Kako gledati Disney Plus z VPN leta 2020 zunaj ZDA

Zadnjih nekaj mesecev Disney objavlja svoj novi pretočni kanal, Disney +, ki naj bi se začel 12. novembra 2019. Vendar vam ni treba čakati do takrat, da to preverite sami. Kopali smo in ugotovili, kako lahko zdaj brezplačno gledamo Disney +, trik pa bomo z vami delili v tem članku.


Če želite priti naravnost do tega, kliknite tukaj, da pridete do skoka ali uporabite zgornjo vsebino. Če želite najprej malo več ozadja na Disneyevem prodajalcu Netflix, nadaljujte z branjem.

V zadnjem mesečnem stolpcu Stanje oblaka v zadnjem mesecu veliko govorimo o tekočih vojnah. Verjetno poznate pretočni velikan Netflix, ki je že od svojega nastanka pred več kot desetletjem naraščal skoraj neprekinjeno. Vendar pa ne morete rasti tako veliko – in zaslužiti toliko denarja – ne da bi drugi želeli koščka pita.

To je pripeljalo do trenutnih razmer, kjer – odvisno od tega, kako računate – več kot 15 večjih pretočnih storitev hrepeni po vaši pozornosti. To vključuje velikane, kot je Amazon Prime Video, pa tudi manjše, a enako dobre storitve, kot je CW. Čeprav se koščki množijo, pita kot celota še vedno raste, kar je dobra novica za te množične korporacije.

Vzpon Disneyja + Streaming

To ravnovesje se bo morda kmalu vzpostavilo, vendar se zahvaljujoč največji svetovni korporaciji za zabavo, ki se poteguje za akcijo. Disney, ki ni zgolj zadovoljen z izvajanjem pretočnega spletnega mesta Hulu in športnim kanalom ESPN, se je odločil za napad na prestol z uvedbo lastnega spletnega mesta Disney +, ki bo nosil vse svoje intelektualne avtorske pravice.

Disney +-domača stran

To se vam na začetku morda ne zdi veliko, vendar obstaja razlog, da Netflix izvajalci ponoči ne spijo dobro. Disneyjeve avtorske pravice se ne nanašajo samo na stvari, ki ste jih skoraj vsi, ki to berejo, odraščali ob gledanju, na primer Sneguljčica, Levji kralj in vse druge saharine. Disney je že skoraj desetletje v velikem obsegu z nakupi in ima pravice do veliko vsebine.

Ducky Dominion

Trenutno je Disney lastnik 20th Century Foxa in njegovih podružnic (filmski studio, ne zabavni kanal Fox News), Marvel Studios (pomislite The Avengers, Black Panther) in Lucasfilm (Star Wars, nekaj stvari Ewok), med mnogimi, številnimi drugimi.

Poleg zabavnega dejstva, da sta Leia in Black Widow zdaj Disneyjevi princesi, to pomeni tudi, da Disney v prihodke od zabave gleda na milijarde dolarjev, čeprav nima svojega pretočnega kanala. 

Disney + bo po zaslugi vseh teh priljubljenih franšiz ogromen žreb, toda to tudi pomeni, da Netflix ne bo prikazal nobene od teh stvari. Pretočni velikan izgublja na dveh frontah, in odkar je Disney pred približno letom dni umaknil vse svoje vsebine.

Disney + cena

Če zgoraj navedeno ni dovolj razloga, da bi Disney mislil, da bo dobil Netflix, obstaja tudi cena. Disney + bo z neznatno stopnjo nelojalno nižal ceno Netflixa, za osnovni načrt bo zahteval le 7 dolarjev in 13 evrov za načrt, ki vključuje Disney +, Hulu in ESPN. 

Za razliko od osnovnega načrta za Netflix 9 dolarjev in 13 ali 16 dolarjev za bolj napredne, zato lahko ugotovimo, da gre za zelo velik primer strelov..

