Kako gledati Hulu na televiziji leta 2020

Če ste resen rezalnik kablov, vendar še vedno želite dostop do svojih najljubših oddaj, Hulu ponuja močno knjižnico s kanali na zahtevo ter s tisoči oddaj in filmov. Uporabljate ga lahko v računalniku in mobilnih napravah, toda za prenos s televizorja je treba narediti še nekaj dodatnih korakov. V tem priročniku vam bomo pokazali, kako gledati Hulu na televizorju, da boste lahko kar najbolje izkoristili njegovo storitev.


Hulu prenaša epizode svojih najljubših predstav iz tradicionalnih omrežij, kot so ABC, Fox in NBC. Prav tako ima vse več ekskluzivne izvirne vsebine – kot je Priča o sluškinji, večkrat nagrajene drame – med drugimi pomembnimi filmi in vsebino iz drugih prodajnih mest.

gledati-hulu-tv-oddaje

Poleg tega ima Hulu storitev TV v živo, ki vključuje več kot 50 vključenih kanalov, in sicer na Sling TV, AT&T Now TV (prej DirecTV Now), PlayStation Vue in YouTube TV. Tako je zlahka ena najboljših storitev pretočnega videa.

Kako gledati Hulu na televiziji

Hulu ima sedež v ZDA, zato do njega ne morete imeti zakonitega dostopa zunaj države. Iz svoje zbirke znanja Hulu jasno razkriva, da ne namerava uporabljati njegove storitve nihče drug kot člani posameznega ameriškega gospodinjstva. Vendar lahko do virtualnega zasebnega omrežja dostopate do Hulu izven ZDA.

watch-hulu-tv-napaka

Hulujeve bloke je težje obiti kot prepoved Netflix VPN. To je zato, ker ponuja priljubljene epizode televizijskih oddaj dan po predvajanju v večjih omrežjih ali celo v živo, če imate pravo naročnino. Distributerji oddaj kažejo, da bodo vsebino prikazovali samo ameriškim strankam. 

Z VPN lahko prilagajate svoje najljubše oddaje, kadar koli jih predvajate, od koder koli po svetu. Ne samo to, temveč zagotavlja vašo povezavo in učinkovito prikriva vašo identiteto na spletu.

Naši najboljši VPN-ji za Hulu omogočajo namestitev VPN-ja na več naprav, vključno z usmerjevalniki, tako da ne boste samo varni med pretakanjem Hulu-ja, ampak se boste tudi zaščitili, ko počnete karkoli drugega.

Tako kot Netflix, obstaja več načinov, s katerimi lahko gledate Hulu na televizorju iz udobja svoje dnevne sobe. Ti vključujejo uporabo pametnega televizorja, igralne konzole, kot je Xbox, oddajanje naprave kot Roku ali povezovanje prenosnika s televizorjem prek kabla HDMI.

Na strani s seznami naprav Hulu so podprte naprave in funkcije, kar je dobro začeti, če niste prepričani v svojo nastavitev. Verjetno boste na seznamu našli vsaj enega, ki ga že imate. Preučimo te metode posamično.

Kako gledati Hulu na pametnem televizorju

watch-hulu-tv-smart-tv

Operacijski sistemi pametne televizije se samodejno povežejo z omrežjem WiFi ali Ethernet, tako da lahko dostopate do, upravljate in si ogledate spletno vsebino iz Hulu in drugih storitev. Če ga imate, v vašem kabinetu ne potrebujete ničesar, kar bi vam pomagalo pri gledanju Hulu na televizorju.

Nekateri pametni televizorji imajo na trdem disku vgrajene aplikacije, na primer Hulu in druge, tako da se lahko preprosto prijavite v svoj račun in v najkrajšem času ogledate svoje najljubše utrinke. Če vaš Hulu nima, lahko prenesete aplikacijo, da bo delovala, vendar je Hulu najbolje uporabiti s svojo namensko aplikacijo.

Kako do Hulu na pametni televiziji

 1. Pritisnite “Domov” na daljinskem upravljalniku, da odprete središče
 2. Izberite Aplikacije
 3. Poiščite »Hulu« z ikono za iskanje v zgornjem desnem kotu
 4. Namestite aplikacijo Hulu s pozivi na zaslonu
 5. Zaženite aplikacijo Hulu
 6. Na pozdravnem zaslonu izberite »prijava« in v tej napravi izberite »prijava«
 7. Vnesite poverilnice računa in izberite »prijava«
 8. S seznama izberite svoj osebni profil in začnite pretakanje

Opomba: Če ste na Apple TV ustvarili naročnino na Hulu, dokončajte nastavitev računa, preden se prijavite v Hulu ali druge podprte naprave.

