Cum să obțineți o adresă IP canadiană în 2020: Conectarea înapoi acasă, Eh?

Adresa dvs. IP dictează practic ce puteți vedea online. Este posibil să o vedeți ca o grămadă de numere, dar spune site-urilor și serviciilor online locația dvs., ceea ce vă poate duce la blocarea accesului la conținutul dorit. Acesta este unul dintre numeroasele motive pentru a obține o adresă IP dintr-o altă locație. În acest articol, vă vom arăta cum să obțineți o adresă IP în Canada.


Poate că sunteți în afara țării și doriți să vizionați emisiunea preferată pe CraveTV sau pe un canal local de știri. Dacă primiți un mesaj de eroare, este din cauza geoblocării. Datorită acordurilor de licență, multe site-uri web canadiene sunt capabile să difuzeze numai în Canada.

Este posibil să vă apeleze și versiunea canadiană a Netflix. Netflix este restricționat la afișarea anumitor emisiuni în anumite țări, astfel încât s-ar putea să constatați că soluția dvs. săptămânală nu este disponibilă unde vă aflați. Piesa noastră cu privire la interdicția Netflix explică acest lucru mai detaliat. Citiți cel mai bun ghid VPN pentru Netflix pentru a afla cum puteți trece de aceste restricții.

Este posibil să aveți un motiv diferit pentru a dori o adresă IP canadiană. Dacă doriți să verificați fondurile din contul dvs. bancar canadian, ați putea afla că nu îl puteți accesa cu o adresă IP în afara țării. Dacă vă place să jucați, puteți accesa cazinourile online administrate de guvernul canadian.

În plus, Quebec este o provincie de limbă franceză și necesită ca unele site-uri să fie implicite prin lege în limba franceză. Dacă proprietarul unui site web nu se conformează, poate primi un avertisment din partea guvernului și poate primi amenzi. Unii au decis să blocheze rezidenții din Quebec, mai degrabă decât să plătească pentru traducere, așa că este posibil să doriți să vă scoateți adresa IP de acolo, dar totuși să acceseze alt conținut canadian.

Cum să obțineți o adresă IP canadiană

Puteți obține o adresă IP canadiană prin câteva metode. Cel mai simplu este să folosiți un proxy – puteți găsi sugestii în cel mai bun ghid gratuit pentru proxy, dar nu este cel mai bun mod. Proxy-urile pot fi nesigure.

În plus, acestea nu oferă securitate, așa că vă lăsați vulnerabil la multe pericole online, cum ar fi infracțiunea informatică și posibilitatea de a vă expune adevărata dvs. IP. Articolul nostru VPN vs. proxy vs. Tor are mai multe subiecte.

Cea mai bună metodă este utilizarea unei rețele private virtuale. Utilizând o VPN, nu veți putea doar să obțineți o adresă IP canadiană, ci vă veți putea asigura, de asemenea, conexiunea și să vă păstrați anonimatul. Ați putea alege doar un furnizor din lista noastră cu cele mai bune VPN-uri, dar doriți să vă asigurați că este cea mai bună alegere pentru Canada.

Dacă o parte din motivul pentru care obțineți unul este să accesați Canadian Netflix, va trebui să vă asigurați că este capabil să treacă de sistemul său de detectare VPN. Există doar o mână care are ceea ce este nevoie pentru a face acest lucru. Citiți bucata noastră de eroare proxy Netflix pentru a afla mai multe.

NordVPN

NordVPN este un furnizor excelent care are securitate de vârf și nu păstrează jurnalele, așa că știți că este nevoie de confidențialitate în serios. Are lățime de bandă nelimitată și viteze bune, deși pot ajunge lent pe distanțe lungi. Te va accesa la serviciile de streaming, cum ar fi Netflix, și a obținut primul loc în cel mai bun VPN al nostru pentru ghidul torrenting..

Anterior

Următor →

Are peste 5.000 de servere din întreaga lume și 364 dintre ele sunt în Canada, deci nu ar trebui să aveți nicio problemă în a găsi unul care să fie potrivit. Îl puteți instala pe cele mai populare sisteme de operare și clienții sunt ușor de utilizat. Există și o politică de rambursare de 30 de zile, ceea ce înseamnă că vă puteți asigura că vă place înainte de a face angajamentul. Citiți recenzia noastră NordVPN pentru mai multe.

