Kako gledati Hotstar od kjer koli

Medtem ko je večina sveta nalepljena na Netflix, BBC iPlayer in Hulu, se mnogi v Indiji odpravijo na zabavo s pretočne storitve, imenovane Hotstar. Vendar pa je storitev trdno zasidrana za geobloke, tako da lahko indijska diaspora še vedno popravi bollywoodski kriket in kriket zunaj Indije, smo pripravili ta vodič o tem, kako gledati Hotstar od koder koli.


Nekaj ​​več bomo govorili o tem, kaj Hotstar ponuja spodaj, vendar bodite prepričani, da je vstop na Hotstar iz tujine precej enostaven, če uporabljate navidezno zasebno omrežje in se vam sploh ne bo treba sprijazniti z zastavljeno ameriško različico, bodisi. V krogih testiranja smo z ExpressVPN dosegli najboljše rezultate, zato če se vam mudi, ker se bo tekma začela, sledite tej povezavi in ​​se prijavite.

Če se vam ne mudi in želite vedeti celoten obseg možnosti, ko gre za deblokiranje Hotstara, kliknite na razdelek v vsebini na desni. Za radovedneže bomo v naslednjem razdelku govorili malo več o Hotstaru in geoblockah.

Zakaj je Hotstar blokiran?

Če vam je izraz “Hotstar” nov, je v bistvu odgovor Indije na Netflix. Namesto da bi ponujal filme in TV-oddaje, bi zahodno občinstvo prepoznalo, da je skoraj izključno posvečeno dvojnim obsesijam Bollywooda in kriketa na podcelini..

Hotstar-kriket

Čeprav Netflix ponuja nekaj indijskih filmov – in celo nekaj oddaj – Hotstar je resnično pravi vir za ljubitelje indijske kinematografije in športa. Ni važno, ali ste Indijanec, ki živi v tujini ali pa je tuj oboževalec, Hotstar ima indijanski tok, ki ga hrepenite. Ne da je kriket edini šport v ponudbi – našli boste, da sta tudi badminton in kabaddi na skrilavcu.

Hotstar-glavni zaslon

Vendar pa, tako kot vsaka druga storitev pretakanja, tudi Hotstar ponuja drugačen izbor, odvisno od države, do katere dostopate do spletnega mesta. To je posledica težav z licenciranjem, saj želijo izdajatelji televizijskih programov zagotoviti, da odstranijo vsak peni iz tega, kar proizvedejo in oddajajo. Če do njega dostopate iz recimo ZDA, boste dobili drugačen pozdravni zaslon od zgornjega. Zato, ker bo vaš IP naslov pokazal, da ste zunaj Indije.

Hotstar-ZDA

Skrivnostni del ameriškega Hotstarja je, da se morate prijaviti, kar vas stane 10 dolarjev na mesec. Indijska različica je brezplačna, razen za premijske vsebine, za katere morate plačati 1.000 rupij (15 USD) na leto, če jih želite gledati. Kljub temu je to bolje od zaslona, ​​ki ga dobite, ko dostopate do Hotstara iz Evrope.

Hotstar-Europe

Kadar slabe novice ne bodo več na poti, si oglejmo dobre novice.

Kako odblokirati Hotstar

Za razliko od znane prepovedi Netflix VPN je obisk spletnega mesta Hotstar geoblock precej enostaven. Storitev pretakanja se ne zdi posebej zainteresirana, da bi ljudem preprečili dostop do indijske različice. Preizkusili smo več naših najboljših ponudnikov VPN, ki imajo strežnike v Indiji, in skoraj vsi so se prijavili, razen nekaj storitev, ki imajo težave s ponarejanjem indijskega naslova IP (večina jih je med našimi najslabšimi ponudniki VPN).

Za neuveščene geoblock temelji na vaši lokaciji, zato morate spremeniti svoj IP naslov, da bo videti, kot da do svojega pravega mesta dostopate do svojega spletnega mesta.

VPN lahko to enostavno stori tako, da vam omogoči dostop do interneta prek strežnika v drugi državi, na primer indijskega strežnika, ki vam daje indijski naslov IP. Kot bonus bo skrival tudi vašo spletno aktivnost zahvaljujoč nečemu, kar se imenuje tunel VPN, ki zagotavlja vašo spletno prisotnost.

Ta članek je na primer napisan iz Bosne in Hercegovine, toda naslov IP se glasi kot v Mumbaiju, mestu, v katerega ta pisatelj ni nikoli stopil..

Hotstar-IP-naslov-Bombaj

Nekatere storitve pretakanja, kot so Netflix, BBC iPlayer in Hulu, aktivno gredo po storitvi VPN in blokirajo povezane IP naslove, kar pomeni, da jih nekaj storitev zanesljivo pride na ta mesta. V našem primeru Hotstar nima te težave. To pomeni, da boste imeli veliko manj težav s preskusi in napakami, ko želite gledati kriket ali Lagaan.

