Pregled spletnega ščita mySteganos – posodobljeno 2020

Pregled spletnega ščita mySteganos

Trdni VPN morda pred desetimi leti mySteganos Online Shield še ni bil v koraku s trgom. Njegova osnovna funkcionalnost je sicer nekoliko počasna, vendar ponuja zelo malo dodatnih funkcij, zaradi katerih so sodobni konkurenti tako privlačni. Podrobnosti o naših ugotovitvah preberite v našem celotnem pregledu mySteganos Online Shield.


najboljši VPN-pregledi

mySteganos Online Shield je zadnja inkarnacija dolgo delujočega VPN-a iz Steganosa. Starost pa VPN ni bistrejša. Kot pri upravljavcu gesel, o katerem si lahko preberete v našem pregledu Steganos Password Manager, tudi VPN nima sodobnih funkcij, da bi lahko tekmoval z vrhunskimi psi.

V tem pregledu mySteganos Online Shield bomo preučili vse, kar nam je bilo všeč in kaj nam ni bilo všeč, ko smo preživeli čas s storitvijo. Pred razsodbo bomo razpravljali o funkcijah, cenah, enostavni uporabi, podprtih napravah, lokacijah strežnika, hitrosti, varnosti in storitvi strank..

mySteganos Online Shield ni slab VPN, vendar pristaja daleč pod najboljšimi ponudniki VPN. Cena in uporabnost sta prodajni mesti. Hitrost je sprejemljiva, vendar funkcije in moči primanjkuje.

Spletni-ščit-drsnik1

Spletni-ščit-drsnik2

Spletni-ščit-drsnik3

Spletni-ščit-drsnik4

Prejšnja

Naslednji

Alternativa za MySteganos Online Shield

Moči & Slabosti

Lastnosti

mySteganos Online Shield vključuje veliko funkcij. Pravzaprav jih je toliko, da dejansko izkušnja s tuneliranjem trpi. Kot bomo razpravljali v spodnjem razdelku o enostavni uporabi, so funkcije storitve v vmesniku enake teže, zato se VPN počuti bolj kot nerazvito funkcijo kot meso in krompir.

Če rečem, imaš še vedno veliko dodatkov. Funkcije se osredotočajo na vašo izkušnjo brskanja in na to, kako se lahko anonimno obdržite v spletu. Vključuje zaviralce oglasov in sledenje, avtomatsko čistilo za piškotke in orodje za anonimizacijo brskalnika.

Ko preverite orodja v vmesniku, jih bo mySteganos Online Shield začel nameščati. Všeč so nam orodja o zasebnosti, ki vam jih ponuja, vendar te funkcije niso nič, česar v razširitvi za brskalnik ne najdete brezplačno. Ne bi jih imeli proti, če ne bi bilo jasno, da se je ponudnik osredotočil na njih, namesto da bi izboljšal izkušnjo predorov.

mySteganos Online Shield nima razdeljenih tunelov, killswitch in povezav z več skoki. Medtem ko povezave z več skoki in ločeno tuneliranje nista bistvenega pomena, je ubijalski stikalec. Kot da bi Steganos oblikoval svoj VPN, ne da bi pregledal funkcije, ki so pomembne za druge ponudnike. Če pa sta za vas pomembna ločena tuneliranja in povezave z več skoki, si oglejte naš StrongVPN pregled in pregled Surfshark.

Učinkovitost pretočnega strežnika mySteganos

Podali smo se v ta pregled in pričakovali, da se bo MySteganos Online Shield spopadel s pretakanjem. Na strani izdelkov ni utripajočih pasic “deluje s storitvami Netflix” ali česa podobnega, zato smo bili pri delu presenečeni..

Ne glede na to, s katero državo smo se povezali – preizkusili smo 10 – je mojSteganos Online Shield deloval. Vdrl je v Netflix, Hulu, iPlayer in Amazon Prime Video, ne da bi se znojil. Čeprav je hitrost nizka, imamo nekaj izkušenj s pretakanjem VPN-ja, ki so bile tako preproste, in če ne bi bilo drugih težav MySteganosa, bi ga z veseljem priporočili kot enega najboljših VPN-jev za Netflix.

