Kako gledati Doom Patrol leta 2020: Odhod v DC

Doom Patrol kot misfit, izgnani X-Men iz vesolja DC, združuje najbolj neverjetne junake v ekstremnih okoliščinah. To je tudi ena prvih predstav, ki se prikaže na platformi za pretakanje DC Universe, poleg Titanov in Kryptona.


V tem priročniku o tem, kako gledati Doom Patrol, vam bomo pokazali vse načine za predvajanje vsebine v spletu. Čeprav bomo pokrivali zakonite načine prenosa, bomo govorili tudi o načinih brezplačnega prenosa ali prenosa oddaje.

Glejte Doom Patrol Online

Kot smo omenili, je Doom Patrol na voljo izključno prek pretočne platforme DC Universe. DC Universe poleg majhne ponudbe razstav vključuje ekskluzivno trgovsko blago, sodobne grafične romane, klasične stripe in DC animirane oddaje iz pretekle dobe. Rečeno je, da je drago.

kako-gledati-doom-patrol-na spletu

Čeprav nekateri ventilatorji DC-ja morda v redu plačujejo 80 USD letne cene, je platforma draga. Poleg tega je na voljo samo v ZDA, razen Titanov, ki se distribuirajo prek Netflixa zunaj ZDA in Kitajske (preberite naš najboljši VPN za Netflix vodič).

Obstajajo načini za pretakanje DC Universe, če niste v ZDA. Z virtualnim zasebnim omrežjem se vam zdi, kot da ste praktično kjerkoli na svetu. To se zgodi s povezavo z oddaljenim strežnikom, preden greste na odprti internet, nadomestite svoj IP naslov in podatke o geolokaciji s podatki strežnika..

V funkciji VPN-ji zvenijo podobno kot proxy, vendar kot lahko preberete v priročniku VPN vs. proxy vs. Tor, to ni tako. Proxyje lahko običajno odkrijemo s pretočnimi platformami – preberite si, kako premagati Netflix VPN vodič za prepoved, če želite videti, da je to v akciji – zato je VPN varnejša stava.

Zato VPN šifrirajo vašo začetno povezavo. Z uporabo protokolov VPN programska oprema šifrira zahteve, ki jih pošiljate, učinkovito prikriva, kdo ste in kaj počnete v spletu. Za razliko od pooblaščencev VPN-jev ni mogoče izslediti. Preberite naš varnostni vodnik VPN za podrobnosti o tem postopku.

Obstaja veliko izbire tudi pri tuneliranju na ZDA. Naš najboljši VPN in najboljši VPN za ameriške vodnike sta dobro mesto za začetek iskanja enega, vendar ExpressVPN zmaga v obeh. Če vas nakupovanje ne zanima, se lahko obrnete neposredno na naš pregled ExpressVPN.

Oglejte si Doom Patrol brezplačno

Tudi pri VPN boste morali plačati ceno doplačila za prenos v DC Universe. Na srečo pa obstajajo načini za ogled brezplačne patrulje Doom. Po spletu smo poiskali tokove na Couchtunerju in Europixu za vse epizode, ki so bile na voljo v času pisanja. Verjetno obstajajo tudi druge platforme, ki niso več kot samo iskanje Google.

kako gledati-doom-patrol-free

Čeprav je večina teh pretočnih platform na voljo po vsem svetu – razen če živite v državi s strogo cenzuro – bi morali še vedno uporabljati VPN, ko pretakate na njih. Platforme, kot sta Couchtuner in Europix, prosijo za kibernetsko kriminaliteto, zato bi nezavarovana povezava lahko privedla do drsanja ali še huje, zlonamerne programske opreme.

Naš najbolj varen vodnik VPN navaja ponudnike, ki vas lahko najbolj zaščitijo, vendar je VPN le en del sestavljanke. Računalnik zaščitite tudi z našo najboljšo protivirusno programsko opremo. Čeprav je drsanje vedno zaskrbljujoče, je zaskrbljujoč tudi lokalni napad, recimo iz odkupa.