Lahko se prijavite tudi z uporabo aktivacijske kode, namesto da vtipkate dolg e-poštni naslov in geslo. Če vam je ljubša pot, morate opraviti naslednje korake:

 1. Izstrelite Hulu
 2. Na pozdravnem zaslonu izberite »prijava«
 3. V računalniku izberite »activate«. Na naslednjem zaslonu se prikaže aktivacijska koda
 4. Pojdite na hulu.com/activate in se prijavite
 5. Vnesite edinstveno aktivacijsko kodo in kmalu se boste prijavili
 6. S seznama izberite svoj osebni profil in začnite pretakanje

V vseh napravah ni aktivacijske kode, kot so telefoni ali tablični računalniki, v tem primeru pa jo lahko aktivirate s pomočjo e-pošte in gesla.

Kako gledati Hulu z igralno konzolo

gledati-hulu-tv-igralno konzolo

Konzole za video igre lahko uporabite za veliko več kot samo igranje iger. Na televizorju lahko predvajajo tudi Hulu. Če želite to narediti, lahko nastavite svoj Microsoft Xbox 360 ali Xbox One, Nintendo Switch, Wii U ali Sony PlayStation 3 in 4 in poiščete aplikacijo Hulu pred pretakanjem vsebine.

Čeprav to ni najboljša možnost za gledanje Hulu na televizorju, je koristno, če ga imate v lasti in ne želite, da dobite Apple TV ali Chromecast. Edina težava je, da iz krmilnika vtipkate karkoli.

Oglejte si Hulu z igralno konzolo

 1. Prenesite in namestite aplikacijo Hulu iz igre ali trgovine z vašo konzolo
 2. Zaženite aplikacijo in se prijavite s svojim Hulu računom
 3. Konzolo priključite na televizor s kablom HDMI
 4. Začnite pretakati svoje priljubljene oddaje

Kako gledati Hulu z napravo za vlivanje

Kaseta ali medijska škatla je lahko katera koli naprava, ki jo priključite na vrata HDMI svojega televizorja. Sem spadajo naprave, kot so Apple TV, Google Chromecast, Roku in Amazon Fire TV. Če vas zanima, imamo tudi navodila, kako gledati Netflix prek Chromecasta.

watch-hulu-tv-gaming-chromecast

Vse to vam lahko pomaga gledati Hulu na televizorju, tako da lahko oddajate videoposnetke na televizorju ali uporabljate vgrajeno aplikacijo, po kateri lahko brskate s svojega zaslona. V tem priročniku pa se bomo osredotočili na uporabo Chromecasta in Rokuja.

Glejte Hulu na svojem televizorju prek Chromecasta

Google Chromecast je majhna naprava, ki omogoča hitro nastavitev Hulu z dotikom ali klikom gumba in video, ki ga gledate, bo takoj predvajan na vaš televizor.

 1. Priključite Chromecast v stensko vtičnico ali TV vrata USB, da ga vklopite
 2. Priključite ga v vrata HDMI na televizorju s kablom HDMI
 3. Pametni telefon ali tablični računalnik povežite s Chromecastom v aplikaciji Google Home
 4. Začnite gledati Hulu s pametnega telefona ali tabličnega računalnika
 5. Dotaknite se gumba za pretakanje v zgornjem desnem kotu zaslona naprave
 6. Izberite pravi vir HDMI s svojega televizorja
 7. Uživajte v svojem filmu

Kako gledati Hulu na televizorju z prenosnikom

watch-hulu-tv-prenosnik

Zadnja možnost je staromoden način, ki je, da v televizor priklopite prenosnik in začnete gledati video posnetke Hulu.

Večina televizorjev visoke ločljivosti ima vrata HDMI, zato boste za gledanje Hulu na televizorju potrebovali kabel HDMI in izhodna vrata na prenosniku. Če ima vaš prenosnik samo vrata VGA ali DVI in vaš televizor sprejema samo HDMI kable, morate kupiti pretvornik VGA ali DVI, ki lahko uporablja vrata HDMI na vašem televizorju.

Glejte Hulu na televizorju z prenosnikom

 1. Prenosni računalnik povežite s televizorjem s kablom HDMI
 2. Odprite izvorni meni televizorja
 3. Izberite pravi signal HDMI (več vrat mora biti oštevilčenih)
 4. TV bo pretakal zaslon prenosnega računalnika
 5. Prijavite se v Hulu iz prenosnega računalnika in začnite pretakati videoposnetke

Končne misli

Hulu ponuja veliko pomembnih filmov in druge vsebine. Na žalost do njega lahko dostopajo le prebivalci ZDA. Z VPN pa ste lahko kjer koli na svetu in še vedno uživate v odličnih oddajah, kot so Težavni ljudje, sobota zvečer v živo, Marvelove pobege in še več.

Vsi zgoraj omenjeni načini vam lahko pomagajo gledati Hulu na televiziji. Priporočamo ogled na pametnem televizorju, ker ga je najlažje nastaviti. Če nimate pametnega televizorja, igralne konzole ali prenosne naprave, lahko še vedno pomagate s starim dobrim prenosnikom in načinom HDMI kabel.

Preden začnete bingljati o svoji najljubši seriji, se prepričajte, da si oglejte naš arhiv pretakanja, kjer vas bomo seznanili s tem, kaj je tok in kako varno storiti med gledanjem vsebine po spletu..

Uživate v gledanju Hulu na velikem platnu? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje. Kot vedno hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map