Pregled funkcij spletnega ščitnika mySteganos

logotip mySteganos Online Shieldwww.steganos.com

Začne se od 416 dolarjev mesečno Vsi načrti

Splošno

Načini plačila
PayPal, kreditna kartica

Sprejema kripto valute

Hkratne povezave
5

Podpira razcepljene predore

Neomejena pasovna širina

Na voljo je brezplačna preizkusna različica

Obdobje vračila

Količina strežnika po vsem svetu

Namizna okna
Windows, MacOS

Mobilni operacijski sistemi
Android, iOS

Razširitve brskalnika

Lahko se namesti na usmerjevalnike

Pretakanje

Dostop do Netflix US

Dostop do BBC iPlayerja

Dostop do Hulu

Dostop do Amazon Prime Video

Varnost

Vrste šifriranja
256-AES

Na voljo so protokoli VPN
OpenVPN, IKEv2

Omogočeno ob zagonu naprave

Omogoča hudourništvo

Pravilnik brez beleženja

Opravljen test puščanja DNS

Na voljo Killswitch

Vključena je zlonamerna programska oprema / zaviralec oglasov

Podpora

Klepet v živo

Podpora po e-pošti
24/7

Telefonska podpora

Uporabniški forum

Baza znanja

Cenitev

Kot pri večini ponudnikov VPN, z izjemo Goose VPN (preberite naš pregled Goose VPN), ima tudi MySteganos Online Shield na voljo samo en izdelek. Razlika v ceni je odvisna od dolžine vaše naročnine.

Pogrešamo brezplačen načrt in dolgoročno možnost, vendar so cene tako nizke, da jih je mogoče preprosto spregledati.

Mesečni načrti ponudnikov VPN so ponavadi slabi, toda Online Shield je zelo dober. Cena je za 5 dolarjev cenejša od ExpressVPN-a (preberite naš pregled ExpressVPN) in ima še dve istočasni povezavi.

V primerjavi s preostalim trgom je mesečna stopnja odlična. Kljub temu je to najslabša vrednost v postavi. Letni načrt vam bo pri nakupu na leto prišel približno 4 USD na mesec in premagal celo najcenejše ponudnike VPN, kot je CyberGhost (preberite naš pregled CyberGhost).

Sendvič med obema je najslabša možnost v postavi. Polletni načrt je le nekaj dolarjev cenejši od letnega, ko je vse rečeno in narejeno, in traja polovico dlje. Glede na druge dve možnosti se praskamo po glavi in ​​poskušamo ugotoviti, zakaj načrt obstaja. Mogoče gre samo za cenovno psihologijo, vendar mislimo, da bi lahko Steganos iz tega kaj naredil.

Prostega načrta ni, vendar bi morali kljub temu uporabljati Windscribe, če želite brezplačno možnost (preberite naš pregled Windscribe). mySteganos Online Shield ima sicer sedemdnevno brezplačno preskusno različico, tako da lahko poskusite pred nakupom.

Všeč nam je, da imajo ponudniki VPN načrte, ki trajajo dlje, saj ponujajo največ vrednosti. Lahko se pohlepimo in si zamislimo naročnino na dvoletni ali triletni načrt na mojSteganos Online Shield za samo nekaj dolarjev na mesec. Letna stopnja pa je tako nizka, da smo zadovoljni s ponujeno ponudbo.

Enostavnost uporabe

mySteganos Online Shield je enostaven za uporabo, predvsem zato, ker se ne dogaja veliko. Zunaj stikalnih stikal na glavnem zaslonu je le nekaj nastavitev, s katerimi se lahko spotaknete. Čeprav to pomeni, da se lahko povežete brez težav, pomeni tudi, da nimate malo nadzora nad to povezavo.

Ko spremenite jezik, v katerem si želite ogledati spletno mesto, se prijavite preprosto, tudi če ste prekinjeni z omrežjem VPN, je Steganovo spletno mesto privzeto nastavljeno na nemško. To ni veliko, vendar se je zgodilo že večkrat, zato smo ga radi opozorili. Predvidevamo, da bi želeli storitev dodati v naš izbor najboljšega VPN-ja za Nemčijo.

Ko ste tam, lahko izberete brezplačno preskusno različico ali se odpravite do blagajne. Steganos bo prikazal štiri podprte platforme, tako da lahko prenesete pravi namestitveni program. Preprosto zaženite datoteko in v nekaj minutah boste nastavljeni.

Online-Shield-Downloader

Uporabniški vmesnik je neploden. Obstaja pet stikalnih stikal, ki upravljajo s funkcijo mySteganos Online Shield. Zraven zgornjega stikala, ki je označeno z “zaščita povezave”, lahko izberete državo, skozi katero želite predor.

Online-Shield-vmesnik

Izbira strežnika se izvaja s preprostim spustnim menijem, ki bi običajno oviral izkušnjo. V tem primeru pa ne, ker je seznam že majhen. Strežnik lahko izberete tudi z ikone pladnja.

Izbira strežnika Online-Shield

Meni nastavitev, do katerega dostopate s klikom ikone zobnika v spodnjem desnem kotu, je v najboljšem primeru razočaral. Lahko spremenite svoj jezik, nastavite izjeme za odstranitev piškotkov, izvozite dnevnike podpore in konfigurirate nastavitve zagona.

