Čeprav je zdaj zunaj oddaje, je Timeless ena redkih odpovedanih oddaj pred njihovim časom, ki ima zadovoljiv finale. Sledi trikratni popotnik, ko odkrivajo ameriško zgodovino pred sabotažami skrivnostne organizacije z imenom Rittenhouse. Če ste v zgodovino z zasukom, je to zelo dobra možnost, zato smo pripravili ta priročnik o gledanju brezčasnega spleta.


Brezčasna oddaja na NBC je bila prva sezona, a je bila odpovedana, ker teh 16 epizod ni pritegnilo publike, ki jo je želelo videti omrežje. Domnevamo tudi, da so visoki stroški priprave šova v preteklosti odigrali svojo vlogo; Oblečene obleke in konjički na konjih niso poceni. 

Na koncu pa se je NBC odločil, da se bo odločil za drugo sezono Brezčasnega. Vendar pa so po izidu teh 10 epizod ugotovili, da se je šov razvil bolje, čeprav ne preden so naročili poseben dvodelni finale, ki je povezoval večino ohlapnih koncev oddaje.

Kot v mnogih nišnih šovih Timeless ni dosegel ciljev, ki jih je želela njegova mreža, kar je bilo za njene oboževalce resnično sramota. Oddaja ponuja dobro mešanico ameriške zgodovine, akcije in napetosti, medtem ko vas bodo liki in njihove interakcije zabavali. K tej dodajte zelo zanimivo vsestransko zgodbo in imeli boste oddajo, ki vas bo zabavala ves njen kratek čas delovanja.

S tem vodnikom si lahko od nekod ogledate Brezčas in spremljate dogodivščine Lucy, Wyatta in Rufusa. Začnimo.

Kako gledati brezčasni splet

NBC nima pretočne storitve, tako da za razliko od, recimo, Arrow, ne morete gledati Brezčasnega na lastniškem spletnem kanalu. Namesto tega imate dve možnosti, odvisno od tega, na kateri strani Atlantika ste: Hulu in Netflix. Svojo lokacijo lahko seveda ponaredite z virtualnim zasebnim omrežjem, vendar bomo prišli do tega.

Hulu je odlična pretočna storitev, ki ponuja nanizanke oddaj, med njimi Archer in The Handmaid’s Tale, zato, ko končate z Timelessom, imate na voljo še veliko več. Vendar je na voljo samo v Združenih državah Amerike, zato boste zadeli geblok, če poskusite dostopati do spletnega mesta od koder koli drugje. 

brezčasna hulu

Edini zanesljiv način za obhod bloka je uporaba VPN-ja, programa, ki lahko ponareja vašo lokacijo. V primeru Hulu je to še dodatno oteženo, saj storitev aktivno gre po naslovih IP, za katere je ugotovil, da pripadajo VPN. Torej, če ne uporabite enega najboljših VPN-jev za Hulu, se vam bo slabo godilo. 

Če se to sliši preveč preglavic in ste v Evropi, imate srečo: EU Netflix ima obe sezoni brezčasja. Manjka pa dvodelni finale Brezčasni.

Brezčasna Netflix

Netflix ima še večjo zbirko oddaj in filmov kot Hulu, tako da po našem mnenju gre za nekoliko boljši posel kot njegov konkurent – kot dodaten bonus nima oglasov. Še boljši posel postane, če za Netflix uporabite enega najboljših VPN-jev, saj bo s tem odstranjene vse geo-omejitve, kar pomeni, da imate dostop do številnih oddaj.

Kako gledati brezčasno brezplačno

Druga možnost, če želite trenutno gledati precej vsega, je, da gremo po piratstvu. Za vas imamo tri možnosti, če vas to zanima. Začeli bomo s pregledom nezakonitega pretakanja. Izbirate lahko na približno ducat spletnih mest, vendar nam je všeč PutLocker, ker lahko preprosto onemogočite njegove oglase s katerim koli od naših najboljših blokatorjev pojavnih oken..

V bistvu se boste morali za ogled finala obrniti na PutLocker, ker ga Netflix iz nekega razloga nima. Piratstvo prihrani dan tukaj, saj ne le, da sta obe sezoni v PutLockerju v celoti, tudi finale je.

Brezčasni PutLocker

Kljub temu bodite opozorjeni, da bi se lahko znašli v težavah, če vas ujamejo obiskati takšna mesta. Zaradi tega vam priporočamo, da pri oblačenju klobuka z lobanjo in križnicami uporabite enega od naših najboljših VPN-jev in najboljše protivirusne programske opreme..

Kako gledati Brezčas na Kodi

Druga manj kot zakonska možnost je uporaba Kodija, platforme za pretakanje medijev, ki je bila prvotno razvita za Xbox, a je zdaj široko dostopna. Verjetno bi lahko do zdaj uporabljali OS svojega avtomobila. Če želite izvedeti nekaj več o Kodi-ju, preden ga namestite, si oglejte celoten Kodi vodnik, da vas bomo pripeljali na pot..

Na splošno velja, da je v dodatku Poseidon največ TV-oddaj in filmov in Timeless ni nobena izjema. Konec koncev smo ga poimenovali kot enega najboljših dodatkov Kodi. Ima tako letni čas kot tudi finale, ki je na voljo za ogled.

Brezčasni hudourniki

Če se vam vse našteto zveni zabavno, vendar raje hodite v staro šolo, potem je hudourništvo Brezčasna zelo velika možnost, čeprav imate na izbiro manj možnosti kot običajno pri drugih oddajah. Brezčasna pomanjkljivost priljubljenosti se odraža v zelo majhnem številu hudournikov, ki smo jih lahko našli. 

Brezčasni hudourniki

Brez besede o tem, ali je finale vključen v hudournike Timeless Season 2 in cenimo, če bi nas kdo sporočil v spodnjih komentarjih.

Kot običajno pri hudourništvu, morate biti zelo previdni ali tvegati, da vas bodo kaznovali. Sestavili smo seznam najboljših VPN-jev za hudourništvo, za katere vsekakor jamčite, da vas med prenosom ne bodo ločile od oči policajev avtorskih pravic..

Končne misli

Brezčas je precej dober šov, ki posveča veliko pozornosti zgodovinskim podrobnostim, a vseeno ponuja zabaven prepir skozi zgodovino ZDA, s nepozabno igralsko zasedbo in intrigantno skrivnostjo. Upamo, da vam zgornji nasveti pomagajo gledati in da boste v njem uživali toliko kot mi.

Kaj menite o Brezčasnem? Ali je imel NBC pravico, da ga je preklical? Sporočite nam v spodnjih komentarjih in nam lahko delite kakršne koli načine za ogled oddaje, ki smo jo morda zamudili. Hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me