Kako gledati Goldbergov leta 2020 Za nostalgijo iz 80. let

Če se sprašujete, kako je bilo živeti in odraščati v osemdesetih, potem je The Goldbergs pravi šov za ogled. Oddaja se odvija v Jenkintownu v Pensilvaniji in sledi tipični ameriški družini. Ne glede na to, ali ste zamudili nekaj epizod ali ste pravkar izvedeli za ta zabavni komični sitcom, vam bo naš vodič pokazal, kako gledati The Goldbergs v spletu.


Oddaja večinoma temelji na otroštvu ustvarjalca oddaje Adama Fredericka Goldberga. 11-letnega Adama igra Sean Giambrone, večji del zgodbe oddaje pa je vzet iz resničnih dogodkov, ki jih je posnel v otroštvu v osemdesetih letih prejšnjega stoletja. 

Ker so bili Goldbergovi prvič predvajani na ABC leta 2013, so ga prikazali v več različnih državah po vsem svetu in imeli tudi spin-off oddajo, imenovano Schooled.

Glejte Goldbergs Online

Obstaja veliko spletnih storitev, ki ponujajo kakovostne tokove za ogled Goldbergov. Najlažji način za ogled je, da greš naravnost na spletno mesto ABC, saj so tam na voljo. 

kako-gledati-goldbergs-abc

Če prebivate zunaj ZDA, boste prejeli sporočilo o napaki. To je zato, ker si udaril v geoblock. Če želite to rešiti, potrebujete ameriški naslov IP. Pri tem vam lahko pomagajo navodila za pridobitev ameriškega naslova za IP naslov.

Če ste član Amazon Prime Video, jih lahko najdete tam. Omogoča vam nakup posameznih epizod ali celotnih sezon. To vključuje tudi trenutno sezono in prejšnjo sezono. Poleg tega lahko novi člani uživajo v 30-dnevnem brezplačnem preskusu Amazon Prime Video, tako da boste stroške nekoliko znižali.

Če v vaši trenutni državi ni na voljo, lahko s pomočjo našega najboljšega vodiča za VPN za Amazon Prime Video poiščite bloke.

kako-gledati-goldbergs-amazon-prime

Hulu prikazuje tudi The Goldbergs in ponuja brezplačno sedemdnevno preizkušanje, tako da se lahko prepričate, da vam je storitev všeč. Tako kot epizode na ABC je tudi Hulu na voljo samo v ZDA, zato boste, če ste zunaj Amerike, blokirani. Z virtualnim zasebnim omrežjem lahko dobite ameriški IP naslov, naš najboljši VPN za Hulu pa ima nekaj priporočil.

kako-gledati-goldbergs-hulu

Če še nimate časa za presejanje številnih VPN-jev, priporočamo, da uporabite ExpressVPN. Spremenila bo vašo lokacijo, vendar vam bo koristila tudi neomejena pasovna širina in odlična varnost. (Več o tem, kako ostati varen v spletu, preberite v članku o varnosti VPN.) 

To je tudi najhitrejši VPN na trgu. S temi funkcijami si je prislužil prvo mesto v našem najboljšem VPN-ju za pretočno primerjavo. Preberite naš pregled ExpressVPN za več informacij.

Glejte Goldbergs brezplačno

Če je denar tesen in se vam ob plači zdi, da minevajo meseci, boste z veseljem vedeli, da smo našli nekaj spletnih mest, ki prikazujejo Goldbergs brezplačno. 

PutLocker se nam zdi precej obetaven, saj je imel na svoji spletni strani vseh šest sezon. Bodite previdni pri iskanju nezakonitih spletnih strani za pretakanje, saj imajo morda v svojih tokovih viruse in zlonamerno programsko opremo.

kako-gledati-goldbergov-putlocker

Lahko bi se spustili tudi po poti hudournikov. Na voljo je veliko mest za hudournike, vendar smo preverili The Pirate Bay in našli veliko datotek v skupni rabi Goldbergov, od prve sezone do najnovejših epizod. Vendar pa, tako kot spletna mesta z brezplačnim pretokom, tudi pri nalaganju hudournikov obstajajo tveganja.

kako gledati-goldbergovci-gusarski zaliv

Z uporabo VPN boste svoj IP naslov skrili pred radovednimi očmi in se zaščitili pred kibernetsko kriminaliteto. NordVPN je na našem seznamu visoko. Ima odlično varnost, ki vključuje stikalo kill, in ima tudi po meri prilagojene strežnike. Ni čudno, da je najboljši VPN za hudournike. Preberite naš NordVPN pregled, če želite izvedeti več.

Odlična ideja je tudi, da namestite dobro protivirusno programsko opremo. Priporočamo Bitdefender, ker dobro deluje v realnem času. Če bi prenesli hudournik z virusi, bi Bitdefender zaščitil vašo napravo. Preberite naš pregled o Bitdefenderju za več informacij.

Pazi Goldbergov na Kodi

Druga možnost je uporaba Kodi-ja. Če ne veste, kaj je Kodi, skratka, gre za odprtokodno gledališče. Lahko ga uporabljate za pretakanje ter shranjevanje in organiziranje predstavnostnih datotek v njem. 

Prilagodite ga lahko po lastnih željah in deluje na različnih platformah, kot so namizje, macOS in Android. Za začetek si oglejte naš Kodi vodnik.

Kodi sam po sebi ni nezakonit (naš pravni del Kodi je podrobneje opisan). Kjer voda postane blatna, ko začnete nameščati skladišča in dodatke za dostop do vsebine.

Nekatere od njih so uradne in pravne, druge pa, kot je dodatek Konvenciji, niso. 

Dostop do vseh šestih sezon The Goldbergs smo lahko dosegli prek dodatka Poseidon, ki je del skladišča Kodil.

kako-gledati-goldbergov-kodi

Oglejte si naš najboljši Kodi dodatek za več priporočil, če želite preizkusiti drugega. Upoštevajte, da, ko uporabljate Kodi za gledanje Goldbergov, ki jih počnete prek hudournika. Uporaba VPN je nujna za pokrivanje vaše identitete. 

Za nas je tisti, ki ga uporabljamo ExpressVPN, lahko pa priporočamo tudi CyberGhost, saj ponuja odlično storitev. O tem si lahko preberete v našem pregledu CyberGhost. Za več možnosti lahko preverite tudi naš najboljši VPN za Kodi.

Končne misli

Obstajajo različni načini za gledanje Goldbergov v spletu. Lahko grete po enostavni poti in uporabite plačljivo naročnino, na primer Amazon Prime Video. Kljub temu se lahko odločite za brezplačno pot in uporabite spletna mesta za pretakanje, hudournike ali Kodi. 

Vemo, da je slednje zunaj videti kot minsko polje, in verjetno vas skrbi prenos virusa namesto epizode, ki si jo želite ogledati. Če pa sledite našim nasvetom o protivirusnih virusih in VPN-jih, bi morali biti varni.

Priporočamo uporabo ExpressVPN. Je eden izmed naših najboljših VPN-jev in njegova odlična varnost vas bo varovala pred vsemi napadi, ki jih naletite. Obstaja tudi 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, tako da ga lahko poskusite, preden ga kupite.

Sporočite nam, če lahko v razdelku za komentar priporočate drug način za ogled Goldbergov v spletu. Oglejte si tudi ostale naše zabavne članke. Hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map