Če želite izvedeti več o vstopu v storitev pretakanja, ki ni Hotstar, priporočamo, da si ogledate naše članke o najboljšem VPN za Netflix in najboljšem VPN za BBC iPlayer BBC.

Najboljši VPN za Hotstar

Zgoraj navedeno ne pomeni, da so vse storitve VPN ustvarjene enako. Na primer, nekatere storitve VPN so preprosto prepočasne za pravilno pretakanje vsebine ali pa ne nudijo takšne varnosti, kot jo želimo videti.

Slaba stran, če uporabljate VPN, je, da stane denar ali vsaj dobri. Na voljo je tudi nekaj brezplačnih storitev VPN, vendar bodo najboljši brezplačni VPN omejili, koliko prometa lahko preusmerite skozi njih, najslabši pa bodo preprosto prodali vaše podatke in zaslužili nekaj dolarjev.

Kljub temu tudi uporaba storitve VPN banke ne bo zlomila banke. Večina naših najboljših ponudb VPN za Indijo vam bo omogočila večletno ponudbo za razumno količino denarja, za zagotovljeno dostop do Hotstara pa vsi. Številne ponujajo tudi garancijo za vračilo denarja, tako da se lahko vrnete, če ne morete dostopati do Hotstara.

Naš najljubši Hotstar VPN paketa je ExpressVPN zahvaljujoč svoji hitrosti in enostavnosti uporabe – čeprav je nekoliko drago. Poleg strežnikov v Indiji ima strežnike tudi v 93 drugih državah. Za več informacij o tej storitvi preberite celoten pregled ExpressVPN.

Ne glede na to, za katero storitev se odločite, se morate samo prijaviti, namestiti aplikacijo ali odjemalca in nato izbrati indijski strežnik. Ko ste povezani s svojim indijanskim naslovom IP, pojdite na www.hotstar.com in, presto, boste morali imeti dostop do Hotstara izven Indije. Naslednja težava z uporabo VPN je, da bodo skoraj vsi ponudniki imeli tudi aplikacijo za pametne telefone ali tablične računalnike, kar pomeni, da lahko storitev odblokirate tudi po prenosu aplikacije Hotstar.

Oglejte si Hotstar s Kodijem

VPN-ji niso edini način opazovanja Hotstara izven Indije. Druga odlična možnost je uporaba Kodi-ja za dostop do Hotstara. Če niste seznanjeni s to storitvijo, si oglejte osnovne informacije o osnovah Kodi. Verjetno je, da vam bo všeč.

Ogledali smo si več najboljših Kodi repojev, spodaj pa se zdi, da najbolj deluje pri večini ljudi. Za ta vodnik bomo uporabili SuperRepo.

 • Odprite Kodi in pojdite na svoje nastavitve (ikona zobnika)
 • Kliknite na “upravitelj datotek”
 • V levem meniju kliknite »dodaj vir«
 • Izberite »noben« in vnesite »http://srp.nu/«
 • Kliknite »Končano« in se pomaknite do prazne vrstice in vnesite »SuperRepo«
 • Izberite »V redu«
 • Vrnite se na začetni zaslon Kodi in izberite “dodatki”
 • Izberite »dodatek brskalnik« (ikona odprtega polja) in nato »namestite iz zip datoteke«
 • Nato izberite »SuperRepo«, »Krypton«, »all« in »superrepo.kodi.krypton.all-x.x.x.zip«
 • Izberite možnost »namestitev iz repozitorija« in nato »SuperRepo All« in nato pojdite na »video dodatke« > “Hotstar” > “Namestite”
 • Počakajte, ker bo trajalo nekaj časa, da se dodatek omogoči
 • Vrnite se na začetni zaslon in izberite »videoposnetki« in »dodatki«
 • Izberite Hotstar

To bi vas moralo takoj, ko gledate kriket ali indijske TV-oddaje. Za dodatno varnost boste morda želeli preveriti tudi naš kos o najboljšem VPN-ju za Kodi.

Končne misli

Čeprav obstajajo drugi načini za deblokiranje Hotstar-a, vam zgornji načini skoraj zagotovo omogočajo dostop do Hotstar-a ali aplikacije Hotstar izven Indije in bodo vašo prisotnost varno zagnali. Če želite več možnosti, si oglejte naš vodič, kako do indijskega naslova IP. Proxyji, še ena najljubša množica med množico, ki jih je odklenila, so pogosto nezanesljivi in ​​nikoli varni, zato jih obotavljamo, če jim priporočamo dostop do Hotstara. 

Imate še kakšen nasvet ali trik za gledanje Hotstara izven Indije? Sporočite nam v spodnjih komentarjih in kot vedno hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map