Kako gledati Dragon Ball Super Online v letu 2020

Saga Dragon Ball, prvič pripravljena na Japonskem sredi 80. let, obsega pet serij, od katerih so tri imele ustrezen strip o mangi. Če ste novi v seriji ali pa je le velik oboževalec, ki želi ponovno podoživeti tisto Super Saiyan iskrico čudenja, ki jo je vtisnila v vas kot otrok, je na spletu mogoče gledati vseh pet serij Dragon Ball.


Serije, o katerih bomo razpravljali, so Dragon Ball, Dragon Ball Z, Dragon Ball GT, Dragon Ball Z Kai in Dragon Ball Super. Vseh pet je na voljo na spletu, v izvirnem japonskem jeziku in z angleškimi dubli. Nekatere možnosti ogleda so plačljive naročnine, nekatere pa so brezplačne (čeprav manj kot pravne).

Oglejmo si, kako lahko v spletu ujamete vsako moč, preobrazbo in Kame Hame Ha iz serije Dragon Ball.

Glejte Dragon Ball Z na spletu

Obstajajo štiri plačljive storitve, ki omogočajo ogled pet serij Dragon Ball v spletu z naročnino. Vse navedeno tukaj je vključeno v ameriške ponudbe. Vsebine storitev geoblock, vendar, če želite dostopati do nekaterih oddaj iz držav zunaj ZDA, morate uporabiti navidezno zasebno omrežje. Več o tem lahko preberete v našem priročniku o geblokiranju in najboljšem VPN-ju za seznam pretakanja.

Hulu streljata Dragon Ball in Dragon Ball GT, vendar sta na voljo samo v izvirni japonščini z angleškimi podnapisi. Storitev je uporabljala omejene letne čase Dragon Ball Z v angleščini in japonščini, a je od takrat naprej črtala serijo s svojega seznama možnosti. Hulu Plus ponuja storitev TV v živo v povezavi s svojim spletnim pretokom. S to funkcijo si lahko ogledate Dragon Ball Super in Dragon Ball Z Kai, ki še vedno oddajata Cartoon Network v ZDA.

Funimation je podjetje, odgovorno za distribucijo vseh serij Dragon Ball v ZDA. Naenkrat je celo nosilo vrhunski japonski anime Evangelion, a na žalost tega ne počne več (če to iščete, si oglejte naš vodič, kako pazi Evangelion). Funkcija vključuje vseh pet serij Dragon Ball. Ponuja do 10 epizod vsake brezplačno, toda vse, kar presega, zahteva plačljivo naročnino.

Windscribe-Protocol-Settings

Če niste zunaj ZDA, bo prilagajanje delovalo samo, če uporabljate VPN; ob našem poskusu se je ExpressVPN prestal brez težav, kot vedno. Za več o tem fantastičnem ponudniku si preberite naš ExpressVPN pregled.

Crunchyroll in VRV sta dve drugi storitvi anime pretakanja s plačanimi naročninami. Oba sta dražja od Funimation-a in imata originalni japonski in angleški dub Dragon Ball Super.

Stream Dragon Ball brezplačno

Obstaja veliko neuradnih spletnih strani za pretakanje, ki omogočajo brezplačno gledanje serije Dragon Ball v računalniku ali mobilni napravi. Ko se ukvarjate s takšnimi spletnimi mesti, morate biti previdni in opraviti raziskave.

Številni od njih bodo vaš računalnik naložili z adware, zlonamerno programsko opremo in vohunsko programsko opremo, ki so škodljivi virusi, ki vas lahko odprejo do kraje identitete. Če nameravate uporabljati spletno mesto z brezplačnim pretakanjem, priporočamo, da uporabite močan protivirusni program, med katerimi je večina brezplačnih. Oglejte si naš vodič z najboljšo brezplačno protivirusno programsko opremo za več.

GoGoAnime je eno redkih spletnih strani z brezplačnim pretokom s pozitivnim ugledom in eno izmed tistih, ki bi jih priporočili za uporabo. Ima vseh pet serij Dragon Ball v celoti. Vsebina je v izvirni japonski in angleški dubsi.

Windscribe-Rudarstvo

Medtem ko je GoGoAnime varno spletno mesto, ima največji problem pri pojavnih oglasih. Predlagamo uporabo močnega blokatorja pojavnih oken. Preberite naš seznam najboljših blokatorjev pojavnih okenc za priporočila.

Drugo znano spletno mesto za brezplačno pretakanje anime je AnimeFreak.tv. Vseh pet serij ima, vendar bi moralo število porno oglasov, ki okvirjajo vsak videoposnetek, dvakrat premisliti o dostopu do njega v mešani družbi.

Dragon Ball Torrents

Seveda bi lahko šli na pot hudournika: nazadnje smo preverili vseh pet serij Dragon Ball lahko najdete na več alternativnih mestih hudournikov. Seveda ne moremo potrditi za vsakega posebej, vendar sta nam vsaj dva dala spodoben video in zvok.

Kot običajno, seveda poskrbite, da ga varno igrate in uporabite enega najboljših VPN-jev za hudourništvo ali pa se boste morda znašli na sprejemnem koncu enega od teh grdih obvestil DMCA in posledičnih glob.

Glejte Dragon Ball Super na Kodi

Kodi je aplikacija za domači kino z več platformami, ki obstaja že več kot 15 let. Vsebine ne nosijo, lahko pa jo naložite z dodatki, ki imajo brezplačno ali plačano glasbo, filme in TV oddaje. Za več informacij o uporabi programa Kodi preberite naš Kodi vodnik.

Vseh pet Dragon Ball serij najdete na Kodi prek njenih dodatkov. Funimation ima uradni plačljivi dodatek Kodi z imenom Funimation Now, vendar obstaja veliko brezplačnih dodatkov, ki imajo isto vsebino.

Nekateri najbolj priljubljeni dodatki za Dragon Ball so 9Anime, Exodus, Covenant, AnimeGo in še več. Za več informacij o dodatkih Kodi si oglejte naš vodnik o najboljših Kodi dodatkih.

Zakonitost Kodija je pogosto vprašljiva, saj je veliko vsebin, do katerih lahko dostopate z njim, piratskih. Za več o tem preberite naš pravni članek Kodi. Ker vam omogoča dostop do nezakonite vsebine, je najbolje, da se zaščitite z anonimizacijo seje brskanja z VPN.

VPN-ji tunel vaš IP naslov na strežnik, ki se nahaja v drugi regiji, kar vam omogoča, da ne samo prekinete prizadevanja za geblokiranje, temveč tudi skrijete svoje brskanje pred organi pregona. Za priporočila preberite naš najboljši VPN za Kodi vodnik.

Končne misli

Franšiza Dragon Ball je prvič izšla leta 1986. Od takrat je nabrala 700 epizod. Vsebina lahko prebavi veliko vsebine, vendar je to mogoče storiti s pravo storitvijo za pretakanje. Te platforme predstavljajo veliko priložnosti, da ujamete dogodivščine Son Goku, ki podrobno opisujejo vsako epsko bitko, surovo šalo in senzu bean, ki jih franšiza lahko ponudi.

Ste ljubitelj Dragon Ball? Katero platformo uporabljate za vsako kaioken in spirit bombo, ki jo je serija predstavila v zadnjih treh desetletjih? Ali poznate zanesljivo brezplačno storitev, ki smo jo pogrešali? Odpišite v spodnjih komentarjih in nam sporočite. Kot vedno hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me