Brooklyn Nine-Nine je ena boljših komedij na televiziji, kar je pokazala velika podpora zvezdnikov, ki jo je dobil, potem ko ga je Fox odpovedal. NBC jo je k sreči pobral za šesto sezono in zdi se, da ne bo kmalu šel iz zraka.


Tu smo, da vam pomagamo, da se ujamete o dogajanju v čudaškem okrožju NY. V tem priročniku o tem, kako gledati Brooklyn Nine-Nine, vam bomo pokazali vse načine za ogled oddaje, bodisi v spletu ali na vašem kavču. Zunaj spletnih pretočnih platform, ki jih gostijo, vam bomo pokazali tudi nekaj načinov za ogled brezplačno.

Glejte Brooklyn Nine-Nine Online

Brooklyn Nine-Nine je na voljo za prenos na Hulu in Netflix, vendar le v določenih delih sveta. Na Hulu je to samo ZDA, kot vse kaže Hulu, zahvaljujoč strogim distribucijskim geblokom, ki jih postavljajo mreže, kot je NBC. NBC je na Hulu močno prisotna z oddajami, kot sta Brooklyn Nine-Nine in Saturday Night Live, ki se pretakajo dan po epizodi.

kako gledat-brooklyn-devet-devet-hulu

To prinaša s seboj tudi veliko število oglasov. Zdi se, da ima oddaja NBC več oglasov kot običajno, še posebej, ko epizodo prenašate blizu datuma oddaje. Podobna težava se je pokazala pri nedavnem ponovnem zagonu cone Twilight (preberite si, kako si lahko ogledate vodnik o coni somraka).

Netflix na srečo nima oglasov, toda tam bodo lahko pretakali samo prebivalce EU. Zaradi distribucije, ki jo je NBC izbrala za oddajo, morajo prebivalci ZDA tok na Hulu, medtem ko prebivalci EU tečejo na Netflixu.

Obstaja način za dostop do katere koli platforme, ne glede na to, kje na svetu ste. Z virtualnim zasebnim omrežjem se vam zdi, kot da ste praktično na drugem geografskem mestu. Poveže vas z oddaljenim strežnikom, preden pošljete svoj promet na odprti internet. Tako lahko VPN prikrije vaš IP naslov in se zdi, kot da ste drugje.

Na žalost niso vsi VPN-ji ustvarjeni enakopravno, Netflix in Hulu pa sta odšla, da bi zagotovila, da bo vaša povezava blokirana, če jo uporabljate. Če boste šli v zakonito pot do Brooklyn Nine-Nine, si preberite naš najboljši VPN za Hulu in najboljši VPN za Netflix vodnike. Naše odločitve v obeh letih so vedno znova dokazale, da se lahko prebijejo skozi stene Huluja in Netflixa.

Oglejte si Brooklyn Nine-Nine brezplačno

Netflix in Hulu sta odlična, a staneta denar. Ne pozabite, vendar obstajajo načini, kako si ogledati Brooklyn Nine-Nine brezplačno. Če smo brskali po njem, smo na Couchtunerju našli štiri in pet letnih časov, na Europixu pa vseh šest sezon.

kako gledati-brooklyn-devet-devet-europix

Vendar je tukaj treba uporabiti VPN. Spletna mesta, kot sta Couchtuner in Europix, niso zakonita in z njihovo uporabo boste morda ogroženi. Preden se želite pretakati, se prepričajte, da ste zaščiteni z najbolj varnim VPN. Priporočamo ExpressVPN (preberite naš pregled ExpressVPN).

Tudi antivirus ni slaba ideja. Glede na to, da je pretakanje vsebin, zaščitenih z avtorskimi pravicami, vseeno kar nekaj kibernetskega kriminala, platforme za pretakanje, kot sta Couchtuner in Europix, so osnova za zlonamerno programsko opremo. Če vas ne zanima okužba vašega računalnika z, recimo, odkupovalno programsko opremo, bi verjetno morali uporabiti izbiro našega najboljšega protivirusnega programskega vodnika.