Bitdefender Antivirus je naša protivirusna programska oprema, ki ni namenjena ne le zaradi enostavnega vmesnika in številnih funkcij, temveč tudi zaradi odličnih rezultatov zaščite. Več o tem lahko izveste v našem pregledu Bitdefender Antivirus.

Glejte Doom Patrol na Kodi

Če želite gledati Doom Patrol na svojem kavču, je tu Kodi. Kot lahko preberete v našem Vodiju za Kodi, je vmesnik za medijske centre, ki vam omogoča, da organizirate svoje TV-oddaje, filme, glasbo in drugo, ne da bi zapustili kavč. Čeprav za Kodi obstaja aplikacija DC Universe, bomo govorili o drugih načinih pretakanja Doom Patrol na platformi.

Kodi je sprednji vmesnik, vendar ga je mogoče razširiti z dodatki. Kot že ime pove, dodatki omogočajo razširitev funkcionalnosti Kodija, kar v tem primeru pomeni več pretakanja. Naš najboljši vodnik za dodatke Kodi vas lahko vodi do tega, kako namestiti dodatke na Kodi in vsebuje kratek seznam naših priporočil..

V bistvu pretakanje dodatkov pomiče spletna mesta, kot sta Couchtuner in Europix, in zbira tokove v napravi Kodi. Še vedno boste pretakali podatke s katerega koli spletnega mesta, ki ga najde, vendar boste to storili s televizorja namesto monitorja.

Zaradi tega boste še vedno morali biti zaščiteni. Ko govorimo v našem pravnem priročniku Kodi, je pri pretakanju s platformo nekaj sivega območja. VPN je ključen, ker lahko skrije vaš IP naslov in zahteva ogled določene oddaje.

Naš najboljši VPN za Kodi navaja nekaj naših najljubših, toda CyberGhost je varen izbor. Je eden izmed naših najboljših VPN-jev za pretakanje, opremljen z nizko cenovno oznako in dolgim ​​seznamom strežnikov, namenjenih pretakanju na več kot 50 platform po spletu. Če želite izvedeti več, si lahko preberete naš pregled CyberGhost.

Glejte Doom Patrol Torrent

Če ne želite pretakati Doom Patrol-a, ga lahko odženete. Torrenting je postopek prenosa datoteke prek povezave enakovredna povezava. Običajno je v povezavi več računalnikov, ki vam dostavljajo majhne koščke datoteke, ki se na vaš računalnik sestavi prek hudourniškega odjemalca.

kako gledati-doom-patrol-hudournik

Če pogledamo priljubljena spletna mesta torrent, smo našli več datotek za Doom Patrol, vključno s 720p in 1080p rips. To je rečeno: če z drugimi načini brezplačno gledate Doom Patrol, boste želeli VPN in antivirus, preden naložite karkoli.

Pojasnjujemo, zakaj je v našem hudourniškem nezakonitem vodniku, vendar je pomanjkanje tega, da je nalaganje avtorsko zaščitenih vsebin običajno ne. Vendar ne pozabite, da nas najboljši vodič VPN za hudournike lahko postavi na pravo pot.

NordVPN se zaradi odlične varnosti in velikega omrežja strežnikov uvršča na vrh seznama. Ima tudi namenske strežnike za hudournike, ki lahko prenesejo ogromen prenos podatkov, ki ga zahtevajo povezave P2P. Več o NordVPN in njegovem dolgem seznamu funkcij lahko izveste v našem pregledu NordVPN.

Končne misli

Doom Patrol si je vredno ogleda, zlasti s 95 odstotki na Rotten Tomatoes. Na srečo je možnosti, da si ga ogledate, veliko, od pretoka skozi DC Universe do prenosa hudournika za ogled lokalno. Ne glede na to, kako ga gledate, se zaščitite z VPN in protivirusno programsko opremo.

Če želite prebrati več takšnih vodnikov, si oglejte naš arhiv za pretakanje. Pred kratkim smo objavili, kako gledati ameriško zgodbo grozljivk in kako gledati Brooklyn Nine-Nine, zato jih preberite, če vas zanima.

Kako gledate Doom Patrol? Sporočite nam v spodnjih komentarjih in kot vedno hvala za branje.  

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me