Acces la internet privat

Accesul la internet privat este o altă alegere decentă, cu o securitate bună. Este setat la criptare 128 biți în mod implicit, dar îl puteți crește cu ușurință la 256 biți mai siguri. Vitezele sale sunt bune, dar creșterea securității le va încetini și are o lățime de bandă nelimitată. Nu ține un registru al activităților dvs..

Anterior

Următor →

Există mii de servere la nivel global și are 214 în trei locații canadiene. Puteți utiliza PIA pe toate sistemele de operare majore, inclusiv Linux (este cel mai bun VPN pentru Linux), iar clienții sunt ușor de utilizat. Are o garanție de returnare a banilor de șapte zile, astfel încât să vă asigurați că este potrivit pentru dvs..

Un lucru de remarcat cu privire la PIA, totuși, este că acesta are sediul în S.U.A., așa că poate doriți să-l săriți dacă activitățile dvs. sunt sensibile. Piesa noastră privind supravegherea guvernului oferă mai multe detalii în această privință. Aruncați o privire la recenzia noastră PIA pentru mai multe despre companie.

CyberGhost

Un alt furnizor decent este CyberGhost, care are o securitate bună și o politică strictă fără jurnaluri. Vitezele sale sunt în regulă și nu există limite de lățime de bandă. Te va aduce și în servicii de streaming, cum ar fi Netflix. Citiți recenzia noastră CyberGhost pentru mai multe detalii.

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

Are mii de servere la nivel mondial, iar 160 dintre ele sunt în Canada, oferindu-vă o mulțime de opțiuni pentru schimbarea adresei IP. Îl puteți folosi pe Windows, macOS, Android și iOS și este unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru dispozitivele multiple, deoarece vă puteți conecta până la șapte simultan. Profitați de procesul de șapte zile și de garanția de returnare a banilor pentru a vedea dacă vă place.

Pericole de utilizare a unei adrese IP canadiene

Nu există niciun pericol real în utilizarea unei adrese IP canadiene. Trebuie doar să vă asigurați că sunteți protejat atunci când faceți acest lucru. Acestea fiind spuse, trebuie să știi lucruri.

Canada are legi invazive privind confidențialitatea datelor și și-a extins capacitățile de supraveghere. Informațiile pot fi colectate și împărtășite între agențiile guvernamentale datorită Legii antiterorism, deși, în ciuda numelui legii, nu trebuie să aibă neapărat vreo legătură cu terorismul.

De asemenea, a fost raportat că unitatea de securitate a comunicațiilor a distribuit metadate de date și comunicații care au fost păstrate de Serviciul de Informații de Securitate canadian, chiar dacă nu a obținut autorizația în acest sens. Consultați cel mai bun VPN pentru Canada pentru o mai bună privire asupra țării.

Este, de asemenea, o idee bună să verificați unde se bazează furnizorul dacă activitățile dvs. au o natură mai sensibilă, deoarece anumite jurisdicții au reguli mai dure decât altele. Citiți piesa noastră despre legile de confidențialitate pentru mai multe despre acest subiect.

În plus, infracțiunile informatice reprezintă o problemă în multe țări și aveți mai multe riscuri dacă utilizați WiFi public. De asemenea, a crescut în Canada, frauda consumatorilor fiind un exemplu comun. Mulți canadieni au fost vizați de escrocherii, așa că trebuie să vă asigurați că sunteți cât mai sigur atunci când vă schimbați adresa IP.

Gânduri finale

Sperăm că acum cunoașteți cea mai bună modalitate de a obține o adresă IP canadiană și deghizați-vă adevărata locație. Fie că doriți să transmiteți cele mai recente filme sau alte servicii online, utilizarea unei VPN este cea mai sigură soluție.

VPN-uri ușor de utilizat și puteți fi sigur că știți că sunteți protejat. NordVPN este cel mai bun pe care îl folosiți pentru Canada și, cu garanția de restituire a banilor de 30 de zile, puteți să încercați la fel de bine.

Dacă aveți sfaturi pentru a obține o adresă IP canadiană, informați-ne în comentarii. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map