Kako gledati ESPN Plus v letu 2020: Sports Galore

ESPN je leta 2018 predstavil svojo storitev pretakanja videov, ESPN Plus, in je odlična možnost za vse, ki obožujejo šport. Vendar pa obstaja nekaj zmede glede tega, kaj je vključeno in kako do njega lahko dostopate. 


Ni nadomestilo za običajne kanale ESPN, zato morda ni tisto, kar pričakujete. V tem priročniku vam bomo povedali, kaj je to in kako gledati ESPN Plus.

ESPN ima brezplačno aplikacijo, v kateri lahko dobite najnovejše novice, informacije in poudarke z najnovejših dogodkov. Če imate naročnino na plačljivi televiziji, ki vključuje ESPN, lahko kanale prenašate iz aplikacije brez dodatnih stroškov. 

Po drugi strani je ESPN Plus mogoče kupiti kot samostojno storitev in ima edinstvene funkcije, do katerih lahko dostopajo le njeni naročniki. Kljub temu nima namenske aplikacije. Do njega morate dostopati prek obstoječe aplikacije.

Vsebina in cene ESPN Plus

ESPN Plus ponuja na tisoče dodatnih dogodkov v živo, oddaj in vsebin na zahtevo, ki jih ima ESPN pravico oddajati. To vključuje mednarodne dogodke, športne fakultete in ameriške baseball in nogometne igre.

kako-gledati-espn-plus-šport

Da bi bilo vse jasno, dogodki, ki jih prikazuje, niso tisti, ki se prikazujejo na glavnih televizijskih kanalih ESPN. Medtem ko boste med MLB, NHL, MLS in podobno prejemali dogodke v živo, ne boste mogli gledati glavnega dogodka, ki se predvaja na omrežnih kanalih ESPN. Poleg tega nočni nogomet v ponedeljek ni na voljo na ESPN Plus.

Če se to sliši vse do vaše uličice, boste z veseljem vedeli, da gre za precej poceni storitev. Stane 4,99 USD na mesec, lahko pa se odločite za letno naročnino pri 49,99 USD. 

Kako naj gledam cene espn plus plus

Prijavite se lahko prek aplikacije ESPN ali prek spletnega mesta ESPN Plus. Poleg tega je na voljo brezplačna sedemdnevna preizkusna različica, tako da lahko vidite, ali vam je všeč najprej. Ne pozabite, da prekličete naročnino pred koncem preskušanja, če vam ni všeč, sicer vam bomo samodejno zaračunali.

Tudi v začetku letošnjega leta je ESPN Plus postal ekskluzivna destinacija za UFC-ove dogodke s plačilom na ogled. Vsak dogodek stane dodatnih 59,99 USD poleg vaše naročnine. Ob tem lahko novi naročniki kupijo sveženj enega dogodka UFC PPV in letno naročnino ESPN Plus za 79,98 USD (običajno 109,98 USD, če jih kupite posebej).

kako-gledati-espn-plus-ufc

Ko imate plačano naročnino, lahko kadar koli prekličete, vendar ne zagotavlja vračila. To pomeni, da če prekličete, ko je naročnina še vedno aktivna, boste imeli dostop do storitve do konca trenutnega obračunskega obdobja.. 

Z drugimi besedami, mesečni naročniki bodo imeli dostop do konca meseca, letni naročniki pa do konca leta.

Glede na to – in dejstvo, da sedemdnevna preizkusna različica morda ni dovolj časa, da bi bili prepričani, da ste zadovoljni s storitvijo – je morda dobro, da se najprej odločite za mesečno naročnino..

ESPN Plus združljive naprave

ESPN Plus vam omogoča pretakanje kadarkoli in kjer koli. Poleg tega lahko vsebino previjate nazaj, predvajate ali prenašate pozneje. Na voljo je v HD formatu, hkrati pa si ga lahko ogledate na do treh napravah.

