Pregled VPN.asia – Posodobljeno 2020

VPN.asia Pregled

VPN.asia je grdo napačno imenovan ponudnik VPN s sedežem iz Srednje Amerike. Čeprav ima lep vmesnik in vstopa v Netflix, podpora strankam ni ravno dobra, hitrosti pa so tako nizke, da ne morete pravilno pretakati podatkov. Oglejte si naš celoten pregled VPN.asia in preverite, zakaj boste morda želeli še naprej nakupovati.


najboljši VPN-pregledi
VPN.asia zveni, kot da bi moral imeti sedež v Aziji, vendar je dejansko vključen v Belize. To je ekonomsko ugodna VPN opcija s precej minimalnimi funkcijami, ki ima čist svetel vmesnik, vendar je malo drugega, kar bi ga lahko ločilo od množice drugih VPN storitev, še posebej naše najboljše izbire VPN.

Ni najboljši VPN za hudournike, saj njegova hitrost ni velika, čeprav ima dostojne varnostne funkcije. Prav tako ni najboljši za ogled geoblokirane vsebine, ker je kakovost slike slabša, čeprav je vdelana v Netflix. Oglejte si naš najboljši pregled VPN za Netflix za nekaj boljših možnosti.

Največja stavka proti VPN.asia pa je, da ne spoštuje garancije za vračilo denarja. Če samo nakupujete in preizkušate VPN, dajte VPN.asia široko privezo. Če menite, da je to morda za vas, pa berete.

Moči & Slabosti

Alternativa za VPN.asia

Lastnosti

VPN.asia je nekoliko zanimiva glede zanimivosti. Sizewise, njegov namizni odjemalec je nekje med velikimi okornimi vmesniki storitev, kot je Shellfire (glej naš pregled Shellfire), in mobilnimi namiznimi vmesniki večine vodilnih VPN storitev. Za primer si oglejte naš pregled ExpressVPN.

Prednost namiznega odjemalca mobilne telefonije je, da ga lahko postavite na rob zaslona, ​​medtem ko počnete druge stvari, ne da bi se vam preveč spuščali. Vmesnik VPN.asia je dvakrat večji od zaslona za mobilne naprave, tako da je na robu monitorja na ta način malce velik..

Zdi se, da je razmišljanje postavilo večino funkcij na stranko, namesto da bi v njej imeli vrsto zaslonov. Zagotovo je treba povedati nekaj, da stvari uredite na ta način, tako da lahko vse posnamete na prvi pogled, stranka pa je barvita in privlačna.

Pred kratkim je v vmesnik VPN.asia dodan killswitch. To je funkcija, ki prekine vaš internet, če povezava VPN ne uspe. To je uporabna varnostna funkcija, ki zagotavlja, da nihče ne bo gledal vašega IP naslova, ko je vaš skrbnik navzdol.

Včasih je bil preizkus hitrosti, ki je bil zdaj odstranjen iz vmesnika, zdaj pa vam pove samo vaš IP naslov in koliko časa ste bili povezani. Če želite, da je bila opcija »popolna zaščita«, ki je bila prej tam, jo ​​najdete na kartici z možnostmi.

Znotraj zavihka »Možnosti« lahko izbirate vrste povezav, kot sta UDP in TCP, ter različne šifrirane protokole. Možnost preproste izbire med šifrirnimi protokoli je funkcija, ki je ne ponuja vsaka storitev VPN, zato jo je dobro videti tukaj.

Presenetljivo je, da VPN.asia ne ponuja razdeljenega tuneliranja, kar je značilnost nekaterih bolj butičnih storitev, ki omogoča izbiro, katere aplikacije v računalniku gredo skozi VPN. Pomaga optimizirati hitrost vaše povezave, če komunikacija računalnika s tiskalnikom ne poteka prek strežnika, oddaljenega sedem tisoč milj.

Cenitev

VPN.asia je na spodnjem koncu cenovnega spektra VPN in je zelo varčen, če se odločite za letno možnost. Ali to glede na pomanjkljivosti šteje kot vrednost za denar, je sporno. Trenutno obstajajo možnosti, ki imajo podobne cene, ki večino stvari opravijo bolje kot VPN.asia. Za primer si oglejte naš pregled MullvadVPN.

VPN.asia na svojem spletnem mestu pravi, da sprejema vse vrste plačil, vendar je to značilen del previsoke prijave. Sprejema glavne kreditne kartice, pa tudi bitcoin in „plačilni zid“, vendar ne vključuje številnih bolj nejasnih možnosti elektronskega plačila, ki so pogosto na voljo med njegovimi konkurenti.

VPN.asia garancija za vračilo denarja

VPN.asia ponuja sedemdnevno garancijo za vračilo denarja, če ga želite preizkusiti na sebi. Vendar niti takrat, ko smo pred letom dni napisali prvo različico tega pregleda, niti tokrat nismo dobili denarja. Če res želite samo preizkusiti storitev, boste morda želeli plačevati mesečno in prihraniti nekaj dolarjev.

