Kako gledati gospoda Robota na spletu leta 2020: Razbiti sistem

G. Robot je ena izmed bolj zanimivih oddaj v zadnjem desetletju, in čeprav ima nekaj nepričakovanih in občasno zapuščajočih turnej, je na Rotten Tomatoes zbral 93 odstotkov. Če se s prstom podate na pristojnosti, ki so v še bolj distopijski različici naše družbe, zveni kot vaša skodelica čaja, preberite nadaljevanje, kako gledati gospoda Robota.


Oddaja sledi Elliotu, inženirju kibernetske varnosti podnevi in ​​hekerju ponoči. Čeprav njegov protisocialni odnos vodi do majhnih vprašanj na delovnem mestu, se Elliot srečuje z bolj perečimi zadevami, ko poskuša odstraniti korporacijo, ki mu daje sredstva za preživetje. 

Navdušen nad hacktivisti, ki so del Anonymous-a, se Elliot pridruži skupini podzemnih hekerjev, znanih kot “fsociety”, da bi srušili največjo korporacijo na svetu, E Corp. Če ni bilo jasno, je gospod Robot na nosu s njen družbeni komentar, ki sprašuje, kako daleč je treba raztegniti moralo, preden tega ni vredno.

Glejte g. Robota na spletu

G. Robot oddaja v ZDA Network, in čeprav vam nekatere mreže omogočajo pretakanje njihovih oddaj v spletu – preberite si, kako si lahko ogledate vodnik Riverdale-a za primer – USA Network ni med njimi. Edini način gledanja zakonitega gospoda Robota v spletu je prek Amazon Prime Video, ki lahko povzroči težave glede na to, kje živite. 

kako-gledat-mr-robot-amazon

Amazon Prime Video je na voljo v 200 državah, vendar niso vse oddaje in filmi na platformi na voljo v njih. Zaradi geoblokov za distribucijo boste morda videli različno knjižnico, odvisno od tega, kje se nahajate. Amazon celo pravi, da bodo članice EU, ki potujejo zunaj EU, lahko samo gledale naslove glavnih izvirnikov.

K sreči, obstaja pot približno. Z virtualnim zasebnim omrežjem se vam zdi, kot da ste kjer koli na svetu, ne da bi bili tam fizično. VPN nadomešča vaš naslov IP in šifrira vašo povezavo ter vas varuje ne le pred sistemi za zaznavanje VPN, ampak tudi pred omrežnimi ostrostrelci. 

Imamo seznam, namenjen platformi za pretakanje, zato preberite naš najboljši VPN priročnik za Amazon Prime Video, da najdete izbirnike. Oglejte si, kako si lahko ogledate tudi vodnik za Amazon Prime Video, ker vam bo pokazal nekaj trikov za sprejemanje vsebine platforme na poti.. 

Glej gospoda Robota brezplačno

Brezplačno je najti gospoda Robota težko, kar ni presenetljivo, če upoštevamo, kako tesno ameriška mreža drži razstavo na svojih prsih. Vsako epizodo, ki se pretaka na Couchtunerju, smo našli, ki je, če je nikoli niste uporabili, približno tako skop, kot se dobiva. 

kako-gledat-mr-robot-kavč-uglaševalec

Nezakonita spletna mesta, kot je Couchtuner, se financirajo na več načinov, vendar je glavno to, da se pojavljajo pojavna okna. Vse, od iger do iger na srečo do pornografije, lahko leti na vaš monitor, zato je pomembno, da pred začetkom oddaje dobite enega naših najboljših blokatorjev pojavnih oken. Glede na pravni status spletnih strani je pomemben tudi VPN. Preberite naš pregled ExpressVPN, če želite izvedeti o našem najljubšem. 

Še bolj pomemben je antivirus. Ta spletna mesta za pretakanje so natrpana s kibernetsko kriminaliteto, zato boste želeli nekaj, s čimer boste zagotovili, da vas ne bodo prizadeli, recimo, odkupi. Za nekaj predlogov si lahko preberete naš najboljši vodič za protivirusno programsko opremo, najbolj pa nam je všeč Bitdefender Antivirus (preberite naš pregled Bitdefender Antivirus).

