Kako gledati CW od kjer koli leta 2020

CW je precej kul ameriška mreža, ki je svoje ime dobila po zaslugi Arrowverse in Riverdale, ponuja pa tudi veliko drugih oddaj. Dejansko je omrežje postavilo toliko vsebine tam, smo ugotovili, da bomo posvetili članek o tem, kako gledati CW, da boste lahko sami ugotovili, kje ste.


CW je začel živeti leta 2006 kot združitev dveh obstoječih omrežij. Čeprav se je na začetku nekoliko spopadlo, je zdaj postal osrednji del zabaviščnega sveta, saj je prikazoval oddaje, kot je Jane Devica, sodobna telenovela in The 100, postapokaliptična serija z več zasuki kot gorska cesta..

Kljub temu pa sta največji prodajni točki za CW Riverdale, najstniški jezdec, ki se loti stripov Archie, ki smo ga počastili z lastnim vodnikom o gledanju Riverdala in Arrowverse. Ta zadnji izraz je ujemanje številnih oddaj v vesolju DC, kot so Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow in seveda tisti, ki je vse to začel, Arrow. 

Če vas to kaže, imamo seveda celoten vodnik, kako gledati Arrow. Če je to CW v celoti, ki ga iščete, ne pozabite nadaljevati z branjem, ko vam pokažemo, kako ga lahko gledate v spletu od kjer koli na svetu.

Glejte CW v živo

CW je kabelski kanal kot kateri koli drug, zato ga lahko vključite v paket, ki ga imate s ponudnikom kablov, dokler ste v ZDA ali nekaterih delih Kanade. Ker pa na Cloudwards.net v resnici nismo v vseh teh prizemnih stvareh, se bomo osredotočili na načine gledanja CW na spletu.

Če želite imeti na voljo vse, kar CW ponuja, ko ga oddaja, ga Hulu ponuja kot del svojega TV paketa v živo, ki vam bo privoščil približno 45 dolarjev na mesec in v njem je cel kup kanalov, poleg tega pa tudi ves običajni pretok Hulu ponudbe. Če se vam to zveni dobro, priporočamo, da to preverite, vendar bodite opozorjeni, da je Hulu dostopen samo za osebe z ameriškim IP naslovom.

Če niste v ZDA, vendar še vedno želite gledati Hulu, boste morali uporabiti enega naših najboljših VPN za izbirnike Hulu, če želite preiti drakonsko prepoved VPN storitve..

Drugi način gledanja CW na spletu je tako, da obiščete spletno mesto CW, kliknete zavihek “kaže” ali odprete iskalno vrstico in vnesete naslov tistega, kar želite gledati. CW ponuja zadnjih nekaj epizod vsake oddaje v živo na spletnem mestu z vgrajenim predvajalnikom brezplačno, vendar z oglasi. Na splošno gre za dober posel in odličen način za uvrstitev na oddaje, ko oddajajo, ali če ste zamudili kakšno epizodo.

CW kaže

Kljub temu je CW geoblokiran samo za ameriške obiskovalce, zato boste za vstop morali znova uporabiti navidezno zasebno omrežje. VPN bo vašo lokacijo ponazoril, da se boste lahko pretvarjali, da ste v ZDA. Blok, ki ga je postavil CW, ni zelo mogočen, zato je vaša srebrna podloga tam.

Za ta članek smo uporabili ExpressVPN, za katerega se zdi, da ves čas deluje dobro, tako na mobilnem kot na namizju. Več o storitvi preberite v našem pregledu ExpressVPN.

Vendar pa obstaja boljši način za gledanje CW kot prek spletnega mesta in to s pomočjo njegove aplikacije. Poglejmo.

Oglejte si aplikacijo CW

Če želite najti aplikacijo CW, preprosto pojdite na spletno mesto in pojdite na zavihek “apps”. Tam boste našli cel kup naprav, na katere lahko namestite aplikacijo. Kliknite tistega, ki ga želite, in se odpravite na dirke. Opazili boste, da aplikacije ni mogoče namestiti v namiznih operacijskih sistemih, kar je zelo muka, če imate le prenosnik in telefon (kot je resnično vaš).

V tem članku smo namestili aplikacijo CW na pametni telefon Android in se z njo zapletli. Izgleda precej dobro, čeprav verjetno izgleda bolje na vašem pametnem televizorju ali tabličnem računalniku.

App CW

Na splošno je aplikacija zelo enostavna za uporabo in jo zelo priporočamo, še posebej, ker je brezplačna. Oglasi so lahko nadležni, vendar ni nič tako hudo kot recimo pri spletnih mestih, kot je PutLocker in podobno (preberite naš vodič o tem, kako gledati The Wire za drug program, ki je na programu PutLocker).

Vendar pa je aplikacija, podobno kot CW mesto, zaklenjena v regiji, zato boste za dostop do zunaj ZDA potrebovali VPN. Hiter test kaže, da bo katera koli od najboljših VPN storitev naredila trik, saj se zdi, da CW tega ne jemlje preveč resno. 

Namestitev aplikacije zunaj ZDA je drugačna zadeva, saj Google Play Store ne bo pustil, da bi jo prevaril VPN. Na koncu smo prenesli APK s tega mesta, vendar je to ena od ponudb “na lastno odgovornost”. Glede na to, nam APK doslej ni predstavljal težav.

Oglejte si CW Shows na Netflixu

Če se vam zdi vse to zapletati s spletnimi mesti, naročninami, aplikacijami in APK-ji, je preveč težav, je zadnji način, kako si lahko ogledate številne, čeprav ne vse, oddaje CW, in to prek evropskega Netflixa. EU različica priljubljene strani za pretakanje ima licence za cel kup CW vsebin, vključno z večino, če je puščica.

Arrow-Netflix

Če se vam to zdi zanimivo, ker že imate naročnino na Netflix, vendar še niste v Evropi, si oglejte naš najboljši VPN za izbiro Netflix-a za dostop.

Končne misli

CW je odlična mreža z množico odličnih oddaj in ima svojo dobroto, da je njegova vsebina popolnoma brezplačna, čeprav je zaklenjena v ZDA. Upajmo, da lahko s temi nasveti opazujete puščico in vse ostalo, kar lahko ponudi CW brez prevelikih težav.

Kaj menite o CW in njegovi aplikaciji? Ali smo pogrešali kakšen dober nasvet? Sporočite nam v spodnjih komentarjih in kot vedno hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map