Kako gledati dobro mesto v letu 2020: Pazljivo na nož tistega časa

The Good Place je redek šov, saj mu uspe narediti več stvari hkrati in resnično jim tudi dobro. Čeprav se lahko včasih sprašujete, ali gre za komedijo, skrivnost, študijo likov ali za vajo v absurdnosti, nikoli ne boste imeli dolgočasnega trenutka. Zaradi tega smo ugotovili, da bi bilo dobro, če bi sestavili vodnik o spremljanju dobrega kraja.


Serija se začne s smrtjo Eleanor Shellstrop, ki se znajde v Good Place, delu zagrobnega življenja, kamor gremo, če bi živeli dobro življenje. To preseneti Eleanor, saj je bila precej grozna oseba. V šaljivih utrinkih smo pokazali vse stvari, ki jih je storila, vse preprosto grozno, od odvajanja do kraje do izdaje ljudi, ki so ji zaupali.

Preostanek igralske zasedbe je sestavljen iz raznolike ponudbe dobro napisanih likov, vključno z intelektualno in tesnobno Chidi, zaljubljenim doberim Tahanijem, preprostim in pozabljivim Jasonom in Janet, vodnikom Dobrega kraja, ki lahko pričara samo o čemer koli iz tankega zraka. 

Vendar je Ted Danson kot Michael, arhitekt dobrega kraja in človek, ki vodi stvari. Dansonu je očitno všeč vsako sekundo svoje vloge in dober kos užitka, ki ga boste dobili iz skupine The Good Place, je gledal, kako se preprosto zasuka po zaslonu. Upamo, da vas zanima vaš apetit, zato naj vam pokažemo, kako gledati The Good Place v spletu.

Kako gledati dobro mesto na spletu

The Good Place je oddaja NBC in je ni mogoče najti v lastniški storitvi pretoka, za razliko od oddaj od HBO ali CW (preberite naš vodič o tem, kako gledati The Wire ali naš vodič o tem, kako si lahko ogledate CW za primere obeh).

Vendar pa je tako kot katero koli drugo oddajo na NBC (preverite naš Vodnik za brezčasno še kakšno drugo) tudi The Good Place mogoče najti na Hulu v ZDA in na Netflixu v Evropi in delih Azije. Hulu ima trenutno vse tri sezone in pripravljen je začeti predvajati sezono 4 The Good Place septembra 2019. 

The-Good-Place-Hulu

Hulu je odlična storitev za pretakanje, ki ponuja veliko oddaj in obstaja priložnost, da se po naročilu Archerja preberete v nekaj vodičih (na primer o gledanju Archerja). Če ste v ZDA, to ni problem. Če pa ste kjer koli drugje, boste potrebovali navidezno zasebno omrežje, če želite pokvariti svojo lokacijo v ZDA.

Skratka, VPN bo preusmeril vašo povezavo na katerokoli lokacijo in jo tudi šifriral, tako da je ne boste mogli zaslediti, ko jo uporabljate. Zelo so priročna orodja, če želite med brskanjem ostati anonimni, hkrati pa imate tudi zabavno ugodnost. Hulu je zelo dober, če ugotovite, ali ga uporabljate, zato se za najboljše rezultate prepričajte, da uporabite enega naših najboljših VPN za Hulu izbirnike.

VPN bo prav tako na voljo, če si želite ogledati The Good Place na Netflixu. Ogledali smo si ponudbe Netflix več evropskih držav in ugotovili, da lahko tam najdete vse obstoječe tri sezone, čeprav ni besede o tem, kdaj bo dodana četrta sezona.

The-Good-Place-Netflix

Če ste zunaj Evrope, vendar imate raje Netflix nad Hulujem, boste morali uporabiti enega naših najboljših VPN za izbire Netflix, da se boste prehiteli nad grozljivo prepovedjo Netflix VPN. Težko je, vendar smo preizkusili več VPN-jev znova in znova, da se prepričamo, ali delujejo, pri čemer je naš najljubši tukaj na Cloudwards.net ExpressVPN.

Kako gledati dobro mesto brezplačno

Seveda internet brez dobrega piratskega piratstva ne bi bil internet. Poiskali smo tri poti in s pomočjo katerih si lahko brezplačno ogledate spletno mesto The Good Place. Ne pozabite pa, da boste za vse to morali uporabiti eno najboljših storitev VPN ali pa tvegati globe..

Najprej je nezakonito pretakanje. Podobno kot v drugih oddajah, ki smo jih poročali, na primer Outlander, lahko tudi vse sezone sezone The Good Place najdete na spletnem mestu PutLocker. Deluje podobno kot Netflix in Hulu, le da je denar namesto plačila z denarjem potrpljenje.

The Good-Place-Putlocker

PutLocker in spletna mesta, kot je ta, ustvarjajo svoj prihodek z oglasi. Ti oglasi se prikažejo, ko vam je všeč in vas včasih celo preusmerijo na izmučene strani. Da se to ne bi zgodilo, priporočamo uporabo VPN-ja v povezavi s katerim koli od najboljših blokatorjev pojavnih oken.

Kako gledati dobro mesto na Kodi

Vaša naslednja možnost, ki ni več kot zakonita, je uporaba Kodija, platforme za pretakanje, ki jo boste morali namestiti v katero koli napravo, ki jo zibate. To je zelo enostavno narediti, še posebej, ker imamo popoln Kodi vodnik, ki vam pomaga. Ne pozabite preveriti tudi najboljšega VPN-ja za Kodi, tako da ga ne boste mogli spremljati z njegovo uporabo.

Hiter pregled Posejdona, našega najljubšega in najboljšega dodatka Kodi, kaže, da so vse tri sezone dobrega kraja prisotne in obračunane. Če nimate Posejdona, bi morali. Najdete ga v enem najboljših Kodi reposov, Kodilu.

Hudourniki dobrega mesta

Za zaključek smo preverili tudi The Pirate Bay in videli, ali lahko najdemo kakšne spodobne hudournike The Good Place, seveda z uporabo NordVPN, najboljšega VPN-ja za hudourništvo. Če ne bi, bi lahko stavili dolarje na krofe, da bi nas zadel naš ekvivalent DMCA obvestila, kar ni zabavno.

Hudournik-dobro mesto

Hudournike bi lahko našli v vseh letnih časih, vendar, kot običajno, ne bomo jamčili za kakovost, razen če rečemo, da imajo vsi uporabniki, ki jih nalagajo, visoko predstavo. Če niste oboževalec The Pirate Bay, imamo tudi članek o najboljših alternativnih straneh hudournikov.

Končne misli

The Good Place je resnično edinstven šov, zato ga priporočamo vsem, ki jim je všeč neka filozofija, da gredo s svojimi hihitanjem. Dobil je kup nagrad in lahko vidimo, zakaj: Nič ni tako všeč, na naslednjih sezonah čakamo na robu sedežev.

Kaj menite o The Good Place? Bi raje gledali Cheers namesto tega? Sporočite nam v spodnjih komentarjih ali če menite, da smo zamudili kakršen koli način, da bi oddajo ujeli na spletu. Hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map