Kako gledati domovino leta 2020: visoki vložki

Osma in zadnja sezona domovine naj bi se premierno predstavila 9. februarja 2020. Ne glede na to, ali vas srbijo, če želite prenašati prejšnje epizode ali pa ste o oddaji že slišali, na voljo je veliko možnosti, da si domovino ogledate v spletu.


Domovina je sledila operativcu CIE Carrie Mathison. Prepričana je, da je ameriški marinec Nicholas Brody al Kaido obrnil, potem ko jih je osem let držal kot vojni ujetnik. Medtem ko ga šef in sodelavci hvalijo za junakom, sama izvaja preiskavo, da bi dokazala, da predstavlja tveganje za nacionalno varnost in da načrtuje teroristični napad na ameriška tla.

Ko se serija nadaljuje, se odvijajo dogodki ob robu sedeža in zgodba se poglablja. Če se še niste izgubili v akcijski oddaji Fox 21, je zdaj čas, da nadoknadite. Na srečo je na spletu mogoče gledati domovino.

Glejte domovino na spletu

Domovino producira Fox 21 in je predvajana na kanalu Showtime, tako da lahko preprosto obiščete spletno mesto Showtime in si tam ogledate letne čase. Kljub temu se boste morali naročiti na storitev, ki stane 10,99 USD na mesec. Vendar Showtime ponuja brezplačno sedemdnevno preizkušnjo.

kako gledati domovino-showtime

Homeland je na voljo tudi na Amazonu, posamezne epizode pa lahko kupite za 2,99 dolarja ali celo sezono za 13,99 dolarja.

kako gledati domovino-amazon

Če ste član Amazon Prime Video, lahko v svoj paket dodate Showtime in si tam ogledate domovino. Dodatek Showtime stane 10,99 USD na mesec, Amazon Prime Video pa 8,99 USD na mesec. Kljub temu lahko novi člani obeh izkoristijo brezplačna preskušanja, ki so na voljo.

kako gledati domovino-amazon-prime-video

Če na poti pritisnete na kakršne koli geobloke, lahko s pomočjo enega izmed naših najboljših VPN-jev za Amazon Prime Video izberete, da jih boste zaobšli..

Ko smo si ogledali Hulu, smo našli vseh sedem letnih časov domovine na voljo za ogled. Naročnina na Hulu se začne pri 5,99 USD na mesec, prvi mesec pa lahko dobite brezplačno. 

kako gledati domovino-hulu

Če želite gledati Hulu zunaj ZDA, boste imeli težave, saj je le ta na voljo v ZDA. To lahko rešite tako, da uporabite enega naših najboljših VPN za Hulu in izberete svojo lokacijo.

Po hitrem iskanju na Netflixu smo našli vseh sedem sezon domovine. Vendar pa je na voljo samo v Netflix EU, tako da, če niste v Evropi, boste morali premakniti svojo lokacijo, če želite dostopati do nje. Uporabite lahko enega izmed naših najboljših VPN za Netflixove izbirnike, ki vas bodo zmogli spraviti mimo Netflixovih detektorjev VPN.

kako gledati domovino-netflix

Tako kot druge storitve tudi Netflix stane denar, če pa ste prvi uporabnik, lahko tudi vi izkoristite 30-dnevno brezplačno preskusno različico in v tem obdobju zajamete vse epizode o domovini. Po tem se načrti začnejo pri 8,99 USD na mesec, odvisno od paketa, ki ga izberete. 

Za enostavno pot mimo teh regionalnih omejitev priporočamo uporabo ExpressVPN. Je najboljši VPN za pretakanje in se lahko vključi v skoraj katero koli platformo za pretakanje. Prav tako boste imeli koristi od hitrosti in neomejene pasovne širine. Oglejte si naš pregled ExpressVPN za več podrobnosti.

Oglejte si domovino brezplačno

Če se vaš bančni saldo opravičuje ali vam ni treba plačati za nekaj, kar lahko dobite brezplačno, imate srečo. Obstaja nekaj možnosti za brezplačno gledanje domovine.

Na voljo je veliko spletnih mest za brezplačno pretakanje, tako da lahko poskusite iskati na teh. Preverili smo PutLocker in ugotovili, da prikazuje sezone domovinske sezone od enega do sedmih, epizode pa so bile dobre slike in prikazane v vsaj 720p. 

kako gledati domovino-geslo

Ko uporabljate spletna mesta z brezplačnim pretakanjem, priporočamo dober zaviralec pojavnih oken, saj vas bodo brez vsakega pošiljali neželene vsebine s pojavnimi oglasi. Za nekaj priporočil si oglejte naš seznam najboljših zaviralcev pojavnih oken.