Online-Shield-Settings

mySteganos Online Shield nima nastavitev za DNS po meri, protokol VPN ali kaj drugega. Pomanjkanje energije v tem primeru ne pomaga enostavne uporabe. Glavni uporabniški vmesnik je v redu, zato si želimo, da bi pod pokrovom videli več nadzora za upravljanje povezave.

Čeprav je enostavnost uporabe v naših pregledih VPN običajno najdaljši odsek, se zdi ta kratek. mySteganos Online Shield se ne dogaja zunaj petih stikalnih stikal. Uporabe ni težko, vendar daje veliko moči.

Največ nadzora nad svojo povezavo je, kje je ta povezava.

Podprte naprave

mySteganos Online Shield podpira pet naprav brez možnosti dodajanja dodatnih. TorGuard podpira tudi pet naprav, vendar lahko za 1 $ dodate do 20 dodatnih, kot ste prebrali v našem pregledu TorGuard. Pet povezav ni slabo, pa tudi nismo navdušeni.

mySteganos Online Shield zaostaja pri podpori za platformo. Podpira sistem Windows, macOS, Android in iOS in to je to. Ne morete prenesti .apk datoteke, da bi jo namestili na netradicionalne različice Androida ali jo bliskali na usmerjevalniku. Uporabniki Linuxa so tudi na hladnem.

Čeprav pokriva večino naprav, ki lahko uporabljajo VPN, še vedno zaostaja za konkurenco. Podpora usmerjevalnikov je ključna značilnost VPN-jev z vidika varnosti in uporabnosti, njegovo izpuščanje s spletnega zaslona mySteganos pa je glavno sredstvo za odvračanje.

Lokacije strežnika

Glede na podporo je v omrežju mySteganos Online Shield približno 250 strežnikov. To pa ni povsem relevantno, saj se ne morete povezati z določenim strežnikom. Storitev je prisotna v 19 državah, vi pa se lahko odločite le za povezavo z določeno državo. Na voljo je morda več strežnikov, vendar vam ne daje možnosti izbiranja med njimi.

Razširitev je približno tisto, kar pričakujete. Najbolj eksotična lokacija na seznamu je Brazilija, ki je neprijetna v primerjavi z množičnim omrežjem NordVPN (preberite naš pregled NordVPN). Poleg Rusije in Japonske je Azija zatemnitev, pa tudi vsa Afrika in Bližnji vzhod.

Želimo si ogledati večjo izbiro spletnega ščitnika mySteganos. Kondenziran pristop, ki temelji na državah, je v redu, vendar bi morali obstajati možnosti za ogled obsežnejšega seznama strežnikov.

Hitrost

mySteganos Online Shield nima grozne hitrosti, vendar tudi ni velik. Minus povezave v isti državi je porabil vsaj 31 megabitov na sekundo od hitrosti prenosa. Tuneliranje na dolge razdalje ne gre dobro.

Lokacija: Ping (ms) Prenos (Mbps) Nalaganje (Mbps)
Nezaščiten (St. Louis)948,629,95
ZDA.2331.309.40
Kanada5417.789.29
UK19312.703.08
Rusija27617.192.12
Japonska29911.312,27

Edini impresiven rezultat je bil, ko smo se povezali v Združenih državah Amerike. Če ste tunelirali v isti državi, ne bi smeli opaziti velike razlike. VPN nam je še vedno odvzel 17 Mbps hitrosti prenosa, vendar zamude in hitrosti prenosa večinoma niso vplivale. Tudi z impresivnimi zadrževalnimi rezultati mySteganos Online Shield ne bo najboljši VPN na seznamu iger.

Če se pomaknete mimo tega rezultata, je jasno, da mySteganos Online Shield ni najhitrejši VPN. Ni kandidat za najboljši VPN za pretakanje, ker ne ustreza priporočilu Netflixa s 25 Mbps za 4K pretakanje. Kljub temu še vedno ustreza znamki za pretakanje visoke ločljivosti, zato je uporabna.

Za običajne dejavnosti brskanja bi moral MySteganos Online Shield delovati v redu. Tudi 4K pretakanje ne pride v poštev, vendar boste morali to storiti blizu doma. Medtem ko storitev postavlja spodobno število, so tam hitrejši ponudniki.

Varnost & Zasebnost

Kot je omenjeno v oddelkih o funkcijah in enostavni uporabi, mySteganos Online Shield nima varnostnih možnosti. Protokola ne morete spremeniti, čeprav sta na voljo dva, odvisno od tega, katero napravo uporabljate. Na namizju in Androidu uporablja OpenVPN, na iOSu pa IKEv2.

