Kako gledati brezplačne spletne filme v letu 2020

V času, ko potrebujete drugo službo, da obiščete kino, ni nič čudnega, da vedno več ljudi išče načine za ogled filmov v spletu. Povedali vam bomo, kako si lahko ogledate brezplačne filme, tako da lahko v trgovini vzamete nekaj prigrizkov v vrednosti 1 dolar in si ogledate, kaj ste umirali, da bi videli udobje svojega kavča.


Obstaja veliko načinov za ogled brezplačnih filmov, toda, kako in kje jih najdete, se je vse do tega, koliko so stari. Morda se želite poravnati s klasiko ali se izgubiti v enem od najnovejših hollywoodskih zvez. Ne glede na to, kje ne pridete na spletna mesta, ki od vas zahtevajo, da se prijavite in naredite milijon anket, samo da bi ugotovili, da ne morete dokončati zadnje. Samo izgubljate čas.

Glejte brezplačne filme na spletu

Če želite nove filme, si boste morali umazati roke. Čeprav ne obljubljamo piratstva, nismo tukaj, da bi vam povedali, kaj je pravilno ali kaj narobe. Kar lahko storimo, pa vas usmerimo v pravo smer in vam svetujemo, da to storite varno.

Če niste preveč izbirčni glede kakovosti, je veliko spletnih mest, ki pretakajo vsebino, zaščiteno z avtorskimi pravicami. 123Movies je bil eden najbolj priljubljenih, a se je leta 2018 ugasnil, najverjetneje zaradi pritiskov oblasti. Obstajajo druge možnosti, kot so Putlocker, SolarMovie in LookMovie. Upoštevajte le, da se morajo mnogi igrati glasbenih stolov z njihovimi imeni domen, da ostanejo v spletu, zato boste morda morali kopati, da jih najdete.

Glejte filme brezplačno

Glede na to, da počnete nekaj zastrašujočih stvari, predlagamo, da se prijavite v dobro virtualno zasebno omrežje. Uporaba VPN vas bo zaščitila tako, da boste skrivali svojo identiteto in svoje dejavnosti skrivali, kar pomeni, da lahko nadaljujete anonimno. ExpressVPN je najboljša ponudba, kar lahko preberete v našem pregledu ExpressVPN.

Tudi z najbolj znanimi spletnimi mesti za brezplačne filme ogrožate svoje podatke in zasebnost. Številni od njih so obloženi z virusi in čeprav dejansko ničesar ne prenesete, lahko vseeno okužijo vaš računalnik. Zaradi tega priporočamo tudi namestitev dostojnega protivirusnega programa. Bitdefender je ena najboljših možnosti za zaščito pred spletnimi grožnjami. Temu dodajte enega najboljših zaviralcev pojavnih oken in z veseljem boste.

Oglejte si brezplačne filme o Kodiju

Kodi je domači kino z odprtim kodom. Omogoča vam pretakanje, shranjevanje in organiziranje medijev ter je združljivo z večino platform. Ko ga namestite, ga lahko prilagodite svojim željam. Če ste novi, si oglejte naš Kodi vodnik, če želite začeti.

Mnogi mislijo, da je Kodi nezakonit, vendar sam po sebi ni. Namestite lahko shrambe z dodatki, ki omogočajo dostop do vsebine, od katerih so nekatere uradne, nekatere pa ne. Prav slednje to naredi nezakonito. Neuradni dodatki omogočajo dostop do številnih piratskih vsebin.

Eden najboljših dodatkov se imenuje Zaveza. Po spletu najde hudournike filmov in jih pretaka. Z njim boste dobili skoraj vsak film, ki bi ga želeli, in morda boste našli nekaj, ki je še v kinodvoranah. Obstajajo tudi drugi dodatki, svoje najljubše pa smo uvrstili v naš najboljši dodatek Kodi.

gledanje filmov brezplačno
© KodiVPN

Tudi pri Kodiju je dejstvo, da še vedno prenašate hudournik, zato bi morali uporabljati VPN, da se zaščitite in skrijete. Ne morete premagati ExpressVPN, za več možnosti pa si oglejte naš najboljši članek VPN za Kodi.

Prav tako lahko preprosto poiščete hudournik filma, ki ga želite gledati na spletnih mestih, kot je The Pirate Bay, vendar bi se vseeno morali zaščititi. Naš najboljši VPN za hudourništvo ima nekaj predlogov, ki ustrezajo nalogi.

Gledanje filmov prek storitev pretakanja

Za ogled filmov lahko uporabite tudi storitve pretakanja, kot so Amazon Prime Video, Hulu, Vudu ali Netflix. Imajo dostojno izbiro in čeprav ne bodo imeli najnovejših uspešnic v svojih knjižnicah, se nekateri hitro dodajo.

Čeprav nobena od teh ni brezplačna, se lahko prijavite na njihove brezplačne preizkuse in preverite, ali so vam všeč. Prepričajte se, da boste preklicali, preden boste morali plačati, če se ne želite naročiti. Nato se lahko vedno odločite za stalno prijavo znova in znova z uporabo ponarejenih e-poštnih naslovov. To je težavno, toda, hej, brezplačno je brezplačno.

Glede na to, kje ste, boste morda ugotovili, da so njihove knjižnice omejene z geobloki. Običajno jih lahko obidete tako, da naložite VPN in ga uporabite za povezavo s strežnikom na drugem mestu. Ko to storite, boste imeli dostop do veliko več naslovov kot prej. Na primer, morda se boste morali povezati s strežnikom v EU, če želite opazovati premik Marvela (preberite si, kako si lahko ogledate vodnik The Avengers).

Glede na to je Netflix precej zapleten in ima enega najzahtevnejših sistemov za odkrivanje VPN, kot si lahko preberete v našem delu o tem, kako premagati prepoved Netflixa. Na srečo za vas smo si prizadevali in našli najboljši VPN za Netflix.

ExpressVPN je najboljša izbira za obhod Netflixovih sistemov in najboljša VPN za pretakanje na splošno. NordVPN je še ena izmed najboljših izbir, saj je odlična pri obhodu geblok pretočnih storitev. Preberite naš NordVPN pregled, če želite izvedeti več.

Končne misli

Glede na to, za čim vas čaka, obstaja veliko načinov za gledanje filmov v spletu. Na eni strani obstajajo spletna mesta in storitve, ki ponujajo dostojno knjižnico, vendar morda nimajo najnovejših filmov in imajo lahko plačljiv zid. Po drugi strani je na voljo veliko načinov za gledanje tega, kar želite brezplačno, če pa iščete tisto, ki je še v gledališčih, je na voljo več.

Lahko uporabite spletno mesto, kot je Putlocker, odločite se za hudourništvo ali nastavite Kodi z dodatkom. Če to nameravate storiti, morate začeti z zaščito pred spletnimi nevarnostmi in zakonskimi težavami z enim naših najboljših ponudnikov VPN in protivirusnim programom..

Upajmo, da smo vam pomagali načrtovati naslednjo filmsko noč na poceni. Če obstajajo načini za brezplačne filme, ki smo jih zamudili, nam to sporočite v razdelku s komentarji. Hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me