Hulu je sama po sebi močna alternativa Netflixu, zato je, če bi jo povezal z Disney +, preveč močan, da bi se številni uporabniki Netflixa uprli. Poleg tega ima večina gospodinjstev denar za samo eno, morda za dve pretočni naročnini, zato bi bilo lahko, da bi Netflix videl, da se bo njegova uporabniška baza skrčila. Samo čas bo povedal.

Disney + datum predstavitve

Datum izdaje Disney + je bil določen za 12. november 2019. Vendar je Disney sprožil preizkus storitve v vseh krajih na Nizozemskem. Do 12. novembra lahko prebivalci dežele droge in slave gledajo Disney + v skupnem znesku za en evro, polna cena 7 evrov pa se začne na uradni datum predstavitve.

Predvidevamo, da so bili Nizozemci izbrani kot morski prašički, saj bo Disney + dober trg, ko bo uradno sproščen, hkrati pa bo tudi dovolj velik trg, da se bodo morebitni hrošči lahko pravočasno odpravili..

Disney + Preizkusni prvi vtisi

Seveda smo se posvetili temu, da bi vam pritegnili najboljše v pretakanju in šli preveriti Disney + ven. To je bilo v resnici bolj zapleteno, kot si morda mislite, saj strežniki na spletnem mestu ne morejo prenašati obremenitve prvih nekaj tednov in nam ne dovolijo prijave. Že dober znak za Disney in slab za Netflix.

Ko smo enkrat opazili, je bilo, da Disney + precej spominja na Netflix. Tako kot v, je tudi zasnova praktično enaka.

Netflix proti Disneyu +

Vendar je to dobro, saj lahko takoj pogledate, kar želite. Ni pa enaka izbira kot pri Netflixu. Potem pa še enkrat, če ste zares v Disneyju ali Marvelu, je med njimi več kot dovolj.

Disney + -človek

Pretakanje je potekalo zelo tekoče, podobno kot pri Netflixu in zagotovo lahko vidimo, kje privlačnost leži. Netflix ima pravico do skrbi.

Kako lahko gledam Disney Plus brezplačno z VPN?

Zasluženi bralci bodo že zgoraj ugotovili, kako lahko zgodaj in brezplačno lovijo Disney +. Preprosto si priskrbite nizozemski IP-naslov z navideznim zasebnim omrežjem, prijavite se v Disney +, plačajte peni in se odpravite na podraže.

Za nepoznane je VPN program, ki ga lahko uporabite za spuščanje lokacije kjer koli, medtem ko ostanete varni. So zelo priročni in jih priporočamo vsem, ves čas. Najboljši VPN je po naši oceni ExpressVPN in to je tisti, ki smo ga uporabili za dostop do Disneyja+.

Deluje brezhibno, saj pričakujete od storitve VPN, menimo, da je najboljši VPN za pretakanje, čeprav pričakujemo, da bo Disney + v bližnji prihodnosti dobil prepoved VPN, za razliko od Netflixa. Če rečem, trenutno deluje v redu, zato vam priporočamo, da posnamete najnovejše v Vojnah zvezd.

Kako gledati Disney Plus z VPN

 1. Pojdite na ExpressVPN in se prijavite
 2. Prenesite odjemalec ExpressVPN v svojo napravo
 3. Povežite se s strežnikom na Nizozemskem (vsak bo naredil)
 4. Ko ste povezani, pojdite na disneyplus.com
 5. Prijavite se in plačajte peni
 6. Uživajte, čeprav ne pozabite, da je ExpressVPN vklopljen

Končne misli

Disney pripravlja, da prevzame Netflix, in po tem, kar smo videli, se oblikuje kot pravi kandidat. Čeprav Disney + sam po sebi ne bo povzročil, da bi se tekmeci prebili v hladen znoj, ga bo skupina Hulu in ESPN trdno dala na trg kot storitev, na katero bi morali paziti..

Kaj menite o vsem tem? Ali se boste na Netflixu lotili naročnine na Disney +? Ali pa bosta obdržala oba? Sporočite nam v spodnjih komentarjih in kot vedno hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map