Domači hudourniki

Uporabite lahko tudi hudourniška mesta za prenos filmov in TV-serij v svojo napravo. Na hitro smo si ogledali The Pirate Bay in tam našli domovino. Datoteke so bile videti dobro, dostop do njih lahko dobite v vseh sedmih sezonah. Prav tako lahko pogledate na alternativna mesta za hudournike za domovino.

kako gledati domovino-gusarski zaliv

Če se odločite za hudournik, se predhodno zaščitite s spodobnim protivirusom. Nič ne pove, katera zlonamerna vsebina lahko skriva datoteke, ki jih nalagate, zato morate poskrbeti, da ste varni pred kibernetsko kriminaliteto. Bitdefender je dobra izbira, saj ima odlično zaščito in lastnosti. Preberite naš pregled Bitdefender Antivirus za več podrobnosti.

Prav tako je večina vsebine znotraj torrent datotek zaščitena z avtorskimi pravicami, kar pomeni, da boste z gledanjem kršili zakon. Odvisno je od vas, kaj počnete, vendar priporočamo, da ostanete anonimni, če hudourite. 

To lahko storite s pomočjo VPN, da skrijete svoj IP naslov. Zaščitena bo tudi vaša varnost, kar je nujno pri potencialno zapletenih datotekah. NordVPN ima na voljo nekaj najboljših varnostnih sistemov in ima tudi strežnike P2P po meri. Zato je najboljši VPN za hudourništvo, vendar je naš NordVPN pregled podrobnejši.

Pazi domovino na Kodi

Drug način, kako lahko gledate domovino, je na Kodi. Če še niste slišali za Kodi, je to odprtokodni program, ki omogoča pretakanje filmov in televizije v živo ter shranjevanje in organiziranje datotek v njem. 

Lahko ga konfigurirate tako, kot želite, deluje pa tudi na različnih platformah, kot so namizne, mobilne in pretočne naprave. Za začetek si oglejte naš Kodi vodnik.

Kodi sam po sebi ni nezakonit (naš pravni del Kodi je podrobneje opisan). Namestite shrambe in dodatke za dostop do želene vsebine, in ta vsebina je lahko nezakonita. Na primer, dodatek Zaveze omogoča dostop do piratske vsebine.

Dostop do vseh sedmih sezon domovine smo lahko dobili prek dodatka Poseidon, ki je del skladišča Kodil. Če bi radi izvedeli več o različnih Kodi-jevih skladiščih in dodatkih, si oglejte naša najboljša Kodi-ta skladišča in najboljše Kodi-jeve dodatke.

kako-gledati-domovina-kodi

Upoštevajte, da če Kodi uporabljate za gledanje domovine, to najverjetneje počnete prek hudournika. Uporaba VPN za prikrivanje vaše identitete je pomembna. 

Za nas je tisti, ki ga uporabljamo ExpressVPN, priporočamo pa tudi CyberGhost, saj ponuja tudi odlično storitev. O tem si lahko preberete v našem pregledu CyberGhost ali preverite naš najboljši VPN za Kodi krog za več možnosti.

Končne misli

V tem priročniku smo vam pokazali več načinov gledanja domovine. Najmanj stresen način je, da se odločite za plačljivo naročnino, na primer Hulu. Če pa bi radi raje pretočili brezplačno, je na voljo nekaj možnosti.

Če se odločite za uporabo spletnih mest za brezplačno pretakanje ali nalaganje hudournikov, bodite previdni, saj gre za vzrejo virusov in zlonamerne programske opreme, ki čakajo, da jih namestite v napravo. Če se želite zaščititi, upoštevajte naš nasvet: uporabite protivirusni program in VPN. VPN bo tudi vašo identiteto skrival pred radovednimi očmi, kar je nujno pri hudournikih.

ExpressVPN je najboljša izbira, ne glede na vaše potrebe. Spremenila bo vašo lokacijo, vas zaščitila pred spletnimi nevarnostmi in v tem primeru skrila svoj resnični naslov IP. Zakaj ne bi poskusili s 30-dnevno garancijo vračila denarja?

Če poznate še en način gledanja domovine v spletu, nam to sporočite v razdelku za komentarje. Oglejte si tudi ostale naše zabavne članke. Hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map