Kako gledati Game of Thrones 2020: Zima je prišla

Začetek konca je tu. Skoraj dve leti sta minili, odkar so Starks in Lannisters nazadnje blagoslovili naše televizijske zaslone, zdaj pa lahko z osmo sezono najdete še en popravek fantazijske drame, ki diši z ognjem. V tem članku vam bomo povedali, kako gledati zadnjo sezono Game of Thrones, da boste lahko ugotovili, kdo je končal na železnem prestolu.


Čeprav vas bo misel, da je to zadnja sezona, pustila jokati v kožuhu, bo vsaj naslednja nedelja napolnjena naslednjih nekaj mesecev. Game of Thrones je ustvaril šokantne zgodbe, kot je Rdeča poroka. Zdaj je vojska Nočnega kralja na poti in prihodnost Westerosa je na kocki.

Ne moremo vam očitati, da želite gledati zaključek te osupljive zgodbe s kljukico ali z lopo. Na srečo obstaja veliko načinov za ogled zadnje sezone uspešnic HBO-jeve uspešnice, ne da bi morali zapeti pesmico o ledu in ognju. Vključili smo kombinacijo plačljivih in brezplačnih metod, čeprav nekateri nasvetijo pravne lestvice in jih je treba uporabljati previdno.

Glejte Game of Thrones Online

Igra prestolov HBO

Obstaja veliko spletnih storitev, s katerimi lahko gledate Game of Thrones. Najbolj očitno je naročanje na HBO. Če imate naročnino na kabel, boste imeli dostop do HBO Go, njegove funkcije na poti. Prav tako lahko uporabite HBO-jevo samostojno storitev pretakanja, HBO Now, ki ima ob prijavi pogosto na voljo brezplačno preskusno različico.

Če ste član Amazon Prime, lahko v svojo storitev dodate naročnino na kanal HBO. Na voljo je tudi brezplačna sedemdnevna preizkusna različica. Za ljudi, ki želijo uporabljati storitev zunaj ZDA, priporočamo, da uporabite enega izmed naših najboljših VPN za Amazon Prime Video. V celoti gre za precej dobro storitev in vredno naložbe.

Hulu ponuja podobno storitev in kot pri HBO je brezplačna preizkusna različica. Kljub temu je zahvaljujoč geoblockom HBO in Hulu na voljo samo v ZDA. Navidezno zasebno omrežje pa lahko prikrijete svojo pravo lokacijo in dobite dostop. Naš najboljši VPN za HBO Now in najboljši članki VPN za Hulu imajo dobra priporočila.

Če se raje ne boste lotili težav pri izbiri, priporočamo ExpressVPN. Z njim boste lahko pokvarili svojo lokacijo in izkoristili neomejeno pasovno širino in odlično varnost. To je tudi najhitrejši VPN na trgu. Te funkcije so zato najboljši VPN za pretakanje. Za boljši videz preberite naš ExpressVPN pregled.

Glejte Game of Thrones brezplačno

Igra prestolov hudournika

Če so žepi obloženi z nitkami, boste veseli, da boste slišali, da obstajajo načini za brezplačno pretakanje igre prestolov. Hiter pogled na Putlockerja je bil obetaven. Na voljo so tudi druga spletna mesta z brezplačnim pretokom, vendar bodite previdni, saj je tveganje, da se okužite z virusom, veliko. Prav tako je dobro namestiti enega izmed naših najboljših blokatorjev pojavnih oken.

Lahko bi šli tudi po poti hudournikov. Hitro iskanje v The Pirate Bay je pokazalo, da so na voljo epizode iz prejšnjih sezon, kot tudi osma sezona. Tako kot spletna mesta z brezplačnim pretakanjem tudi pri torrentingu obstajajo tveganja.

Ne glede na to, ali gre za pretočno spletno mesto ali hudournik, gledanje ali prenos materiala z avtorskimi pravicami krši zakon. Nismo tukaj, da bi presojali, želimo vas samo opozoriti na nevarnosti. Poleg tega so datoteke in tokovi pogosto obloženi z zlonamerno programsko opremo, zato je zaščita pred razvajanjem nujna.

Z uporabo VPN boste svoj IP naslov skrivali pred ostrostrelci in se zaščitili pred kibernetsko kriminaliteto. NordVPN je v tem pogledu odlična izbira. Ima odlično varnost, vključno s killswitch in prilagojenimi strežniki peer-to-peer. Ni čudno, da je najboljši VPN za hudournike. Preberite naš NordVPN pregled, če želite izvedeti več.

Prav tako je dobro, da se oborožite z našo najboljšo protivirusno programsko opremo. Priporočamo Bitdefender, ker dobro deluje v realnem času. Če bi se virus prek vašega toka povabil na zabavo, bi Bitdefender zaščitil vašo napravo. Preberite naš pregled o Bitdefenderju za več informacij.

Oglejte si Game of Thrones na Kodi

Igra prestolov Kodi

Lahko pa uporabite Kodi. Če ga ne poznate, je to v osnovi odprti domači kino. Iz njega lahko pretakate podatke, shranjujete in organizirate medije v njem. Namestite ga lahko na večini platform in ga lahko prilagodite svojim željam. Za začetek si oglejte naš Kodi vodnik.

Tako kot hudourništvo, tudi sam Kodi ni nezakonit (naš pravni del Kodi je podrobneje opisan). Za dostop do vsebine namestite shrambe z dodatki. Nekateri so uradni in zakoniti, drugi pa, na primer Konvencija, ne. Do piratskih vsebin, kot je Game of Thrones, lahko dostopate prek slednjega. Naš najboljši seznam dodatkov Kodi vsebuje priporočila.

Ne pozabite, da če Kodi uporabljate za pretakanje igre prestolov, to počnete prek hudournika. Uporaba VPN za zaščito vaše identitete je nujna. Ne morete premagati ExpressVPN, vendar tudi CyberGhost ponuja dobro storitev, kot ste prebrali v našem pregledu CyberGhost. Za več možnosti lahko preverite tudi naš najboljši VPN za Kodi.

Končne misli

Po vseh pričakovanjih upamo, da boste lahko odpravili zmaje in dramo zdaj, ko veste, kako lahko gledate Game of Thrones v spletu. Lahko se odločite za enostavnejši, vendar dražji način in se prijavite na znano storitev pretakanja ali pa uporabite brezplačna spletna mesta za pretakanje, hudourništvo ali Kodi.

Če izberete slednje, poskrbite, da boste varni z enim naših najboljših VPN-jev in dobrim protivirusnim programom. ExpressVPN ni le vrhunski ponudnik varnosti, ampak je na voljo tudi s funkcijami. Poleg tega ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja, tako da lahko najprej preizkusite.

Sporočite nam, če lahko v razdelku za komentar priporočite drug način za gledanje igre prestolov v spletu. Hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map