VPN.asia ima tudi pogodbo o napotitvi, s katero dobite 30 dni brezplačno pokritje VPN za vsakega prijatelja, ki ga napotite, ki se prijavi. To je dobro, če dejansko deluje do tega dela tistega, kar obljublja na spletni strani.

Enostavnost uporabe

VPN.asia je enostaven za namestitev. Odprite razdelek za prenos na njegovem spletnem mestu, kliknite gumb za prenos vašega operacijskega sistema, povlecite in spustite ikono v mapo z aplikacijami in že ste pripravljeni. Preden je uporabniški vmesnik omogočen, vas bo pozval, da se prijavite s podatki za prijavo, ki so vam bili poslani, ko ste se naročili na storitev.

Uporabniški vmesnik je precej minimalističen v primerjavi s številnimi storitvami VPN, ki svoje stranke preobremenjujejo z vsemi vrstami mikronastavitev. Odjemalec VPN.asia vam pokaže seznam strežnika, gumb za povezavo, killswitch in gumbe, ki vas povezujejo s podrobnostmi vašega dnevnika..

Sprva ni očitno, da morate do podrobnejših nastavitev klikniti povezavo v e-poštnem sporočilu, ki vam ga pošlje po namestitvi aplikacije. S tem se prijavite za podporne storitve in ni jasno, zakaj je to treba storiti ločeno od vaše prijave na storitev..

Na tem mestu vas prosimo, da navedete svoje polno ime in ne e-poštno uporabniško ime, s katerim se prijavite v aplikacijo, kar pomeni, da si morate zapomniti več podrobnosti, kot se zdi nujno potrebno.

Povezava in prekinitev povezave s strežniki je enostavna, gumb za prestrezanje ključavnice pa je prav tam na vmesniku, vendar o drugih verjetno ni nobenih drugih nastavitev, ki bi lahko naredile to najmanj nastavljivo VPN storitev, ki smo jo videli v zadnjem času..

Kljub svoji preprostosti. vznemirljivo je, da ko kliknete in poudarite strežnik, nato kliknete gumb za povezavo, prekliče izbiro in vrže sporočilo o napaki. Na vsaki lokaciji strežnika je tudi puščica v desno, za katero se zdi, da nič ne deluje.

Če želite izbrati strežnik, morate dvoklikniti strežnik in nato se zeleni gumb za povezavo sam aktivira in postane rdeč gumb za prekinitev povezave. Potem lahko stranko zavrnete tako, da kliknete kjer koli zunaj nje in jo prikličete s klikom na tako majhno ikono, da jo lahko zamenite za kos hrane, ki se je prilepil na vaš monitor.

Niti ikona v menijski vrstici niti ikona v dok, če uporabljate Mac, ne poveta, ali ste v določenem trenutku povezani. Namesto tega morate odpreti odjemalca, kar lahko storite bodisi s klikom na ikono vrstice v meniju in s klikom na »prikaži«.

Podprte naprave

VPN.asia podpira Windows, Mac, iOS in Android, vendar ne uporablja nobenega manj običajnega operacijskega sistema, kot sta Linux ali Kindle, ali ne nudi podpore za konfiguriranje usmerjevalnika..

Omogoča vam več povezav, vendar to ni tako radodarno, kot se sliši, saj omogoča le eno povezavo na vsaki vrsti naprave. Če imate dva prenosnika, ga ne morete uporabljati na obeh, če pa imate prenosnik, iPad in pametni telefon, za vas skrbijo.

Lokacije strežnika

Na spletni strani piše, da ima strežnike v 30 državah in šteje. Vendar pa se v odjemalskem vmesniku prikaže le 25 strežnikov, in ker ima več držav več kot en strežnik, to znaša ne več kot polovico navedene številke.

Glede na to je geografska širitev na nek način dobra: na lokacijah, kot so Bangkok, Kuala Lumpur in New Delhi, obstajajo strežniki, ki jih danes ne predstavljajo številne storitve VPN. Kljub temu nima strežnikov v Srednji ali Južni Ameriki, čeprav je vključen v Belize, niti strežnikov v Afriki ali na Bližnjem vzhodu.

Njegove lokacije strežnika ga lahko priporočijo ljudem, ki imajo določene lokacije, vendar je VPN.asia zagotovo ena najslabših storitev na trgu glede števil strežnikov..

Hitrost

Hitrosti, ki smo jih dosegli na VPN.asia, so bile počasne, na splošno med 10 in 20 odstotkov nezaščitene hitrosti, zato je verjetno ne boste želeli uporabljati za svoje aktivnosti hreščanja ali pretakanje (oglejte si naš najboljši VPN za pretakanje za boljše alternative).

Lokacija: Ping: Prenos: Nalaganje:
Rusija:210.68,95
Chicago:3531,491,26
Vancouver:5510,8221.95
New Delhi:4602,282.69
Amsterdam:1526.6920.5 [da res]
London:1661,773.05

Opazno je, da so evropski in azijski strežniki hitrejši od strežnikov v Severni Ameriki, verjetno zaradi kombinacije velikega povpraševanja strank po ameriških strežnikih in bližine naše lokacije evropskih.

