate v prejemu obvestil o prekinitvi veljave od ponudnika internetnih storitev.

Žični hudourniki

Končna možnost je gledanje Žice skozi hudournike, vendar veljajo običajna opozorila. Piratstvo je skoraj povsod nezakonito, zato je VPN absolutno obvezen. Ker večina VPN-jev ne zaščiti vaših podatkov ustrezno, priporočamo, da uporabite samo tiste, ki so v našem izboru najboljših VPN-jev za hudourniške napake ali pa bi se lahko soočili z globami, ki bi se lahko naletele na tisoče.

S tem opozorilom smo z veseljem poročali, da je ogledalo The Pirate Bay, ki smo ga uporabljali, prežeto s hudourniki The Wire. 

Torrenti žice

Kot vidite, ste razvajeni zaradi izbire. Poleg tega lahko gledanje oddaje o policijskem nadzoru zaobidete tako, da zaobidete digitalni nadzor.

Končne misli

Zgornji nasveti bi vam morali dobro uspeti gledati spletno stran The Wire. Čeprav je HBO Now najboljši način, da ga ujamete, še posebej, če uporabljate ExpressVPN, obstajajo tudi zunajzakonski načini. Uporaba VPN je pametna ideja tudi v teh primerih.

Upamo, da boste uživali v verjetno najboljši televizijski oddaji, ki je bila kdajkoli posneta, in nam sporočite v spodnjih komentarjih, če smo zamudili še kakšen način za gledanje McNultyja v težave. Hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me