Tudi naše najbolj varno vodilo protivirusne programske opreme je dobro. To bomo pokvarili in vas obvestili, da je Bitdefender Antivirus prevzel krono v obeh (preberite naš pregled Bitdefender Antivirus).

Pojavna okna so težava tudi pri tej kategoriji pretočnih platform, zato preberite tudi naš najboljši vodnik za blokatorje pojavnih oken..

Oglejte si Brooklyn Nine-Nine na Kodi

Če bi raje gledali na kavču, je Kodi dobra izbira. Naš vodnik za Kodi je podrobno opisan, kako platforma deluje, vendar je pomanjkljivo, da je Kodi odprtokodni medijski predvajalnik, ki vam omogoča, da pretočite skoraj vse. Z uporabo neuradnih dodatkov lahko Kodi brezplačno poišče avtorske tokove po spletu.

Naš najboljši vodnik za dodatke Kodi prikazuje naše priljubljene, zato preberite to za priporočila. Kar iščete tukaj, je dodatek, ki lahko pomiri vire, kot sta Couchtuner in Europix, in sestavi seznam tokov. Kodi opravi težko dvigovanje, zato je vse, kar morate storiti, igrati s pritiskom.

Ker to, da lahko Kodi uporabljate na svojem kavču, še ne pomeni, da ste zunaj zakonitih gozdov. Naš pravni vodnik Kodi govori o niansah, kaj je zakonito in kaj ne, v večini držav pa je pretok vsebin, zaščitenih z avtorskimi pravicami, v večini držav ne. Kot pri pretakanju prek spleta morate tudi vi uporabljati VPN.

Naš najboljši vodnik VPN za Kodi prikazuje naše priljubljene za platformo, vendar lahko za vodnik za pretakanje uporabite tudi izbir našega najboljšega VPN-ja. CyberGhost se dobro uvršča v oba, predvsem po zaslugi svojega strežnika, specifičnega za pretakanje (preberite naš CyberGhost pregled).

Glejte Brooklyn Nine-Nine Torrent

Če se želite izogniti pretakanju, lahko zajamete Brooklyn Nine-Nine. Torrenting je postopek prenosa datoteke s povezovanjem na več računalnikov. Ti računalniki si delijo majhen del datoteke, ki se na vašem računalniku združi v celoto.

kako-gledati-brooklyn-devet-devet-hudournik

Ker ni centraliziran, je hudourništvo postalo čudno, ko gre za zakonitost. Naše gonitve ilegalnih pogovorov vodijo o dosih in ne, a kot pri Kodiju, je najbolje, da se tako ali tako zaščitimo. Potrebe hudournikov so sicer različne, zato se za priporočila posvetujte z našim najboljšim VPN-jem za vodnik torrentov.

NordVPN se uvršča na vrh zaradi svoje ponudbe strežnikov, namenjenih torrentingom. Povezave, ki jih kličejo kupci, porabijo veliko podatkov, poleg tega pa so nevarne, zato je pri piratiranju pomembno, da uporabite kvaliteten VPN. NordVPN ustreza računu, kot lahko vidite v našem pregledu NordVPN.

Končne misli

Brooklyn Nine-Nine je enostavno najti. Oddajo si lahko ogledate od vira prek Hulu in Netflixa, vendar Europix in Couchtuner ponujata alternative, če želite shraniti nekaj kosti. Ne glede na to, kje pretakate, poskrbite, da ste zaščiteni z VPN. Preberite si lahko naša VPN mnenja in poiščite najboljšega za vas.

Oglejte si tudi naš arhiv za pretakanje vodnikov, kot je ta. Pred kratkim smo objavili, kako gledati One-Punch Man in kako gledati The Handmaid’s Tale, zato preberite tiste, če vas zanimajo.

Kako gledate Brooklyn Nine-Nine? Sporočite nam v spodnjih komentarjih in kot vedno hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me