Čeprav smo radi, da vidimo OpenVPN, ne morete spremeniti pristanišča, skozi katerega tunelirate. To lahko oteži strogo cenzuro, kot je kitajski požarni požar. Za to bi verjetno morali uporabiti najboljši VPN za Kitajsko.

Kljub temu je lepo videti sodoben in varen protokol s spletnega zaslona mySteganos. Vaš promet je šifriran s 256-bitnim AES-om, kar je ena najmočnejših oblik šifriranja na voljo.

Tudi to se izplača. Preizkusili smo se za uhajanje DNS, IP in WebRTC in VPN je bil brez težav. Ni vam treba skrbeti, da bi bila identiteta izpostavljena med njeno uporabo.

Zasebnost spletnega ščita mySteganos

Politiko zasebnosti VPN je težko izslediti. Steganos ponuja prekinjeno povezavo na strani izdelka, zaradi česar smo verjeli, da pravilnik ne obstaja. Najdete ga le, če odprete bazo znanja in izberete članek o zasebnosti VPN.

Kljub kratkosti, politika zasebnosti vas je zajela. Navaja, da Steganos ne zbira osebnih podatkov o svojih uporabnikih, vključno z naslovi IP in imeni. Edina stvar, ki jo hrani, je vaš e-poštni naslov in podatki o plačilu.

Glede na to vam ni treba vnašati e-poštnega naslova, če plačujete s kreditno kartico. Steganos vam bo v tem primeru dodelil psevdonimno ID uporabnika, ki izhaja iz javnega ključa MAC naslova vašega računalnika.

To ne bi smelo biti obrnjeno na vas.

Pri branju kakršnih koli pravilnikov o zasebnosti ne oklevamo, saj tudi vrhunski ponudniki VPN ne lažejo (primer si preberite v pregledu IPVanish). Vendar smo nagnjeni k zaupanju v Steganos. Kot nemško podjetje se mora držati nemških zakonov o zasebnosti, ki so strožji od večine.

Nemški Bundesdatenschutzgesetz prepoveduje zbiranje osebnih podatkov brez privolitve. To bi vključevalo vaš IP naslov. Če se v prihodnje zbirajo vaši podatki, BDSG pravi, da jih je mogoče zbirati samo za navedeni namen. Zakon velja tudi za zasebne in javne agencije, zato bi morali biti zajeti.

Storitev za stranke

Steganos ponuja osrednjo podporo za mySteganos Online Shield. Obstaja neplodna zbirka znanja, ki vsebuje le majhen seznam tem za vsak operacijski sistem. Teme za Windows vključujejo »združljivost s XP & Vista “in” blokirana vrata. ” Dovolj je reči, da verjetno ne boste dobili veliko vrednosti.

Članki so kratki, pomanjkljivi in ​​nimajo jasnih navodil. Tudi s preprostim vmesnikom bi nekakšen vodnik za zagon zelo pomagal. Baza znanja se počuti nerazvito in zapostavljeno.

Online-Shield-baza znanja

Zunaj tega dobite podporo po e-pošti. Tokrat je bila naša izkušnja s podporo boljša kot pri testiranju Steganovega upravitelja gesel. Čez nekaj dni smo prejeli odgovor na naš testni e-poštni naslov in v celoti je odgovoril na naše vprašanje. Kljub temu je bilo videti kot hladna podporna izkušnja.

To je v veliki meri zato, ker Steganos obravnava podporo. Ko pošljete e-poštno sporočilo, boste prejeli potrditev, da “zaradi večjega obsega običajne vozovnice trenutno lahko traja dlje kot običajno, če naslovimo svojo zahtevo.” To je isto potrdilo, ki smo ga dobili pri testiranju upravitelja gesel pred tedni.

Glede na to, da se pri preizkušanju upravljalnika gesel nismo nikoli slišali, se potrditveno e-poštno sporočilo prevede kot “se lahko vrnemo k vam in če to storimo, nismo prepričani, kdaj bomo.” Dokončnega odzivnega okna še ni in morda sploh ne slišite.

Razsodba

Tako kot upravitelj gesel je tudi MySteganos Online Shield osrednja ponudba. Ima spodobno hitrost, lahko vdre v Netflix in ima dodatne funkcije za zasebnost. Zunaj tega je vse subpar.

Moti se pri nastavitvah in enostavni uporabi. Zasnova ne drži sodobnih VPN-jev, pomanjkanje nadzora pa lahko pomeni počasno ali blokirano povezavo. Poleg tega bi pomanjkanje ubojne čarovnice lahko razkrilo vašo identiteto.

Čeprav ni slaba možnost, lahko za malo več denarja naredite veliko bolje. Druge predloge najdete v naših VPN pregledih.

Kaj menite o mySteganos Online Shield? Sporočite nam v spodnjih komentarjih in kot vedno hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map