Varnost & Zasebnost

VPN.asia deluje brez beleženja in uporablja 256-bitno šifriranje AES, ki je zdaj standardno v industriji VPN. Omogoča vam različne izbire v zvezi s protokoli za šifriranje: Njeni prvi dve možnosti sta L2PT in PPTP, ki ima dobro znane ranljivosti varnosti, vendar je pogosto hitrejši od nekaterih bolj varnih alternativ.

Na voljo imate tudi možnost kombinacije OpenVPN s TCP ali UDP povezavami. Te vrste povezav ponujajo različne kombinacije hitrosti in stabilnosti in z njimi se lahko poigrate, ko med gledanjem priljubljene TV-oddaje opazite počasne hitrosti hudournika ali krhko povezavo..

Na seznamu protokolov za šifriranje je tudi način, imenovan “prikrita”, in ime kaže, da bi ga morali uporabiti za vstop v geoblokirane vsebine, kot sta Netflix ali BBC iPlayer, a ko smo ga preizkusili, smo ugotovili, da je Netflix odpravil svojo standardno napako sporočilo pravi, da se nam zdi, da uporabljamo proxy strežnik.

Vendar smo se po igranju z različnimi kombinacijami protokola šifriranja in vrste povezave prebili v ameriški Netflix z uporabo OpenVPN s povezavo TCP. Predvidoma nismo mogli v BBC iPlayer, kar pa je za večino VPN-jev običajno težja naloga (razen najboljšega VPN-ja za BBC iPlayer, seveda).

Čeprav je njegova sposobnost vstopa v Netflix dobra lastnost VPN.asia, je treba dodati, da je naša hitrost povezave med uporabo protokola, ki nam je prišel, močno nasedla, slika pa je bila v času, ko smo jo uporabljali, precej zrnasta..

VPN.asia se je odlično preizkusila v našem preizkusu puščanja DNS, medtem ko sta uporabljala prikrite načine in medtem ko ste bili povezani z Netflixom. Ponuja tudi preverjanje pristnosti hash-SHA-256, ki je kriptografska funkcija, ki jo je razvil NSA in nudi drugo raven varnosti, če vas skrbi, da bi bili vloženi v krajo.

Storitev za stranke

VPN.asia ima na svojem spletnem mestu dobro oblikovano ciljno stran, na kateri samozavestno piše: »Izberite ponudnika VPN, ki bo spregovoril in se sprehodil. Dobite storitve s 5 zvezdicami s prilagojenimi obrazci za zahteve in 24/7 predstavniki internetnih klepetov. Kadar koli. Kamor koli. ” Nato ima ponarejeno izjavo strank kot podporo temu zahtevku.

V resnici je na vrhu uporabniškega vmesnika gumb, ki bo odprl spletno stran, na kateri se lahko povežete s podpornim osebjem VPN.asia. Piše, da se lahko z njimi pogovarjate prek klepeta v živo, s pomočjo kontaktnega obrazca ali neposredno po e-pošti, vendar smo ugotovili, da gumb v živo ne deluje, čeprav je dejal, da je podporno osebje v spletu.

Zato smo uporabili kontaktni obrazec in na zaslonu dobili sporočilo, v katerem se zahvaljujemo za povratne informacije, čeprav smo zastavili tehnično vprašanje. Nekaj ​​minut kasneje je po e-pošti prispelo potrdilo robo, ki je preučilo našo poizvedbo. Vendar od njih nismo slišali nič več.

Enako velja za obljubljeno vračilo: v času pisanja smo na odgovor na našo zahtevo čakali sedem dni in precej odpisali, da bomo dobili denar nazaj. 

Na tej strani najdemo tudi bazo znanja VPN.asia in pomeni veliko nič. Na voljo je več informacij o funkcijah, ki so na voljo na ciljni strani spletnega mesta. Ker je pred kratkim dodal nove funkcije, kot je killswitch, so morda pogosto zastavljena vprašanja, vendar za zdaj vsebujejo poleg nobenih informacij.

Razsodba

VPN.asia je storitev VPN, ki obljublja veliko in prinaša le nekatere od njih. Osnovno funkcijo šifriranja VPN opravlja ustrezno, vendar se še ne povzpne na lepše točke storitve ali konfiguracije VPN-ja..

To je dokaj poceni možnost, ki vas bo usmerila v Netflix in vam omogočila varno hrepenenje, vendar njegove počasne hitrosti zmanjšujejo njegove prednosti, zato ga res ne moremo priporočiti kot ponudbo najboljšega denarja v primerjavi z našimi drugimi VPN pregledi.

Kakšne so vaše izkušnje z VPN.asia? Se strinjate ali se ne strinjate z našo razsodbo? Sporočite nam v spodnjih komentarjih in kot vedno hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map