Kako gledati Grimm Online leta 2020: Lov na pošasti v Oregonu

Grimm je eden od najbolj čudnih, vendar danes zasvojenost kaže. Sledi dogodivščinam Nicka Burkhardta, detektiva za uboje v Portlandu v Oregonu, ki nekega dne ugotovi, da je dedič lovcev na pošasti. Za vsakogar je treba videti čarobni realizem, zato smo pripravili ta vodič o tem, kako gledati Grimm na spletu.


Svet Grimm je tisti, kjer zveri, imenovane Wesen v prašičevem nemškem jeziku, med nami hodijo v človeškem obličju, njihove prave oblike pa so vidne šele, ko jih želijo videti. Obstaja izbrana skupina navadnih ljudi, ki si jih lahko ogledajo v normalnih pogojih – Grimms. Nadarjenost se prenaša iz roda v rod in Nick je zadnji v dolgi vrsti.

Grimms že stoletja deluje kot sodnik, porota in izvršitelj Wesenovega dela, velik del oddaje pa govori o tem, da je Nick svoje delo policaja uravnotežil s svojim pozivom kot Grimm. Na splošno gre po milejši poti kot njegovi predhodniki, kar vodi njega in gledalca, da odkrije bogat Wesen svet v vsej svoji fantastični slavi.

Predstava ima svoje mračne trenutke – Wesen so zveri, ki lahko na koncu odtrgajo ljudi z okončin, – vendar na splošno izniči čudaškost svojih likov in kul svet, ki so ga ustvarili pisatelji. Če so vam všeč oddaje, ki delajo obzidje, je Grimm za vas. Vendar je tam dovolj policijskih postopkov, da če bi se radi prebili od The Shield ali The Wire, bi to lahko bila dobra možnost.

Kljub temu Grimm ima eno slabost, ki jo deli z mnogimi drugimi. Kvaliteta se po sezoni 4 skorajda zniža, čeprav so v 5. in 6. sezoni še vedno dobri epizodi, finale je po odličnih pisanju in napetih zgodbah prvih štirih sezon zaostanek. Najbolje pa je, da presodite sami, zato začnimo.

Kako gledati Grimm Online

Grimm je na voljo za plačljivo pretakanje na Amazon Prime Video in Netflix. Amazon Prime Video ga ponuja v ZDA in Evropi, Netflix pa v Evropi. Če niste v eni od teh regij ali ne želite dobiti druge naročnine, vam bomo pokazali, kako se spraviti mimo teh geblok spodaj.

grimm-amazon-prime

V programu Amazon Prime Video je na voljo v celoti, tako da lahko pobegnete. Ker ima Amazon grdo nagnjenje k sesanju podatkov, priporočamo uporabo navideznega zasebnega omrežja, da se zaščitite. Za vas imamo članek o najboljšem VPN-ju za Amazon Prime Video. Kot bonus ga lahko uporabite za obhod nekaj geoblokov, ki jih ima Amazon.

Kar zadeva Netflix, je v EU na voljo vseh šest sezon, pa tudi v vseh krajih, Bosni in Hercegovini. Če niste na nobeni od teh lokacij, vendar si Grimm še vedno želite ogledati na Netflixu, boste potrebovali VPN, ki bo prešel prepoved Netflix VPN. Priporočamo, da uporabite naš najboljši VPN za Netflix, ExpressVPN, ki ima strežnike po vsej Evropi, kot tudi enega v Bosni.

Grimm-Netflix

Kako gledati Grimm Online brezplačno

Kot verjetno veste, obstaja tudi ogromno neplačanih spletnih strani za pretakanje, več pa jih ponuja Grimm. Kljub temu je uporaba le-teh velika nevarnost, saj so vsi naloženi s pop-up oglasi, obremenjenimi z zlonamerno programsko opremo, zato priporočamo, da pred obiskom uporabite enega od naših najboljših blokatorjev pojavnih oken v povezavi s katero od najboljših protivirusnih rešitev..

Grimm-PutLocker

Kot pri večini oddaj je tudi Outlander dober primer, najboljša možnost iz morja spletnih strani za brezplačno pretakanje je PutLocker. Vseh šest let Grimmove sezone in hiter prelet med kopico le-teh ne kaže poškodovanih epizod ali datotek. Če se poleg oglasov odločite za PutLocker, je dobro. Pregledali smo tudi Couchtunerja, vendar je bila večina povezav tam prekinjena.

Kako gledati Grimma na Kodi

Če niste naklonjeni manjšim tinkernam, imate na voljo še eno možnost pretakanja, in sicer Kodi. Ta odprtokodna medijska knjižnica lahko vzame nekaj dela, da začnete, vendar boste imeli dostop do skoraj vsakega filma, TV-oddaje in športnega kanala tam zunaj (oglejte si naše najboljše Kodijeve dodatke za šport, če gledate ljudje se znojijo). 

grimm-kodi

Nekaj ​​smo se kopali in ugotovili, da ima Poseidon vseh šest sezon Grimm. Najdete ga pod Kodilom, ki je eno najboljših skladišč Kodi in ga je treba namestiti. Če imate težave, imamo popoln Kodi vodnik, ki vam bo pomagal. Priporočamo tudi, da za Kodi uporabite enega najboljših VPN-jev, saj uporaba ni ravno zakonita.

Grimm hudourniki

Nenazadnje si lahko Grimm ogledate staromoden način, tako da mu naloži datoteke in jih gleda s trdega diska. Hiter pogled na naše najljubše ogledalo The Pirate Bay pokaže, da bi morali biti sposobni potegniti vse letne čase skupaj, morda pa boste morali preveriti, kateri hudourniki so zakoniti in kateri ne.

Grimm-hudournik

To ni najboljši prikaz, kar smo ga videli, vendar bi vas morali pravočasno opazovati Nickove dogodivščine. Za praktične namene je hudourništvo sicer nezakonito, zato uporabite enega izmed naših najboljših VPN-jev za izbiranje torrentov ali pa si v nabiralnik prenesite eno od teh grdih obvestil.. 

Resno, pa vendar: nikoli ne bo hudournika brez omogočenega VPN-ja.

Končne misli

To zajema vse načine, kako bi si lahko zamislili, zakonite in nezakonite, da boste gledali Grimma. Priporočamo, da si oddajo oglejte, če razmišljate, da obstaja svet, ki obstaja istočasno z našim ali če vam je preprosto všeč ideja pošasti, ki teče po amoku po ulicah Portlanda.

Sporočite nam, če smo v spodnjih komentarjih zamudili kakšno pot ali delite svoje mnenje o oddaji. Hvala, ker ste brali in se zabavali ob gledanju Grimma.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map