ESPN Plus lahko preprosto gledate neposredno iz svojega brskalnika. Če pa želite doživetje na poti ali bi ga radi pretakali na televizor, lahko izbirate med nekaj možnostmi. 

naprave, kako gledati-espn plus

Med možnostmi na poti so naprave iPhone, iPad in Android. Če ga želite pretakati naravnost na televizor, lahko do njega dostopate v napravah, kot so Roku, Chromecast, Fire TV ter tretja in četrta generacija Apple TV. Če imate televizor Samsung z operacijskim sistemom Tizen, lahko svojo naročnino na ESPN Plus povežete z njim in jo pretakate naravnost od tam.

Druge možnosti vključujejo Xbox One, PlayStation 4 in Oculus Go. Če potrebujete pomoč pri nastavitvi katere koli od teh naprav, ima ESPN Plus nekaj priročnih namenskih člankov, ki vam bodo v pomoč.

ESPN Plus Geoblocks

ESPN Plus zaradi licenčnih pogodb ni na voljo zunaj ZDA. Če niste zunaj države, boste morali premakniti svojo lokacijo, če želite zaobiti geobloke. To lahko storite z virtualnim zasebnim omrežjem, da dobite ameriški naslov IP.

VPN-ji imajo še veliko drugih koristnih lastnosti, kot je varnost, zato je vredno vlagati v enega. V naših VPN pregledih obstaja veliko možnosti, vendar priporočamo uporabo ExpressVPN. Je enostaven za uporabo in vas bo presegel vse omejitve pretakanja (celo prepoved Netflixa). Zato – in njegove hitrosti – je zato najboljši VPN za pretakanje.

Je tudi naš najboljši VPN za ESPN, zato ni čudno, da je primeren za ESPN Plus. Preberite naš pregled ExpressVPN, če želite izvedeti več, ali poskusite brez tveganja s 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Športni dogodki na Kodi

Kodi lahko uporabite tudi za ogled športnih dogodkov. Če ga ne poznate, je Kodi brezplačen in odprtokoden medijski predvajalnik. Omogoča vam shranjevanje in predvajanje medijev, dostop do vsebine pa lahko dobite prek shramb in dodatkov. Za začetek preberite naš Kodi vodnik.

To je zakonito, dokler ne gledate vsebine, zaščitene z avtorskimi pravicami. Vendar pa se veliko športnih dogodkov nahaja v neuradnih dodatkih, ki pogosto dobavljajo nelegitimne tokove. Če ga uporabljate za ogled športnih dogodkov, se prepričajte, da uporabljate VPN, da se skrijete. ExpressVPN ne morete premagati, vendar ima naš najboljši VPN vodič za Kodi še nekaj možnosti.

Na Kodiju je na voljo veliko dodatkov za gledanje športov, nekateri pa smo jih poimenovali med najboljšimi Kodi dodatki za športni del. SportsDevil in Project D sta dodatka, ki ju lahko najdete v skladišču Kodil. 

kako-gledat-espn-plus-kodi

S SportsDevil lahko spremljate skoraj vsak dogodek v živo in pogosto v 1080p. Projekt D pa je odličen za starejše igre, saj ni živih prenosov.

Končne misli 

Upamo, da zdaj razumete razlike med aplikacijo ESPN in ESPN Plus. Čeprav boste za ogled večine športnih dogodkov še vedno morali biti naročeni na redne omrežne kanale ESPN, ESPN Plus ponuja edinstveno storitev za ljubitelje športa v ZDA. Pridobili boste izvirne oddaje, dogodke v živo in vsebine na zahtevo za nizke cena 4,99 dolarja na mesec.

Ne pozabite, da če niste v ZDA, še ni konec sveta. Svojo lokacijo lahko spremenite z uporabo VPN-ja, kar storitvi v bistvu zavede, da ste v državi. ExpressVPN je najboljši VPN za vstop v storitve pretakanja, zato je dobra izbira za ESPN Plus.

Imate kakšne predloge za ogled ESPN Plus ali smo kaj pogrešali? Sporočite nam v razdelku za komentarje. Oglejte si tudi ostale članke o zabavi. Hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map