Kako gledati DAZN leta 2020: Glejte šport iz ZDA in Kanade

Obstajajo različne vrste pretočnih storitev, ki tekmujejo za vašo pozornost in ponujajo najboljše filme, TV in glasbo. DAZN je namenjen športnim navijačem, saj ponuja široko izbiro programov gledalcem po vsem svetu. Če ste se že kdaj vprašali, kako gledati DAZN, je to članek za vas.


DAZN je relativno nov, vendar je od lansiranja leta 2016 dobil veliko oprijema. Sedež je v Veliki Britaniji, čeprav tam ni na voljo. V mnogih krajih je DAZN edini način, da zakonito spremljate določene turnirje ali tekme. To je bila edina služba, ki je na primer prikazala vse prvoligaške igre na Japonskem.

Če niste prepričani v DAZN, si oglejte fuboTV, ki ponuja vse vrste športa in zabave.

Kaj je DAZN?

DAZN je na voljo na večini naprav. Deluje v brskalniku, zato ga je mogoče uporabljati na katerem koli običajnem računalniku. Obstajajo tudi aplikacije DAZN za Android in iOS, tako da jih lahko uporabljate na poti. Kljub temu preverite svojo pasovno širino, ker lahko postane draga pri plačilu. Deluje tudi na igralnih konzolah in na večini sodobnih televizorjev.

kako-gledat-dazn-glavni

Kakovost toka je 1080p. To je dovolj za večino ljudi, vendar bi bila dobra možnost 4K. Kakovost je na splošno dobra. Nismo je tehnično analizirali, vendar je slika ostra. Sumimo, da je frekvenca slike vsaj nekaj časa nižja od kabelske televizije. Med dogodki v živo ima občasne kakovostne potopitve, ki pa so v zadnjem letu redke in so se izboljšale.

Obstaja širok izbor športov, vključno z ameriškim nogometom, nogometom, tenisom, motošportom, boksom in košarko. MLB, NFL in Formula 1 so vključeni, vendar si oglejte, kaj je na voljo na vaši lokaciji. Ljubitelji nogometa bodo morda cenili tudi našo pozornost o članku Lige prvakov.

kako gledat-dazn-ligo prvakov

Urnik DAZN je nepredvidljiv. Igre se prenašajo v živo in so običajno na voljo za teden ali dva kasneje. Lahko si ogledate oddaje ali samo pomembne dogodke, čeprav so nekatere stvari na voljo le kot poudarki. Dobiš tudi občasni intervju ali posebno funkcijo, na primer tedenske kroge lige.

Poleg ZDA je na voljo v Kanadi, na Japonskem, v Braziliji in več evropskih državah, toda angleško govoreči Evropejci bodo morda morali izkoristiti naš najboljši VPN v Veliki Britaniji ali najboljši članki VPN za Irsko.

DAZN Strošek

DAZN v ZDA stane 19,99 USD na mesec, pred kratkim pa je podvojil svoje cene, da bi uporabnike spodbudil k letnim načrtom. Letna naročnina pri 99 dolarjih je veliko cenejša od mesečne ponudbe.

Ponuja dostojen izbor plačilnih sredstev. Poleg plačevanja s kreditno kartico lahko uporabljate tudi PayPal, Apple Pay, Amazon In-App Purchasing in Google Play Billing. Na nekaterih lokacijah so na voljo tudi predplačniške kartice.

Brezplačna preizkušnja DAZN-ja traja mesec dni, tako da lahko preverite, kakšna je kakovost za vas in vidite, kateri športi so na voljo. Izbira se razlikuje glede na regijo, zato se prepričajte, kaj vam je na voljo.

Uporabno lahko naročnino samodejno začasno zaustavite. Če vaša ekipa igra v soboto in se naročnina podaljša naslednjo sredo, lahko preložitev odložite do naslednje igre, ki jo želite ogledati. Funkcija vam ni predstavljena, šele ko kliknete gumb za preklic naročnine, zato je dobro vedeti, da je tam.

DAZN ZDA & DAZN Kanada

Če DAZN ni na voljo v vaši državi ali imate raje izbiro, ki je ponujena drugje, boste morda lahko za dostop do njega uporabili VPN. Imamo veliko člankov o VPN, zato si oglejte naš najboljši VPN za vodnik za pretakanje ali pa pojdite na naš ExpressVPN pregled, če želite prebrati enega najboljših. Če do tega dostopate do njega, lahko pridete do uspešnosti, zato bo sprva morda vredno to storiti z brezplačnim preskusom.

VPN lahko prikrije vašo lokacijo, tako da je videti, da ste v skoraj kateri koli državi sveta in vam omogoča dostop do storitev, ki so na voljo samo tam. To je lahko ali pa ni zakonito, vendar so v mnogih primerih geografske omejitve vse do podrobnosti licenčnih poslov in imetniki platform z veseljem sprejmejo vaš denar..

Streaming DAZN

Seveda obstajajo tudi drugi načini, kako popraviti šport, vključno z več spletnimi mesti za brezplačno pretakanje, na primer Couchtuner. Vendar bodite previdni, saj je vsebina na teh spletnih mestih lahko nezakonita ali nevarna. Če želite izvedeti več o zaščiti pred kibernetsko kriminaliteto, preberite naš spletni vodič o zasebnosti.

Obstaja tudi Kodi, medijska aplikacija, ki deluje na pametnih televizorjih in drugih napravah. Pri povezovanju s tokovi lahko vzamete nogo, vendar morate biti z njim previdni, saj niso vse vsebine, ki jih ponuja, zakonite ali varne.

Kodi ima vtičnik DAZN, vendar ni uraden. Kodi ima številne okuse, večino katerih smo vzorčili tukaj na Cloudwards.net. Če ga nameravate uporabljati, preberite naš Kodi vodnik ali najboljši članek o Kodi gradnji.

Če ste igro zamudili in jo želite dohiteti, boste morda našli hudournik za prenos. Ponovno bo zakonitost tega odvisna od športa, dogodka in države, v kateri nastopate. Oglejte si naše najboljše VPN-je za torrenting, če želite narediti previdnost..

Če se naveličate športa, je na voljo veliko kakovostne televizije. Preberite si, kako gledati članek Outlander ali, če vam je ljubše anime, naš vodič, kako si ogledati vodnik One-Punch Man.

Končne misli

DAZN je zaradi širokega izbora dogodkov in dobre kakovosti slike odlična možnost za ljubitelje športa. Tudi ni predrago. Če do njega ne morete dostopati, je več možnosti, kot smo videli.

Če se ne ukvarjate s športom, ampak potrebujete nekaj za ogled, si oglejte članek o alternativnem članku Amazon Prime Video. Amazon Prime Video ponuja vse vrste filmov in televizijskih oddaj, s katerimi vas bodo zasedli.

Če ste DAZN preizkusili ali poskusili dostopati do njega z uporabo katerega koli od načinov, o katerih smo razpravljali, nam sporočite, kako ste v komentarjih. Hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map