Како гледати Брооклин Нине-Нине 2020: Ноице!

Брооклин Нине-Нине једна је од бољих комедија на ТВ-у, што је показала и снажна подршка славних коју је добио након што ју је Фок отказао. НБЦ га је покупио за шесту сезону, на срећу, а чини се да ускоро неће изаћи из ваздуха.


Овде смо да вам помогнемо да будете ухваћени у ономе што се дешава у лукавом округу НИ. У овом водичу о томе како гледати Брооклин Нине-Нине, показаћемо вам сваки начин да гледате представу, било на мрежи, било на вашем каучу. Изван платформи за стриминг које је домаћин, такође ћемо вам показати неколико начина за гледање бесплатно.

Гледај Брооклин Нине-Нине Онлине

Брооклин Нине-Нине је доступан за струјање на Хулу и Нетфлику, али само у одређеним деловима света. На Хулу-у је то само САД, као и све емисије Хулу, захваљујући строгим дистрибуцијским геоблоковима које постављају мреже попут НБЦ-а. НБЦ има снажно присуство на Хулу-у са емисијама као што су Брооклин Нине-Нине и Сатурдаи Нигхт Ливе који се емитују дан након емитовања епизоде..

како гледати-брооклин-девет-девет-хулу

То са собом доноси и велики број огласа. Чини се да на НБЦ емисијама има више огласа него обично, поготово када емитујете епизоду близу датума емитирања. Сличан проблем се појавио са недавним поновним покретањем Сумрак зоне (прочитајте како гледати Водич за зоне сумрака).

Нетфлик нема огласе, на срећу, али тамо ће моћи преносити само становници ЕУ. Још једном, због дистрибуције коју је НБЦ одабрао за емисију, амерички становници морају да стркају на Хулу, док становници ЕУ на Нетфлику.

Ипак, постоји начин да приступите било којој платформи, без обзира где се налазите у свету. Користећи виртуалну приватну мрежу, можете се чинити као да се виртуално налазите на другој географској локацији. Повезује вас са удаљеним сервером пре него што пошаљете саобраћај на отворени интернет. На тај начин ВПН може прикрити вашу ИП адресу и учинити да вам се чини као да сте негде другде.

Нажалост, нису сви ВПН-ови створени једнаки, а Нетфлик и Хулу отишли ​​су са пута како би осигурали да је ваша веза блокирана ако је користите. Ако идете легалним путем да бисте струјали Брооклин Нине-Нине, прочитајте наш најбољи ВПН за Хулу и најбољи ВПН за Нетфлик водиче. Наши избори у оба су доказали да су се изнова и изнова могли пробити кроз зидове Хулуа и Нетфлика.

Гледајте Брооклин Нине-Нине бесплатно

Нетфлик и Хулу су сјајни, али коштају новца. Не брините, међутим, постоје начини да гледате Брооклин Нине-Нине бесплатно. Претражујући око себе, пронашли смо четири и пет сезона на Цоуцхтунеру, а свих шест сезона на Еуропику.

како гледати-брооклин-девет-девет-еуропик

То је рекло, и овде треба да користите ВПН. Веб странице попут Цоуцхтунера и Еуропика нису легалне и ако их употребљавате, можда ћете бити изложени ризику. Проверите да ли сте заштићени најсигурнијим ВПН-ом пре него што кренете у стриминг. Препоручујемо ЕкпрессВПН (прочитајте нашу рецензију ЕкпрессВПН).

Ни антивирус није лоша идеја. С обзиром на то да је стриминг заштићен ауторским правима ионако кибернетски криминал, стреаминг платформе попут Цоуцхтунер-а и Еуропик-а представљају основ за малваре. Ако нисте заинтересовани да заразите свој уређај рецимо рансомваре-ом, вероватно бисте требали да користите избор из нашег најбољег антивирусног софтверског водича.

Наш безбедни водич за антивирусни софтвер такође је добро место за преглед. Ми ћемо га покварити и обавестити вас да је Битдефендер Антивирус преузео круну у оба (прочитајте нашу рецензију Битдефендер Антивирус).

Скочни прозори су такође проблем ове категорије стреаминг платформа, па прочитајте и наш водич за најбоље блокаде искакања..

Гледајте Брооклин Нине-Нине на Коди

Ако бисте радије гледали на каучу, Коди је добра опција. Наш Коди водич води дубоко о томе како платформа функционише, али кратко је то што је Коди медијски плејер отвореног кода који вам може омогућити стреаминг готово свега. Користећи незваничне додатке, Коди може бесплатно пронаћи струјање заштићене ауторским правима широм интернета.

Наш најбољи Коди водич за додатке приказује наше фаворите, зато прочитајте препоруке. Оно што овде тражите је додатак који може да помиче изворе, попут Цоуцхтунера и Еуропика, и састави листу токова. Коди ради дизање тешких терета, а све што требате је да играте штампу.

То што само можете користити Коди на каучу не значи да сте изван шуме. Наш законски водич за Коди говори о нијансама онога што је легално, а шта није, али у већини земаља, преношење садржаја заштићених ауторским правима је не-не у већини земаља. Као и код стреаминга на мрежи, и ви требате користити ВПН.

Наш најбољи ВПН водич за Коди приказује наше фаворите за платформу, али можете да одаберете и наш најбољи ВПН за водич за стриминг. ЦиберГхост је добро рангиран у оба, највише захваљујући спектару сервера специфичних за стриминг (прочитајте наш ЦиберГхост преглед).

Гледајте Брооклин Нине-Нине Торрент

Ако желите да избегнете стриминг, можете бујити Брооклин Нине-Нине. Торрентинг је процес преузимања датотеке повезивањем на више рачунара. Сваки од ових рачунара дели мали део датотеке, који се комбинује на вашој машини да би створио целину.

како гледати брооклин-девет-девет-бујица

Будући да није централизовано, бујица постаје чудна када је у питању законитост. Ми мучимо илегалне разговоре о водичима о досима и не, али као и код Кодија, најбоље је остати заштићен у сваком случају. Међутим, потребе торрентера су различите, зато се за препоруке обратите нашем најбољем ВПН-у за водич за бујице.

НордВПН се сврстава на врх због низа сервера дизајнираних за торрент. Везе које торрент клијенти користе конзумирају пуно података, поврх тога што су опасне, тако да је важно да користите квалитетан ВПН када пирате. НордВПН одговара рачуну, као што можете видети у нашој НордВПН рецензији.

Последње мисли

Брооклин Нине-Нине је лако пронаћи. Емисију можете гледати од извора преко Хулу и Нетфлика, али Еуропик и Цоуцхтунер нуде алтернативе ако желите да уштедите неколико костију. Без обзира где ток стрепите, проверите да ли сте заштићени ВПН-ом. Можете прочитати наше ВПН рецензије да бисте пронашли најбољу за вас.

Погледајте нашу архиву за стримовање и за водиче попут овог. Недавно смо објавили како гледати човека с једним потезом и како гледати причу слушкиње, па их прочитајте ако вас занимају.

Како посматрате Брооклин Нине-Нине? Јавите нам у доњим коментарима и, као и увек, хвала вам на читању.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me