Pazi na gospoda Robota na Kodiju

Če iskanje skiciranih spletnih mest ni vaša stvar – gospodin Robot bo tako ali tako učil boljše – lahko pretakate Kodi. Vzame tokove, ki jih najdemo na spletnih mestih, kot je CouchTuner, in jih zbere na enem mestu. Če želite izvedeti več o platformi, preberite naš Kodi vodnik. 

kako-gledat-mr-robo-kodi

S programom Kodi lahko pretakate z dodatki, o katerih lahko izveste v našem najboljšem vodiču za dodatke Kodi. To pa pomeni, da uporaba spletnega mesta ne pomeni, da ne pretakate vsebine z njega. Še vedno boste želeli zaščititi VPN in protivirusne zaščite, vendar je blokator pojavnih oken manj zaskrbljujoč. 

G. Robot Torrents

Lahko grozite tudi gospoda Robota. Torrenting je metoda prenosa datotek, ki uporablja povezavo enakovrednih oseb, da datoteko združi z več naprav. Zaradi svoje decentralizirane narave je hudourništvo priljubljena pot za reševanje kršitev avtorskih pravic, čeprav ni povsem zakonita. 

kako-gledat-mr-robot-hudournik

Če ne želite, da vas ponudnik internetnih obvestil oprosti ali, kar je še huje, imetnik avtorskih pravic kaznuje, boste ob torrentingu želeli uporabiti VPN. Imamo vodnik o najboljšem VPN-ju za hudourništvo, in čeprav je ExpressVPN še vedno dobra izbira zanj, nam je bolj všeč NordVPN (preberite naš pregled NordVPN). 

Čeprav je za gospoda Robota težko najti potok, ni težko najti hudournikov, kar ni presenetljivo, če je zadeva tako tesno povezana. Vsako epizodo smo našli na RARBG, LimeTorrents in The Pirate Bay, zato ne bi smeli imeti težav z iskanjem potrebne datoteke. 

ExpressVPN je še vedno najboljša izbira in je prevzel krono v našem najboljšem VPN-ju za Kodi vodnik. Obstajajo pa tudi druge možnosti. CyberGhost nam je zelo všeč pri pretakanju, in kot lahko preberete v naši primerjavi ExpressVPN proti CyberGhost, to ni daleč za našo najljubšo. Preberite naš pregled CyberGhost, če želite izvedeti več.

Končne misli

G. Robot postane čuden, toda oddajo si je vredno ogledati ne glede na to. Mračen ton in temna tema presenetita, še posebej za USA Network. Jasno je, da se je premik od standardnega programiranja izplačal, saj imata dogodki Elliot in fso družba dovolj zasukov tudi za najbolj bitje v bitkah. 

Preden se izgubite v poddružbi podjetja, si oglejte naš arhiv za pretakanje. Tam boste našli takšne članke, vključno z našimi nedavno objavljenimi deli o tem, kako gledati Stranger Things in kako gledati Bleach. 

Kako nameravate gledati gospoda Robota? Sporočite nam v spodnjih komentarjih in kot vedno hvala za branje. 

G. Robot Pogosta vprašanja

O čem je gospod Robot?

G. Robot sledi zgodbi o hekerju programerja z imenom Elliot. V distopijski prihodnosti je Elliot zadolžen, da se odloči, ali želi s svojimi sposobnostmi odvzeti pristojnosti, ki so ali se poravnajo s statusom quo.  

Kakšno omrežje je gospod Robot On?

G. Robot predvaja omrežje USA Network, lahko pa se pretaka tudi na Amazon Prime Video. 

Kje je posnet gospod Robot? 

G. Robot je skoraj v celoti ustreljen v New Yorku. Nekatere ikonične lokacije prihajajo iz podzemne postaje Church Avenue, Deno’s Wonder Wheel in The Dominick, ki je bil prej Trump SoHo New York. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map